Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

tmrc_emoticons.lolMoniś dziękuję za piękny bukiet tmrc_emoticons.bigsmile

Nie dorównam bukietem Monice ale......

wszystlm Aniom i Haniom dodam jeszcze Mirosławy i Grażynki tmrc_emoticons.smile

ślę imieninowe życzeniatmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.smileDziękuje i przyłączam się do życzeń dla Grażynek i moich imienniczek tmrc_emoticons.love

Wszystkim dzisiejszym solenizantkom: Haniom, Aniom (Mixi tmrc_emoticons.smile &nbsptmrc_emoticons.wink Grażynkom i Mirkom życzę dużo radośći i pogody ducha  tmrc_emoticons.love  

Dla Grażynek i Mirosław oczywiście też Najlepszego !                                                       

Haniu nie ma za co ! Baw się dzisiaj dobrze !

Haniu - na Twoje ręce życzenia wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzisiejszych solenizantek

Alu, jak Ty to zrobiłaś??? Jestem pod wrażeniem  tmrc_emoticons.smile  

Dla solenizantek

Widzę Alu , że jesteś zdolną uczennicą  !

Moniko - poznać mistrza po uczniach jego tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Prawda, nie zaprzecze Alu

Moniko - dla Ciebie tmrc_emoticons.bigsmile

Alu z nieba mi spadłaś ,właśnie myślałam co by się tu napić

Ja już nic dodawać  do tych przepięknych życzeń nie będę bo wszystko zotało powiedziane.   STO  LAT  KOCHANE  SOLENIZANTKI   tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love !!!!!

KOCHANE, NAUCZCIE BIEDNA DYLETANTKE KOMPUTEROWA TAKICH   sztuczek. Ja nie wim gdzie i jak tego szukać i kopiować. tmrc_emoticons.love

Gabrysiu pisałam o tym w tym wątku na stronie 59 ,komentarz 26. Verci nie wychodzi, Ali owszem Spróbuj Gabrysiu

Monisiu, ja kopiować umiem tylko nie wiem skąd  bierzecie takie przepiękne obrazki. Czy wrzucacie haslo w google? Jakie? tmrc_emoticons.flat

tmrc_emoticons.love Dziewczynki jesteście Kochane tmrc_emoticons.love Dziękuję za wszystkie życzenia imieninowe i również dołączam się do Waszych życzeń dla Wszystkich Solenizantek tmrc_emoticons.love   Buziaczki,całuski tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Gabrysiu , tak wpisujesz w google to co cię interesuje a najlepiej w google grafika.

Grażynko tmrc_emoticons.love

Dzięki Monisiu. Zaraz będę próbować. tmrc_emoticons.love

UDAŁO  SIĘ

Gabrysiu - żeby Ci smutno nie było

Brawo !!!!

I dla naszej MIXI

Alu,  dzękuję. Śliczne!!   tmrc_emoticons.love Ja jeszcze nie naszłam takich "mrugających" 

No widzisz Gabrysiu

Dziewczynki, która jutro

?

Ale z Nas gospodynie - o kawałku torta żadna nie pomyślała

Przesylam gorace pozdrowionka ze Szczawna Zdroju. Junior juz zaklimatyzowany  tmrc_emoticons.lol jest tu pieknie. Sliczne widoki, okolica bardzo malownicza. Jutro planujemy troszku pozwiedzac bo zostajemy tu do niedzieli tmrc_emoticons.lol jeszcze nigdy nie bylam w tych rejonach tmrc_emoticons.lol Najserdeczniejsze zyczenia dla wszystkich Aneczek, Haneczek i Grazyneczek tmrc_emoticons.bigsmile teraz uciekam bo padnieta jestem po podrozy i doskwierajacym upale, glowa mi peka od tego wszystkiego tmrc_emoticons.smile jak sie wyspie to jutro poczuje sie lepiej tmrc_emoticons.smile pozdrowionka i buziole tmrc_emoticons.bigsmile

MOC najlepszych życzeń dla dzisiejszych solenizatek

Grażynko zabijcie mnie ,ale tak jak wcześniej pisałam naprawde nie wiem od czego to zależy ,że niektóre zdjęcia wchodzą inne nie.

Grażynko - stojąc na obrazku klikasz prawy przycisk myszki - kopiuj;

wchodzisz w komentarz - prawy przycisk - wklej.

tmrc_emoticons.love Tak jak obiecałam, wstawiłam zdjęcie z komunii Marysi tmrc_emoticons.smile  Na zdjęciu jestem z mężem i Marysia tmrc_emoticons.love

monika6500 wrote:

Grażynko zabijcie mnie ,ale tak jak wcześniej pisałam naprawde nie wiem od czego to zależy ,że niektóre zdjęcia wchodzą inne nie

Mam wrażenie, że od rozmiaru zdjęcia - nie weszła mi parująca zastawa, tylko małe zdjęcie, zapisane na kompie.

Grażynko jakoś się udało, jakim sposobem wkleiłaś ? Super ! Wnusia śliczna

Alu być może,ale przecież duże też wstawiamy 

tmrc_emoticons.smileMarysia ogląda swój upragniny prezent (pianino elektryczne)

tmrc_emoticons.love Moniczko błagam nie zabijaj się tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love co my bez Ciebie zrobimy????? kto nas będzie budził pachnącą aromatyczną kawusią ????? no i uczył obsługi komputera ????

Buziaczki jesteś Wielka tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Alu dzięki za pomoc  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Grażynko - wnusia śliczna, ale "dziadostwo" tmrc_emoticons.wink  też niczego sobie tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Moniko syn mi dzisiaj wgrał płytkę ze zdjęciami z komunii Marysii i ściągnełam z mojego komputera,natomiast z gogli wyszedłmi link tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Alu dziękuję  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Grażynko pomalutku do wszystkiego dojdziesz tmrc_emoticons.love

Alu Twój blask mnie oślepia

monika6500 wrote:

Alu Twój blask mnie oślepia

A ja myślałam, że to brylanty tak błyszczą : ponoć nasi najlepsi przyjaciele tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.love

Gwiazdeczki - uciekam spać, bo jutro do pracy, ale zostawiam Wam

to rano śniadanko będziecie miały gotowe  Kolorowych snów

Dzisiaj tu tak kolorowo , że sny pewnie też takie będą Wzajemnie

tmrc_emoticons.love Kochane udało się Huraaaaaaaaaaaaaaa tmrc_emoticons.love