Tu jesteś:
4
Składniki
10 porcja/porcje/porcji
Serek gładki z rzodkiewką
- 10 kulek rzodkiewki, czerwonej, rzodkiewki umyć i obciąć końce
- 250 gramów Twarogu białego półtłustego
- 1,5 łyżki śmietany 18 %
- 2 szczypty soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
6
10min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
- 1. Do naczynia miksującego włożyć rzodkiewki rozdrobnić 5s /obr 8, kopystką zgarnąć na dno naczynia
2. Dodać 250g twarogu rozdrobnić 15s /obr 10
3. Do naczynia dodać pozostałe składniki zmiksować 10s /obr 10
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz