3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

VINEGRETT ZE ŚWIEŻEJ POMARAŃCZY I KOPERKU


Wydrukuj:
4

Składniki

300 g

VINEGRETT ZE ŚWIEŻEJ POMARAŃCZY

  • 100 g Miąższu z pomarańczy
  • 40 g octu jabłkowego
  • 40 g miodu
  • 50 g musztardy francuskiej
  • 100 g oliwy z oliwek
  • 15 g koperku, świeżego
  • 2 g soli
  • 2 szczypty pieprzu, mielonego
5

Przygotowanie

    VINEGRETT
  1. 1. Suche i czyste naczynieClosed lid włanczamy 15s./obr.10 w tym czasie przez otwór w pokrywie naczynia wrzucamy koperek. Przekładamy do innego naczynia.
    2.Do naczynia miksujacego wkładamy pomarańcze i ocet 6s/obr.10.
    Wkładamy motylek i pozostałe składniki na Vinegrett 30s/obr.
    4 Gotowym Vinegrettem polewamy warzywa ,sałaty , sałatki.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy