Przejdź do treści

Forum Dekoracje - inspiracje ;o)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Moniko - to mamy identyczne upodobania, ale je nie jem "wszystkiego" co lubię tmrc_emoticons.sad , bo ... musiałabym się chyba turlać tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Ale jaja tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol  Swietny pomysl, Minis tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love   Jestes niesamowita kobietko tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   I popieram, ze te najprostsze sa najlepsze, bo i ladne estetycznie, i w zasiegu kazdej reki, i kieszeni tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Lubie i ja z bulka, tyle ze nie moge. Ze wzgledu na moje dolegliwosci, robie jak Ala - ugotowane i z oliwa, i sokiem cytrynowym tmrc_emoticons.smile  Wczoraj chorowalam caly dzien, niech to diabli tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Zjadlam kawaleczek czegos, czego nie powinnam tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy Chyba kupie sobie na rynku nowy zoladek i rozwiaze problem tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Biedna jesteś Veroniczko, z tym żołądkiem.:O  Ja muszę się ograniczać w jedzeniu, ze względu na tuszę. Ale apetyt mam zawsze i mogłabym "konia z kopytami" tmrc_emoticons.bigsmile

tmrc_emoticons.love Verciu kochana ,a ja myślałam ,że już omineły Ciebie wszystkie choróbska tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Życzę dużo zdrowia tmrc_emoticons.love

Moniko Niesamowita  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   czy te foremki na jajka to są przekrojone papryki ? Pysznie wyglądają  i apetycznie tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.love

Znów mi wszystko uciekło , bo chciałam napisać polska literkę a z ogonkiem. Już nie będe pisać komentarzy , dopóki nie poprawia tego błędu. Jak piszę , to nie patrzę na ekran i nie kontroluję co się na nim dzieje. Grażynko, to sa pokrojone w krazki papryki. tmrc_emoticons.love

Grażynko tak jak pisze Gabrysia to jest pokrojona papryka .

Moniko pomysł z jajkiem super tmrc_emoticons.love można podpatrzeć i wykorzystać tmrc_emoticons.smile

Wstawiam zdjęcie torcika tmrc_emoticons.lol

Marzenko - zdjęcia nie widzę tmrc_emoticons.sad

Spróbuję coś wstawić i zobaczę, czy mi się uda

nic mi się nie wstawia tmrc_emoticons.sad

Torcik sliczny, jaki krem dalas, kochanie ? tmrc_emoticons.bigsmile

Marzenko, ale fajnjny tart  tmrc_emoticons.bigsmile  Je Twoje zdjęcie widzę  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  Ale nie wszystkie zdjęcia na forum mogę zobaczyć  tmrc_emoticons.puzzled  

tmrc_emoticons.smile  Verciu, doszłaś do komputera, tzn, że już trochę odpoczęłaś  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.love  Super synowa z Ciebie   tmrc_emoticons.smile  Pomimo różych kwasów urzadziłaś Teściowi urodziny jak się patrzy!!!!!!!!! Brawo  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.party  Jestem pełna powziwu, że taka imprezę zorganizowałaś  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  

coś wstawiłam, ale ja tego nie widzę... A Wy??? 

Elu - ja też nie widzę tmrc_emoticons.aw

Ale zdjęcie tortu Marzenki widzę - i aż mnie zatkało tmrc_emoticons.bigsmile   z wrażenia

Nic nie widac Elu tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  Odpoczac, to nie odpoczelam za wiele, ale pospalam troche dluzej i doprowadzilam wszystko do porzadku, wiec jest ok, jestem spokojna tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Dzieki Dziewczyny tmrc_emoticons.lol Verciu ubilam kremowke i zmieszalam ja z serkiem mascarpone  tmrc_emoticons.smile przelozylam dzemem porzeczkowym i kremem i mocno nasaczylam sokiem pomaranczowym z dodatkiem nalewki z kwiatu bzu. Wyszedl pyszny i lekki tmrc_emoticons.lol nie byl slodki i wszystkim smakowal tmrc_emoticons.lol

Elu ja nie widzę zdjęcia

Marzenki torcik widzę - biust niczego sobie ,w talii też ok  Co ja będe pisać - słodka 40-tka ta babka dla Arka  Zjadłabym kawałeczek...choć malutki...

Całuski

Dużo pracy włożyłaś skarbie. 

Kochane ja mam wyobraznie, ale tego nie jestem pewna...czyżby to urządzenie to myszka komputerowa pozbawiona wnętrzności ? Jeżeli tak to muszę to wypróbować  

tmrc_emoticons.lol  tmrc_emoticons.lol  Moniko, moja myszka wyglada trochę inaczej  tmrc_emoticons.smile  ale kto wie? Ciekawy sposób  tmrc_emoticons.bigsmile  

A Ty jak się czujesz? Z gardłem już lepiej? Zdrowiejesz? 

Tak wygladał tort na 80 urodziny majej Teściowej  tmrc_emoticons.smile  Niestety, ja go nie robiłam... ale był bardzo smaczny  tmrc_emoticons.smile  

magi1 wrote:

Wstawiam zdjęcie torcika tmrc_emoticons.lol

Marzenko, ale zabawny, pewno Twój Areczke się ucieszył? Który "element" zjadł najpierw? tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Elu tort fantastyczny z chęcią zjadłabym kawałeczek , bo z gardłem już sporo lepiej i apetyt zaczyna wracać

Elu,  tort Teściowej piękny, ale widać robotę fachowca, albo też elementy dekoracyjne kupione jako gotowe (można je kupić). Myślę, że Ty zrobiłabyś piękniejszy i bardziej tematyczny. tmrc_emoticons.wink

tmrc_emoticons.love Elu ślinka leci,o tej porze to masakra tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Gabrysiu moj mezulek zaczal od cyckow i to zjadl dwa od razu hihihi  tmrc_emoticons.lol bylo duzo smiechu bo jadl je w dosc specyficzny sposob - jak prawdziwy facet  tmrc_emoticons.party

Kochane trzeba się szykować na lody...gardełko mało co boli,katarek jeszcze się trzyma  Pozdrawiam

Moniczko, piękne te lody, ale ja za nimi nie przepadam.  tmrc_emoticons.wink Natomiast moja rodzinka - owszem, najbardziej wnuczki. tmrc_emoticons.love

Moniczko super tmrc_emoticons.smile ja lody uwielbiam a ostatnio robie sorbety tmrc_emoticons.smile mroze rozne owoce dodaje troszku jogurtu i cukru pudru i miksuje i sie zajadamy tmrc_emoticons.lol zdrowo, szybko i smacznie - sa truskawki, jablka, pomarancze, ostatnio zrobilam z czeresni, ananas - pychotka tmrc_emoticons.bigsmile

tmrc_emoticons.love Moniko lodowy zawrót głowy, ślinka leci na sam widok,a ja jeszcze nie jadłam śniadania tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Buziaczki

Dobrze, że już wracasz do zdrowia tmrc_emoticons.love ale ostrożnie z lodami tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.love

Marzenko,  dorzuć do tych sorbetów dojrzałego banana (pod koniec miksowania). Banan fajnie zagęszcza.  tmrc_emoticons.love

monika6500 wrote:

Kochane ja mam wyobraznie, ale tego nie jestem pewna...czyżby to urządzenie to myszka komputerowa pozbawiona wnętrzności ? Jeżeli tak to muszę to wypróbować  

Oto i urzadzenie, kochanie tmrc_emoticons.smile Obierak do kukurydzy, profesjonalny tmrc_emoticons.smile

http://www.amazon.it/dp/B00AVUHOQW

Niestety, zauwazylam, ze nie wrzucilo dobrze linku, nie da sie otworzyc go.... szkoda.... pròbuje wrzucic zdjecie

Fare clic per aprire la visualizzazione estesaCondividi le tue immagini cliente  

186849 PULISCI TAGLIA SBUCCIA MAIS PROFESSIONALE MACCHINA PER POP CORN POPCORN

Recensisci per primo questo articolo

Prezzo:EUR 4,50   Generalmente spedito entro 6-10 giorni. Venduto e spedito da PrezzoPazzo.

gabi49 wrote:

Elu,  tort Teściowej piękny, ale widać robotę fachowca, albo też elementy dekoracyjne kupione jako gotowe (można je kupić). Myślę, że Ty zrobiłabyś piękniejszy i bardziej tematyczny. tmrc_emoticons.wink

Podzielam zdanie Gabrysi tmrc_emoticons.bigsmile   Cycki Magi podobaja mi sie bardzo. Torcik Eli tez, ale i wg mnie, jestem pewna, ze udokorowalaby o wiele lepiej osobiscie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  

Verciu, przy następnej okazji się poprawię  tmrc_emoticons.smile  i zrobię coś sama. Okazji w ciagu roku jest dużo   tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  więc nie trzeba będzie długo czekać.  tmrc_emoticons.smile  A tym razem odpuściłam, bo mama uparła się że zamówi u kuzynki i wszyscy mamy być gośćmi... no to się posłuchałam  tmrc_emoticons.wink   tmrc_emoticons.smile  

Ale sie rozpisalyscie dziewczyny :O :O :O  Nie moge nadazyc tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink  Wczoraj bylismy na kolacji w restauracji, gdzie pracuje moja còrcia tmrc_emoticons.smile  Swietowalismy kolejna rocznice slubu tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Jak ten czas leci :O :O :O  I jak te dzieci rosna :O :O :O  Szok :O :O :O Kolacje dla nas zorganizowala wlasnie Kari tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Stoliczek na plazy, we dwoje, swieczki, zarcia w bròd, ze nie zjadlam nawet deseru, bo mi sie juz nie miescil... Wiadomo, restauracja nad morzem - same dania rybne tmrc_emoticons.bigsmile   .... rybki, owoce morza, nie zabraklo niczego.... Chcialam na deser tiramisù truskawkowe, bo robia przepyszne.... ale sie nie zmiescilo w brzuchu.... Tyle, ze nie podaruje.... w przyszlym tygodniu, albo za dwa, wybierzemy sie znowu, tak bez okazji, tym razem i Sandro niech sobie je, co chce, a ja zjem w koncu ten deser tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Zaplacic, oczywiscie, nic nie zaplacilam, bo to byl prezent od Kari tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Potraktowano nas jak pare kròlewska, kelnerzy i wlasciciel tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Wspanialy wieczòr tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Zostawilismy wiec przynajmniej spory napiwek dla kelneròw , choc tyle tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  

ElaK wrote:

Verciu, przy następnej okazji się poprawię  tmrc_emoticons.smile  i zrobię coś sama. Okazji w ciagu roku jest dużo   tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  więc nie trzeba będzie długo czekać.  tmrc_emoticons.smile  A tym razem odpuściłam, bo mama uparła się że zamówi u kuzynki i wszyscy mamy być gośćmi... no to się posłuchałam  tmrc_emoticons.wink   tmrc_emoticons.smile  

Wiadomo, jak sie uparli, to trzeba posluchac tmrc_emoticons.smile  Nie musisz sie poprawiac, kobietko tmrc_emoticons.bigsmile   Jestes zdolna, super kuchareczka, wiec udekorowac torcik, to dla Ciebie pestka tmrc_emoticons.bigsmile Ten zamòwiony jest ladny, i na pewno smaczny, ale bardzo prosty, skromny. Dlatego wiec mòwie, ze Twoja dekoracja bylaby o wiele bogatsza i ladniejsza, no i od serca tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Zdjecia torcikòw, ktòre wstawilas jakich czas temu, potwierdzaja Twòj talent tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

VERONICZKO, zataiłaś te  Rocznicę!  Życzymy Wam  wielu, wielu takich pięknych uroczystości rocznicowych , dużo radości w każdym dniu Waszego wspólnego życia i oby Wam ono płynęło tanecznym krokiem: delikatnie, równiutko, bliziutko siebie. tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  

tmrc_emoticons.love Verciu Kochana dołączam się do pięknych życzeń Gabrysi dla Was  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

uroczystość za uroczystością nic dziwnego że jesteś zmęczona tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  ale szczęśliwa  tmrc_emoticons.love Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Veroniczko - wielu takich wieczorów rocznicowych, a między nimi takich samych "nie rocznicowych", oby Wam nigdy nie brakowało wspólnych wspaniałych chwil tmrc_emoticons.love

Dzieki kochane tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Sliczne zyczenia tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Przekaze i Sandro tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   No i chwilowo brak uroczystosci w rodzinie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink  Dopiero w sierpniu sie zaczna urodziny, imieniny, potem rocznica slubu rodzicòw......, ale wszyscy daleko, wiec imprez nie bedzie. Pierwsza szykuje sie dopiero na 1-go grudnia !!!! 43-cie urodziny meza tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink Totez mam teraz spokòj przez kilka miesiecy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Potem , jak sie zacznie, to bedzie sie znòw ciagnelo do czerwca tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Jeszcze raz dziekuje kochane tmrc_emoticons.bigsmile   Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Verciu Kochana i ja dołaczam się do życzeń dla Ciebie i Sandro   tmrc_emoticons.love  Gabrysia pięknie napisała... Pozdpisuję się pod jej życzeniami  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love  

Zyczę Wam wielu romantycznych chwil  tmrc_emoticons.smile  

Dziekuje Elu, kochanie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.lolI ja się dokładam do wszystkich serdeczności                                                                           Ale nie zapominam o kwiatach

Dziekuje Haneczko , kwiaty juz w wazonie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Veroniko spóznione , ale szczere życzenia dla Was - Aby każdy dzień spędzony razem był piękniejszy niż poprzedni ,dużo miłości i zrozumienia.

Sposób na jadalny kosz czekoladowy  

Zawartość też niczego sobie

Moniko, super pomysł  tmrc_emoticons.smile To chyba z takiej plastycznej czekolady jak z przepisu Jadzi? Pozdrawiam  tmrc_emoticons.smile  

Dziewczyny, to jest tort zrobiony przeze mnie dla brata na urodziny:

Mój braciszek jest DJ, wodzirejem...  tmrc_emoticons.bigsmile więc to taki tort tematyczny  tmrc_emoticons.smile  z mikrofonem i słuchawkami  tmrc_emoticons.bigsmile  oraz scena dla artysty  tmrc_emoticons.lol   tmrc_emoticons.smile  

No Elu mówiłam, że masz złote rączki...i wyszło szydło z worka

TORCIK JEST PRZEBOJOWY

SUPER !!!

tmrc_emoticons.lol Wow Elu tmrc_emoticons.lol jesteś uzdolniona i dlatego wszystkie gotowce niech się chowają tmrc_emoticons.lol      Moniczko ten kosz tmrc_emoticons.tongue to miód na skołatane oczy tmrc_emoticons.bigsmile