Przejdź do treści

Forum Dekoracje - inspiracje ;o)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Elu , ciekawa jestem czy ktoś by się odważył założyć takie dzieło sztuki na nóżke...założyć szkoda,zjeść szkoda to chociaż popatrzymy. Piękne !

Fajne... 

monika6500 wrote:

Fajne... 

patrze patrze i myślę, kto te kwiaty zje przeciez to nie jdalne. Dopiero po chwili załapałam.. genialne

A może deser lodowy tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.lolMagi chciaż nie jadam lodów to te dziełka sztuki cieszą oko

Haniu nie lubisz lodów ????? ojoj ja je uwielbiam i jem latem częśto najczęściej są to sorbety tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.lolJa jestem taki dziwoląg ,że nie jadam lodów,podobno jako małe dziecko się zatrułam ,ą niechęć została na całe życie,ale często robię w domu sorbety i lody bo moi panowie  łącznie z wnuczką to lodożercy hi hi hi tmrc_emoticons.wink

A ja bym dzsiaj chetnie zjadła lodzika bo upał niesamowity,a na sobote i niedziele zapowiadają 36 stopni   masakra nie wytkne nosa z domu w taki upał

To sorbecik Moniczko bedzie w sam raz i kawka mrozona tmrc_emoticons.lol

Bardzo interesujący temat na forum, nie obejrzałam jeszcze wszystkiego ale kilka najblizszych stron mistrzostwo. Na pewno wprowadzę do mojej smutnej kuchni.

Iska, zapraszamy do gaduły. Nie tylko tutaj. Tutaj same dekoracje i cudeńka dekoracyjne. Szkoda, że nowa wersja przepisowni "wcięła " nasze poprzednie dziela cukiernicze. tmrc_emoticons.aw a może już się znów pokazały? Nie sprawdziłam.  tmrc_emoticons.bigsmile

Sprawdziłam. W maju nie ma nasych zdjęć tortów. Nawet jak wchodzę w swój post i chcę go edytować, to nie ma wówczas tekstu. Coś sie pofajczyło. Szkoda. tmrc_emoticons.sad

Wcielo, to fakt.... szkoda tmrc_emoticons.aw  Moze jeszcze sie pojawia ? Mam nadzieje...

Duze nie chca wejsc tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy

Verciu nie wiem jak jeszcze pomóc,mnie weszło...

Verciu to Twoje dzieła ? Ten portret kobiety jest cudny !

Wszystko jest CUDNE!!!! tmrc_emoticons.love

Kobieta nie moja.... Reszta tak, ale spapugowalam dokladnie z neta tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink  Potrzebne bylo kolezance do baru na mala imprezke, wiec wynalazlam i spapugowalam tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol  Tyle, ze powiekszylam sobie zdjecie na maxa, by zrobic sowe. Kanapki z biedronkami sa proste tmrc_emoticons.smile

TUTAJ TEŻ KRÓLUJE BOŻE NARODZENIE ZRÓBCIE WRESZCIE PORZĄDEK !!! ADMINISTRATOR CHYBA NA URLOPIE

Ale numer!! tmrc_emoticons.crazy :O

tmrc_emoticons.love Coś się dzieje ze zdjęciami,wczoraj były lody Marzenki, a dzisiaj jest impreza  tmrc_emoticons.crazy  rano były kanapki z pomidorkami (biedronkami) Verci teraz jest skarpeta na 6-go stycznia i choinka :O :O :O :O

A ja z nerwów chyba pójde na piwko !

Ja nie mogę, bo stosuję zasady Ali. tmrc_emoticons.wink Ha, ha, ha

Mysle dziewczynki, ze zespòl odpowiedzialny, stara sie odnalezc i powstawiac zdjecia, ktòre nam wcielo ze starej Przepisowni. Tyle, ze jeszcze to trzeba dopracowac. Ale jeden plus jest - zdjecia nie zginely tmrc_emoticons.smile  Cierpliwosci, a przy okazji wezmy to z dobrej strony - w te upaly powstawiali nam zimowe zdjecia dla ochlody tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Widze ,że nic się nie zmieniło - nadal nastrój Bożego Narodzenia

I chyba " To se newrati "

monika6500 wrote:

Widze ,że nic się nie zmieniło - nadal nastrój Bożego Narodzenia

I chyba " To se newrati "

To mi sie podoba nieslychanie tmrc_emoticons.bigsmile   Do spapugowania tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Dzieki Monis za pomysl tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Jak się tylko podoba to papuguj tmrc_emoticons.love

Moniko, mnie też się bardzo podoba  tmrc_emoticons.bigsmile  Ja będę kolejną papużką  tmrc_emoticons.smile  

O kurcze niechcący wpisałam ą i DZIAŁA!!!! ąąąąąąąą ale super!!!  tmrc_emoticons.love  

To mamy już parke

Elu czyli jakieś postępy są ąąąąąą ja akurat z tym nie miałam problemu

tmrc_emoticons.smileA ja za Wami powtórzę papuguję chociąż jestem w dekoracjach noga. tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

To mamy następną parke ,bo ja też "noga"

To będzie dla Nas Haniu

Uff jak gorąco

tmrc_emoticons.smile Szybka przekąska na party

tmrc_emoticons.lol Czemu mnie nie dziwi ,że w Waszym towarzystwie jest zawsze miło i wesoło :O tmrc_emoticons.wink Super parkę "gamoni manualnych"tworzymy tmrc_emoticons.steve

Właśnie Haniu , bo My to bardziej popatrzeć i pomarzyć...

tmrc_emoticons.lolO to to ,ale i w Nas drzemią fantastyczne możliwości tmrc_emoticons.bigsmile

Jak to  KWICZOŁ powiedział " Tyż prowda" 

Monis, Twoje inspiracje są genialne. Wszystko bym chciala umiec tak pięknie zrobić. tmrc_emoticons.love

Moniczko, chciałam to skopiować do swoich dokumentów , metodą jak uczyłaś, ale się nie udało. Wchodził mi jakiś maluńki obrazeczek. Jak to zrobić? Chodzi mi o tą baletnicę z masy cukrowej.

Gabrysiu postępujesz tak samo tylko zamiast "kopiuj"  to podświetlasz "zapisz jako" wpisujesz sobie taką nazwe pod którąą będziesz pamiętała co to jest i zatwierdzasz zapisz. Masz to wtedy albo na pulpicie ,albo w innym folderze ( w tym w którym sobie go zapisałaś .

monika6500 wrote:

Gabrysiu postępujesz tak samo tylko zamiast "kopiuj"  to podświetlasz "zapisz jako" wpisujesz sobie taką nazwe pod którąą będziesz pamiętała co to jest i zatwierdzasz zapisz. Masz to wtedy albo na pulpicie ,albo w innym folderze ( w tym w którym sobie go zapisałaś .

Wielkie Dzięki Mądra Kobieto!!! Udalo się.   tmrc_emoticons.bigsmile Tylko skąd  wiedzieć w jaki sposób to kopiować?  tmrc_emoticons.sad

gabi49 wrote:
monika6500 wrote:

Wielkie Dzięki Mądra Kobieto!!! Udalo się.   tmrc_emoticons.bigsmile Tylko skąd  wiedzieć w jaki sposób to kopiować?  tmrc_emoticons.sad

Gabrysiu nie bardzo rozumiem pytanko ? Rozwiń myśl ,bo ja już chyba nie kontaktuje

Chodzi mi o to, że niektóre zdjęcia można kopiować  podświetlając  "kopiuj ", a inne  "zapisz jako". Które -kiedy?  tmrc_emoticons.puzzled nie wiem, czyteraz to zrozumiałe, ale wybacz dyletantowi. tmrc_emoticons.wink

Gabrysiu to tak zwaną metodą "prób i błędów" nie tak to tak.

Lub jak ktoś woli "Jak nie kwiatkiem to siekierką " Ale wtedy uważać na monitor

Hannna wrote:

tmrc_emoticons.lol Czemu mnie nie dziwi ,że w Waszym towarzystwie jest zawsze miło i wesoło :O tmrc_emoticons.wink Super parkę "gamoni manualnych"tworzymy tmrc_emoticons.steve

tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol Cicho badz kobieto, nie jest tak zle  tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink Ale palnelas..... nasmialam sie  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Ależ to jest doskonała szkoła obsługi komputera. Przynajmniej dla mnie. Ja tylko  potrafię to, co mnie ktoś nauczy bo żadnych podstaw informatycznych nie mam. tmrc_emoticons.wink A potrafię już coraz więcej (dzięki Monice i Verci) i jestem z siebie dumna. tmrc_emoticons.smile Moje rówieśniczki (koleżanki) nie potrafią nawet myszką ruszać. tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Gabrysiu ! Nie rób z siebie takiej " Starszej Pani" , bo nie wiek jest ważny tylko młoda dusza i otwarte serce.

Teraz już wiem jak to idzie ...

tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink To bierz sie do roboty kobietko  tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink