Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witajcie Kochane w sobotę ! Życzę wspaniałego weekendu !

Witam w poniedziałek u mnie pada ,pada  więc potrzebna kawa

Pochmurny pierwszy dzień lata ale już przyszło .Miłego dnia 

Witaj Haniu, niestrudzona Forumowiczko. tmrc_emoticons.smile U nas cieplutko, trochę pochmurnie. 

Dziewczyny nie zapominajcie Dziś dzień Ojca 

Witam Was kochane gorącoMyślałam że w tak poważnym wieku jaki posiadam (hi hi hi ) będęmiała więcej czasu  dla siebie , ale niestety nie .Nadmiar obowiązków poza domem nie pozwala mi co dziennie siadaćdo komputera ,a z tabletki trudno pisać .Ale jestem z Wami cały czas 

U mnie dziś mży i zrobiło się leniwie -buro za to ja  witam Was gorąco

Witam kawkę zostawiam i do pracy znikam 

Wspaniałej nocy 

Znalazłam chwilę żeby do Was napisać .Dziewczyny czytam wszystko na tabletce ,mam nadmiar pracy

tmrc_emoticons.love Wszystkim Annom,Grażynom, Mirosławom a szczególnie Tobie Haniu skladam najpiękniejsze życzenia imieninowe tmrc_emoticons.love

Wszystkim dzisiejszym solenizantkom najserdeczniejsze życzenia wszelkiej pomyślności

Choć już nieco późno, ale ja również dołączam się do imieninowych serdeczności. Sto lat SOLENIZANTKI!!!!

tmrc_emoticons.love

I ja życzę wszystkim Aniom, Haniom wszystkiego co najlepsze.

A naszej Kochanej Hannie dziękuję za wszystkie poranne kawusie i miłe dobranocki... Haniu dzięki za wierność na tym posterunku tmrc_emoticons.smile Jesteś WIELKA!!!!!  <3  

Dziewczyny, chcę się z Wami podzielić radosną wiadomością:

14 lipca zostałam BABCIĄ !!!!!

Jestem taka szczęśliwa, że trudno to opisać <3 Już dawno nie miałam tyle energii do działania tmrc_emoticons.smile

Natalka zawładnęła moim sercem, to niesamowite tmrc_emoticons.love

Elu życzenia szczęścia dla Natalki, gratulacje dla rodziców i dziadków.

Elu, gratuluję i życzę Wam duuuużo szczęścia i radości. tmrc_emoticons.love

Wracam do Was dziewczyny i zostawiam kawkę

Dziękuję za pamięć i życzenia

Elu gratulacje  tak to prawda że wnuki potrafią nas od nowa naładować energią.Pozdrowienia dla Rodziców i Dziadków

Witam Was uśmiechem i słoneczkiem które nieśmiało próbuje u mnie w Łodzi wyglądać  zza chmur

Witam ciepło we czwartek tak ,tak już czwartek 

Witam  tmrc_emoticons.lol  zrobiłam Wam śniadanko . tmrc_emoticons.wink  Smacznego  tmrc_emoticons.love

Pychotka to śniadanko, dziękuję Haniu. tmrc_emoticons.love

Witam,

czy możecie mi polecic chleb z naszej przepisowni z mąki pełnoziarnistej ,który najlepszy ?? Bo sie na jednym naciełam i wyszegł  nasakryczny tmrc_emoticons.aw

Kasiu te z pełnoziarnistych mąk wychodzą jak wychodzą więc ja przestawiłam się na zwykły chleb pszenny 

http://www.przepisownia.pl/chleby-bu%C5%82ki-przepisy/chlebek-na-barszczu/459914

http://www.przepisownia.pl/chleby-bu%C5%82ki-przepisy/wariant-chlebek-na-barszczu/504045

Witam śniadankiem .Życie tak pędzi że na starość czasu brakuje ,ale o  Was pamiętam

Haniu, jakie pyszne śniadanko tmrc_emoticons.smile Dziękuję <3

Urlop Ci się skończył i wróciłaś, Kochana na posterunek tmrc_emoticons.smile

U mnie się dzieje... Od ślubu Marcina i Anetki minęły już ponad 2 tyg; odespałam, nogi odpoczęły tmrc_emoticons.wink Następny za rok!

Natalka ma już 2 m-ce i tydzień, za miesiąc urodzi się nasz druga wnusia.

Najmłodsza, Kasia szuka pracy i od października zaczyna studia. Moje dzieci to dorośli ludzie tmrc_emoticons.love  

W pracy też młyn, jak zawsze we wrześniu: nowe dzieci, nowi rodzice, nowe/stare wyzwania tmrc_emoticons.smile Jestem w biegu od świtu do nocy. I chociaż nie raz obiecywałam sobie, że zwolnię to jakoś nie wiem kiedy zacząć tmrc_emoticons.wink

Ale póki mam siły i zdrowie, będę działać.

Pozdrawiam i cieszę się, że jesteś tmrc_emoticons.smile

Kasiu, ja najczęściej piekę chleb wg tego przepisu:

http://www.przepisownia.pl/chleby-bułki-przepisy/chleb-codzienny-na-zakwasie-żytnim/443823

Nie jest w całości z mąki pełnoziarnistej, tylko taki mieszany, ale wychodzi zawsze i mojej rodzince smakuje. Można go modyfikować wg własnych upodobań dodając różne zdrowe ziarenka.

Pozdrawiam, Ela

Witam kochane z deszczowej Łodzi 

ELU ZWOLNIJ TEMPO ,BO META JESZCZE BARDZO DALEKO

Nasza Marzenka i Veronika też są spełnione .Marzenka spełnia się jako blogerka kulinarna a Veroniczka żyje swoją szkołą tańca.

DZIEWCZYNY TAK TRZYMAĆ ALLELUJA I DO PRZODU

No to mamy jesień .Gorąco Was witam 

Uwielbiam jesień i jesienne jedzenie tmrc_emoticons.smile .

Pora wstawać i zabrać się za zwyczajowe obowiązki 

W zamglony  poniedziałek  witam śniadankiem.

Kawusię zostawiam na powitanie 

No to mamy czwartek .

Witam w piątek 

Witajcie! Dawno mnie nie było. Ciągły niedoczas. Ale wracam i zapodałam Wam jako propozycję Bawarską obazdę tmrc_emoticons.smile

Za oknem szaro buro ,  ale w sercu maj. Gorąco witam

Wstajemy,wstajemy śpiochy .

Śniadaniem Witam 

Haniu, należy Ci się medal za wytrwałość w powitaniach ze smacznymi śniadankmi i dobranockach. Coraz mniej koleżanek z tego naszego wątku się pojawia. Ciekawe co porabiają? U mnie ten rok nieco lepszy zdrowotnie, zarówno u męża jak i u mnie. Muszę Ci się jednak pochwalić moim sukcesem w zrzuceniu nadwagi, a właście w walce z otyłością. Od marca tego roku do chwili obecnej zrzuciłam z siebie balast o wadze 23 kg. To 1/4 mnie.Teraz ludzie mnie nie poznają. Jestem drobniutką istotą, a jeszcze przede mną do zrzucenia trochę kilogramów, może z 10? Oczywiście pojawił się nowy miły problem zmiany garderoby. Wszystko jest za duże, zwłaszcza płaszcze i kurtki . To najdroższe, bo bluzeczki mozna tanio kupić. Z rozmiaru XXL zeszłam do M lub L (zależy od rozmiarówki producenta). Bardzo się cieszę , a ze mną cieszą się też córka i mąż. Stosowanie tej diety zmusiło mnie do wysiłku fizycznego, który równa się chodzeniu z kijami. To wiosną i latem. Teraz zaczynam chodzić na siłownię , na bieżnię. Nie powiem żeby mi się chciało, ale rozsądek bierze górę. Ja nigdy nie byłam sportowo nastawiona i żadnych sportów nie uprawiałam. Praca biurowa, brak ruchu, upływające lata oraz niedomogi tarczycy zrobiły swoje. Teraz walka nie jest łatwa, ale są efekty, które mnie dopingują.  tmrc_emoticons.smile

Gabrysiu, moje najszczersze gratulacje!!!!!

Na pewno nie było Ci łatwo, zwłaszcza na początku tmrc_emoticons.smile Ale widząc takie efekty, to chyba dodało Ci motywacji do dalszych zmagań... Jestem z Ciebie dumna, kochana! Nagradzaj się zmianą garderoby, kupuj śliczne nowe ubrania -bo Ci się należy!

A co u mnie? Nie zaglądam tu regularnie... ciągle brak czasu. Zresztą nie narzekam, jestem cały czas aktywna, ciągle w ruchu, ciągle potrzebna. Wiem, że metryki nie zmienię ale jak na swoje pół wieku trzymam się nieźle tmrc_emoticons.wink mam dobrą kondycję, na brak zdrowia też nie narzekam. Dzięki Bogu!

Kochana wnusia Natalka ma już 3 miesiące; teraz czekamy na narodziny kolejnej, u Wojtka <3

Na początku września ślub wziął Marcin, za rok już zaplanowany ślub Krysi tmrc_emoticons.smile

Dzieci nie pozwalają mi się nudzić, dbają o mamę!

Gabrysiu, moje najszczersze gratulacje!!!!!

Na pewno nie było Ci łatwo, zwłaszcza na początku tmrc_emoticons.smile Ale widząc takie efekty, to chyba dodało Ci motywacji do dalszych zmagań... Jestem z Ciebie dumna, kochana! Nagradzaj się zmianą garderoby, kupuj śliczne nowe ubrania -bo Ci się należy!

A co u mnie? Nie zaglądam tu regularnie... ciągle brak czasu. Zresztą nie narzekam, jestem cały czas aktywna, ciągle w ruchu, ciągle potrzebna. Wiem, że metryki nie zmienię ale jak na swoje pół wieku trzymam się nieźle tmrc_emoticons.wink mam dobrą kondycję, na brak zdrowia też nie narzekam. Dzięki Bogu!

Kochana wnusia Natalka ma już 3 miesiące; teraz czekamy na narodziny kolejnej, u Wojtka <3

Na początku września ślub wziął Marcin, za rok już zaplanowany ślub Krysi tmrc_emoticons.smile

Dzieci nie pozwalają mi się nudzić, dbają o mamę!

Najnowsze fotki Natalki tmrc_emoticons.smile

Śliczne, pogodne dziecko

Kocham ją baaaaardzo!

Elu, gratuluję WNUSI!!! Znam to uczucie, babcine szaleństwo.  tmrc_emoticons.love