Tu jesteś:
4
Składniki
5 porcja/porcje/porcji
zupa
- 2 kawałki serka topionego kremowego
- 1 litry wody
- 2 ząbki czosnku
- 20 g oliwy
- 200 g pietruszki
- 50 g bialego pora
- 500 g szpinaku
- 5 g przypraw: galka , sol, pieprz
-
6
30min
Czas całkowity 30minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
1. umyty szpinak wrzucic do Termomixa i zmielic 5-6 sec
2. dodac 2 ząbki czosnku, wymieszac
"Mieszanie"
"Brak obrotów wstecznych"
3. dodac 20 ml oliwy i dusić 2 min/ 100 C
4. dodaj serek dopiony 2 szt
5. mieszam z bulionem 1 luzka Termomixowego bulionu & 800 ml wody oraz 1 pietruszką i 1 białym kawałkiem pora
6. gotuje 15 min 100 stopni C
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
zamiast bulionu z TM moze byc kupiony
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz