Tu jesteś:
4
Składniki
2 litr/litra/litry/litrów
zupę
- 1 puszki pomidorów, cała puszka wraz z wodą
- 1 puszki puszka kukurydzy, cała puszka wraz z wodą
- 1 puszki fasoli czerwonej, cała puszka wraz z wodą
- 1 czubatych łyżek koncentrat pomidorowy
- 1/2 łyżeczki soli
- 1/2 łyżeczki przyprawy meksykańskiej
- 1 łyżeczki łyżeczka koncentrat bulionu
- 1 pomidor suszony
- 20 kawałki papryczki Jalapeno !, uwaga ostre!!! (opcjonalnie)
- 1 łyżeczek sos Sriracha, wg. uznania (ostry) (opcjonalnie)
- 1 puszki groszek konserwowy, cała puszka wraz z wodą
- 40 g oliwy z oliwek, extra v.
- 310 g mięsa mielonego
- 3 ząbki czosnku
- 70 g cebuli
-
6
45min
Czas całkowity 45minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
do naczynia miksującego wrzucić cebulę , czosnek rozdrobnić 4s/ob6
dodać oliwę dusić 5min/Varoma/ob1
dodać mięso dusić 15min/Varoma /ob2
"Obroty wsteczne"
dodać pozostałe składniki gotować 25min/100stp/o
"Obroty wsteczne" br2
zupy
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz