Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Gabrysiu ja rownież jestem zainteresowana kupnem mąki tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.cooking_7     Dziewczyny jak trudno jest zachować dietę w obecnym czasie tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.lol z kuchni nie wychodzę, rodzinie dogadzam, probuję przepisy na pączki ,faworki, ciasteczka  tmrc_emoticons.bigsmile aby wytrwać do wtorku tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile Od środy dieta i post tmrc_emoticons.smile Pozdrawiam serdecznie Kochane Kuchareczki tmrc_emoticons.cooking_1 tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love

Dziewczyny, pòki co, podam Wam link, ktòry mi podeslala Gabrysia wczesniej:

http://allegro.pl/maka-in-s-cosma-novella-manitoba-farina-0-1kg-i2970184151.html

Hej Dziewczęta, widzę że dużo się działo jak mnie nie było tmrc_emoticons.wink mam nadzieję że wszyscy zdrowi i Vercia przepędziła już wszelkie wirusy z domu.

Zostałam niespodziewanie wysłana w delegację do Zakopanego tmrc_emoticons.smile i całkiem nas zasypało ! nigdy w życiu nie widziałam tyle śniegu! cudowne widoki i świetna przygoda!

Witajcie Słoneczka tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Oj oj oj ja po tłustym czwartku ćwiczyłam dłuuugo żeby zgubić dodatkowe kalorie hihihihi ale co tam karnawał to karnawał i dzisiaj upichciłam z Juniorem ciacho tmrc_emoticons.smile bardzo pyszne mniam polecam hihihi tmrc_emoticons.lol

Oj oj oj mąką "0" super, zamówię i wykorzystam tmrc_emoticons.lol dzieki Gabrysiu tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Verciu ciesze się, że lepiej z Tobą i psiulkiem tmrc_emoticons.lol a córcią opiekuj się czule a szybko wyzdrowieje tmrc_emoticons.lol u mnie też w rodzinie chorują - na szczęście nie u mnie w domku, chora jest siostra i jej synek, mój tato i mamcia cos prycha, ale sie kurują taka jakaś pogoda sprzyjająca zarazkom tmrc_emoticons.aw trzeba na siebie uważać.

Niusiu hmmmm Zakopane -super, widziałam w tv ile tam napadało śniegu, piękne widoczki tmrc_emoticons.smile tylko pozazdrościć tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Haniu cieszę się, ze racuszki smakowały tmrc_emoticons.lol my je bardzo lubimy, hmmm a czego my nie lubimy tmrc_emoticons.smile wiem wątróbki nie lubimy i flaczków tmrc_emoticons.tongue a tak to wszystko tmrc_emoticons.lol niestety hihihi tmrc_emoticons.lol

Miłego wekendu moje kochane TM-maniaczki tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol buziole tmrc_emoticons.love

Aniu, wirusy prawie przepedzone, mam taka nadzieje, przynajmniej tmrc_emoticons.smile  W Zakopanym to ja juz kuuuuupe lat nie bylam, z checia bym sie wybrala tmrc_emoticons.bigsmile   Fajna masz prace, ze jezdzisz sobie tmrc_emoticons.bigsmile  

Dziewczyny, milej niedzieli tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  U nas slonecznie,  ale zimno jak diabli :O :O  Dzisiaj rano byly tylko 3°C :O :O :O Teraz jest 12° na sloncu, a 9° w cieniu :O :O :O  Brrrrr...... zimno...... Tak ma byc do srody, a potem ma sie ocieplic.... Juz nie moge sie doczekac wiosny tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Buziaczki wszystkim i trzymajcie sie cieplo tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.smile Vercia cieszę się że u Ciebie wirusy prawie przepędzone tmrc_emoticons.bigsmile U nas temperatura w nocy była -3*C ,a teraz jest -1*C :O :O Zapowiadają nawrót zimy tmrc_emoticons.smile  wszyscy czekamy na przyjście wiosny tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile   Życzę Wszystkim udanego, miłego i cieplutkiego Wtorku tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love   Buziaczki tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Veroniczko, dziękuję, że podałaś za mnie linka do mąki. Chwilę mnie tu nie było, zwariowany był tydzień. Dziś i wczoraj walczyłam w kuchni  wieńcząc dzieła Twoimi wspaniałymi rożkami (komentarz napisałam). Oj, ja też wzdycham do wiosny!!

tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Hej, Kochane....

Czy widziałyście nową stronkę Vorwerka? Piękna, nareszcie! Mnie się najlepiej podoba scenka z  mnóstwem pomocy kuchennych, które "składają " sie w thermomix. Fajny pomysł. Veroniczko, jak u Was wygląda strona firmy? Podaj linka, popatrzymy. Jestem bardzo ciekawa.

Masz rację Gabrysiu, nowa strona Vorwerku wygląda super!  tmrc_emoticons.smile  Nowocześnie, z pomysłem... mnie też najbardziej podoba się ta scenka  tmrc_emoticons.lol   tmrc_emoticons.bigsmile  

Hej dziewczyny tmrc_emoticons.lol  nowa stronka super, fajnie, że się coś dzieje, zmienia tmrc_emoticons.lol nareszcie piatek i wekend. Miałam ciężki tydzień w pracy i z radością powitalam piatek ufff troszku odpoczynku tmrc_emoticons.lol jutro planuje zakupy duuuże bo pustki wszedzie w szafkach tmrc_emoticons.lol a w niedziele upiekę Verci bułeczki serdeuszka, nie wytrzymam bez smakołyków tmrc_emoticons.lol

Dziewczyny a jak tam Wasza dietka ???? Trzymacie się ????

Ja sie trzymam, jem lekko, nie jem chleba, nie objadam się i ćwiczę intensywnie i wytrwale tmrc_emoticons.lol i ostatnio już usłyszałam że schudłam a to motywuje do dalszego działania tmrc_emoticons.lol jem dużo sałatek warzywnych typu sałaty różnego rodzaju, z papryką, marchewką, ogórkiem, kukurydzą i łyżką jogurtu naturalnego, takie sałatki robie sobie codziennie wieczorem do pracy i są efekty tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol poza tym lepiej sie czuje sama ze sobą jak ćwiczę i nie dokucza mi już kręgosłup jedynie mam zakwasy tmrc_emoticons.lol ale jak to mówią jak boli to znaczy, ze działa tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Życzę wszystkim wspaniałego wekendu, dużo radości i wypoczynku i samych pozytywnych myśli tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

O mamma mia, dziewczyny, pogubilam sie.... :O :O  Jaka stronka ??? Nie mam zielonego pojecia gdzie tego szukac :O :O :O  U mnie zadnej nowej stronki nie widac :O :O  Pomocy !!!!

I milej niedzieli tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Znowu bylam chora, od wtorku do soboty, ale juz odzywam tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Znalazlam !!!!! tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Strona jest identyczna, tylko ma inne napisy, ale podaje, to same zobaczycie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

http://bimby.vorwerk.it/it/home/

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Rzeczywiście, Veroniczko. Strona identyczna. A już myslałam , że to u nas w Polsce tak się wyróżnili. Waszych opisów oczywiście nie rozumiem, ale czy aby to nie jest reklama kredytu o%  na zakup TM? Jak to u Was jest?

Jejciu, Vercia, coś Ci nie mogą odpuścić te choróbska tmrc_emoticons.aw

Troszkę nas zasypało tmrc_emoticons.wink zima nie odpuszcza, byle do wiosny!

Dostałam wczoraj drugą recenzję, obie baaardzo pozytywne, przygotowuję się już do obrony, jeszcze troszeczkę pracy ale to już ostatnia prosta tmrc_emoticons.smile

Pozstanowiłam zrobić przyjęcie po obronie w stylu bankietowym, mam nadzieję że podsuniecie mi jakieś pomysły tmrc_emoticons.smile

Trzymajcie się ciepło w tej śnieżycy. tmrc_emoticons.love

Aniu, jeszcze nie gratuluje, bo zawczasu sie nie sklada gratulacji, ale trzymam kciuki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Poradzisz sobie swietnie, jestem pewna tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Wiec kiedy ten bankiet, zebym sie zorganizowala na czas tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  ??? U nas sniegu nie bylo i raczej juz w tym roku nie bedzie. Dzis piekna pogoda, na sloncu ok. 15°, a za 2-3h bedzie pewnie i wiecej tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile . Po poludniu pòjde na spacer, no i do weterynarza z psiakiem, na taka spokojna kontrol.... zdrowy juz jest, jak ryba, na szczescie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   I wazy 22kg :O :O :O  , ten mòj kochany slon tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  , a ma dopiero 6m-cy z groszami tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink . Ja walczylam z okropna migrena, z zimna . Zlapalo caly nerw tròjdzielny, twarz, ucho, oko, zeby, tyl glowy, szyje... bòl niesamowity, mdlosci i karuzela w glowie. Jechalam caly czas na tabletkach przeciwbòlowych. Okropnosc, zwariowac mozna, ale juz lepiej tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile . Teraz walcze jeszcze, od miesiaca z palcem, tez z zimna. Odmrozil sie, siny, spuchniety, bolacy, caly popekany w ranach, nie moge go niczym wyleczyc :O :O :O Masci, oklady, pierdoly..... nie wiem juz sama... Znacie moze jakis dobry wypròbowany sposòb ? To sie tak zrobilo, bo na okraglo myje rece ( taki juz mòj charakter ), i zmiana temp., w domu na dworzu, czasem rece niedosuszone dobrze, i szl... trafil palec. Kto mi cos poradzi ???? Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Oj Verciu tmrc_emoticons.smile bidulko niestety nie wiem co mam Ci poradzic na ten palec nigdy jeszcze takie coś mnie nie spotkało, ale może dziewwczyny cos pomogą tmrc_emoticons.smile

A wiesz co, moja mamcia ostatnio miała zapalenie nerwu trójdzielnego, bolała ją głowa i ucho ale już jest dobrze, męczyła się kilka dni i chodziła jak śnięta i na tabletkach, paskudzctwo tmrc_emoticons.aw

A muszę się Wam pochwalić, mój Krzysiu brał udział w konkursie szkolnym z matematyki i zakwalifikował sie do konkursu między-szkolnego i jutro jedziemy do innej szkoły na dalszy ciąg tmrc_emoticons.lol jestem z niego taka dumna, bardzo lubi matematykę i wszystko szybko liczy, nie wiem po kim tak ma bo ja matematyki nienawidzę, ja jestem humanistką a Junior to scisły umysł tmrc_emoticons.lol trzymajcie kciuki kochane tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Aniu życzę powodzenia, napewno będzie bardzo dobrze, wręcz super tmrc_emoticons.lol a o bankiecie to jeszcze pogadamy daj znać kiedy planujesz tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol to razem coś wymyślimy tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Miłego wieczorku kochane, ja zaraz idę poćwiczyć tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.smile Marzenko moje gratulacje i trzymam kciuki za Juniora  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Verciu ale jesteś pechowa tmrc_emoticons.crazy Przykro mi ,ale nie wiem co mam powiedzieć, nigdy nie spotkałam sie z taką przypadłością :O :O  Pozdrawiam ciepluchno tmrc_emoticons.love  

tmrc_emoticons.love Aniu trzymam kciuki rownież za Ciebie, życzę wytrwania na " ostatniej prostej" będzie dobrze, a ile będzie radości jak już znajdziesz się na "Mecie" tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Powodzenia i Buziaczki tmrc_emoticons.love

Veroniko powinnaś pójść do lekarza, jeśli tego do tej pory nie zrobilaś. Z takimi dolegliwościami nie ma żartów :o(

Magi, gratuluje i trzymam kciuki tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   I zycze wytrwalego wspinania sie na szczyt tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Z palcem bylam juz 2 razy u lekarza, nic nie pomoglo, pròbowalam wieloma domowymi sposobami, nic. Ale dzis po poludniu znowu poszlam do lekarza. Antybiotyk w tabletkach i masc z antybiotykiem do smarowania na palec. Mam nadzieje, ze pomoze. Palec wyglada okropnie.

tmrc_emoticons.lolAle masz w tym roku wzięcie Veronico miejmy nadzeję ,że to ostatnie dolegliwości.Moja babcia zawsze mi powtarzała ,że mocz na takie przypadłości .Nie jest to może higieniczne ,ale skuteczne.Ja w  dzieciństwie zawsze zimą przechodziłam tą kurację ,bo często nie nosiłam rękawiczek.Najlepiej wieczorem po prostu nasikać na ręce, pozwolić wsiąknąć i po tmrc_emoticons.smile dwóch -trzech zabiegach tego typu jest poprawa.Ja czasami jeszcze ten zabieg stosuję z powodzeniem.Nie zawsze lekarz mi był w stanie pomóc.Teraz zaczynam od babcinego leczenia i nie muszę biegać do lekarzy.Ale nie ma przymusu ,bo to taki "zabobon: babci - zielachy tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.steve

Czasem domowe sposoby nie pomogą i trzeba wziąć leki. Moja siostra tak sobie zlekceważyla lekkie odmrożenie dłoni i do tej pory gdy trochę zmarznie ma posiwiałe palce ;o( Lekarz zabronił jej moczenia dłoni w bardzo zimnej i bardzo gorącej wodzie, bo wtedy jak się sama o tym przekonała odczuwa ból w rękach - taki jak bóle reumatyczne. Kazał jej też, zwłaszcza jak jest chłodno, natłuszczać ręce specjalnymi kremami. Stosuje krem Neutrogena Formuła Norweska - Krem do rąk. Mogę go polecic, bo sama stosuję go w zimie (mam bardzo wysuszoną i pękającą skórę dloni) i dla mnie jest super.  

Dzieki dziewczyny  tmrc_emoticons.love przekaze Juniorowi ze Wy tez trzymacie za niego kciuki. Wlasnie jestesmy na konkursie siedzi i glowka intensywnie pracuje. Za godzine koniec  tmrc_emoticons.love pozdrowionka

Trzymamy Magi! tmrc_emoticons.smile masz bardzo zdolnego syna oby tak dalej, umysły ścisłe zawsze są w cenie !

Verciu. Potwierdzam kurację Hanny, moja babcia też zawsze kazała nasiusiać tmrc_emoticons.smile i wbrew pozorom to bardzo higieniczne, bo mocz jest sterylny.

Za to moja mama na wszystko stosuje maść nagietkową i też pomaga, świetnie goi i natłuszcza, na gorsze stany to robiona maść z witaminą E i kwasem bornym, ale trzeba uważać w przypadku ran, nie zawsze można stosować.

Jeśli chodzi o mój bankiet to będzie zaraz po obronie i mam nadzieję że przygotowywanie jedzenia będzie mnie odstresowywać tmrc_emoticons.wink

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Dziewczyny, o tym siusianiu, to wiedzialam, niestety, nie pomoglo nawet to tmrc_emoticons.aw Jadziu, kremòw do rak mam 5 , w tym tez ten, o ktòrym mòwisz. Ogòlnie na rece kazdy jest super, wieczorem to juz nakladam bardzo duza ilosc, na rano jest ok tmrc_emoticons.smile Rece gladkie. Potem w dzien znòw sie robia chropowate, ale nie jest az tak zle. Jak przejdzie zimno, to wròca do normy. Jedynie ten palec sie uwzial.... ani krem, ani nic nie pomaga. Wczoraj smarowalam na noc, owinelam, jak kazala pani doktor, na dzisiaj rano nie bylo jeszcze poprawy i zauwazylam, ze zaczyna pekac jeszcze w innym miejscu.... piernik jasny.... W dodatku to palec, na ktòrym mam obraczke... Jak jest mocniej spuchniety ( rano i wieczorem), to i obraczka przeszkadza.

Magi, daj znac, jak poszlo Krzysiowi tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love  Jestesmy z Wami tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party

magi1 wrote:

Oj Verciu tmrc_emoticons.smile bidulko niestety nie wiem co mam Ci poradzic na ten palec nigdy jeszcze takie coś mnie nie spotkało, ale może dziewwczyny cos pomogą tmrc_emoticons.smile

A wiesz co, moja mamcia ostatnio miała zapalenie nerwu trójdzielnego, bolała ją głowa i ucho ale już jest dobrze, męczyła się kilka dni i chodziła jak śnięta i na tabletkach, paskudzctwo tmrc_emoticons.aw

A muszę się Wam pochwalić, mój Krzysiu brał udział w konkursie szkolnym z matematyki i zakwalifikował sie do konkursu między-szkolnego i jutro jedziemy do innej szkoły na dalszy ciąg tmrc_emoticons.lol jestem z niego taka dumna, bardzo lubi matematykę i wszystko szybko liczy, nie wiem po kim tak ma bo ja matematyki nienawidzę, ja jestem humanistką a Junior to scisły umysł tmrc_emoticons.lol trzymajcie kciuki kochane tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Aniu życzę powodzenia, napewno będzie bardzo dobrze, wręcz super tmrc_emoticons.lol a o bankiecie to jeszcze pogadamy daj znać kiedy planujesz tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol to razem coś wymyślimy tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Miłego wieczorku kochane, ja zaraz idę poćwiczyć tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Magi, pozdròw Mame tmrc_emoticons.smile  Zycze zdrowia tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Biedna z ta glowa tez, jak ja ja rozumiem .... Chcialoby sie odciac glowe i wyrzucic, jak boli .... Buziaki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Veroniczko, współczuję Ci z tym palcem, ale nic mądrego nie umiem poradzić. Musisz jednak stosować się do zaleceń lekarki no i trochę dbać więcej o siebie. Czy nie byłoby dobrze , na czas leczenia  , zdjąć obrączkę, bo może ona dodatkowo powoduje ucisk i  utrudnia krążenie?

Magi, czy ten konkurs to "Kangurek"?  Znam to, moja wnuczka kiedys brała w nim udzial i zapowiadała się na niezłą matematyczkę. Teraz jej "przeszło" i jest namiętną polonistką. |Okazuje się, że ma wiele talentów. Problem - który rozwijać? No, ale życzę Krzysiowi  sukcesów , a Tobie wiele radości.

Aniu, ten bankiet to masz zamiar sama przygotować? Podziwiam, no ale jesteś młoda, więc dasz radę!

Gabrysiu, problem wlasnie w tym, ze obraczki nijak nie da sie zdjac :O :O :O  Nawet jak palec jest mniej spuchniety ... Chyba tylko przecinac... Kurcze, ale mi szkoda ciac obraczke i pierscionek tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw

Veroniko czy próbowałaś palec porządnie namydlić mydłem lub wazeliną i wtedy spróbować zdjąć obrączkę i pierścionek ? Serdecznie współczuję :O :O  Marzenko możesz być Dumna z Krzysia tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Mądry i dobry z niego chłopiec tmrc_emoticons.smile Trzymam Kciuki za Krzysia i Anię tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Życzę Wszystkim zdrówkai  miłego wieczoru tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Verciu kochana, jak ja Ci współczuję... Nic mądrego tu nie dodam, bo nie wiem. Nie mam takich problemów. Jak czytam ile Cię dopadło od początku roku, to zaczynam bardziej doceniać własne zdrowie. Trzymaj się kochana, jesteś dzielna, więc przetrwasz i to. Pozdrawiam serdecznie  tmrc_emoticons.smile  

Gabi, na szczęście mama przyjeżdża z odsieczą tmrc_emoticons.smile no i mamy TM! muszę powoli zacząć planować.

Przypomniałaś mi Gabi, że ja też kiedyś brałam udział w Kangurze tmrc_emoticons.wink w liceum, to był świetny konkurs tmrc_emoticons.smile, Magi, jak tam Junior ?

Verciu, bardzo Ci współczuję, moje ręce tylko pękają od mrozu, często im dokładam jeszcze lateksowymi rękawiczkami, na szczęście mam w pracy taki profesjonalny krem z witaminami, który ratuje moje łapki. Może dodatkowo spróbuj brać tabletki z wit. A+E to pomaga w regeneracji skóry.

Niusiu Junior dobrze, zadowolony  tmrc_emoticons.smile czeka teraz cierpliwie na wyniki tmrc_emoticons.lol moze sie uda tmrc_emoticons.smile ten konkurs to nie kangurek - bral w nim juz udzial. Teraz to konkurs na tytul orla matematycznego  tmrc_emoticons.smile Niusiu z TM przygotujesz wszystko szybko i smacznie. Kochane w wekend wyjezdzam do Rodzicow, moja Mamunia ma urodzinki  tmrc_emoticons.smile zycze wszystkim udanego i milego wekendu. Verciu a Tobie duzo zdrowia, niech juz nic sie do Ciebie nie przyczepia kochana. Buziaki

Milego wypoczynku Magi, zyczenia dla Solenizantki tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party . Trzymam kciuki za Krzysia i moc buziakòw tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Niedziela się kończy... Dobrze mieć taki dzień odpoczynku od obowiązków, pracy, sprzątania... ale nie gotowania  tmrc_emoticons.love  Tego nie traktuję jako obowiązku, tylko przyjemność w dogadzaniu rodzince ( i sobie też  tmrc_emoticons.wink &nbsptmrc_emoticons.wink

A dziś zaszalałam: rano piekłam bułeczki, masło, pasta z kurczaka, soki... Na obiad pomidorowa z ryżem; karkóweczka po karkonosku z drożdżowymi kluskami na parze i duszona kapusta  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.bigsmile  

A po spacerze szarlotka po kasztelańsku (niebo w gęgie -robiłam pierwszy raz! ) i capucino! 

Kolacji już nie jadłam  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  

Teraz siedzę przed kompem z filiżanką pysznej herbatki jabłkowej z cynamonem, z dodatkiem soku z czarnego bzu  tmrc_emoticons.smile  Pycha!  tmrc_emoticons.love  Dobrze jest zrobić latem zapasy w słoiki a zimą rozkoszować się ich smakiem  tmrc_emoticons.love  

Poprosze przepis na szarlotke po kasztelansku tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Ja zas siedze przy kompie i opijam sie woda, bo za malo pilam dzisiaj tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Veroniko, przepis na szarlotkę po kasztelańsku jest w książcze "Nasi przedstawiciele polecają" ale to jest polska wersja, więc Ty jej chyba nie masz. Chętnie ją wpiszę. Zresztą powinnam wpisać nie tylko ten przepis. Ostatnio dużo eksperymentowałam w kuchni i prawie wszystko fotografowałam ale nie mam kiedy tego wpisać na Przepisownię. Przez jakiś czas coś się działo z kompem ale już jest ok!

U mnie jest problem z transferem i dlatego lepiej jest takie "operacje" wstawiania czegokolwiek do neta, robić po północy. A często jest tak, że czekam do 23:30 i już nie mam siły dłużej i idę spać bo rano o 5:40 dzwoni budzik i muszę wstać -nie ma zmiłuj!  tmrc_emoticons.smile  

Poczekam kochanie cierpliwie na przepis i na inne przepisy tez tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  Nie przejmuj sie, nie ma pospiechu tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.smile Elu, ale jesteś wprawiona i zorganizowana w kuchni tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile Czasami zastanawiam się nad kupnem drugiego kielicha tmrc_emoticons.wink  tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.cooking_1 Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Grażynko, ja też myślę, że drugi kielich bardzo ułatwiłby mi życie  tmrc_emoticons.smile  Ciekawe jak go wykorzystuje zwycięzca niedawnego konkursu "Thermimx to dla mnie..." ? Na szczęście mam dwie córki, które od czasu do czasu chętnie pomagają i jak potrzeba umyć i wysuszyć kielich to robią to szybko  tmrc_emoticons.lol  

Elu, ciapa ze mnie :O :O  Ksiazke mam i przepis tez tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Wczoraj, jak wylaczylam kompa, cos mi sie w glowie zaswiecilo, ze ja ten przepis skas znam.... Poszlam zobaczyc ksiazki, no i jest tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Robilam go juz, zaraz jak dostalam ksiazke tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  Ale glowa :O :O

tmrc_emoticons.lol   tmrc_emoticons.lol  Głowę niestety mamy jedną, małą a tyle spraw i rzeczy do przemyślenia, zapamiętania musimy w niej pomieścić...  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  Dlatego wcale się nie dziwię, że Ci "wyleciała" szarlotka.  tmrc_emoticons.bigsmile  Ale dobrze, że sobie przypomniałaś  tmrc_emoticons.love  

Hej  Sloneczka  tmrc_emoticons.smile Mamcia dziekuje za zyczenia. Bylo fajnie , milo i rodzinnie  tmrc_emoticons.lol lubie takie spotkania. Siedze teraz w pracy i jestem dzisiaj strasznie zmulona normalnie oczy mi sie zamykaja. A spalam normalnie. Nie wiem co jest grane ostatnio chodze jakas taka spiaca i zmeczona. Pewnie to wina pogody, niech juz bedzie wiosna ech... chyba zrobie sobie w piatek dzien wolny i sie porzadnie wyspie. Kurcze teraz patrze ze jak pisze z neta na telefonie to nie mam polskich znakow  hihihi ale numer. No coz musicie czytac z lamiglowkami  tmrc_emoticons.lol pozdrowionka i milego dzionka tmrc_emoticons.love

Eluniu ale szalejesz  tmrc_emoticons.smile szarlotke wyprubuje - mam ksiazke ale jeszcze tego ciacha nie robilam. Buzka

Jak tylko mogę to szaleję  tmrc_emoticons.smile  Twórczość w kuchni odstresowuje mnie i dodaje skrzydeł. Poza tym odciąga moje myśli od tego, co dzieje się za oknem... Pochmurno, pada, błoto... i ja ciągle ziewająca  tmrc_emoticons.lol   :O  A szarlotkę polecam, pychotka  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.cooking_7  

Oj tak Elu pogoda paskudna tmrc_emoticons.aw ja też już nie moge sie doczekac wiosny tmrc_emoticons.smile dzisiaj postanowiłam troszku posiedzieć w kuchni z moim TM tmrc_emoticons.lol zrobiłam sałatkę z ryżem i tuńczykiem i z sekretnym składnikiem mojego Wujaszka - pycha tmrc_emoticons.lol i teraz kończę warkocz drożdżowy w nowym wydaniu tmrc_emoticons.lol i to mi polepszyło zły humor i zmęczenie tmrc_emoticons.smile nawet mi się dzisiaj ćwiczyć nie chciało - e tam poćwiczę jutro co nie, poza tym uczylismy się z Juniorem do testu z angielskiego i dopiero co skończylismy tmrc_emoticons.smile

Miłego wieczorku kochane tmrc_emoticons.lol i dużo dużo wirtualnego słoneczka i pozytywnej energii Wam przesyłam tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Elu i Marzenko ja również tęsknię za wiosną  tmrc_emoticons.bigsmile Najpiękniejszy okres dla mnie jest ,gdy przyroda budzi się do życia  tmrc_emoticons.bigsmile W Szczecinie dzisiaj jest piękna pogoda i "ciepło" poszłam z moją Psiunką na długi spacer ,a wczoraj upiekłam ciasteczka z kleiku ryżowego, Dwa chlebki na zakwasie i szarlotkę, a na obiad dzisiaj są żeberka. Pychotka  tmrc_emoticons.cooking_1 Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo słoneczka  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Elu, zmienilas zdjecie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Zdjelas okularki i rozpuscilas wlosy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Super kobietka tmrc_emoticons.steve tmrc_emoticons.steve tmrc_emoticons.steve tmrc_emoticons.steve

Dziewczyny, palec powoli mi sie goi, w koncu tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Jeszcze boli, jak dotykam, i troche spuchniety, ale jest duza poprawa   tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Pewnie do wiosny sie zagoi tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile .

Zepsul mi sie kabelek od kompa, trzeba wymienic chyba... Jeszcze mòj maz zobaczy, czy da sie cos zrobic... tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  Pòki co, dorwalam kompa mojej còrki... nie ma jej w domu tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Jak wròci, to zarekwiruje co jej, i tyle bede widziala komp tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol  Trzeba wykorzystac moment tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink . Buziaczki wszystkim tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Verciu to Ty widzisz zmianę? :O  Ja chciałam sprawdzić jak to jest z tą niemocą zmiany zdjęć... Spróbowałam ale żadna zmiana się nie pokazała, więc pomyślałam, że jej nie ma  tmrc_emoticons.smile  Zresztą teraz też widzę swoje "stare" zdjęcie  tmrc_emoticons.lol  Te komputery to jednak zagadka  tmrc_emoticons.wink   tmrc_emoticons.bigsmile  Może najpierw widzi "zagranica" a potem my  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.love  Ale cieszę się, że chociaż Ty widzisz mnie bez okularów. Pozdrawiam