3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

CHŁODNIK Z KALAREPY, BIAŁEJ RZODKWI I OGÓRKA


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

CHŁODNIK Z KALAREPY, BIAŁEJ RZODKWI I OGÓRKA

  • 180 g obranej kalarepy
  • 100 g obranej białej rzodkwi
  • 100 g zielonego ogórka ze skórą
  • 1 ząbek czosnku
  • 20 g koperku, świeżego
  • 500 g maślanki
  • 10 g soku z cytryny
  • 5 g soli
  • 2 g pieprzu, mielonego
5

Przygotowanie

    CHŁODNIK
  1. 1. Do czystego i suchego naczynia włożyc koper i ząbek czosnku, rozdrobnić 3s./obr.8
    2. Składniki zgarnąć kopystką na dno naczynia, dodać pokrojone na kawałki kalarepę, rzodkiew i ogórka , mikować od 6-10s./obr.6 w zależności jaką grubość chcemy uzyskać
    3. Dodajemy reszte składników 30s./obrCounter-clockwise operation 4
    4. Przedładamy do lodowki do schłodzenia na okolo 2h.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy