Przejdź do treści

Forum Dekoracje - inspiracje ;o)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Moje dzieło-tort boisko

Zbliżają się święta ,więc wstawię coś z moich prac 

A tu proszę winko pakowałam na ślub

tmrc_emoticons.lolNo Beato jestem pod wielkim :O wrażeniem

Beatko  z czego jest bombka ? Cudna ! Czyżby z mydełka ?

tmrc_emoticons.love Beatko, dostałam oczopląsu tmrc_emoticons.bigsmile Podziwiam Twój zapał do tworzenia pięknych potraw  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love   Gabrysiu, jeżeli się mylę, to Beatka mnie poprawi, jeżyk to jest pięknie podane drugie danie- ziemniaczki z mięskiem tmrc_emoticons.love Arcydzieło tmrc_emoticons.love

witam

Moniczko bombka jest na kuli styropianowej z pociętych wstążeczek...-tzw.bombka karczoch

Zgadza się jeżyk to jest półmisek z 2 daniem-pięknie podany,ale to już nie mojego autorstwa

Beatko nigdy bym nie pomyślała,że to wstążka...piękna

Witajcie

Jak się podoba to jeszcze kilka Moich osobistych prac

Jeśli byłby ktoś chętny to czekam na zamówienia tmrc_emoticons.smile

Beatko,  cudne bombki! tmrc_emoticons.love Co jeszcze "czarujesz" w ramach swoich talentów? Mam podobną choineczkę, robioną  w ten sposób. tmrc_emoticons.bigsmile

Grazynko,  masz rację co do jeżyka. Ale z sałatki jarzynowej też można coś takiego zrobić dekorując wierzch majonezem. tmrc_emoticons.wink

BEATA40TKA wrote:

KTO WIE JAK TO ZROBIĆ???????????

EXTRA!

Beatko, ja stawiam, że to piexczone ziemniaki a te uszy to może se słoninki albo jakiejś szyneczki jasnej? Wyglądają uroczo  tmrc_emoticons.party  

Ja bym bardziej obstawiała piersi z kurczaka czymś nafaszerowane.Uszy też z piersi tmrc_emoticons.cooking_1

tmrc_emoticons.love Gabrysiu, masz rację tak podana sałatka jarzynowa zrobi wrażenie  tmrc_emoticons.love

BEATA40TKA wrote:
gabi49 wrote:
BEATA40TKA wrote:

Mój ulubieniec

Beatko, czy ten jeżyk jest z sałatki jarzynowej? Co wokół niego? Śliczny!!!

To jest wg. mnie podane danie obiadowe,ziemniaki szprycą do kremu uformowane na jeża,wkoło jakies zrazy a może mielone tmrc_emoticons.smile

Potwierdzam, wg mnie to purè ziemniaczane i kotleciki, albo mielone, albo zrazy, podam zdjecia, spòjrz

BEATA40TKA wrote:

Ja bym bardziej obstawiała piersi z kurczaka czymś nafaszerowane.Uszy też z piersi tmrc_emoticons.cooking_1

Moze byc i ciasto francuskie, badz fillo, nadziewane, a to blyszczace, to mozzarella tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Super pomysly Beatko tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Zraziki -pyszności tmrc_emoticons.tongue

Ajajaj jakie tu pyszności Verciu ! Aż zgłodniałam...

Verciu ale pyszne zraziki  tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.bigsmile

Beatko jakie piekne bombki tworzysz, super tmrc_emoticons.lol jestem pod ogromnym wrażeniem tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol a dekoracje bomba tmrc_emoticons.lol najbardziej mi się podobają jeżyki tmrc_emoticons.bigsmile

tmrc_emoticons.lolBeatko zdolna z Ciebie bestyja hihihi

Sliczne, zdolniacha tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

dziękuje tmrc_emoticons.wink

Veroniczko, toż to śląskie rolady  . tmrc_emoticons.bigsmile Cudne Ci wyszły, takie jak kiedys robiła moja mama. Tam na talerzu masz buraczki? Wiesz, że do tych rolad to koniecznie modra kapusta i  kluski śląskie?  tmrc_emoticons.wink Zastawę widzę, że masz z Chodzieży. tmrc_emoticons.bigsmile Ja też mam taką, na świąteczne spotkania. tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.party

Beatko, czy jesteś florystką? tmrc_emoticons.wink Masz może kwiaciarnię? ??Piękne kompozycje. tmrc_emoticons.bigsmile Moja córka też takie piękne robi, ale nie ma czasu. Muszę ją długo prosić, żeby coś zrobiła. tmrc_emoticons.bigsmile Skąd jesteś? tmrc_emoticons.bigsmile

gabi jestem florystką ale z zamiłowania,nie wyszkoloną.Czasami pracuję w kwiaciarni [dorywczo]

Mieszkam w małej miejscowości-Brachlewo kolo Kwidzyna

No no Beatko ! Super dekoracje świąteczne, opłacało się pobiegać za kwiatami. Koleżanki będą zachwycone. SUPER !!! 

Beatko śliczne kompozycje tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Masz talent Beatko. tmrc_emoticons.love Może warto go rozwijać?  Praca z kwiatami  jest bardzo przyjemna, to hobby mojej córki. Kiedyś skończyła kurs florysty , dla przyjemności. Trochę prowadziła kwiaciarnię , ale dziś ludzie  kwiatki kupują najczęściej na pogrzeb i o artystyczne  wiązanki nie pytają. Małe kwiaciarnie zostały wyparte przez sieci w hipermarketach (to u nas, na Śląsku). tmrc_emoticons.crazy  

Marzenko Twoje dzieło, już dawno miałam zrobić zdjęcie ale nie miałam jakoś czasu , jeszcze raz dziękuje za to pudełeczko do herbaty, pozdrawiam tmrc_emoticons.smile

Ilonko prosze bardzo i dziekuje tmrc_emoticons.smile pozdrawiam Slonko tmrc_emoticons.lol

Sliczne tmrc_emoticons.bigsmile   Moje tez jest sliczniutkie i zapelnione torebkami herbaty tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  

tmrc_emoticons.smile

Bardzo praktyczna choinka-nigdy się nie zmarnuje,zaspokoi pragnienie tmrc_emoticons.smile

Piekne i ciekawe pomysły Beatko tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Moje nowe pudełeczka robione na zamówienie dla miłośniczki aniołków tmrc_emoticons.lol

I bombeczki tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Marzenko super Ci wyszły te bombeczki ! O pudełeczkach nie pisze,bo moje zdanie już znasz Kochana !

tmrc_emoticons.love Marzenko, ARCYDZIEŁA  tmrc_emoticons.love

Czy zamiast miodu można np. Dodać golden syrup?

Miałam na myśli masę cukrową podaną na pierwszejbstronie wątku?