Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:
kokolidek wrote:

Veroniko - rodziców w domu nie mam, tylko tę kruszynkę, zwie się Roma i waży tylko 50 kg tmrc_emoticons.bigsmile

O piernik, kruszynka tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Kochany tmrc_emoticons.love   Z pyszczka mu dobrze patrzy, mysle, ze jest slodki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Jaka to rasa Alu?

Pròbuje Elu caly czas tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  W poprzedniej Przepisowni byla opcja USUN, tutaj nie ma.... Kasuje i kasuje, ale sie zacina i nie kasuje tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  To bylo zdjecie, ktòre w edytacji jest, ale tu go wcale nie widac.... Bede dalej pròbowala ....

Dziewczyny, w koncu moze cos sie ruszylo... Dajcie znac czy problem dalej istnieje.

kokolidek wrote:

Veroniko - rodziców w domu nie mam, tylko tę kruszynkę, zwie się Roma i waży tylko 50 kg tmrc_emoticons.bigsmile

[/quote

Alu to jest kruszynka ? Zobaczcie jaką kryszynke przyniósł dziś Kamil ze schroniska ...

Taka malizna...a już jej chipa "zamontowali" teraz śpi ,ale jutro jak będzie "na chodzie" to zrobie inne zdjęcia      

veronicab71 wrote:

Dziewczyny, w koncu moze cos sie ruszylo... Dajcie znac czy problem dalej istnieje.

Super!!! U mnie działa już normalnie, bez mulenia  tmrc_emoticons.bigsmile  Dzięki Veroniko  tmrc_emoticons.smile  

Moniko, kotek uroczy  tmrc_emoticons.love  Ja bardzo lubię koty  tmrc_emoticons.smile  zwłaszcza jak sa małe  tmrc_emoticons.lol  Dwa lata temu zgina nam kot, który był u nas 4 lata i też takiego maleńkiego dostałam  tmrc_emoticons.lol  Zmieścil się na jednej dłoni  tmrc_emoticons.love  Potem wyrósł na dużego i pięknego kocura, Franka  tmrc_emoticons.smile  

ElaK wrote:

Moniko, kotek uroczy  tmrc_emoticons.love  Ja bardzo lubię koty  tmrc_emoticons.smile  zwłaszcza jak sa małe  tmrc_emoticons.lol  Dwa lata temu zgina nam kot, który był u nas 4 lata i też takiego maleńkiego dostałam  tmrc_emoticons.lol  Zmieścil się na jednej dłoni  tmrc_emoticons.love  Potem wyrósł na dużego i pięknego kocura, Franka  tmrc_emoticons.smile  

Elu nie wiem czy przez problemy z komputerem zdążyłaś wszystko zobaczyć , bo na poprzedniej stronie jest mój piesek z poprzednim kotkiem. A ta mała póki co jest przesłodka

Swietnie, u mnie tez dziala normalnie juz tmrc_emoticons.bigsmile   To dobrze, ze jakos mi sie w koncu udalo tmrc_emoticons.bigsmile   Tam gdzie diabel nie moze, tam babe posle tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Przedwczoraj zlew sie zakorkowal, Sandro dopiero wieczorem mial na to popatrzec. A tu talerze do mycia.... niecierpie tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Sama sobie rozmontowalam wszystko, przeczyscilam, znalazlam przyczyne, poskrecalam rury .... i ... po problemie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Dzisiaj znowu przepalila sie zaròwka w lazience, w kinkiecie. Zaden problem mòwicie ??? Wysoko, jak diabli....  Z moim metr 50 w kapeluszu.... :O :O :O  Wlazlam na co sie dalo, az còrka trzesla portkami, ze spadne tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol  Porozkrecalam, zobaczylam jaki ma wkret, waski czy szeroki, w samochòd i do sklepu. Kupilam, znowu wlazlam na sam szczyt, zrobilam co trzeba i ok tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Na szczescie, my Polki, potrafimy sobie poradzic z takimi drobnostkami tmrc_emoticons.bigsmile :bigsmile  tmrc_emoticons.bigsmile

Jutro w koncu wyskocze z Kari troche nad morze, lekko podsmazyc sie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink  Bo nigdy nie ma czasu tmrc_emoticons.smile  A goraco jest.... A na koniec tygodnia zapowiadaja okropne upaly. Ma byc ponad 40°, ale poniewaz tutaj jest straszna wilgoc, wiec odczuwa sie zawsze te kilka stopni wiecej.  W piatek zas mamy zaproszenie na kolacje do znajomych.Po poludniu musze jeszcze zajsc di kolezanki, bo obiecalam. Dzisiaj mialam sie wybrac do kina z kolezankami, ale obiecalam juz Sandro wyjsc z psem, wiec znowu zrobilismy sobie wycieczke ze zwierzakami tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  W sobote obowiazkowo na balety tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party  W niedziele jeszcze dokladnie nie wiadomo gdzie sie wybieramy, do ustalenia ze znajomymi tmrc_emoticons.bigsmile   I tak obowiazki zrobione, ostatnio wlaczyla mi sie chyba szwedaczka tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  

Monis, kotek przesliczny tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   To juz drugi ? Masz pieska i kotka juz. A ten , to kolejny ?

Dobrej Nocki i kolorowych snów !!!

Verciu to kolejny kotek tamten zaginął , dwa tygodnie temu Angelica mi mówiła , że chyba go widziała i zawołała go po imieniu i zatrzymał się, ale ona bała się podejść bo miała wrażenie,że zdziczał i czy jej coś nie zrobi...przyszła upłakana jak nie wiem A ten to kolejny ,Kamil go dzisiaj o przepraszam wczoraj przyniósł ze schroniska a w domku jest jeszcze piesek,królik i papuga.

Szkoda tamtego tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  A jakiego kròliczka masz ? Ja mialam kiedys angore. A papuzke ? Gadajaca, jak moja ? Tez masz niezly zwierzyniec tmrc_emoticons.bigsmile   Trzymasz je w domu czy na dworzu? U mnie na dworzu jest jeszcze cale mnòstwo papuzek nierozlaczek i inne ptactwo ( bazant, kanarki.... itd ) , zòlwie 100 - letnie, nie wiem juz sama ile ich jest, byla wrona, ale niedawno zdechla. Wrona robila za alarm tmrc_emoticons.wink  Byly 3 psy, juz ich nie ma. Teraz jest tylko Red. Sa kury mojego tescia, z tylu, w kurniku, wraz z golebiami. I tyle tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

monika6500 wrote:

Dobrej Nocki i kolorowych snów !!!

Buonanotte fiorellino tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.lolDzięki nietoperki za wpisy o problemach z dostaniem się na strony przepisowni :O bo ja dziś z samego rana miałam grzebać w systemie tmrc_emoticons.crazy A zawsze jak pogrzebię to potem pomoc informatyka jest potrzebna tmrc_emoticons.bigsmile hihihiSyn zawsze mi ówi nie ruszaj mamo jak nie wiesz co,a ja wychdzę z założenia że jak się nie przewrócisz ,to się nie nauczysz. tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.lol

Wtajcie Kochane !!! Wszyscy już po porannym prysznicu ?

Verciu króliczka mam zwykłego dlatego,że mieliśmy świnke morską rasy Angora i ze względu na długą sierść miała często problemy z zakażeniami dróg moczowych,bo wszystkie odchody je jsię przyklejały. Decyzja o zwykłym była tym właśnie kierowana .

ISKIERKA

Fajnie dziewczynki, że macie tyle zwierzatek. Jedank jak się ma zwierzaki, to w domu zawsze ktos powinien być, żeby one nie tęskniły. U Was tak jest. tmrc_emoticons.bigsmile Jak my mieliśmy naszego Akselka, to biedny siedział w domu sam przez 8 godzin. Siedział na okienku i podobno wył. tmrc_emoticons.aw Tak nam sasiedzi mówili. Cóż było robić, pracujemy wszyscy. Nigdy się do tej samotności nie przyzwyczaił, zawsze w okienku na nas czekał i radość była pod sufit. tmrc_emoticons.bigsmile Dlatego powiedzieliśmy sobie, że jak już nie będziemy pracować, to sobie pieska kupimy. Jesteśmy zakochani w sznaucerach bo one nie gubia sierści. Trzeba je tylko króciutko strzyc. Sa bardzo żywotne i całuśne. tmrc_emoticons.bigsmile

haha Moniko skad Ty te zdjecia bierzesz tmrc_emoticons.smile 

wow przepisownia działa tmrc_emoticons.smile szok, nic nie muli nic nie zwalnia mozna pisac tmrc_emoticons.smile

u nas dzis pochmurno ale cieplo tmrc_emoticons.smile ja dzis do 12 w pracy a pozniej pakowanie, prasowanie i wyjazd tmrc_emoticons.lol

Elu, miłej wycieczki i mnóstwa wrażeń. Pogode masz zamówiona. Uff, jak goraco!!!!.

Monis, jak się czujesz? Czy Twoim miejscem jest piwnica? tmrc_emoticons.wink

Verciu papużka też jest zwykła ,bo mieliśy taką duża Rozelle Białolicą którą syn dostał na trzecie urodziny ,to już 15 lat temu i niestety zdechła .

AVA

Gabrysiu jeszcze nie w piwnicy , ale krzesełko mam tam przygotowane na weekend - jak słysze te prognozy pogody na te dni to mnie ciarki przechodzą ...

Moniko, ale masz ciekawy zwierzyniec  tmrc_emoticons.smile Królka mieliśmy dwa razy -córcia bardzo chciala i kupowaliśmy miniaturkę  tmrc_emoticons.smile  I niestety żyły bardzo krótko  tmrc_emoticons.aw  Jeden tylko 2 miesiace a drugi pół roku  tmrc_emoticons.aw  Od tamtego czasu Krysia nie chce mieć królika... O papudze też myślała ale chciala taka duża, gadajaca... ale moje dzieci dojeżdżaja do szkól, wychodza wcześnie rano, wracaja późno i wszystkie zwierzaki byłyby na mojej głowie... więc się nie zgodziłam, bo i tak mam co robić a na podwórku sa dwa psy  tmrc_emoticons.smile  

Elu, życzę Wam pięknej pogody i dużo wrażeń ze zwiedzania Torunia  tmrc_emoticons.smile  Jeszcze tam nie byłam  tmrc_emoticons.smile  Wracajcie szczęśliwie tmrc_emoticons.love  A po powrocie proszę o kilka zdjęć  tmrc_emoticons.lol   tmrc_emoticons.smile  

Gabrysiu, u nas też robi się coraz cieplej  tmrc_emoticons.smile  Już teraz jest 21*C w cieniu!!!  :O  Dobrze, że wieje przyjemny wiaterek, troszkę studzi  tmrc_emoticons.smile  

Dziewczyny, melduję, że środek, który kupiłam ostatnio na komary i kleszcze DZIAŁA!!!! Przypominam jak wyglada:

Byłam dziś rano na grzybach i wypryskałam się nim: ręce, nogi, szyję i... żaden nawet na mnie nie usiadł  tmrc_emoticons.smile Chociaż w lesie były ich całe chmary  :O  Wróciłam do domu bez żadnego babla  tmrc_emoticons.love    tmrc_emoticons.smile  

Grzybów znalazłam niewiele  tmrc_emoticons.puzzled  Bo grzybiarka nie jestem  tmrc_emoticons.wink  Ale zalewajka z grzybkami na obiad dziś będzie  tmrc_emoticons.lol  

Dobrego dnia Wszystkim życzę  tmrc_emoticons.love  

No to środek wypróbowany więc może mi się uda dzisiaj kupić.

Elu lepszy rydz niż nic , a zalewajka z grzybkami - pycha

Elu, cudne grzybki. tmrc_emoticons.bigsmile Ja myślę, że jest za sucho na grzyby. Powinno popadać. tmrc_emoticons.wink Ja do lasu nie chodzę sama, bo bym się zgubiła. Zupełnie nie mam orientacji w terenie. tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol U nas w lesie jeszcze nie ma grzybów bo ludzie nie nosza. tmrc_emoticons.wink

monika6500 wrote:

Verciu papużka też jest zwykła ,bo mieliśy taką duża Rozelle Białolicą którą syn dostał na trzecie urodziny ,to już 15 lat temu i niestety zdechła .

AVA

ŚLICZNA  tmrc_emoticons.bigsmile

ej a ja zamiast środka na komary widze zdjecie pieska z prezentem bożonarodzeniowym, a zamiast zdjecia grzybków to piekny zimowy krajobraz tmrc_emoticons.aw oj szwankuje nasza przepisownia tmrc_emoticons.aw

tmrc_emoticons.lolJa kurcze też widzę tylko wystój bożonarodzeniowy.Kurcze zawirusowana ta nasza przepisownia ,że robi się na niej co tylko sie chce. tmrc_emoticons.crazy

Dziewczyny cuda wianki się dzieją - ja też teraz zamiast środka i grzybków widzę świąteczne obrazki a zamiast królika  Mikołaje 

CO JEST GRANE !!! ??? JA CHYBA SIĘ WYPISZE  

chcieli dobrze, ale cos nie poszło tmrc_emoticons.aw szkoda strona traci przez to wiele, żeby tylko nowe osoby nie zraziły sie do przepisowni tmrc_emoticons.aw

Elu, sztbko wstawię jeszcze raz, może zdażysz zobaczyć  tmrc_emoticons.lol  

Dziewczyny, musimy się uzbroić w cierpliwość...  tmrc_emoticons.smile  Wiem coś o tym, po oststnich kłopotach z komputerem  tmrc_emoticons.puzzled  To, że sa jakieś zmiany, świadczy o tym, że informatycy działaja... tylko im trochę póki co nie wychodzi  tmrc_emoticons.flat  Ale metoda prób i błędów też się wiele nauczyć można  tmrc_emoticons.smile  

Komu herbatkę z meliski???  tmrc_emoticons.love  

ELU MNIE SIĘ PRZYDA Na chyba ,że się zajme bobrem...

Moja teściowa właśnie mnie uraczyła takim małym 20kg wiadereczkiem - to tak żebym się nie nudziła...jak męża nie ma w domu

Ciekawe na jaki obrazek podmienią mój bober ? 

Coś o tym WIEM !!!

tmrc_emoticons.love Witajcie Kochane tmrc_emoticons.love

Ja nie nadążam za Wami tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  tyle się dzieje na przepisowni tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile Cały tydzień mam Wnusie i do kompa siadam, jak mi czas pozwala tmrc_emoticons.sad a czytania mam że ho ho 150 wiadomości nieprzeczytanych tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love ( czytam jak książkę z wielkim zainteresowaniem) tmrc_emoticons.love

Zwierzątka śliczne tmrc_emoticons.love Ja mam suczkę 4,5 lata wszędzie ją zabieramy ze sobą tmrc_emoticons.smile

Podziwiam dorodny bób Moniki tmrc_emoticons.love   Elu dziękuję za preparat na komary, a melisa by się przydała tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam serdecznie i życzę pogodnego dzionka tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Moniko, Grażynko, zajrzyjcie proszę na prywatne wiadomości  tmrc_emoticons.smile  czekam na Wasze odpowiedzi  tmrc_emoticons.lol   

elu zobaczyłam zdjecie tmrc_emoticons.smile niestety za późno, bo własnie wrociłam z apteki kupiłam juz cos innego ale mysle ze bedzie dzialać tmrc_emoticons.smile

ok kochane lece na obiadek - dzis moje ukochane penne ala putanescatmrc_emoticons.smile

Ależ się podziałało z tymi zdjęciami Eli. Ja też do południa widzxiałam grzybki i preparat na komary.   tmrc_emoticons.love Monis, nie zniechęcaj sie! No przeież musza to wreszcie naprawić. tmrc_emoticons.crazy

Milej Nocki i kolorowych snów Kochane ! Ja po dzisiejszym szoku musze się zrelaksować

Sliczna ta Twoja Iskierka, faktycznie masz zwierzyniec Monis tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

monika6500 wrote:

AVA

No, taka zwykla, to ona nie jest tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Kolorowa, sliczna tmrc_emoticons.bigsmile   Gada troche ? A tamtej szkoda, papugi dosc dlugo zyja tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  A Gabrysie rozumiem.... W zasadzie, to ja mialam 2 kròliczki, jednego, potem drugiego...., ale tego drugiego musialam oddac w koncu, bo tez nikogo nigdy nie bylo w domu, a kròliczek sam nie chcial siedziec.

monika6500 wrote:

Dziewczyny cuda wianki się dzieją - ja też teraz zamiast środka i grzybków widzę świąteczne obrazki a zamiast królika  Mikołaje 

CO JEST GRANE !!! ??? JA CHYBA SIĘ WYPISZE  

Kròliczki obejrzalam, produktu na komary, to juz nie.... :O :O :O  Znowu swiatecznie :O :O :O

Elu, milego pobytu wiec i .... zdjeeeeciaaaa !!! tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Marzenka pakuje Juniora na wyjazd tmrc_emoticons.smile Moniczka pewnie dalej siedzi i dlubie bòb tmrc_emoticons.wink Bedzie co jesc tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Z Ela sie zgadzam, zwierzeta, to obowiazek...., i to spory, szczegòlnie jak trzymane sa w domu.

Usypiam, musze uciekac , czas isc spac . Kolorowych snòw tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Verciu niestety nie gada a szkoda , bo czasami w domu nie ma do kogo ust otworzyć...dzieci wybywają ,męża nie ma

Monis, naucz ja gadac tmrc_emoticons.bigsmile   Kazda papuzka ma dar "papugowania", tylko niektòre potrzebuja wiecej czasu tmrc_emoticons.bigsmile   Co Ty na to ? tmrc_emoticons.wink  Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Verciu chyba będzie ciężko,bo ona się tylko odzywa jak chce jeść albo jak leci woda z kranu

Z okazji imienin dla każdej Naszej ANNY Najlepsze życzenia imieninowe