Tu jesteś:
4
Składniki
6 osoba/osoby
PASTA JAJECZNA Z TUŃCZYKIEM
- 6 jajek na twardo
- 2 tuńczyk, z puszki, w sosie własnym
- 1 pęczka Szczypiorku
- 4 łyżki majonezu
- 1 łyżki musztardy
- 1 płaskiej łyżeczki soli
- 0,5 płaskiej łyżeczki pieprzu, mielonego
-
6
15min
Czas całkowity 15minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
5
Przygotowanie
- Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać.
Szczypiorek posiekać.
Tuńczyka odcedzić na sitku.
Wszyskie składniki wrzucić do misy i zmiksować 20s, obr 5.
Smacznego
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz