Tu jesteś:
4
Składniki
6 porcja/porcje/porcji
- 2 ząbki czosnku
- 20 g kolendry, świeżej, tylko liście
- 0,5 łyżeczki soli
- 120 g oliwy z oliwek, extra virgin
- 15 g octu
-
6
3min
Czas całkowity 3minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
- Do naczynia miksującego włożyć czosnek i kolendrę, rozdrobnić 10 s/obr. 6.
- Dodać sól, oliwę i ocet, wymieszać 30 s/obr. 5, zmiksować 2 min/obr. 10 do uzyskania jednolitej masy. Przełożyć do miseczki.
- Do naczynia miksującego włożyć czosnek i kolendrę, rozdrobnić 10 s/obr. 6.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Komentarze
Odpowiedz