Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Cześć dziewczyny  tmrc_emoticons.smile

Dziś mam małą imprezę z mężem  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.party

Pijemy drink Don Kichot i zajadamy się goframi tmrc_emoticons.love

Macie od niego pozdrowienia  tmrc_emoticons.party  

Dzieki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Bawcie sie dobrze tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party A co to za uroczystosc, jesli mozna ??? tmrc_emoticons.wink Jesli trzeba skladac zyczenia, to ja juz skladam tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  I pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Buziaki i milej niedzieli tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

My dzisiaj, tak dla odmiany, bylismy na pogotowiu. Nic groznego, na szczescie, ale i niezbyt przyjemnego. Maz dostal zwolnienie na 15 dni i szczerze mòwiac, ledwo sie trzyma na nogach tmrc_emoticons.aw  I jeszcze musimy uwazac, zeby sie nie zarazic ...:O :O

tmrc_emoticons.love Współczuję Ci Veroniczko. No cóż,  tak bywa, że jakas choroba zajrzy do domku. Trzeba o siebie zadbać, uważać, bo pora roku sprzyja wszelkim przeziębieniom. U nas też w poradniach przepełninie. Skoki temperatury i duże różnice między dniem i nocą są mylące i niebezpieczne dla organizmu. Mam nadzieję, że Mąź się szybciutko wykuruje pod Twoją troskliwą opieką i następny weekend będziecie już tańczyć! Tego Ci życzę z całego serca!

Kociczko, wszystkiego najlepszego z okazji małżeńskiej imprezki! Buziaczki!

tmrc_emoticons.smileVeroniko wracam do nieszczęsnych ptysi może przyczyną jest to ,że wykładam je łyżką zamiast szprycą tmrc_emoticons.sad następne zrobi,ę ze szprycy .Pozdrawiam tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_7

tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party Kocica życzę udanej zabawy w gronie najbliższych  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.love Pozdrowienia dla męża .Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.lol            Veroniczko będzie dobrze  tmrc_emoticons.smile życzę wytrwania w zmaganiu z chorobą męża, dołączam się do życzeń Gabrysi  tmrc_emoticons.smile        Haniu to nie ma znaczenia czym  nakładasz  ciasto na ptysie wszystko zależy od temperatury pieczenia i nie wolno zaglądać do piekarnika podczas pieczenia. tmrc_emoticons.cooking_7   Dziewczyny Pozdrawiam Serdecznie i życzę Miłej Niedzieli  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Witajcie kochane tmrc_emoticons.smile

Veroniczko glowa do góry tmrc_emoticons.smile życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojego mężusia, napewno bedzie dobrze, przy takiej troskliwej żonce raz dwa poczuje sie lepiej tmrc_emoticons.smile

Haniu ja robiłam te ptysie już kilka razy i fakt zawsze troszku opadają, ale nie dużo, więc może spróbuj na koniec wyłączyć piekarnik i zostaw je na chwilę przy zamknietym piekarniku a potem uchyl troszke drzwiczki piekarnika i je jeszcze zostaw a potem wyjmij, nie wiem musisz popróbować tmrc_emoticons.smile napewno jakiś sposob zadziała tmrc_emoticons.smile moim zdaniem nie ma różnicy czym sie ptysie nakłada tmrc_emoticons.smile

Kocica wszystkiego naj naj i udanej imprezki życzę tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.lol oglądałam przepis na Twój drink i wygląda pysznie muszę go spróbować tmrc_emoticons.bigsmile

U mnie wekend szalony tmrc_emoticons.lol wczoraj buszowanie po sklepach w poszukiwaniu ciuchów dla juniora, tak mi podskoczył w górę, że wszystko za małe, więc szukaliśmy wczoraj intensywnie, kupiliśmy co nieco ale ceny zabójcze, junior juz wskoczył na pułap młodzieżowy i niestety sklepy dla dzieci już ida w odstawkę, a te dla młodzieży to owszem super fajne ale i też ceny o połowę w gorę :O ale no cóż, dzieci rosną więc trzeba je ubierać tmrc_emoticons.crazy dzisiaj jeszcze polowanie na buty - ma juz rozmiar ode mnie wiekszy hehehe tmrc_emoticons.smile

Miłej niedzielki tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.smile Dzieki dziewczyny tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love   Ten tydzien byl okropny.. brrrr.... nie chce nawet myslec... W poniedzialek còrka mi zemdlala w pociagu, jak jechala do szkoly.... Powiedziala mi dopiero w srode wieczorem, zeby mnie nie martwic.... Tyle, ze ja sie i tak martwie :O :O Potem wymiotowal piesek.... nastepny klopot, na szczescie przeszlo juz. Potem mòj maz sie zalil, ze mu wyskoczyl babel z zimna na ustach, na drugi dzien, bolal go migdal, wysylalam go do lekarza, ale uparty, jak osiol.... odwiedza bardzo rzadko lekarzy, powiedzmy, i na szczescie. Tym razem jednak nie posluchal mnie i zle zrobil... Wczoraj na pogotowie, bo zle sie czul, caly w bablach na twarzy, spuchniety, obolaly.... To nie grypa, a pòlpasiec, swinstwo jedno tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Dobrze chociaz, ze go zaciagnelam sila na pogotowie, bo to i niebezpieczne, i zarazliwe. No i mial szczescie, ze nie zaatakowalo porzadnie nerwu tròjdzielnego, bo jeszcze by mògl czesciowo sluch stracic i pewnie by krzyczal z bòlu.  Musi sie leczyc, siedziec kolkiem 15 dni w domu, odizolowany w miare od nas.... osobne lòzko, posciel, talerze plastikowe, sztucce, te jednorazowe..... Zeby mnie posluchal i poszedl od razu do lekarza.... Pewnie dostalby od razu tabletki i zablokowal tego swinskiego wirusa.... A tak..... tmrc_emoticons.crazy  Nie miala baba klopotu.... Na koniec i ja padlam, po tym calym tygodniowym stresie..... Mam nadzieje, ze nastepny tydzien bedzie lepszy....

Milej niedzieli tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  

OJ Veronicko to faktycznie tydzień bardzo ciężki, współczuję. Ale bądź dobrej myśli, wszystko będzie dobrze. Tylko niech mąż siedzi w domu i nie bagatelizuje sprawy bo to nie są żarty. A i Wy uważajcie. Buziaczki i mocno Cię ściskam tmrc_emoticons.smile

Dzieki, kochanie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Sandro bedzie siedzial w domu.. Po 1- zle sie czuje i go boli twarz i glowa; po drugie moze byc kontrol lekarska w okreslonych godzinach; a po 3, to wyglada jak SHREK tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink , wiec sie wstydzi pokazac ludziom na oczy. Jakos to bedzie tmrc_emoticons.smile Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Verko trzymaj się i pielęgnuj męża  tmrc_emoticons.smile Będzie lepiej  tmrc_emoticons.smile

Mnie przez weekend nie bedzie. Rano mąż powiedział ze gdzieś mnie porywa. Mam się spakować i tyle. Zjada mnie ciekawość.....  tmrc_emoticons.love

Miłego weekendu !!!

Dzieki tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love Sandro juz troche lepiej, bable zeszly, teraz caly w strupach, nawet sie nie moze ogolic, wiec wyglada jak sw. Mikolaj tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink  Tabletek juz nie musi brac, ale krople przeciwbòlowe, jeszcze bierze. Bolec moze go jeszcze przez jakis.... Powoli przejdzie i to tmrc_emoticons.smile

A Ty, kobietko baw sie dobrze i jak wròcisz, to opowiesz, gdzie Cie zabral maz tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love 

Veronico cały czas trzymam kciuki za zdtówko męża 

Kocica czekamy na relację z weekendu - niespodzainki

Wszystkim życzę miłego i smacznego weekendu tmrc_emoticons.smile

Vercia cieszę się, że mąż czuję się już troszku lepiej tmrc_emoticons.smile choróbsko szybko minie zobaczysz tmrc_emoticons.smile

Kocica czekamy na relację z wekendu-niespodzianki tmrc_emoticons.smile

Ja dzisiaj zakupki, sprzatanie i buszowanie w kuchni, odpoczywać będę jutro hihihihihi tmrc_emoticons.smile pogoda paskudna więc mam pyszne ciacha, kawkę i zapaliłam sobie już zapaszek pommarańczowy w moim małym kominku ze świeczuszką i jestem z Wami tmrc_emoticons.smile i jest mi super tmrc_emoticons.smile

Miłego wieczorku i całego wekendu tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.cooking_7 Mixi weekend będzie smaczny tmrc_emoticons.lol  nasze kuchareczki coś dobrego wyczarują tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile Ja będę gotowała zupę fasolową z pulpecikami tmrc_emoticons.smile  i upiekę ciasto jeszcze nie wiem jakie tmrc_emoticons.wink   Vercia cieszę się że choroba męża została opanowana, teraz będzie już lepiej . tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love      Kocica mnie też zjada ciekawość gdzie " porwał " Ciebie mąż tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile   Magi nie ma to jak w domku w rodzinnym ciepełku ,to są niezapomniane szczęśliwe chwile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.steve tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.party   Wszystkim życzę dużo zdrowia i miłego weekendu tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Hej Dziewczynki,

Vercia, pozdrowienia dla Mężusia oby szybko przestało boleć,

Kocica, zazdroszczę tmrc_emoticons.wink może mój kiedyś też dojrzeje do takich wyskoków tmrc_emoticons.wink

Wydrukowałam pierwszą wersję pracy tmrc_emoticons.wink jestem podekscytowana jak niewiem co, ale trochę poprawek jeszcze będzie. Może w przyszłym tygodniu uda się wysłać do recenzji.

Jutro katarzynki, trzeba zarabiać ciasto na pierniki choinkowe tmrc_emoticons.smile może przy tym się trochę zrelaksuję, bo już zaczęłam ssać pastylki z walerianą przez tą pracę.

Mixi - czy Firma ma w zwyczaju jakieś świąteczne akcje charytatywne?  jestem wolontariuszką w Fundacji, która wspiera tworzący się Rodzinny Dom Dziecka, w którym brakuje właśnie takiej świetnej pomocy jak TM. Czy dla Vorwerka tego typu sponsoring nie byłby dobrym pomysłem ?

Buziaczki Kochane tmrc_emoticons.love

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Wiem, ze jestescie ze mna i zawsze jakies mile slòwko dodacie tmrc_emoticons.smile  Jestescie kochane, wszystkie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love I ja siedze w domu, wieczorami pòki co, nigdzie nie wychodzimy, bo Sandro chory, wiadomo. I popijam herbatke z czarnej porzeczki, tak dla odmiany tmrc_emoticons.wink Jedynie w srode wieczorem wyskakuje z còrka na silownie, bo zapisalysmy sie na ZUMBA tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink W dzien ganianie, jak zawsze, a wieczorki w domutmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Zycze wszystkim i ja milego weekendu, milego odpoczynku, przyjemnego gotowania tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_7   Niusia, trzymam kciuki tmrc_emoticons.wink  Daj znac od czasu do czasu, jak idzie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Buziaczki dla calej rodzinki tmrc_emoticons.love I dla Magi & co, i Mixi, i Grazynki, i Gabrysi, i Eli ( a jak tam còrcia z noga ??? ), i Hani, i Kocicy (mam nadzieje, ze niespodzianka super tmrc_emoticons.wink ), i wszystkich innych Forumowiczòw tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Ps. zapomnialabym... musze sie pochwalic, ze dokupilam sobie dzisiaj 2 swietne foremki swiateczne tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party Bede cudowac, piec, kombinowac... bedzie niezla zabawa tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Moje nowe foremeczki... tmrc_emoticons.smile  Juz sie nie moge doczekac tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.cooking_7

tmrc_emoticons.love Veroniko, Twoje posty chce się czytać, tak napawają energią!  ja dziś miałam dość ciężki dzień , mimo, że to sobota. Byłam na umówionej prezentacji, która,  z przyczyn gospodarza , opóźniła się"tyklko" 2 godziny! W końcu z jego żoną i roczną córeczką, doczekałyśmy jego powrotu z pracy. Jeszcze gdyby ta prezentacja zakończyła się sprzedażą, to byłoby o.k. Niestety , z przyczyn finasowych (jak zwykle)  sprzedaż przesunęła się w czasie. Cóż, tak bywa!  Ważne , że zaszczepiłam w nich chęć posiadania TM. Jednak każda taka  "pusta" prezentacja mnie dołuje. Twój optymizm zaś przywaraca mi chęć do pracy, walki, itp.Bądź tu zawsze z nami!

Gabrysiu, absolutnie nie mam zamiaru stad uciekac, tak mi tu dobrze z Wami tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Polubilam szczerze Was wszystkie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love 

Nie martw sie tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  Wiem, jak to jest po takim niefortunnym spotkaniu, no i pare groszy wiecej przed swietami tez by sie przydalo.... Ale nie przejmuj sie, bedzie dobrze, zobaczysz tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love Grudzien i swieta tuz tuz tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Moze Ci przyniesie jakas mila niespodzianke tmrc_emoticons.bigsmile To taki magiczny czas tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Mòj maz 1-go ma urodziny, moja còrka 27-go tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party I Swieta.... 8-go tradycyjnie stroi sie choinke, zlobek.... W tym roku bedziemy sami, trudno tmrc_emoticons.aw  W zeszlym roku byli rodzice u mnie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Potem Sylwester, zabawa i tany, tany do rana tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party  Potem , 6-go BEFANA, swieto wloskie Baby Jagi..... skarpetki pelne slodyczy, wesolo tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party Piesek bedzie swietowal po raz pierwszy z nami tmrc_emoticons.wink  Musze mu sprawic jakies cudo z chrupek, czy czegos... zobaczymy tmrc_emoticons.wink  Papuzka tez dostanie swojego ziarenkowego lizaka tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Mam 1000 pomyslòw w glowie !!!!! Tylko znalezc czas trzeba. Zorganizyje sie dobrze i bedzie ok tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Zobaczymy co nam przyniosa te swieta i nowy rok tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink  Miejmy nadzieje, ze same dobre rzeczy tmrc_emoticons.bigsmile   Uszy do gòry Gabrysiu, usmiech na twarzy i nie martw sie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Bedzie dobrze tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Gabrysiu głowa do góry, może następna prezentacja skończy sie sukcesem tmrc_emoticons.lol wiem, ze to przykro jak się nie udało sprzedać, ale teraz jest taki ciężki czas, ludzie marudzą, że nie mają pieniędzy a przed nami swięta i nowy rok. Ale bedzie dobrze tmrc_emoticons.lol

Verciu ja bardzo lubię grudzień, ten magiczny czas, my już ubieramy choinkę 6 grudnia - co prawda sztuczną, ale to dlatego, żeby dłużej postała a potem gałązki swieżego igliwia do wazoniku tmrc_emoticons.lol uwielbiam ten zapach tmrc_emoticons.smile na kaloryferkach suszymy plasterki pomarańczy, cytryny i mandarynek potem mamy pięknie przyzdobione stroiczki a zapach unosi się wszedzie tmrc_emoticons.lol ach już nie moge się doczekać tmrc_emoticons.bigsmile

Niusiu czekam na Twój sukces tmrc_emoticons.lol jeszcze troszku i bedzie koniec tmrc_emoticons.lol życzę Ci powodzenia i wytrwałości tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol bedzie dobrze tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Acha Vercia tańczysz zumbę - super - ja dwa lata temu chodziłam na nią do klubu i tak mi się spodobało, że kupiłam sobie do domku i tańczę kiedy tylko mam czas tmrc_emoticons.lol bardzo to lubię, zumba jest rewelacyjna tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Miłego wieczorku kochane i udanego poniedziałku tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.bigsmile

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Kochane moje Dziewczyny! Dzięki wielkie za slowa pociechy, wzruszyłam się nimi do łez. Wiem , żal mija, trzeba iść dalej , do przodu, będzie dobrze. Magi, swietny pomysł z tym suszeniem plasterków pomarańczy, cytryn i mandarynek. Będzie można pięknie udekorować wigilijny stół. Verciu, nie znam tych Waszych świąt 6- BEFANA. Co to jest? Czy to może nasz Mikołaj?

Zgadza sie Gabi tmrc_emoticons.bigsmile   Wpisz na google BEFANA Wikipedia i przejdz na polski tmrc_emoticons.bigsmile To swieto, jak w Polsce, Trzech Kròli ( EPIFANIA) + cos, jak swiety Mikolaj tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Witajcie Dziewczyny, tak dawno nie przeglądałam tego wątku, całkiem jestem "do tyłu" z tematami...  czasami wpadam na kilka minut, odpisuję na 1-2 komentarze/problemy i muszę kończyć. Byle do 10 grudnia, potem będzie lżej; ale zaczną się przygotowania do Świąt  tmrc_emoticons.smile  Czyli po Świętach  tmrc_emoticons.lol  

Verciu, Gosia ma już zdjęty gips ale na dzień zakłada opaskę elastyczną i chodzi o kulach; do szkoły nie chodzi regularnie, tylko na wybrane lekcje, żeby nie obciążać za bardzo tej nogi. Ubolewa nad tym, że nie może szyć na maszynie, bo studniówka zbliża się wielkimi krokami, szkice dawno zbobione, formy też, materiał czeka... Do tego zaległości w szkole... Trudne doświadczenie dla młodej dziewczyny i to w takim czasie. Dobrze, że nie ma zimy, że nie jest ślisko... 7 grudnia będzie kolejny rtg i wizyta u chirurga -ciekawe co powie.

Kończę, bo obowiązki wzywają. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo, bardzo serdecznie. Trzymajcie się ciepło i zdrowo  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.smile  

Kochane Dziewczyny dziękuję za wszystkie pozdrowienia i życzenia tmrc_emoticons.love   Elu szukam słów pocieszenia dla Was, ale nie znajduję tmrc_emoticons.aw  Wiem jedno że jesteście Wspaniałą Rodziną i wspólnie pokonacie przeciwności losu.Bardzo serdecznie pozdrawiam Gosię. tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love          Gabrysiu wiem kochana co czujesz,bo ja nie tak dawno byłam w podobnej sytacji , ale po wielkich trudach  udało się i dostanę książkę " Podróże z Thermomixsem". Vercia ma racje Głowa doGóry tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile   7 uśmiech na twarz   tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.bigsmile  Jutro będzie lepiej tmrc_emoticons.love                                                                                                                                                                                                                                                          Na nadchodzący tydzień Wszystkim Zapracowanym Kochanym Dziewczynom  życzę aby codzienne obowiązki przynosiły Wam radość.          Pozdrawiam bardzo bardzo serdecznie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love

Witajcie Kochane tmrc_emoticons.lol

Eluniu mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, musi być, a jak to się mówi - co nas nie zabije to wzmocni - i wiem, ze sobie poradzicie ze wszystkim bez problemu, jesteście kochajacą się rodzinką i zawsze macie wsparcie w bliskich i w nas tez tmrc_emoticons.smile będzie dobrze zobaczysz tmrc_emoticons.smile

Grażynko piekne słowa - ja dzisiaj padam z nóg, miałam straszliwie ciężki poniedzialek w pracy, a nogi mi zaraz odpadną tyle miałam bieganiny, ale to nic, zaraz sobie zrobię moczenie w wodzie z solą tmrc_emoticons.lol dzisiaj dostałam od Mamy piękną choinkę z szyszek - sama je robi i zrobiło mi sie tak milej na duszy, zbliżają się święta i ten magiczny czas tmrc_emoticons.lol

Miłego wieczorku Wam zyczę tmrc_emoticons.lol i całego tygodnia tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.bigsmile Magi, prosimy o zdjęcie tej cudnej choinki. Niech wprowadzi też tutaj trochę świątecznego nastroju! Sądzę, że Mixi też coś dla nas przygotuje bo jest ku temu niebawem okazja! Kto zgadnie jaka?

I ja chce zobaczyc zdjecie tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party  

Nie, nie, nie..... nie wytrzymam.... nie da rady, musze sie pochwalic tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Wczoraj doszla do mnie papuzka, ktòra mi namalowala Gabrysia tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Piekna tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love  Tyle, ze opròcz papuzki, Gabrysia mi zrobila paczke swiateczna !!!! tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   I w niej to, czego nie moge dostac tutaj, i piekna kartke swiateczna tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love . Nie dalo rady.... Tak mnie zaskoczyla i ucieszyla, ze musialam sie pochwalic tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile .

Przy okazji dziekuje jeszcze raz i Komus innemu, za mila niespodzianke, jakis czas temu tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Dziewczęta Kochane!

Wysłałam pracę ! tmrc_emoticons.smile niestety jeszcze nie mogę odetchnąć, małe problemy w pracy, jutro sprawozdania z całego roku. Ostatni egzamin wytyczyli mi tuż po nowym roku, więc Święta pod znakiem nauki tmrc_emoticons.smile ale już widzę światełko w tunelu tmrc_emoticons.smile.

Już trochę zapachów świątecznych u mnie jest, zrobiłam ciasto na pierniki, tak jak trzeba na św.Katarzyny.

Mam nadzieję że trzymacie się zdrowo, w sobotę postaram się nadrobić zaległości i poczytać inne wątki przepisowni bo ostatnio tylko na ten zaglądam tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love

Gabrysiu wstawię zdjęcia tylko muszę naładować aparat bo mi padł tmrc_emoticons.smile

Verciu cieszę się razem z Tobą, to takie miłe być zaskakiwanym i dostawać prezenty tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol ja bardzo lubię obdarowywać bliskie mi osoby, bardziej niż sama przyjmować tmrc_emoticons.lol to takie cudowne uczucie patrzeć jak inni się cieszą tmrc_emoticons.lol

Niusiu gratulacje tmrc_emoticons.lol teraz będziesz już miała z górki tmrc_emoticons.lol odsapniesz i nadrobisz zaległości tmrc_emoticons.lol a te Twoje pierniczki pachną tak bardzo, że u mnie w domku je czuję tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.lol a nauką się nie martw, zdasz wszystko śpiewająco - zobaczysz tmrc_emoticons.lol

Miłego wieczorku kochane tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Niusia, my kibicujemy i czekamy na Ciebie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Pòjdzie dobrze, zobaczysz tmrc_emoticons.bigsmile   Juz sie robi pachnaco w kazdym domu tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.tongue Bedziesz sie uczyc podgryzajac pierniczki tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Magi, my chyba z takiego samego materialu zrobione tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  I ja wole dac, jak brac, choc brac jest bardzo milo tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  A najmilej, jak sie najmniej tego spodziewasz, a ktos pamieta o tobie tmrc_emoticons.bigsmile   I fakt, radosc jest najwieksza, gdy inni sie ciesza tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile Milego wieczorku dziewczyny tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Veroniko cieszę sie razem z Tobą tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile   Gabrysia ma dla nas jakąś niespodziankę tmrc_emoticons.wink ja nie zgadnę tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love może jakaś pięknie namalowana choinka ? tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile          Nusiu tylko się cieszyć, że dobiegasz do " Mety" trzymam cały czas kciuki za Ciebie tmrc_emoticons.love   Marzenka na forum wprowadzi nastrój świąteczny swoimi przepisami (podziwiam wene twórczą) i zdięciem  orginalnej choinki tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love Pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love

Dziewczyny, kartki juz kupione, tylko popisac i wyslac tmrc_emoticons.wink  Bylam chora cala noc, a niech to... Zoladek, brzuch i kochalam kibelek cala noc, choc to tak brzydko mòwic tmrc_emoticons.aw  Juz odzylam troche, na szczescie tmrc_emoticons.smile  Jeszcze musze sie brac za cos, bo mòj Sandro ma dzisiaj swieto tmrc_emoticons.bigsmile   Niewiele z tego zjem, bo musze sie dzisiaj lekko trzymac tmrc_emoticons.aw  W poniedzialek mezus wraca do pracy, zdrowy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Jeszcze ma na twarzy pare krostek, ale to juz pestka , minie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Milego weekendu tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Veroniczo, na żoładek  bolący dobrze jest wypić szklanke coca-coli. Dobrze, że już najgorsze masz za sobą.

Podejrzewam, że Mężuś ma urodziny? Skoro tak, to przekaż mu najserdeczniejsze życzenia zdrowia i radości przy Twoim boku, do końca życia!

Sandro slicznie dziekuje za zyczenia, Gabrysiu tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Urodziny, zgadza sie tmrc_emoticons.bigsmile   Staruszek tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Mnie zlapala grypa, zoladkowa, ale juz lepiej tmrc_emoticons.smile  Dlatego bolaly mnie wszystkie kosci, zoladek i brzuch. Czuje sie , jak po wojnie, ale brzuch sie uspokoil w miare, wiec jest lepiej tmrc_emoticons.smile  Pare dni i bedzie dobrze tmrc_emoticons.bigsmile   Wiadomo, zawsze cos musi sie przyszwedac... jak nie urok, to..... jak to sie mòwi tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Milej niedzieli tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Oj współczuję bidulko, trzymaj się tmrc_emoticons.smile i przekaż mężusiowi sto lat ode mnie tmrc_emoticons.lol trzymaj dietkę a grypsko szybko odejdzie,i dużo pij aby się nie odwodnić tmrc_emoticons.smile zdrówka życzę tmrc_emoticons.smile

Miłej niedzieli dla wszystkich tmrc_emoticons.smile

Veroniko wpółczuję i  życzę zdrowia tmrc_emoticons.smile  a mężowi najpiękniejsze życzenia urodzinowe tmrc_emoticons.party Milej niedzieli dla Wszystkich Uczestników Przepisowni tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love

Dzieki dziewczyny tmrc_emoticons.bigsmile   Z Wami czlowiek od razu czuje sie lepiej tmrc_emoticons.love   Sandro slicznie dziekuje tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party

Już opowiadam jak było w weekend. 

Muszę najpierw wspomnieć, że uwielbiam minerały i kamienie szlachatne wykorzystywane do wyrobu biżuterii.

Mąż zabrał mnie do gospodarstwa agroturystycznego w Nowym Gaju, około 3 km od Nałęczowa. Oto link http://www.mlynhipolit.pl/index.php?go=muzeum W tym oto starym młynie jest muzeum minerałów  tmrc_emoticons.love Było super !!! Na dodatek właścicielka jest szczęśliwą posiadaczką termo  tmrc_emoticons.party i zrobiła pyszne ciasto z dynii  tmrc_emoticons.smile Polecam wszystkim tą miejscówkę !

Vercia mam nadzieję, że mąż czuje się lepiej. 

No to super, niespodzianka sie udala tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party  Odpoczelas i przy okazji zwiedzilas ciekawe muzeum tmrc_emoticons.smile  Fajnie, jak najwiecej takich niespodzianek tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Sandro juz poszedl dzis do pracy i przy okazji nadwyrezyl sobie nadgarstek. Mi juz prawie przeszla grypa zoladkowa, tak myslalam do popoludnia. I od nowa mnie boli zoladek i brzuch tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  I wszystkie kosci... tmrc_emoticons.crazy  Jeszcze nie przeszlo widocznie do konca....  Poza tym, wszystko w miare ok, na szczescie tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink 

... Cos... na poprawe humoru ... tmrc_emoticons.wink

LIST BLONDYNKI DO SYNA...

Drogi Janku, pisze do Ciebie tych pare linijek, zebys wiedzial, ze do Ciebie pisze. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, ze do Ciebie doszedl. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znac, to go wysle jeszcze raz.

Pisze do Ciebie wolno, bo wiem, ze nie potrafisz szybko czytac. Niedawno tata przeczytal w jakiejs gazecie, ze najwiecej wypadkòw sie zdarza kilometr od domu, wiec przeprowadzilismy sie troche dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chalupce. Jest tu pralka, choc nie jestem pewna czy sie nie zepsula. Wczoraj wrzucilam do niej pranie, pociagnelam za sznurek i pranie gdzies wsiaklo. Ale przeciez sie z powodu tego nie powiesze. Pogoda nie jest najgorsza. W zeszlym tygodniu padalo tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni, a za drugim cztery. Co do kurtki, ktòra chciales. Wujek Piotr powiedzial, ze jak Ci ja posle z guzikami, to bedzie duzo kosztowac, bo guziki sa ciezkie. Dlatego oderwalam guziki i wlozylam do kieszeni. Tata dostal prace... Jest dumny jak paw, bo ma pod soba jakies piecset osòb. Wysiewa trawe na cmentarzu. Twoja siostra Julka, ktòra wyszla za maz, w koncu urodzila. Nie znamy jeszcze plci, wiec Ci nie powiem, czy jestes wujkiem, czy ciotka. Jak to bedzie dziewczynka, Twoja siostra chce ja nazwac po mnie, ale to bedzie dziwne- mòwic na swoja còrke "mama". Gorzej jest z Twoim bratem, Markiem. Zamknal samochòd i zostawil w srodku kluczyki. Musial isc do domu po drugi komplet, zeby nas wyciagnac ze srodka. Jak sie bedziesz widzial z Gosia, pozdròw ja ode mnie, a jesli nie, to nic jej nie mòw.

Twoja mamusia Danusia.

Ps. Chcialam Ci wlozyc do listu pare zlotych, ale juz zakleilam koperte...

Dobre  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.bigsmile  

Oj chorowitko nasza  tmrc_emoticons.aw mam nadzieje, że szybko CI przejdzie grpa.

Verciu tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.bigsmile   mam nadzieję że Ci już lepiej.

Jestem zagrzebana w książkach, egzamin się zbliża a jeszcze tyle nauki ! Moja mama się śmieje, że nie rozumie ani słowa z mojej pracy tmrc_emoticons.wink

Pomału dochodzę do siebie po pisaniu i poprawkach, jutro mam wolne na naukę, może coś upiekę, przecież trzeba coś podgryzać w trakcie :P

Trzymajcie się ciepło-przedświątecznie tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love

Grypa jeszcze troche sie ciagnie, najgorzej zoladek tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Niusia, jasne, ze cos trzeba podgryzac tmrc_emoticons.bigsmile Pokoncz to wszystko wreszcie, jak najszybciej i najlepiej, i wracaj do nas tmrc_emoticons.bigsmile   Zauwazylas, ze jest nas wiecej tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   ? Doszly swietne dziewczyny, jest weselej tmrc_emoticons.bigsmile   I dziekuje Wam, dziewczyny, obydwòm, za podpore w tej mojej grypie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Hihihi fajne opowiadanko tmrc_emoticons.lol cieszę się, że czujesz sie troszku lepiej, połóż sie pod kocyk z kubkiem cieplej herbatki i zaraz poczujesz sie lepiej tmrc_emoticons.lol

Niusiu jasne, ze coś upiecz, może jakieś pyszne ciasteczka, całe mnóstwo ich mamy na przepisowni tmrc_emoticons.lol a jak będziesz miała coś słodkiego to nauka bedzie Ci lepiej szła tmrc_emoticons.lol powodzonka tmrc_emoticons.lol

OOO w końcu się widze tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol super tak więc się wszystko naprawiło tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.lol Pękam ze śmiechu  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile Niusiu Magi ma rację, upiecz lub ugotuj coś pysznego,a tym samym wyluzujesz się  tmrc_emoticons.wink odrobina wypoczynku się należy  tmrc_emoticons.smilebędzie dobrze tmrc_emoticons.smile Wszystkim życzę dużo zdrowia i sympatycznej atmosfery Mikołajkowej  tmrc_emoticons.steve tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.love

Dziewczyny, co tam slychac ? tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Cisza wszedzie kazdy zajety tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.cooking_1 . Przydaloby sie robic czesciej konkursy, tyle pysznych przepisòw wychodzi, ze bedziemy swietowac caly rok tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party . Co porabiacie, opròcz pracy i gotowania ??? tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Buziaki dla wszystkich tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Mam nadzieję że u was wszyscy już się wychorowali, dosyć już na tę zimę.

U mnie nauka, namiętnie ostatnio piekę ciastka, ciasteczka i bułeczki, a jutro jadę na delegację do Niemiec aż do soboty .... dużo się dzieje a doba nie chce się rozciągnąć tmrc_emoticons.aw i jeszcze tak szybko ciemno.... byle do wiosny!

Buziaki tmrc_emoticons.love  

Oj Niusiu masz rację doba jest za krótka tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol a teraz zimno i ciemno tmrc_emoticons.lol ja dzisiaj jak wróciłam z pracy, zjadłam obiad i po prostu zasnęłam, nie wiem nawet kiedy i chodzę taka zmulona tmrc_emoticons.crazy życzę udanej delegacji tmrc_emoticons.lol i super że szalejesz z TM tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Verciu praca praca i jeszcze raz praca a w wolnej chwili kucharzenie z TM tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol ale jeszcze troszku trzeba pociągnąć i święta - ja mam 5 dni urlopu to sobie odpocznę - tak przynajmniej zamierzam tmrc_emoticons.smile

Miłego wieczorku tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.cooking_7 Wszystkie jesteśmy zapracowane tmrc_emoticons.wink  Każda z nas ma swój harmonogram tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile Święta idą, więc próbuję przepisy z przepisowni, aby zabłysnąć przy świątecznym stole tmrc_emoticons.wink   tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile Zima daje nam wszystkim w "kość" tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile Dziewczynki życzę wytrwania w trudach dnia codziennego i aby do wiosny. Buziaczki

Ja dziś spędziłam swoj dzień pracy w terenie, wróciłam z wielkim uśmiechem na twarzy. Wreszcie się dotleniłam. Na dworze nie ma dużego mrozu i wiatru. Super pogoda!!! śliczna jest nasza zima.

Ja staram sie znaleźć trochę czasu, zeby wejć na forum. Choć zapowiadam, że za dwa dni nie będzie mnie przez jakiś czas. Bede się przeprowadzać i pracować, więc nie wiem czy dam radę jeszcze z forum.