Alu na pierwszych zdjeciach sa tace na pozostalych pudelko na winko
ogolnie nazywam je pudeleczkami. Grazynko dziekuje
Verciu kochana dzieki
Forum Dekoracje - inspiracje ;o)
Zgodnie z obietnicą pudełeczka
Magi śliczne te małe dzieła sztuki ;o)
Po długich próbach udało mi sie zamieścić jeden przepis. Dopiero za piątym razem wczytało mi zdjęcie. Ale jest. Mam tylko pytanie... gdzie można dokładać zdjęcia poszczególnych kroków przy bardziej skomplikowanym przepisie?
Ja też potwierdzam, bo mam aż trzy takie dzieła
3 ??? To mnie wyprzedzilas Monis, ja mam tylko 1, ale juz sie polecilam na przyszlosc
Moja bratowa też robi takie cudeńka i sprzedaje w internecie.
Tu macie link: http://www.mirelka.pl/sklep/kufry-szkatulki-c-27.html?osCsid=f84994caada4b05cb7e8c02650ea78b9
Może i Ty Magi zaczniesz działać na większą skalę i sprzedawać... myślę, że miałabyś dużo chętnych na te cuda ;o)
Przepiękne, szkoda, że nie moża powiększać
Vol.2
![]()
pięknie podane
Marzenko, Anka -Jadzia ma dużo racji. Może potraktujesz to nie tylko jako hobby? Zimą, kiedy jest więcej wolnego i długie wieczory, można produkować, a potem tylko szukac klientów w necie, np. na allegro. Tylko nie rób tego "na czarno", załóż działalność - przestrzegam.
Dziewczyny dziekuje za uznanie i dobre rady. Pomysle nad wszystkim na powaznie. Jak na razie mam co robic i mam caly czas zamowienia od znajomych i przyjaciol. A potem kto wie moze zajme sie tym szerzej. Dziekuje za wszystko jestescie kochane
Z serii "Dekoracje z warzyw i owoców" Vol.10
Vol.11
Vol.12
Dekoracje super, Monis, jak zawsze
Moniko dekoracje cudne, muszę skopiować do mojego folderu bo póżniej trudno będzie znaleźć
Marzenko pudełeczka ozdabiasz przepięknie, pozdrawiam
Moniczko jestes niesamowita cudne te ozdoby
Ilonko dziekuje
Moniczko - ja to już nawet "gęby nie rozdziawiam", jeno mi oczy z orbit wychodzą
Marzenko - to ja się też ustawiam w kolejce, jak będziesz chciała mi coś zrobić to daj znać na pw
Moniczko, bez Ciebie byłoby tutaj szaro! CUDEŃKA.
Dziękuje Wam Kochane !
Marzenko , to ja też ustawiam się w kolejce pozdrawiam
Verciu nareszcie dotarłam do porad arbuzowych
i tak jak Gabrysia skopiowałam ,by nie zginęły
Wielkie dzięki
Dziewczyny dziękuję już do Was pisze
![]()
Verciu nareszcie dotarłam do porad arbuzowych
i tak jak Gabrysia skopiowałam ,by nie zginęły
Wielkie dzięki
![]()
![]()
Fajnie, mam nadzieje, ze sie przydadza Haniu
Mnie niestety nie wchodzą zdjęcia takie duże jak Monice ;o(
Jadziu, śliczności. Trochę małe , ale cudne i inspirujące.
Jadziu zajączki i wianuszek super!
Misie pod serową kołderką dość apetyczne!
Super ozdòbki
Z serii "Podajemy do stołu" Vol.4
Z serii "Podajemy do stołu" Vol.5
Woooow ale śliczości
To są arcydzieła mistrzowskie. Piękne, warto popatrzeć, bo wykonac trudniej. To tak na wielkie przyjęcia.
Fajnie, że się podoba !
Gabrysiu nie wszystko jest takie skomplikowane. Trzeba tylko więcej czasu. Taką tace jak jest pod motylkiem robiłam i wcale nie jest taka trudna - zamiast tej kiełbasy ( zapomniałam jak się nazywa )użyłam salami a także schab pieczony , polędwice sopocką, ser, pomidorki koktajlowe i dodatki w postaci pora, brokuła i marchewki którą po obraniu skroiłam też obierakiem i zwinęłam w różyczki.
Monisiu, gratuluję!!!!! Pięknie i ta faktycznie nie jest trudna. Musiałabym sobie ją powiększyć , wydrukować i wtedy układać. Uff....
Świetne pomysły i niektóre łatwiejsze do wykorzystania Tylko trzeba trochę potrenować
Dzięki Monisiu za wszystkie inspiracje
Cudne... ten ostatni ptak jak żywy ;o)
Monis, dzieki za piekne pomysly
Te prostsze wykorzystam na 100%, te trudniejsze - hm.... popracuje nad nimi, jak bede miala czas, moze w dlugie zimowe wieczory
Z serii " Krok po Kroku " Vol.1
Z serii " Krok po kroku " Vol.2
Z serii " Krok po kroku " Vol.3
Z serii " Krok po kroku " Vol.4
Z serii " Krok po kroku " Vol.5
Z serii " Praktyczna Pani Domu " Vol.5
Moniczko dziękuję za kolejną porcję wspaniałych pomysłów napewno skorzystam
Moniczko, zachwycające i do wykorzystania. Szczególnie podoba mi się ten sposób na "kręcone" bułeczki. W najbliższym czasie "wykręcę.
Z serii "Krok po kroku" Vol.6
Gabrysiu jak masz zamiar "kręcić", to masz jeszcz inną propozycje