Tu jesteś:
4
Składniki
papryka czerwona, kapusta pekinska, sos czosnkowy
- 1 papryka czerwona
- 1 kapusta pekińska
- 2 czubate łyżki sosu czosnkowego
- 1 czubate łyżeczki soli
- 1 czubate łyżeczki pieprzu
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
do TM wkładamy pokrojoną paprykę , kapustę, 2-3 łyżki sou i przy pomocy kopystki miksujemy na obr.3-4 ok. 6-8 sekund. Można w/g uznania doprawić solą lub pieprzem.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzkopystę wkładamy przez otwór
kopystę wkładamy przez otwór zamiast MT i lekko dociskamy kapustę aby ta cześć z góry też się zmiksowała
Jak się miksuje przy pomocy
Jak się miksuje przy pomocy kopystki?
Dana