Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Wszystkim Monikom zokazji imienin   przesyłam serdeczne życzenia WSZELKICH MARZEŃ SPEŁNIENIA  Hania

I ja sie dolaczam do zyczen tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Najlepszego tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party

Gabrysiu, my tym razem nie mamy tyle wolnego.... Tylko 1 maj...  3-go nie obchodzimy tutaj.... Obchodzimy 2-go czerwca, ale w tym roku przypada w niedziele tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Wczoraj zebralam nastepny groszek, siedzialam do 1.30. w nocy i go skubalam :O :O :O  Ale nastepne pare kilo w zamrazalniku tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  

Buziaczki wszystkim

A ja własnie dzisiaj ugotowałam Twoją zupę z zielonego groszku. Wspaniała, na prawde aksamitna. Oczywiście groszek był z puszki. U nas jeszcze ciągle chłodno, dzis 12,5 st.C i przelotny deszcz. tmrc_emoticons.love  Ty o 1,30 skubałaś groszek, a ja malowałam . Jak skończę, zdjęcie zamieszczę. tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink

U nas goraco, lato.... tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Temp. trzyma sie w granicach 30°C, rano i wieczorem ciut mniej, wiadomo, ale i w nocy tez cieplo tmrc_emoticons.bigsmile   Chodzi sie juz spokojnie na kròtki, w spodenkach, sandalach i kupe ludzi nad morzem tmrc_emoticons.bigsmile  

Gabrysiu, jak skonczysz, to koniecznie wstaw obraz !!!! Za co sie wzielas teraz ? Buziaczki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Witajcie Dziewczyny ! Haniu i Veroniko (Marzenko) jeżeli któraś z Was miała na myśli również moją skromną osobę to z całego serducha dziękuję.

W Sosnowcu przez całą majówke deszcz i burze mysłałam, że może dzisiaj się uda posiedzieć przy grilu na dworze,ale marne me nadzieje. Gril był w domu (elektryczny) wiadomo ,że to nie to samo co tradycyjny ale cóż było robić - kiełbaski kupione,karczek zamarynowany.....to się nie mogło zmarnować.

Buziaczki dla Wszystkich !!!

Wrocilam tmrc_emoticons.love Moniczko Tobie i wszystkim Monikom ktore znam i nie znam wszystkiego najlepszego tmrc_emoticons.smile no i mamy prawie koniec dlugiego wekendu. Wypoczelam, naladowalam akumulatorki. Posadzilam dzisiaj swoj maly ogrodek na balkonie. Mam szczypiorek, pietruszke, majeranek i miete. Kupilam tez bazylie. Jeszcze musze dokupic tymianek i niech rosna. A pelargonie  posadze po zimnej zosce. Na razie oko ciesze bratkami.  A wekendzik udany. Bylo ognisko byl grlil, spiewy i dlugie rozmowy przy kominku z lampka wina. Ach jak ja lubie ten czas gdy jestem u rodzicow, wspominamy... tmrc_emoticons.love milej nocki tmrc_emoticons.lol

Maluje portret dziewczynki, wzorując się na mojej starszej wnuczce.   tmrc_emoticons.wink Podobieństwa trochę jest, ale mój rodzinny krytyk (córka) - nie dostrzega tego. Nie szkodzi, mnie sie podoba. Jeszcze zostało mi tło, ale musi trochę wyschnąć tmrc_emoticons.bigsmile

Dziękuje Marzenko  Miłej nocki życzę i słodkich snów

Gabrysiu super. Juz nie moge sie doczekac az zobacze zdjecie twojej pracy. tmrc_emoticons.lol

Gabrysiu nie tylko zdjęcia portretu - My czekamy również na zdjęcia tortu dla Teściowej !!!

Witajcie tmrc_emoticons.lol obudzilo mnie dzisiaj piekne slonce tmrc_emoticons.lol i drzewa za oknem pieknie zielone i maja juz duzo lisci tmrc_emoticons.lol i humor dopisuje. Zaraz ide na ryneczek a potem jedziemy na basen. tmrc_emoticons.smile milego i pogodnego dnia zycze tmrc_emoticons.lol

Witaj Marzenko ! Witajcie Dziewczyny !  

U mnie też dzisiaj słoneczko za oknem choć jeszcze tylko 11 stopni. Mam nadzieje,że pogoda dopisze w ten ostatni dzień majówki, bo u mnie w Sosnowcu dzisiaj od 14.30 na stadionie jest American Day - może pojedziemy z mężem ma byż dużo atrakcji.

Pozdrawiam słonecznie. Monika

Moniczko, wszystkiego naj, naj, naj  tmrc_emoticons.lol   tmrc_emoticons.lol   tmrc_emoticons.lol  Trochę spóźnione ale szczere zyczenia imieninowe  tmrc_emoticons.smile  Dużo radości w sercu, uśmiechu od wszystkich wokół; zdrowia i pogody ducha  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.smile  Buziaki  tmrc_emoticons.smile  

Wróciłam  tmrc_emoticons.smile  wypoczęta i zadowolona  tmrc_emoticons.smile  Dziś i nas piękne słoneczko  tmrc_emoticons.love  szkoda, że takiego nie było podczas wyjazdu  tmrc_emoticons.aw  Z ogniska i grilla zostały tylko plany ale i tak było super!  Pogoda nie jest najważniejsza  tmrc_emoticons.smile  

A dziś na obiad przyjechały moje dzieci  tmrc_emoticons.smile  To już dorośli ludzie a lizaki Veroniki pałaszowali jak małe dzieci  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.smile  Ale ja sama też zjadłam kilka, bo takie dobre  tmrc_emoticons.lol  Dzięki Verciu  tmrc_emoticons.smile  

Dziękuje Elu z całego serduszkaaaaaaaaaa  za życzonkaaaaaaaaaaaaaa Buziaczkiiiiiiiiiiii

U nas wczoraj bylo pieknie, rano zas popadalo, teraz znowu wychodzi slonce tmrc_emoticons.bigsmile   Temperatura spadla o kilka stopni tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy

Elu, ciesze sie, ze smakowaly lizaki tmrc_emoticons.bigsmile   Smakuja i malym i duzym tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Dzien doberek tmrc_emoticons.smile oj jak ciezko sie dzisiaj wstawalo po wypoczynku tmrc_emoticons.lol ale mam tyle roboty ze szybko zatrybilam tmrc_emoticons.bigsmile a pogoda za oknem rewelacyjna prawie letnia tmrc_emoticons.bigsmile milego dzionka tmrc_emoticons.love

Ukończyłam mój portrecik dziewczynki , wzorowany na mojej wnusi i tak jak obiecałam Kochane, wstawiam jego zdjęcie. 

gabi49 wrote:

Ukończyłam mój portrecik dziewczynki , wzorowany na mojej wnusi i tak jak obiecałam Kochane, wstawiam jego zdjęcie. 

Super! Dziewczynka jak żywa ;o)

tmrc_emoticons.lolMówiłam Gabrysiu że masz wielki talent . tmrc_emoticons.wink Piękna modelka ,piękny portret tmrc_emoticons.wink

Gabrysiu portret piękny. Ty masz bardzo niską samoocenę - tortów nie umiem,twarzy nie umiem a tu takie cuda tworzysz.

Miłego dnia życzę

Gabrysiu az mi dech zaparlo. Piekny portret. Masz kobitko wielki talent naprawde. Podziwiam takich ludzi.  Moje wielkie gratulacje - jestes prawdziwa artystka tmrc_emoticons.lol

Ojjj ale się tu działo jak mnie nie było ! tmrc_emoticons.smile już szybciutko nadrabiam, a póki co spóźnione życzenia Monikowe tmrc_emoticons.smile i gratulacje dla Gabrysi tmrc_emoticons.smile ehhh talenty przednie nam się tu objawiają.

tmrc_emoticons.love wreszcie wiosenne tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.love Gabrysiu barak mi słów tmrc_emoticons.love Jestem pełna podziwu dla Twoich TALENTÓW tmrc_emoticons.love   Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.love

Ufff jak dzisiaj goraco i duchota straszna, az nie ma czym oddychac. Ale na wekend jak zwykle ochlodzenie. Ale dzisiaj spotkala mnie mila niespodzianka, chlopaki ode mnie z pracy przyniesli mi bez tmrc_emoticons.lol taki piekny i pachnacy a ja go uwielbiam i zawsze zaluje ze tak krotko jest. Dopiero co zaczyna sie rozwijac. tmrc_emoticons.lol a u nas na terenie pracy rosnie go cale mnostwo tmrc_emoticons.lol tak wiec przesylam pozdrowionka i milego dzionka tmrc_emoticons.lol

Dziękuję wszystkim za pochwały.  tmrc_emoticons.love Malowanie to moje hobby. Jak tylko mam trochę czasu , to siadam do sztalug. Odprężenie totalne. Wszystkie mysli odpływają, jest tylko to, co maluję. tmrc_emoticons.bigsmile

Witajcie tmrc_emoticons.lol ale mialam dzisiaj ciezka noc prawie nic nie spalam. Powod - burza szalejaca pol nocy. Normalnie tak lalo i walilo ze hej, nawet moj biedny psiaczek z piskiem wskoczyl nam do lozka pod koldre tak sie bal. A dzisiaj w pracy oczy na zapalki i kawa. Trzeba jakos przezyc tmrc_emoticons.lol milego dzionka Sloneczka tmrc_emoticons.lol

Obrazy piekne tmrc_emoticons.smile  Magi, ja sie panicznie boje burzy, wiec Cie rozumiem :O :O  Ja poprzedniej nocy prawie nie spalam, bo mialam chorego meza.... pòl nocy przesiedzial w kibelku.... Wczoraj na dietce i dzisiaj juz dobrze, na szczescie tmrc_emoticons.bigsmile Jak chlopy chore, to wiadomo tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Współczuję Ci Veroniczko. Czułam, że coś jest nie tak, bo nie zaglądałaś do nas. Pojawiły na sięnowe uczestniczki.tmrc_emoticons.wink

To i dobrze tmrc_emoticons.smile  Bedzie nas wiecej, jak jedna czy druga bedzie chwilowo " na urlopie", to beda inni do pogadania tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Nie bedzie pusto, jak kiedys tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink

Ostatnio bywam troche mniej i na szybkiego wpadam, bo czasu nie mam zbyt wiele, niestety . Okres komunijny, wiadomo, ale jak minie, wszystko wròci do normy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Jadziu widzę nowe zdjęcie profilowe, bardzo ładne , a ta osóbka obok Ciebie to...?

Pozdrawiam i śle całuski  

monika6500 wrote:

Jadziu widzę nowe zdjęcie profilowe, bardzo ładne , a ta osóbka obok Ciebie to...?

Pozdrawiam i śle całuski  

Dziękuję... a ten mały gagatek to mój synek ;o)

Slodki maluszek tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Oj tam ,oj tam zaraz gagatek   A tak słodko wygląda

monika6500 wrote:

Oj tam ,oj tam zaraz gagatek   A tak słodko wygląda

Słodko wygląda... jak zamruga swoimi długimi czarnymi rzęskami... dorzuci słodziutki uśmieszek... to nie ma nikogo kto mu sie oprze ;o) ... ale charakterek też ma i niezły z niego rozrabiaczek ;o)

No, mezczyzna z charakterem tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink  Tak powinno byc tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink

tmrc_emoticons.bigsmile Jadziu słodziak bez  dwóch zdań tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Witajcie Słoneczka tmrc_emoticons.lol

Oj Verciu ja się boją i to panicznie, jak jest burza to najlepiej żebym się zamknęła w szafie tmrc_emoticons.wink oj bidulek ten Twój mężulek, ale jak chłop chory to gorzej niż dziecko tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.smile ale dobrze, że już ok. Ja ostatnio też mam mniej czasu, ale to przez to że częściej wychodzimy bo ciepło tmrc_emoticons.smile spacerki itd tmrc_emoticons.smile a dzisiaj u nas pada, Junior pojechał na imprezkę na działkę do kolegi z klasy tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile wróci wieczorkiem a ja pranie, sprzątanie i gotowanie. Jutro idziemy z Juniorem na trzy dni na badania do szpitala, tzw diagnostykę, będzie miał robione wszystkie badania, bo kiedyś 5 lat temu miał podejrzenie choroby miastenii, ale na szczęście ją na razie wykluczyli, ale dostaliśmy skierowanie na zrobienie ponownie wszystkich badań, takie procedury. Ale to dobrze, przynajmniej sprawdzimy czy wszystko jest dobrze. Miłego dzionka Wam życze tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love Witajcie Kochane tmrc_emoticons.smileJutro nasza wnuczka Marysia przystępuje do pierwszej komunii świętej tmrc_emoticons.smile Radośc i święto mamy w rodzinie tmrc_emoticons.love

Jadziu rozkoszny jest Twój Synek ,tylko Go "schrupać " tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love

Marzenko będzie dobrze,Krzysia przebadają i wrócicie zdrowi do domu tmrc_emoticons.smile 

W Szczecinie również były burze,obfity deszcz padał z gradem tmrc_emoticons.crazy Moja psiunka uciekła do łazienki i cała drżała ze strachu tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie tmrc_emoticons.love

Grażyna

tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Grażynko, no to mamy wnusie w jednym wieku lub w jednej klasie. moja też własnie idzie jutro do I Komunii Świętej. Dzisiaj od rana robiłam dla niej tort-książkę. Po raz pierwszy. Biszkopty upiekłam w tygodniu,a dziś tylko kremy i dekoracje. Zeszło mi sporo czasu. Mój małżonek chwycił za odkurzacz i sprząta, a ja troche odpoczywam przy kompie. Za chwile dalej. Zdjęcia tortu zrobiłam, zamieszczę. nie wiem jak wyszły bo mi się baterie w aparacie rozładowały (ładują się teraz).

Buziaki dla wszystkich i miłej niedzieli.

Oj to życzę Wam udanej niedzieli i wszystkiego dobrego dla Wnuczek tmrc_emoticons.smile Gabrysiu czekam na zdjęcie, jestem ciekawa Twojej pracy tmrc_emoticons.smile  Grażynko mam nadzieję, że wyniki wyjdą dobrze, jestem dobrej mysli tym bardziej że nic się złego nie dzieje tmrc_emoticons.smile

Pozdrowienia i buziaczki tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.winkMagi na pewno wszystko z juniorem będzie dobrze.Gabi i Grażynko dla Waszych wnuczek życzę  cudownego przeżycia duchowego a Wam pogody i udanej imprezy tmrc_emoticons.bigsmile

Zycze i ja wszystkiego najlepszego obu dziewczynkom, w tym pieknym i waznym dniu tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Magi, bedzie dobrze, zobaczysz, nie mysl i nie martw sie na zapas, bo kota dostaniesz tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  Bedzie dobrze tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Ja w burze zas, najlepiej to schowalabym sie pod koldre, kolo meza tmrc_emoticons.wink  Mòj maz sie nie boi, papuga przekrzywia lepek i nasluchuje, a pies przesciga wszystkich.... lata jak opetany po deszczu  i szczeka na burze tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol  Trzeba go na sile gdzies chowac, bo co grzmot, to wielkie szczekanie do nieba tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Nie boi sie wcale i pewnie mysli sobie, ze to on burze straszy tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Milej niedzieli wszystkim tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Witajcie Kochane !

Widzę,że mamy dostatek komunii, My też dzisiaj wybywamy na komunię do najmłodszego chrześnika męża .Trochę pojedziemy,prawie dwie godzinki. Pogoda paskudna,że z domu się nie chce wyjść - szkoda tych Aniołków   

Gabrysiu,Grażynko  - ŻYCZĘ ŁASK BOŻYCH dla Waszych wnuczek.

Uciekam już i pozdrawiam gorąco 

Dzien doberek. Ale dzisiaj brzydko pada od samego rana, szkoda ze nie ma sloneczka na komunie, biedne dzieciaczki zmokna i zmarzna. Jedziemy do szpitala na godzine 14. Zostaniemy tam do wieczora i wrocimy do domku na noc, a jutro wczesniej wyjde z pracy bo odwiedziny sa od 14. Junior juz duzy to zostanie sam. Milej niedzieli wszystkim zycze i dziekuje za slowa otuchy i wsparcie. tmrc_emoticons.lol

Dzisiaj u nas obchodzimy Dzien Matki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Juz zyczenia otrzymalam, od còrki, buziaka od papugi, psa, nawet od meza, z tego wszystkiego tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Uszykowali sniadanko, dostalam ksiazke mojego ulubionego cukiernika, ktòra wyszla w srode tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Mialam ja sobie kupic w tym tygodniu, ale juz mam tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  I cale szczescie, bo Kari mi powiedziala, ze musiala sie nachodzic, zeby ja znalezc, juz nigdzie nie bylo. Totez pewnie bym jej nie dostala juz nigdzie... No i dostalam piekne, wiosenne perfumy tmrc_emoticons.bigsmile   Dodano mi ladny bilecik z zyczeniami.... pozwolili sobie pozartowac ze mnie, ze jestem staruszka, i ze to TM gotuje, a nie ja, ale w tym wieku.... tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  To raczej normalne tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Pogoda w kratke, raz sie chmurzy, raz sloneczko..... Po poludniu wybierzemy sie na spacerek, jakiegos loda, potem "odbierzemy" còrke z pracy, bo dzisiaj pracuje, a wieczorem na balety tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Trzeba wypròbowac nowe figury, ktòrych nauczylismy sie w szkole, w poniedzialek tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink  No i juz mam dwòch panòw, ktòrzy zamòwili sie na dzisiaj , do walca wiedenskiego tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol  Wiec trzeba isc, bo obiecalam tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol  Mòj maz sie smieje ze mnie, ze nie opuszczam ani jednego tanca, ale to dobra gimnastyka, wg tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Skladam dzisiaj, choc to nie 26-sty, serdeczne zyczenia wszystkim mamusiom tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

I biore sie za jakies ciacho.... cos musze postawic na stòl, za te zyczenia tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Milej niedzieli wszystkim tmrc_emoticons.bigsmile   Dziewczyny, dajcie znac, jak poszly Komunie, Magi - jak idzie u Krzysia tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Witajcie tmrc_emoticons.love

Uroczystość wspaniała, Marysia szczęśliwa i radosna tmrc_emoticons.love

Pogoda dopisała,ale po zakończonym dniu ok godz 19-stej nastąpiło zarwanie chmury, ok 30 km jechaliśmy w dużej ulewie,wycieraczki nie radziły sobie z deszczem. tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie tmrc_emoticons.love

Grazynko, ciesze sie ogromnie, ze uroczystosc Marysi sie udala, jak nalezy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile To ogromne przezycie tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  Pogody, nie zazdroszcze :O :O :O  Kilka razy nam sie zdarzylo "plywac" samochodem po ulicy..... strach, nic nie widac, posuwasz sie jak zòlw, z wielka ostroznoscia, zeby gdzies nie poleciec, nie poslizgnac sie...  Nie zazdroszcze, naprawde ... tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  Buziaczki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Dziękuję Kochane  za wszystkie życzenia i buziaczki dla Marysi tmrc_emoticons.love

Gabrysiu, Marysia jest naszą najmłodszą wnusią,w lipcu skończy 9 lat tmrc_emoticons.love

Życzę miłego wieczorku tmrc_emoticons.love