3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

PASTA JAJECZNA Z TUŃCZYKIEM


Wydrukuj:
4

Składniki

6 osoba/osoby

PASTA JAJECZNA Z TUŃCZYKIEM

  • 6 jajek na twardo
  • 2 tuńczyk, z puszki, w sosie własnym
  • 1 pęczka Szczypiorku
  • 4 łyżki majonezu
  • 1 łyżki musztardy
  • 1 płaskiej łyżeczki soli
  • 0,5 płaskiej łyżeczki pieprzu, mielonego
5

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać.
    Szczypiorek posiekać.
    Tuńczyka odcedzić na sitku.
    Wszyskie składniki wrzucić do misy i zmiksować 20s, obr 5.
    Smacznego
10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy