Przejdź do treści

Forum Dekoracje - inspiracje ;o)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Verciu okazja do zrobienia by się znalazła gdyż mój brat ma dzisiaj urodziny , ale póki co jestem uratowana - jest na wczasach z żoną i wnuczkiem

Ja to lubie takie rzeczy robić jak jestem sama i nikt nie przeszkadza - dopiero jak jest konkretny efekt mogę poczęstować   nie lubię kulinarnych wpadek tak samo jak Ty Verciu, zresztą kto lubi

Okazja sie zdarzy, Monis tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  I polubisz ta "zabawe". Tylko, jak mòwisz, trzeba miec chwile spokoju, zgadzam sie tmrc_emoticons.smile  Jak kreca sie po domu, przeszkadzaja, to nie robota tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Może mały deserek ...

I jeszcze coś niewielkiego na kolacyjke

monika6500 wrote:

I jeszcze coś niewielkiego na kolacyjke

Dzięki Moniko, za taką kolacyjkę  tmrc_emoticons.lol  Po takich mikroskopijnych porcjach miałybyśmy talię osy  tmrc_emoticons.wink  

Ciekawe, czy ktoś naprawdę zrobił taką miniatirkę czy to tylko fotomontarz  tmrc_emoticons.smile  

Nowoczesne salaterki na galaretke

MONIS - TO PRAWDZIWA  REWELACJA. Zmałpuję. Dzięki za inspirację. :love

Potrzebuje tylko przepis na taki biszkopt, który można zwijać. Kto ma przepis? Może Veroniczka?:

Ale misz masz się porobił z tymi zdjęciami tmrc_emoticons.crazy szaleństwo tmrc_emoticons.smile ale no cóż poczekam może wrócą - jak coś się dzieje to znak, że coś działają tmrc_emoticons.lol

Moniczko torcik piekny tmrc_emoticons.smile warto by się z takim pomęczyć tmrc_emoticons.smile  efekt zniewalający tmrc_emoticons.smile

Galaretki są super, już kiedyś takie robiłam na imprezkę   tmrc_emoticons.lol polecam tmrc_emoticons.smile

A marchewy do wypróbowania - tylko znaleźć trzeba taką foremkę tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Macie racje Dziewczyny - tort rewelacyjny, a galaretki pomysłowe i przynajmniej mniej mycia Rożki są też niczego sobie kolor zawdzięczają mleku lub jajku roztrzepanym z pomarańczowym barwnikiem

Ale " Nadziany " ten chlebek

Ale super ten chlebek tmrc_emoticons.lol musze taki koniecznie zrobic. Fajny pomysl na imprezke lub grila tmrc_emoticons.bigsmile dzieki Monis tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.smileNoo ten chlebuś inspirujący tmrc_emoticons.love

Inspirujący , a ta skórka piękna i chrupiąca...mniam

A to tak na pożegnanie truskawek

Mniam pyszności tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol ale ja słodkie tylko w wekend tmrc_emoticons.smile  mam dietkę i ćwiczenia tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  wykorzystuję jeszcze sezon na ciepełko i sezonowe warzywa i owoce i jem lekko a smacznie tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile Varoma aż furczy tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile i ćwiczę póki mam zapał tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Marzenko, czym nadziałaś papryczki ? Czy to jest przepis z książeczki ,bo w którejś mi mignął

magi1 wrote:

Mniam pyszności tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol ale ja słodkie tylko w wekend tmrc_emoticons.smile  mam dietkę i ćwiczenia tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  wykorzystuję jeszcze sezon na ciepełko i sezonowe warzywa i owoce i jem lekko a smacznie tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile Varoma aż furczy tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile i ćwiczę póki mam zapał tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Toz Ty chuda jak szczapa, kobietko.....!!!! Z czego Ty sie odchudzasz :O :O :O

Monis, papryki mozesz nafaszerowac czym chcesz. Te klasyczne faszeruje sie ryzem, ale mozesz dac to, co Ci sie podoba tmrc_emoticons.smile  .... ryz z miesem, jak na golabki, tunczyk, same warzywa, cous cous..... Podam Ci podobny przepis, tyle ze na pomidory. To prawie na jedno wychodzi tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

http://przepisownia.pl/przepisy/pomidory-nadziewane-z-ziemniaczkami/444465

Nie chce mi sie wstawic link tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy

Verciu link się wstawił ,tylko jest nieaktywny,ala dziękuje - postaram się odnaleźć przepis po nazwie

Moniczko papryka jest nadziana ryzem z warzywami - podsmazone pieczarki i cebula, papryka, koperek i marchewka i to wszystko na varome  tmrc_emoticons.lol mozna jeszcze dac miesko i posypac serem. Mozna tez zapiec w piekarniku tmrc_emoticons.lol Veroniczko ja zawsze mam cos do zgubienia  tmrc_emoticons.wink ale tak na powaznie po prostu zdrowe odzywianie i ruch abym byla dlugo mloda i sprawna hihihi tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile

Ale jajcarskie serduszka

Dziękuje Marzenko Jeszcze sobie pobuszowałam w swoich przepisach i też znalazłam faszerowane papryczki Może coś pokombinuje

Polecam Monisiu bo są dobre i zdrowe tmrc_emoticons.smile  a te jaja mnie po prostu zwaliły z nóg tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile ale pomysł szok tmrc_emoticons.smile nigdy bym na to nie wpadła, dzięki kochana tmrc_emoticons.smile zawsze znajdziesz nam coś suuuuuper tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Dziękuje Marzenko

Powiem tylko tyle - przydałby mi się taki wynalazek w kuchni

Moniko, dziwne to urządzenie  tmrc_emoticons.smile  Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam jego działanie  tmrc_emoticons.flat  Czy ono na ścianie robi z chleba tostowego grzanki? Jeśli tak, to i u mnie by się przydało  tmrc_emoticons.smile  Moje dzieci najchętniej robią sobie na śniadanie przed wyjściem do szkoły czy pracy -właśnie grzanki  tmrc_emoticons.smile  Mówią, że to najszybsze ciepłe śniadanko  tmrc_emoticons.smile  A ja mówię, że najmniej zdrowe...  tmrc_emoticons.puzzled  

Elu wygląda na to,że tak - robi gotowe tosty , ale gdyby nie to i tak jako pojemnik do przechowywania chlebka też mi się podoba

Ktoś się wybiera dzisiaj na grilla ?

Choć przy dzisiejszych temperaturach to i my tak będziemy wyglądać

Muzyka też się przyda

Hihihi Moniczko ale się rozbawiłam od rana tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile super tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile a grzanek nie jadam wolę chlebek razowy albo świeże bułeczki tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile ale pomysł fajny tmrc_emoticons.smile

Podziwiam ludzką fantazję. tmrc_emoticons.bigsmile To niesamowite! tmrc_emoticons.love

Zapiekamy ziemniaczki

Robimy ozdoby na torciki Kubuś Puchatek

Slodki psiaczek

Ziemniaczki takie znam i robilam sa pyszne tmrc_emoticons.lol a te piekne ozdoby sa super tmrc_emoticons.lol prawdziwe hity tmrc_emoticons.lol

Moniko, ziemniaczki robilam wiele razy i zawsze bardzo nam smakują.  tmrc_emoticons.smile  Dekoracje suuuper!  tmrc_emoticons.bigsmile  Może kiedyś się przydadzą na torciki dla dzieci  tmrc_emoticons.party  Dzięki Moniko  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  

Dziękuje ! Może jeszcze coś wygrzebe ciekawego

Troszke prościejszy sposób na czekoladowe miseczki np. na dziecięcą imprezke Moczymy napompowany balonik w rozpuszczonej czekoladzie , ustawiamy na blaszcze na której jest już zrobiony kleks z czekolady ( podstawa ) i czekamy do zastygnięcia...  przebijamy igłą Gotowe

Można i tak

SUPER! Takie czekoladowe miseczki będą smakowały nie tylko dzieciom  tmrc_emoticons.party  Dzięki Moniko  tmrc_emoticons.smile  

Piękne ozdoby, Moniczko. tmrc_emoticons.bigsmile

W sam raz do zimnych napojów...owoce w kostkach lodu Mam malinki i jeżyny zaraz sobie zamroże

Kurcze - ostatnio wyrzuciłam taki wieszak