Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

I ja sie dolaczam do zyczen, choc spòznionych tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Zycze udanej imprezki i moc buziakòw tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Dziewczyny, pogoda u nas byla dzisiaj przewiosenna tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Popoludnie spedzilismy z mezem na zakupach ( tak biegiem, bo szkoda bylo pogody), szwedaniu sie po sklepach ( dokupilam sobie oczywiscie kilka drobiazgòw do kuchni tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  - w zasadzie, to Sandro powybieral mi nowe foremki do ciastek i jeszcze kilka innych pierdòlek tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol  )  i na dlugim spacerze z pieskiem tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Pogoda byla piekna ... kròtki rekaw, na wierzch tylko bluza, no i chusteczka na szyje, bo to wiadomo, starosc - nie radosc tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink Nadmucha w szyje i bedzie klopot  tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink Dokupilismy kwiatkòw, wszedzie pelno drzew kwitnacych, jaki zapach.... tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Pelno stokrotek wszedzie.... cale trawniki zakwiecone, az mialam ochote siasc na trawce i plesc wianuszki, jak kiedys, w dziecinstwie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Chyba wiosna idzie juz wielkimi krokami tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.wink Veronika i  wszystkie moje Miłośniczki TM.

Odkryłam w internecie  jak dekorowac torty. Tutaj podaję link. Zobaczcie jak to pięknie sie robi. Na Allegro zaś znalazłam różne elementy i wykrojniki do dekoracji. Dla mnie to eureka! Myślę, że dla Verci  to bułka z masłem.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=QnxEmW1nMsM&NR=1

Okazuje sie , że  i u nas można dostać takie czarodziejskie elementy do dekoracji.  Teraz doradźcie mi jaki jest najlepszy wyciskacz do kremu. Wolę zapłacić więcej i miec coś dobrego. Veroniczko to moje przygotowania do zrobienia toru komunijnego.

Obejrzalam sobie Gabrysiu tmrc_emoticons.bigsmile   Najlepsza jest strzykawa Wilton albo woreczki sac a poche. Gabrysiu, podam Ci jeszcze kilka linkòw. Poròwnaj sposòb robienia ròzy z tym pierwszym, wg mnie jest najlepszy tmrc_emoticons.smile

http://www.youtube.com/watch?v=33Bi7G5QQQ4

http://www.youtube.com/watch?v=ozZbQ3bkXyA

http://www.youtube.com/watch?v=sZyHpupxmq8

http://www.youtube.com/watch?v=HD6tnFXgmbA

http://www.youtube.com/watch?v=VyAyVXhaaIw

http://www.youtube.com/watch?v=gaKs5YOazJU

http://www.youtube.com/watch?v=yqz7iFeQj9g

http://www.youtube.com/watch?v=Yml4V0qvMOA

http://www.youtube.com/watch?v=UCrY0hLeWyU

http://www.youtube.com/watch?v=Xs24XRTqdwM

http://www.cookaround.com/dolci/torte-decorate/comunione/comunione

Chwilowo tyle. Gabrysiu. Jest wszystkiego po trochu. Pytaj, co Ci potrzeba, narzedzia, wszystko, pomoge Ci jak umiem tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Witam wiosennie i słonecznie tmrc_emoticons.lol tak pieknie się zrobiło na zewnątrz tmrc_emoticons.lol aż się dusza raduje - idzie ta nasza wiosna tmrc_emoticons.lol  dziewczyny imprezka się wczoraj udała, młodzież zadowolona tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol objedzona opita i wyszalana tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol oj działo sie działo tmrc_emoticons.lol ale najwazniejsze, ze Krzyś zadowolony i bardzo nam dziękował za wyprawienie urodzinek tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Grażynko wszystkiego naj naj dla Twojej Wnusi tmrc_emoticons.lol i dziekuję za życzenia - przekazałam Juniorowi i on też bardzo dziękuję tmrc_emoticons.lol

Gabrysiu gratuluję mądrej Wnusi, super ze jej tak dobrze poszło tmrc_emoticons.lol mnie to czeka za rok tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Super sprawa z tymi tortami musze w wolnej chwili sobie dokładnie poczytać, bo tylko zerknęłam na chwilkę na stronkę tmrc_emoticons.lol buszuje dzisiaj dalej w kuchni, dzisiaj imprezka rodzinna tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol upiekłam torcika, zrobiłam pychotkę a teraz w piecu są serniczki z oreo tmrc_emoticons.lol a na obiadek ciasto francuskie z mięsem i warzywami tmrc_emoticons.lol i góóóóóra surówek tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Miłego dzionka życzę, zajrze wieczorkiem po imprezce tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Dziewczyny, pogubilam sie chyba w tym wszystkim :O :O :O  I ja sie dolaczam do wszystkich zyczen i gratulacji tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Wiosna idzie i chodze jakas skolowana tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink   U nas tez pieknie dzisiaj tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Wczoraj kròtki rekaw i bluza, dzisiaj tak samo tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Po obiedzie spacerek wiec tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Buziaki wszystkim tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

http://letortedirenato.it/gallery_custom_cake.html

Jeszcze cos tmrc_emoticons.smile  Ja tego cukiernika bardzo sledze, robi wspaniale rzeczy tmrc_emoticons.bigsmile

http://www.televisionando.it/foto/le-creazioni-del-re-del-cioccolato-ernst-knam_4707_44.html - to jest kròl czekolady tmrc_emoticons.bigsmile

I jeszcze slynna "fabryka czekolady" w Londynie, warte zobaczenia, wspaniala rzecz tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=03p1eH3EmZ8&feature=endscreen

Ale cuda.  tmrc_emoticons.smile   Aż oczy wychodzą z orbit  :O   Czy oni te róże robią z takiej plastycznej czekolady??

Masz rację Kasiu,piękne cudeńka :O :O :O  jast na co popatrzeć tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Witajcie dziewczyny, cieszę się że miło spędzacie czas na świeżym powietrzu i przed kompem oglądając wspaniałe dekoracje  tmrc_emoticons.lol  

Magi, byłam pewna że urodziny Krzysia będą wydarzeniem sezonu  tmrc_emoticons.wink   tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.bigsmile  Dziś też pewnie miło spędzacie czas w rodzinnym gronie  tmrc_emoticons.smile  

Ja niestety miałam wczoraj niemiłą przygodę. Ok. 18 zauważyłam, że w kojcu nie ma Wegi,   tmrc_emoticons.sad  tylko Yeti szczekał jak oszalały. Do 23 chodziłam po wsi i wołałam, gwizdałam... Mróz -2,5*C, niby nieduży ale jak się tak darłam to prawie straciłam głos... tmrc_emoticons.aw    tmrc_emoticons.aw    W nocy nie mogłam spać, każde szczeknięcie Yetiego stawiało mnie na równe nogi i biegłam do okna, żeby zobaczyć czy przypadkiem nie zjawiła się Wega...   tmrc_emoticons.sad   tmrc_emoticons.sad  Płakałam a rano miałam wory pod oczami i okropny ból głowy... Wydrukowałam ogłoszenia i rozkleiłam rano we wszystkich możliwych miejscach w okolicy. O godz. 10 był pierwszy telefon z tropem, który okazał się dobry  tmrc_emoticons.smile  Wega była w schronisku (oddalonym od naszego domu jakieś 15 km), bo wieczorem ktoś zawiadomił straż miejską, że duży pies się wałęsa sam po ulicy. Niestety, żeby się dowiedzieć czy to naprawdę ona musiałam poczekać aż do 15.30, gdy pracownicy schroniska przyjechali nakarmić zwierzaki...  Tyle godzin niepewności!!!!  tmrc_emoticons.crazy   tmrc_emoticons.sad  

Jak mnie zobaczyła, to myślałam że mnie przewróci w ogromne błoto z tej radości  tmrc_emoticons.lol  Dobrze, że wszystko tak się skończyło  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  Obie płakałyśmy z tej radości  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.smile  bo obie miałyśmy trudne chwile i przeżycia... Teraz śpi ale jak wróciłyśmy to nie odstępowała mnie na krok... a jak weszlam do łazienki to piszczała pod drzwiami... Biedne kochane psisko  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  

Elu kochana współczuję ale i się cieszę, że wszystko dobrze się skończyło tmrc_emoticons.smile ukochaj mocno psiuńkę tmrc_emoticons.smile

Ja teraz odpoczywam tmrc_emoticons.lol wszystko dobrze się udało, wszyscy się najedli, że aż się ruszać nie mogli hihihi, ale było wesoło tmrc_emoticons.smile juz posprzatane i koniec wekendu tmrc_emoticons.smile dobrze, że wiosna za oknem idzie bo chyba bym jutro nie wstała do pracy tmrc_emoticons.lol milego wieczorku i kolorowych snów - ja uciekam oglądać mój ulubiony serial - przepis na życie tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol buziaczki tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.smile Elu wiem co przeżywałaś i jake emocje i wyobrażnia  władały Tobą i to czekanie i niepewność tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy . TO samo przeżyłam szukając mojej Milki w Dziwnowie, w obcym miasteczku, płakałam jak małe dziecko,po trzech godzinach ją znalazłam.Radości nie da się opisać  tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Dzisiaj piękna słoneczna pogoda (tylko ten wiatr niepotrzepny) wybraliśmy się z mężem i psiunką na długi spacer. Jest nadzieja że wiosna od nas dotrze tmrc_emoticons.bigsmile   Miłego wieczorku tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.bigsmile Elu wszystko dobre co się dobrze skończy  Wega na pewno będzie się teraz Ciebie mocno pilnować. tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.winkA teraz dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy;mój syn chodzi na siłownię i muszę trochę go odżywić może macie jakieś przepisy?Ryż i kurczak to wiem ,ale może jakieś mleczne mega koktajle lub coś w podobie.Wiem ,że mogę na Was liczyć. tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.steve tmrc_emoticons.love

Witajcie Sloneczka tmrc_emoticons.lol ale mam dzisiaj dobry humor i chyba odzyskałam swoją energię życiową, która ostatnio mi gdzieś uciekła tmrc_emoticons.lol czuję w końcu wiosnę tmrc_emoticons.lol byłam dzisiaj z psiakiem na spacerku w parku i aż chcę się żyć tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol pięknie świeci słoneczko, ptaszki ćwiergolą, wieje wietrzyk tmrc_emoticons.lol wypatrywałam jakiś pierwszych pączków, ale jeszcze słabo tmrc_emoticons.lol poczekam tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol a teraz odpoczywam tmrc_emoticons.lol

Haniu na tych sprawach to się nie znam, wiem tylko że dobry jest ryż, kurczak, trzeba jeść ogolnie dużo białka, raczej gotowane a nie smażone, owoce, koktajle mleczne jak najbardziej np z owocami, unikać słodkości - tzw pustych kalorii tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol wiem też że indywidualne diety powinno się ustalać z trenerem, bo takie ćwiczenie na siłowni może zaszkodzić, wszystko zalezy tez od tego po co się chodzi na siłownię - po mięśnie, ogólnie dla sportu czy żeby schudnąć tmrc_emoticons.lol

Elu wierze Ci co musiałaś przeżywać, bo ja przeżyłam prawie to samo w zeszłym roku w dniu Bożego Narodzenia z tym ,że mój psiaczek wrócił po kilku godzinach pokaleczony i zakrwawiony - musiał się kurować,ale wszystko też skończyło się dobrze. 

Marzenko ciesze się ,że wyjście na koncert i urodziny Synka się udały.

Na jaki film się wybierasz ? Może na "Układ Zamknięty",jeżeli tak to poproszę o krótką relacje,bo mamy zamiar też iść. 

Pozdrawiam  Was Gorąco

Moniśku wybieramy sie wszyscy razem na Intruza tmrc_emoticons.smile czytałam książkę i bardzo mi się podobała, teraz zabieram chłopaków na film tmrc_emoticons.smile zdam relację czy warto tmrc_emoticons.smile zmykam zaraz spać, bo oczki mi się już kleją a rano pobudka tmrc_emoticons.smile a mam jutro dużo roboty papierkowej w pracy więc musze być wypoczęta tmrc_emoticons.smile w miarę przynajmniej tmrc_emoticons.smile

Życzę Wam kochane miłych snów tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Kochane ! tmrc_emoticons.smile Strasznie szybko mi minął ten czas poświąteczny, najpierw święta u Babci tmrc_emoticons.smile potem 300 km do rodziców i na wesele przyjaciółki i dopiero jestem w swoim domku.

Mam nadzieję że wszystkie urodziny świętowane hucznie i z wieeelką pompą tmrc_emoticons.smile

Jeśli chodzi o dekoracje ciast, też mam chrapkę na jakiś kurs albo coś w tym stylu, póki  co w weekend byłam z mamą w sklepie i kupiłam sobie taką mini-szprycę do pisania na tortach tmrc_emoticons.smile

Haniu, dobre też są wszelkie strączki, fasolka szparagowa itd, albo np. pasta z grochu (mielona z piersią z kurczaka).Jogurty naturalne, sernik (bez cukru ze stevią lub słodzikiem). Koktail z bananami. A do popijania sok z pomidorów.

Muszę ponadrabiać zaległości w pracy jednej i drugiej i w domu, tak że buziaczki i byle do wiosny! tmrc_emoticons.tongue

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.bigsmile

Witaj Niusiu tmrc_emoticons.lol widze ze milo spedzilas czas  tmrc_emoticons.lol super tmrc_emoticons.lol ponadrabiaj zaleglosci i wracaj do nas tmrc_emoticons.love Ja tez lubie ogladac filmy ale nie mam tak duzo czasu aby to robic, lubie czytac ksiazki tmrc_emoticons.smile oj doba jest za krotka tmrc_emoticons.smile bardzo lubie horrory, dramaty, filmy psychologiczne, o tematyce historycznej i kosmicznej, lubie filmy rodzinne. Ostatnio zafascynowalam sie saga zmierch przeczytalam ksiazki i obejrzalam wszystkie czesci, zreszta zawsze lubilam filmy o wampirach tmrc_emoticons.lol to milego wieczorku ja powoli zmykam do kina tmrc_emoticons.love

ElaK wrote:

Witajcie dziewczyny, cieszę się że miło spędzacie czas na świeżym powietrzu i przed kompem oglądając wspaniałe dekoracje  tmrc_emoticons.lol  

Magi, byłam pewna że urodziny Krzysia będą wydarzeniem sezonu  tmrc_emoticons.wink   tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.bigsmile  Dziś też pewnie miło spędzacie czas w rodzinnym gronie  tmrc_emoticons.smile  

Ja niestety miałam wczoraj niemiłą przygodę. Ok. 18 zauważyłam, że w kojcu nie ma Wegi,   tmrc_emoticons.sad  tylko Yeti szczekał jak oszalały. Do 23 chodziłam po wsi i wołałam, gwizdałam... Mróz -2,5*C, niby nieduży ale jak się tak darłam to prawie straciłam głos... tmrc_emoticons.aw    tmrc_emoticons.aw    W nocy nie mogłam spać, każde szczeknięcie Yetiego stawiało mnie na równe nogi i biegłam do okna, żeby zobaczyć czy przypadkiem nie zjawiła się Wega...   tmrc_emoticons.sad   tmrc_emoticons.sad  Płakałam a rano miałam wory pod oczami i okropny ból głowy... Wydrukowałam ogłoszenia i rozkleiłam rano we wszystkich możliwych miejscach w okolicy. O godz. 10 był pierwszy telefon z tropem, który okazał się dobry  tmrc_emoticons.smile  Wega była w schronisku (oddalonym od naszego domu jakieś 15 km), bo wieczorem ktoś zawiadomił straż miejską, że duży pies się wałęsa sam po ulicy. Niestety, żeby się dowiedzieć czy to naprawdę ona musiałam poczekać aż do 15.30, gdy pracownicy schroniska przyjechali nakarmić zwierzaki...  Tyle godzin niepewności!!!!  tmrc_emoticons.crazy   tmrc_emoticons.sad  

Jak mnie zobaczyła, to myślałam że mnie przewróci w ogromne błoto z tej radości  tmrc_emoticons.lol  Dobrze, że wszystko tak się skończyło  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  Obie płakałyśmy z tej radości  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.smile  bo obie miałyśmy trudne chwile i przeżycia... Teraz śpi ale jak wróciłyśmy to nie odstępowała mnie na krok... a jak weszlam do łazienki to piszczała pod drzwiami... Biedne kochane psisko  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  

Elu, biedna , wyobrazam sobie , jak sie czulas tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  Nam zaginela psina ok. 2,5 roku temu... Znalezlismy ja dopiero po 3 dniach, tez w schronisku, i zeby ja odebrac stamtad, musielismy pokazac jej dokumenty i zaplacic tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Placzu tez bylo co niemiara tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  Biedna psina, poglaskaj ja i ode mnie.... Wyobrazam sobie, co przezyla tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  Ale najwazniejsze, ze dobrze sie skonczylo tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Marzenko o tym filmie jeszcze nie czytałam recenzji , więc czekam na Twoją opinię. Mam nadzieje,że miło spędzisz wieczór

Veroniko -  to nie ten wątek,ale dziękuje za radę odnośnie spodu z ciasteczek. Napewno sprawdze przy następnej okazji.

Nie ma za co tmrc_emoticons.smile  Daj znac czy wyszlo jak nalezy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Jestem tmrc_emoticons.lol wróciłam tmrc_emoticons.lol film super tmrc_emoticons.lol bardzo mi sie podobał tmrc_emoticons.lol polecam wszystkim tmrc_emoticons.smile zresztą czytałam też książkę tmrc_emoticons.smile

A teraz popijam herbatkę i przegladam przepisownię tmrc_emoticons.smile zaraz uciekam bo miałam dzisiaj ciężki dzionek w pracy i jestem padnięta tmrc_emoticons.smile ten dzionek tak szybko zleciał tmrc_emoticons.smile

Kolorowych snów kochane tmrc_emoticons.smile

Moniko nie wiem czy nie za późno, bo może już byłaś na filmie, ale właśnie wróciliśmy z kina  - "układ zamknięty" - gorąco polecam, bardzo dobry film...

do tego na faktach - wart zobaczenia tmrc_emoticons.lol

O super tmrc_emoticons.lol mamy kolejną recenzję tmrc_emoticons.lol zapamietam i może sie wybiorę jak znajdę troszku czasu - nastepny tydzień zapowiada się bardzo pracowity tmrc_emoticons.lol

A u nas dzisiaj prawdziwa wiosna, sloneczko i deszczyk tmrc_emoticons.lol pomyłam dzisiaj okna, posprzatałam tmrc_emoticons.lol i nie wytrzymałam i kupiłam bratki tmrc_emoticons.lol juz sie do mnie usmiechają za oknem tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol i moja dusza też się raduje tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol dostałam też od kolezanki pelargonie tmrc_emoticons.lol całą zime je pielęgnuje a na wiosnę ma gotowe do posadzenia tmrc_emoticons.smile ja kiedyś probowałam je rozsadzać i przechowywać zimą ale nigdy mi to nie wychodziło tmrc_emoticons.smile poczekam jeszcze troszku i przesadze je do korytek, na razie są jeszcze malutkie i boje się że zmarnieją tmrc_emoticons.smile na razie pociesze się bratkami tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Miłego wieczorku tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Swietnie dziewczyny tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  I ja musze sie dopisac tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party  U nas bylo dzisiaj prawie lato tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Ludzie sie porozbierali prawie "do rosolu" tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party  Mysmy odwalili sobie z Sandro i psem, mala wycieczke , na lonie natury tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Piekna sprawa tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

A to mòj groszek w ogròdku, dzisiaj tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party

Dzien dobry tmrc_emoticons.love wstalam dzisiaj patrze za okno a tu zachmurzone, ale przepowiadali opady deszczu za to jest cieplo. Jak tak bedzie to szybko przyroda zacznie sie budzic do zycia. Verciu ale macie juz fajnie i jaki duzy groszek, jednak roznica w klimacie ogromna tmrc_emoticons.lol u mojego brata w Marsylii tez tak cieplo. A my dzisiaj idziemy na urodzinki Wujaszka tmrc_emoticons.smile na obiadek i ciacho, jestem ciekawa co dzisiaj wymysli tmrc_emoticons.love milej niedzieli Sloneczka tmrc_emoticons.love

Ale pięknie! Vercia u Was to już lato praktycznie, w Polsce pewnie też będzie lato zaraz po zimie, jakoś tak się zatracają te pory przejściowe.

Miłej niedzieli, ja też dzisiaj ruszam na łono Matki Natury tmrc_emoticons.love

Zatem, milej niedzieli dziewczyny i bawcie sie dobrze tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

wow Verciatmrc_emoticons.smile ale cuda masz w ogrodzie tmrc_emoticons.wink u nas dziś było pięknie, można było w końcu wyjść w samym sweterku na spacertmrc_emoticons.smile cudownie tmrc_emoticons.smile

Długi niedzielny spacer - całe rodziny w parku, widok za którym baaaaardzo już tęskniłam tmrc_emoticons.smile 

Ale boli, że jutro trzeba na 8h do pracy iść tmrc_emoticons.aw jedyny plus, że nie muszę siedzieć w biurze, punkt mamy z wyjściem od razu na ulice, więc można się pogrzać w słoneczku pod nieobecnośc pacjentów tmrc_emoticons.wink

A we wtorek do Wrocławia - sprawy zdrowotne - ale może, jak pogoda dopisze, zaliczymy też kilka urokliwych zakątków Wrocławia tmrc_emoticons.smile 

Poniedzialek jest najgorszy, Elu :O :O :O  Szok :O :O :O Wtorek taki sobie, a od srody juz leci tmrc_emoticons.bigsmile   Zycze , aby sprawy zdrowotne, poszly jak najlepiej tmrc_emoticons.bigsmile   Buziaki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Witajcie.

Ja wyszalałam się na weselu mojej najmłodszej siostrzyczki i wracam na przepisownię nadrabiać zaległości.

Takich piekności w ogródku jak u Veroniki to jeszcze nie mam, dopiero pieruszka wypuscila delikatne listeczki.

Zabieram się za solidne wiosenne porządki ;o)

U nas, fakt, cieplutko, ale juz wszedzie idzie wiosna, wiec niedlugo zrobi sie cieplutko i w Polsce tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Serdeczne dzięki, jeszcze nie byłam poczytałam trochę recenzji i obejrzałam kilka wywiadów.                     Napewno się wybiorę jak tylko mój mąż znajdzie trochę czasu - mam nadzieje,że do tej pory będzie jeszcze na ekranach - wreszcie zrobiło się ciepło więc póki co korzystamy i robimy porządki wokół domu. Lubię takie filmy,bo w telewizji to w zasadzie nie ma co oglądać, o przepraszam oglądam "Kości" i "Kryminalne zagadki..."

ostatnio dużo fajnych polskich filmów powstaje tmrc_emoticons.smile np. pokłosie, drogówka też niczego sobietmrc_emoticons.smile szykuje sie fajny film "oszukane" na faktach... polskie kino - jeśli to nie są komedie tmrc_emoticons.wink - potrafi ostatnio często zaskoczyć pozytywnie tmrc_emoticons.lol

Witajcie wieczorowa pora tmrc_emoticons.lol w koncu mam chwilke dla siebie tmrc_emoticons.lol obiadek na jutro zrobiony - pyszna pomidorowka, konczylismy jeszcze z Juniorem zielnik-hodowle fasoli i zaczelam robic pojemnik na herbatki, jestem w polowie teraz schnie do jutra, no i pocwiczylam godzinke zumbe bo mialam dwa tygodnie przerwy jakos tak czasu bylo malo tmrc_emoticons.lol ale dzisiaj cieplutko, juz jest wiosenka tmrc_emoticons.love a jutro mam jeszcze zebranie w szkole i trzeba isc tmrc_emoticons.wink Moniczko ja tez lubie kosci  tmrc_emoticons.lol i jak mam czas to ogladam. Lubie tez przepis na zycie i te muzyczne programy a tak to malo co ogladam, tak naprawde to malo co ciekawego jest w tej naszej telewizji programow mnostwo, ale jak juz zasiadam przed ekranem to latam pilotem i wylaczam tmrc_emoticons.lol bo nic nie ma ciekawego tmrc_emoticons.smile  a lubie jeszcze kuchenne rewolucje tmrc_emoticons.love milego wieczorku i kolorowych snow tmrc_emoticons.lol ja odplywam tmrc_emoticons.love

Dzien dobry  tmrc_emoticons.lol oj dobry  tmrc_emoticons.lol pogoda cudna,  sloneczko swieci i cieplo jakby juz sie zblizalo lato tmrc_emoticons.smile i juz widac pierwsze oznaki wiosny, kwiatki w ogrodkach, ptaszki swiergola i paczki sie szykuja do rozwiniecia tmrc_emoticons.lol az sie nie chce w pracy siedziec tmrc_emoticons.lol zycze milego dzionka tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Witajcie Kochane Dziewczyny tmrc_emoticons.love

Wróciłam szczęśliwa, zadowolona i trochę zmęczona tmrc_emoticons.smile Byłam w Rogowie nad morzem na rekolekcjach,"akumulatory naładowane" na kilka miesięcy ,"ciało zmęczone, ale dusza nasycona" Byłam z Wami myślami tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Pod moją nieobecność działo się ! Oj działo na przepisowni tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile ( nadrabiam zaległości) Jestem pełana podziwu dla Was Dziewczyny, jakie piękne tworzycie cudeńka tmrc_emoticons.love i tak sobie pomyślałam, jakbym była 20 lat młodsza,przy waszej pomocy zostałabym Cukiernikiem tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Gabrysiu podziwiam Twój zapał i to że się nie poddajesz tmrc_emoticons.love   Dzewczyny jesteście utalentowane wszechstronnie, zawsze można na Was liczyć i za to was Kocham tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Pozdrawiam serdecznie Grażyna tmrc_emoticons.love

Witaj Grazynko tmrc_emoticons.lol cieszę się, że wypoczęłaś tmrc_emoticons.lol bylam kiedyś w Rogowie na wczasach tmrc_emoticons.lol ładnie tam jest tmrc_emoticons.lol to teraz nadrabiaj zaległości tmrc_emoticons.lol miłego dzionka i wieczorku kochana tmrc_emoticons.lol

Witajcie wieczorkiem. Ale jestem padnieta. Wywiadowka zaliczona, bez problemow tmrc_emoticons.love Junior dobrze sie uczy a to dla nas najwieksza nagroda tmrc_emoticons.lol Jutro wybieram sie na z kumpelka z pracy pobuszowac po sklepach, oczywiscie wpadniemy na jakas pizze lub lody i kawke, raz w miesiacu robimy sobie taki  wypad babski. Taka odskocznia tmrc_emoticons.lol a i nagadamy sie w koncu, bo w pracy nie zawsze jest tyle czasu mimo ze widzimy sie codziennie tmrc_emoticons.lol spokojnej nocki i kolorowych snow. tmrc_emoticons.lol

Grazynko, wypoczelas, odeszlo Ci wiec latek tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  To teraz nie masz wymòwki i zacznij bawic sie w cukiernika tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  

Junior bez problemòw w szkole, ciesze sie kochanie razem z Wami tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party

O filmach poskich nie moge z Wami pogadac, bo nie mam o nich zielonego pojecia :O :O :O

Ja ogladam tylko wieczorem telewizje, jak jest cos ciekawego. Mam moje filmy, no i programy kulinarne, ktòre sledze z prxyjemnoscia tmrc_emoticons.bigsmile

U nas lato tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party  Choc mòwia, ze "na chwile" jeszcze sie ochlodzi tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  W dzien mozna wyjsc juz na kròtki rekaw tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Rano i wieczorem, jeszcze nie tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Grażynko zazdroszcze Ci wyjazdu tmrc_emoticons.smile My odliczay do końca kwietnia, bo wtedy mamy weekendowy wyjazd z kościoła właśnie, do odpoczynku i podładowania baterii tmrc_emoticons.smile

Wczoraj cały dzień we Wrocławiu ... kolejka u lekarza straszna ... diagnoza niby dobra wszyscy zdrowi ... dziwne, wszyscy zdrowi a dzieci brak :/ już nie wiem, co myśleć, może za bardzo chcemy .... 

Jeden plus w całym tym zamieszaniu, że mamy już prawie lato tmrc_emoticons.smile dziś na krótki rękaw chodze, pięknie jest tmrc_emoticons.smile 

Grażynko kochana, super że akumulatory naładowane  tmrc_emoticons.smile  Moje muszą mi wystarczyć do sierpnia  tmrc_emoticons.smile  wtedy jadę na rekolekcje do Magdalenki i to na tydzień!!!! Już się nie mogę doczekać  tmrc_emoticons.smile  To taki święty czas  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love  Teraz pomagam innym w naładowaniu ich akumulatorów  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  Od dwóch tygodni nasza Wspólnota prowadzi rekolekcje dla mężczyzn.  tmrc_emoticons.smile  Przyszło 16 Panów w różnym wieku a prawie połowa z nich ok. 30-stki!   tmrc_emoticons.bigsmile  Do połowy czerwca każdą niedzielę mam już zaplanowaną  tmrc_emoticons.smile  

Elu  tmrc_emoticons.love  jestem codziennie z Tobą  tmrc_emoticons.smile i głęboko wierzę, że pojawi się w Waszej rodzinie nie jedno dzieciątko... Pan Bóg ma swój plan w tym wszystkim... Skoro ze zdrowiem jest ok, to radość będzie, tylko musicie jeszcze trochę poczekać  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love  

Eluniu cierpliwosci. Jezeli ze zdrowiem wszystko w porzadku to napewno sie uda. Bardzo czesto tak jest ze jak za bardzo czegos pragniemy to nasza psychika i organizm plataja nam figla. Gleboko wierze ze Wam sie wkrotce uda. A mam pytanko - macie pieska ??? jezeli nie to polecam jakies malenstwo i wtedy mysli beda zajete czyms innym tmrc_emoticons.lol faktycznie dzisiaj cieplutko, przyroda wokolo budzi sie do zycia. Ja tez nie moge sie doczekac konca kwietnia- mamy caly tydzien urlopu i wyjezdzamy tmrc_emoticons.love milego dzionka i duzo usmiechow tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Kochane Dziewczyny jestem myślami codziennie z Wami tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love 

Elu masz rację,  to jest święty i błogosławiony czas tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love i  to jest wspaniałe, że możemy dzielić się z innymi swoim doświadczeniem tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love

Elu immanuel  tmrc_emoticons.love bądż dobrej myśli, kilka osób modli się w intencji Twojego dzieciątka tmrc_emoticons.love   życzę Wam spokojnego wyjazdu i podładowania akumulatorów tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Marzenko cieszę się razem z Wami " osiągnięciami"  Krzysia tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Verciu "lat ubyło" tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  ale takim cukiernikiem jak Ty to napewno nie zostanę tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Grażyna

Dziękuję dziewczynki za wsparcie tmrc_emoticons.smile też wierzę, że widocznie tak ma być, ale od 2 lat co miesiąc jest nadzieja, i na tej nadzieji się kończy -  straszne to - a przestać myśleć o tym, ale tak na poważnie jest bardzo ciężko ... 

Magi nie mamy pieska niestetytmrc_emoticons.aw mój mąż nie toleruje zwierząt w domu... ale męcze go o kotka, może sie kiedyś skusi tmrc_emoticons.wink

na razie musi mi wystarczyć siostrzeniec - 6 lat i siostrzenica 3 latkatmrc_emoticons.smile śmieszotki moje, w każdą niedziele poprawiają mi humor na cały tydzień swoimi ciekawymi spostrzeżeniami na życie i nowo wymyślonymi wyrazamitmrc_emoticons.smile 

Piękny dziś dzień tmrc_emoticons.smile wiosna pełną gębą tmrc_emoticons.smile a teraz uciekam, bo trzeba jakiś filmik dziś zobaczyć tmrc_emoticons.lol znając życie pewnie jakąś klasykę mój mąż dziś zapoda tmrc_emoticons.smile

Grażynko, zazdroszczę wyjazdu, nie mogę się już doczekać wakacji tmrc_emoticons.smile

Elu, dołączam się do trzymających kciuki i mam nadzieję że i u Was i u nas niedługo pojawi się mały człowieczek tmrc_emoticons.smile

Tak bardzo czekam na lato, że codziennie mam wielką chęć na lody, dziś po drodze do pracy (o 7 rano) kupiłam sobie loda i zjadłam go po drodze, na śniadanie tmrc_emoticons.smile i uświadomiłam sobie że to pierwszy raz w życiu jem lody na śniadanie tmrc_emoticons.smile świetne uczucie, tak trochę jak mała dziewczynka która złamała jakiś zakaz (mama zawsze mówiła że słodycze to nie śniadanie :P ).

W piątek świętuję z moimi przyjaciółkami mój nowo zdobyty dr tmrc_emoticons.smile planuję zrobić zapiekankę pasterską z "Podróży z thermomixem" i tort z bitą śmietaną i malinami (w ramach pozbywania się mrożonek-zostały mi maliny) tmrc_emoticons.smile do tego drinki z wina musującego z miksowanymi truskawkami i pewnie lody ! tmrc_emoticons.smile macie jakiś pomysł na przekąski, żeby było coś do podgryzania ale pasowało do reszty?

Ściskam was już prawie prawie letnio tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love

Niusiu ja wczoraj tez sie skusilam na lody ale wieczorem na kolacje, bylam z kumpelka na tzw wychodnym, zjadlysmy pyszne pierogi, wypilysmy pyszne grzane piwko i lody z goracymi malinami tmrc_emoticons.lol No i nagadalysmy sie do woli tmrc_emoticons.lol Niusiu a moze zrobisz z przepisu Eli te trojkaciki z ziolami do pochrupania tmrc_emoticons.smile mozesz jeszcze zrobic jakas salatke np. salata lodowa, 2 zabki czosnku, pokrojone suszone pomidory z zalewy, uprazony na patelni slonecznik, majonez sol i pieprz. Robilam ostatnio ta salatke i powiem ci rewelacja tmrc_emoticons.lol albo koreczki  tmrc_emoticons.bigsmile zycze udanego spotkania tmrc_emoticons.lol no i milego dzionka dla wszystkich tmrc_emoticons.love

Elu, nie martwcie sie tmrc_emoticons.smile  Jak napisane, to przyjdzie tmrc_emoticons.smile  Rozumiem Was doskonale, ta nadzieja co miesiac jest najgorsza. Ale jestescie mlodzi, wyniki dobre, musi sie udac tmrc_emoticons.bigsmile   A kotek by sie przydal, namawiaj meza. Zainteresowanie i opieka  przejdzie na kotka, przestaniesz myslec tak intensywnie tmrc_emoticons.bigsmile   Jestem z Wami tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Dziewczyny zadowolone, " nazarly sie" lodòw, ot lasuchy tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Wstyd !!! tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Aniu, swietuj, bo Ci sie nalezy, zasluzylas sobie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Buziaki wszystkim i milego dnia tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love