Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
Marchewka na ciepło z kaszką manną
- 300 g marchewki, obranej i pokrojonej na mniejsze części
- 200 g wody
- 20 g masła
- 1/2 łyżki soli
- 1łyżeczka cukru
- 1łyżka kaszki mammy
-
6
25min
Czas całkowity 25minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
-
5
Przygotowanie
- W
umieścić marchew 5 s/obr. 5
Wlać wodę, dodać masło, sól i cukier.
Gotować 20 minut //100 stopni C/obr., 5 minut przed końcem przez otwór pokrywy wsypać kaszkę mannę.
Marchewka podana z gotowanym mięsem i ziemniakami, to doskonały dodatek do dania dłównego dla dorosłych i dzieci
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Miarka MT
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz(Brak tematu)
(Brak tematu)