Tu jesteś:
4
Składniki
papryka czerwona, kapusta pekinska, sos czosnkowy
- 1 czubate łyżeczki pieprzu
- 1 czubate łyżeczki soli
- 2 czubate łyżki sosu czosnkowego
- 1 kapusta pekińska
- 1 papryka czerwona
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzJak zrobić sos czosnkowy? :(