Moniko - to mamy identyczne upodobania, ale je nie jem "wszystkiego" co lubię , bo ... musiałabym się chyba turlać
Forum Dekoracje - inspiracje ;o)
Ale jaja
Swietny pomysl, Minis
Jestes niesamowita kobietko
I popieram, ze te najprostsze sa najlepsze, bo i ladne estetycznie, i w zasiegu kazdej reki, i kieszeni
Lubie i ja z bulka, tyle ze nie moge. Ze wzgledu na moje dolegliwosci, robie jak Ala - ugotowane i z oliwa, i sokiem cytrynowym
Wczoraj chorowalam caly dzien, niech to diabli
Zjadlam kawaleczek czegos, czego nie powinnam
Chyba kupie sobie na rynku nowy zoladek i rozwiaze problem
Biedna jesteś Veroniczko, z tym żołądkiem.:O Ja muszę się ograniczać w jedzeniu, ze względu na tuszę. Ale apetyt mam zawsze i mogłabym "konia z kopytami"
Verciu kochana ,a ja myślałam ,że już omineły Ciebie wszystkie choróbska
Życzę dużo zdrowia
Moniko Niesamowita
czy te foremki na jajka to są przekrojone papryki ? Pysznie wyglądają i apetycznie
Pozdrawiam serdecznie
Znów mi wszystko uciekło , bo chciałam napisać polska literkę a z ogonkiem. Już nie będe pisać komentarzy , dopóki nie poprawia tego błędu. Jak piszę , to nie patrzę na ekran i nie kontroluję co się na nim dzieje. Grażynko, to sa pokrojone w krazki papryki.
Grażynko tak jak pisze Gabrysia to jest pokrojona papryka .
Moniko pomysł z jajkiem super można podpatrzeć i wykorzystać
Wstawiam zdjęcie torcika
Marzenko - zdjęcia nie widzę
Spróbuję coś wstawić i zobaczę, czy mi się uda
nic mi się nie wstawia
Torcik sliczny, jaki krem dalas, kochanie ?
Marzenko, ale fajnjny tart Je Twoje zdjęcie widzę
Ale nie wszystkie zdjęcia na forum mogę zobaczyć
Verciu, doszłaś do komputera, tzn, że już trochę odpoczęłaś
Super synowa z Ciebie
Pomimo różych kwasów urzadziłaś Teściowi urodziny jak się patrzy!!!!!!!!! Brawo
Jestem pełna powziwu, że taka imprezę zorganizowałaś
coś wstawiłam, ale ja tego nie widzę... A Wy???
Elu - ja też nie widzę
Ale zdjęcie tortu Marzenki widzę - i aż mnie zatkało z wrażenia
Nic nie widac Elu
Odpoczac, to nie odpoczelam za wiele, ale pospalam troche dluzej i doprowadzilam wszystko do porzadku, wiec jest ok, jestem spokojna
Dzieki Dziewczyny Verciu ubilam kremowke i zmieszalam ja z serkiem mascarpone
przelozylam dzemem porzeczkowym i kremem i mocno nasaczylam sokiem pomaranczowym z dodatkiem nalewki z kwiatu bzu. Wyszedl pyszny i lekki
nie byl slodki i wszystkim smakowal
Elu ja nie widzę zdjęcia
Marzenki torcik widzę - biust niczego sobie ,w talii też ok
Co ja będe pisać - słodka 40-tka ta babka dla Arka
Zjadłabym kawałeczek...choć malutki...
Całuski
Dużo pracy włożyłaś skarbie.
Kochane ja mam wyobraznie, ale tego nie jestem pewna...czyżby to urządzenie to myszka komputerowa pozbawiona wnętrzności ?
Jeżeli tak to muszę to wypróbować
Moniko, moja myszka wyglada trochę inaczej
ale kto wie? Ciekawy sposób
A Ty jak się czujesz? Z gardłem już lepiej? Zdrowiejesz?
Tak wygladał tort na 80 urodziny majej Teściowej
Niestety, ja go nie robiłam... ale był bardzo smaczny
Wstawiam zdjęcie torcika
Marzenko, ale zabawny, pewno Twój Areczke się ucieszył? Który "element" zjadł najpierw?
Elu tort fantastyczny z chęcią zjadłabym kawałeczek , bo z gardłem już sporo lepiej i apetyt zaczyna wracać
Elu, tort Teściowej piękny, ale widać robotę fachowca, albo też elementy dekoracyjne kupione jako gotowe (można je kupić). Myślę, że Ty zrobiłabyś piękniejszy i bardziej tematyczny.
Elu ślinka leci,o tej porze to masakra
Gabrysiu moj mezulek zaczal od cyckow i to zjadl dwa od razu hihihi bylo duzo smiechu bo jadl je w dosc specyficzny sposob - jak prawdziwy facet
Kochane trzeba się szykować na lody...gardełko mało co boli,katarek jeszcze się trzyma
Pozdrawiam
Moniczko, piękne te lody, ale ja za nimi nie przepadam. Natomiast moja rodzinka - owszem, najbardziej wnuczki.
Moniczko super ja lody uwielbiam a ostatnio robie sorbety
mroze rozne owoce dodaje troszku jogurtu i cukru pudru i miksuje i sie zajadamy
zdrowo, szybko i smacznie - sa truskawki, jablka, pomarancze, ostatnio zrobilam z czeresni, ananas - pychotka
Moniko lodowy zawrót głowy, ślinka leci na sam widok,a ja jeszcze nie jadłam śniadania
Buziaczki
Dobrze, że już wracasz do zdrowia ale ostrożnie z lodami
Pozdrawiam serdecznie
Marzenko, dorzuć do tych sorbetów dojrzałego banana (pod koniec miksowania). Banan fajnie zagęszcza.
Kochane ja mam wyobraznie, ale tego nie jestem pewna...czyżby to urządzenie to myszka komputerowa pozbawiona wnętrzności ?
Jeżeli tak to muszę to wypróbować
![]()
Oto i urzadzenie, kochanie Obierak do kukurydzy, profesjonalny
http://www.amazon.it/dp/B00AVUHOQW
Niestety, zauwazylam, ze nie wrzucilo dobrze linku, nie da sie otworzyc go.... szkoda.... pròbuje wrzucic zdjecie
Fare clic per aprire la visualizzazione estesaCondividi le tue immagini cliente
186849 PULISCI TAGLIA SBUCCIA MAIS PROFESSIONALE MACCHINA PER POP CORN POPCORN
Recensisci per primo questo articolo
Prezzo:EUR 4,50 Generalmente spedito entro 6-10 giorni. Venduto e spedito da PrezzoPazzo.
Elu, tort Teściowej piękny, ale widać robotę fachowca, albo też elementy dekoracyjne kupione jako gotowe (można je kupić). Myślę, że Ty zrobiłabyś piękniejszy i bardziej tematyczny.
Podzielam zdanie Gabrysi Cycki Magi podobaja mi sie bardzo. Torcik Eli tez, ale i wg mnie, jestem pewna, ze udokorowalaby o wiele lepiej osobiscie
Verciu, przy następnej okazji się poprawię i zrobię coś sama. Okazji w ciagu roku jest dużo
więc nie trzeba będzie długo czekać.
A tym razem odpuściłam, bo mama uparła się że zamówi u kuzynki i wszyscy mamy być gośćmi... no to się posłuchałam
Ale sie rozpisalyscie dziewczyny :O :O :O Nie moge nadazyc
Wczoraj bylismy na kolacji w restauracji, gdzie pracuje moja còrcia
Swietowalismy kolejna rocznice slubu
Jak ten czas leci :O :O :O I jak te dzieci rosna :O :O :O Szok :O :O :O Kolacje dla nas zorganizowala wlasnie Kari
Stoliczek na plazy, we dwoje, swieczki, zarcia w bròd, ze nie zjadlam nawet deseru, bo mi sie juz nie miescil... Wiadomo, restauracja nad morzem - same dania rybne
.... rybki, owoce morza, nie zabraklo niczego.... Chcialam na deser tiramisù truskawkowe, bo robia przepyszne.... ale sie nie zmiescilo w brzuchu.... Tyle, ze nie podaruje.... w przyszlym tygodniu, albo za dwa, wybierzemy sie znowu, tak bez okazji, tym razem i Sandro niech sobie je, co chce, a ja zjem w koncu ten deser
Zaplacic, oczywiscie, nic nie zaplacilam, bo to byl prezent od Kari
Potraktowano nas jak pare kròlewska, kelnerzy i wlasciciel
Wspanialy wieczòr
Zostawilismy wiec przynajmniej spory napiwek dla kelneròw , choc tyle
Verciu, przy następnej okazji się poprawię
i zrobię coś sama. Okazji w ciagu roku jest dużo
![]()
więc nie trzeba będzie długo czekać.
A tym razem odpuściłam, bo mama uparła się że zamówi u kuzynki i wszyscy mamy być gośćmi... no to się posłuchałam
![]()
![]()
Wiadomo, jak sie uparli, to trzeba posluchac Nie musisz sie poprawiac, kobietko
Jestes zdolna, super kuchareczka, wiec udekorowac torcik, to dla Ciebie pestka
Ten zamòwiony jest ladny, i na pewno smaczny, ale bardzo prosty, skromny. Dlatego wiec mòwie, ze Twoja dekoracja bylaby o wiele bogatsza i ladniejsza, no i od serca
Zdjecia torcikòw, ktòre wstawilas jakich czas temu, potwierdzaja Twòj talent
Buziaczki
VERONICZKO, zataiłaś te Rocznicę! Życzymy Wam wielu, wielu takich pięknych uroczystości rocznicowych , dużo radości w każdym dniu Waszego wspólnego życia i oby Wam ono płynęło tanecznym krokiem: delikatnie, równiutko, bliziutko siebie.
Verciu Kochana dołączam się do pięknych życzeń Gabrysi dla Was
uroczystość za uroczystością nic dziwnego że jesteś zmęczona
ale szczęśliwa
Buziaczki
Veroniczko - wielu takich wieczorów rocznicowych, a między nimi takich samych "nie rocznicowych", oby Wam nigdy nie brakowało wspólnych wspaniałych chwil
Dzieki kochane
Sliczne zyczenia
Przekaze i Sandro
No i chwilowo brak uroczystosci w rodzinie
Dopiero w sierpniu sie zaczna urodziny, imieniny, potem rocznica slubu rodzicòw......, ale wszyscy daleko, wiec imprez nie bedzie. Pierwsza szykuje sie dopiero na 1-go grudnia !!!! 43-cie urodziny meza
Totez mam teraz spokòj przez kilka miesiecy
Potem , jak sie zacznie, to bedzie sie znòw ciagnelo do czerwca
Jeszcze raz dziekuje kochane
Buziaczki
Verciu Kochana i ja dołaczam się do życzeń dla Ciebie i Sandro Gabrysia pięknie napisała... Pozdpisuję się pod jej życzeniami
Zyczę Wam wielu romantycznych chwil
Dziekuje Elu, kochanie
I ja się dokładam do wszystkich serdeczności
Ale nie zapominam o kwiatach
Dziekuje Haneczko , kwiaty juz w wazonie
Veroniko spóznione , ale szczere życzenia dla Was - Aby każdy dzień spędzony razem był piękniejszy niż poprzedni ,dużo miłości i zrozumienia.
Sposób na jadalny kosz czekoladowy
Zawartość też niczego sobie
Moniko, super pomysł To chyba z takiej plastycznej czekolady jak z przepisu Jadzi? Pozdrawiam
Dziewczyny, to jest tort zrobiony przeze mnie dla brata na urodziny:
Mój braciszek jest DJ, wodzirejem... więc to taki tort tematyczny
z mikrofonem i słuchawkami
oraz scena dla artysty
No Elu mówiłam, że masz złote rączki...i wyszło szydło z worka
TORCIK JEST PRZEBOJOWY
SUPER !!!
Wow Elu
jesteś uzdolniona i dlatego wszystkie gotowce niech się chowają
Moniczko ten kosz
to miód na skołatane oczy