Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

tmrc_emoticons.love Witajcie Słowiki i Sowy tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love ( ja jestem sową) tmrc_emoticons.smile

Haniu dziękuję za podanie przepisu na naturalną miksturę na komary tmrc_emoticons.love Mojego syna i jego córeczki bardzo kochają komarzyce tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy kilka razy musieliśmy jechać na pogotowie ,bo ciało po ukąszeniu puchło tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Brosa również  uzywaliśmy ,ale w naszym przypadku działalł bardzo krótko tmrc_emoticons.crazy

Dziewczynki dziękuję za pyszne kawusie tmrc_emoticons.love

Moniczko dziękuję Ci za wszystkie miłe poranki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

U nas upalnie wynosimy się na działkę, miłego dnia tmrc_emoticons.love Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Elu wypróbuj i daj znać jak coś to też kupie , bo u mnie też jest sporo sklepików z chemią niemiecką .

CIEKAWA JESTEM CZY SZCZYPAWKĄ TEŻ DA RADE

Była u mnie koleżanka z pracy, i bardzo jej się spodobał termomiks. Odpaliła laptopa i zaczeła szukac informacji oczywiście na facebooku i pierwszy raz widziałm profil termomiksowy i jestem pod duzym wrazeniem. tmrc_emoticons.love   Chyba się przkonam i założe sobie kontotmrc_emoticons.smile Chociaż jakoś ten portal nie do końca mnie przekonuje ale bez konta nie można tam nic oglądać tmrc_emoticons.aw W sumie przejrzałyśmy tylko galerię i jakieś kolorowe ciasto było. Jestem pod wrażeniem ile osób posiada termomiksa a do niedawna nie miałam pojęcia o jego istnieniu.

No, widzisz Karolinko, jaki prezent zrobiła Ci nielubiana teściowa?  Pewno sama nie wierzyła , że sprawi Ci wielka przyjenmość i będziesz jego wielka fanka. tmrc_emoticons.wink

Koleżanę zaś zaproś do siebie na prezentację , może go kupi, a Ty  będziesz miała piękna nowa ksiażkę w prezencie. tmrc_emoticons.love

gabi49 wrote:

No, widzisz Karolinko, jaki prezent zrobiła Ci nielubiana teściowa?  Pewno sama nie wierzyła , że sprawi Ci wielka przyjenmość i będziesz jego wielka fanka. tmrc_emoticons.wink

Koleżanę zaś zaproś do siebie na prezentację , może go kupi, a Ty  będziesz miała piękna nowa ksiażkę w prezencie. tmrc_emoticons.love

Aj tam nielubiona... synowa cierpliwa jest, synowa wszystko znosi tmrc_emoticons.wink Wszystko jest na dobrej drodze i jestem przekonana że jeszcze troszkę i moja teściowa pomyśli - bo pewnie nie powie- że o takiej synowej własnie marzyła. Trzeba dbac o to co się ma zanim do końca się to stracitmrc_emoticons.smile a termomiksa doceniam coraz bradziej, głownie za to ze mam wiecej czasu dzieki niemu a gotowanie jest o niebo prostszetmrc_emoticons.smile

Koralinka wrote:

Jestem pod wrażeniem ile osób posiada termomiksa a do niedawna nie miałam pojęcia o jego istnieniu.

Ja tak samo myślalam ponad 4 lata temu, gdy  go poznałam na przypadkowej prezentacji  tmrc_emoticons.smile  Od tamtego czasu jestem nim zachwycona i mój zachwyt nie słabnie  tmrc_emoticons.bigsmile  Wręcz przeciwnie  tmrc_emoticons.love  Dlatego reklamowanie TM to czysta przyjemność  tmrc_emoticons.smile  

Dziewczyny wiecie co - na jednym targu różnica w cenie porzeczek czerwonych aż 3,00zł na kilogramie ,paranoja Ja kupilam oczywiście te po 6 nie po 9. Dzisiaj cd. soków ( czarna,czerwona porzeczka i wiśnie )

Koralinka wrote:

Trzeba dbac o to co się ma zanim do końca się to stracitmrc_emoticons.smile

Brawo młoda tmrc_emoticons.love , tak trzymać tmrc_emoticons.bigsmile

I ogromny szacun, że nie zwiałaś gdzie pieprz rosnie od takich nietoperków.

Taką Cię prawie lubię tmrc_emoticons.wink , bo brakuje mi jeszcze tylko ... (inteligentna z Ciebie bestyjka, więc wiesz czego tmrc_emoticons.love )

Grażyna Kamińska wrote:

tmrc_emoticons.love Witajcie Słowiki i Sowy tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love ( ja jestem sową) tmrc_emoticons.smile

Dziewczynki dziękuję za pyszne kawusie tmrc_emoticons.love

Moniczko dziękuję Ci za wszystkie miłe poranki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

U nas upalnie wynosimy się na działkę, miłego dnia tmrc_emoticons.love Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Grażynko ja też Ci dziękuje za miłe towarzystwo  

kokolidek wrote:
Koralinka wrote:

Taką Cię prawie lubię tmrc_emoticons.wink , bo brakuje mi jeszcze tylko ... (inteligentna z Ciebie bestyjka, więc wiesz czego tmrc_emoticons.love )

Ja tez zauważyłam, że Karolinka nam dojrzewa emocjonalnie. Może te zgredki- nietoperki  się na coś przydały? tmrc_emoticons.wink

monika6500 wrote:

Dziewczyny wiecie co - na jednym targu różnica w cenie porzeczek czerwonych aż 3,00zł na kilogramie ,paranoja Ja kupilam oczywiście te po 6 nie po 9. Dzisiaj cd. soków ( czarna,czerwona porzeczka i wiśnie )

Moniczko, chyba najdroższe sa w Dabrowie Górniczej. Ja teraz kupuję od takiego wozaka co to ma wszystko swoje, no prawie wszystko i jeździ u nas dwa razy w tygodni (handel obwoźny). W piatek np za brzoskwinie z jego sadu płaciłam 3,50 i tyle samo za śliwki. Część owoców mam od mojej teściowej albo swatowej. Od tesciowej robaczywki , ale wiem, że nie pryskane i zdrowe. Właśnie z jabłek papierówek nastawiłam ocet jabłkowy. tmrc_emoticons.bigsmile W tym roku obrodziły brzoskwinie , a malo jest wiśni.  tmrc_emoticons.bigsmile

tmrc_emoticons.lolWracam do komarów ja mam na balkonie w skrzynce taką roślinę co odgania komary nazywa się komarzyca.Nie wiem ile jest w tym prawdy ,ale komarów nie ma .Mam tę roślinę już drugi raz (jest jednoroczna) i komarów nie było w zeszłym roku też. Tylko jak byście chciały kupić to jedną sztukę ,bo się szybko rozrasta i sama w skrzynce ,bo jak rośnie to zachowuje się jak chwast tzn.szybko w skrzynce się rozrasta .Zaczynałam od 3szt.w skrzynce ale było im ciasno ,w tym roku kupiłam jedną ,niedużą a już jest cała skrzynka.Jutro wstawię zdjęcie bo mi padła bateria tmrc_emoticons.wink

smoczek wrote:

Witaj Moniczko, dziekuje Ci bardzo za podpowiedź. Nie mogłam sobie poradzić.Robiłam dokładnie odwrotnie - najpierw pisałam  a potem chciałam zamieszczać zdjęcia - niestety   ikonka znikała. Teraz wiem dlaczego .Dzięki  i dobranoc.Pozdrawiam tmrc_emoticons.smile

Malgosiu, zdjecia mozna dodac i na koncu, to zadna ròznica.  Ja dodaje na koncu. Czasem zapomne jakiegos, edytuje od nowa i wprowadzam zdjecia. Nie ma reguly, kiedy wstawiac zdjecie, dlaczego wiec Ci nie wchodzi??? Nie rozumiem :O :O :O Jesli zas chcesz wstawic zdjecie do zalkiem innego kroku, np. robisz krem... wstawiasz zdjecia, ile ich masz -2 czy 3... zeby wstawic nastepne, przechodzisz do nastepnego kroku, jak pisze Monika. Jesli zas pòzniej robisz np. ciasto ( mòwie zawsze o tym samym przepisie), czyli zdjecia beda ciasta, przechodzisz nie do nastepnego kroku, a do nastepnej grupy skladnikòw. tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.bigsmile

Monis, dzieki ze odpowiedzialas tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

gabi49 wrote:
kokolidek wrote:
Koralinka wrote:

Ja tez zauważyłam, że Karolinka nam dojrzewa emocjonalnie. Może te zgredki- nietoperki  się na coś przydały? tmrc_emoticons.wink

a przydaly...

jak parasol gdy ulewa

jak poduszka gdy się ziewa

jak majonez gdy sałatka

i zabrakło mi rymutmrc_emoticons.aw

Brawo, Karolinko. Widzę, że nastrój minorowy odgoniłaś precz od siebie, a nawet uchyliłaś rabka swoim talentom? tmrc_emoticons.love

tyle co sie pochwaliłam, że u nas komarów brak, a tutaj nas dzis zaatakowały :/ właśnie wróciliśmy z biegania, nie da sie spokojnie iść czy poćwiczyć w miejscu tną jak szalone - nawet mnie - jakieś mutanty :/

ale co tam, ide spać, bo jutro z rana nad jeziorko tmrc_emoticons.lol jupiiii 80 km od mojego Lubina jest miejscowość Boszkowo z pieknym jeziorem tmrc_emoticons.smile jutro tam plażujemy tmrc_emoticons.lol

dobranoc wszystkie nietoperki, sowy i skowronki tmrc_emoticons.lol

No to kolorowych snów Elu

tmrc_emoticons.lolWitam i zapraszam na kawkę już zrobiłama na śniadanie możea jeśli ktoś nie lubialboczyli dla każdego coś Smacznego

Miłego dnia

tmrc_emoticons.lolDziewczyny a oto fotka komarzycybywa też drobnolistna.

Haniu, a Ty co? Dospać nie możesz? :O  O tej porze to ja się przewracam na drugi  bok, a nie myślę o kawce i śniadanku. tmrc_emoticons.bigsmile

Witajcie Nietoperki kochane i Sowy i Skowronki i wszystkie inne tmrc_emoticons.party

Ja jestem typem Sowy - lubie długo posiedziec i pospać troszku tmrc_emoticons.party więc nie zobaczycie mnie tak raniutko o 5-6 tmrc_emoticons.love

Karolinko Słoneczko - cieszę się, że doceniasz termomisia i doceniasz ludzi wokoło tmrc_emoticons.smile czasami warto kogoś posłuchać, rady mogą się okazać bardzo cenne i potrzebne w zyciu, niestety w kazdej rodzinie są jakieś zawirowania nie ma idealnych wzorców tmrc_emoticons.smile czas i mądrość nabyta z wiekiem jest najlepszym rozwiązaniem tmrc_emoticons.lol czasami pewne rzeczy trzeba zaakceptować i zyć dalej i cieszyć się z tego co się ma tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tak więc jestem z Ciebie dumna tmrc_emoticons.smile i ciesze się ze jesteś z nami tmrc_emoticons.smile

Dziewczyny a u nas jakoś nie ma komarów, w górach jak bylam też był spokój, nie wiem moze wszystkie komary uciekły w inne zakatki np. do biednej Eluni tmrc_emoticons.wink

Ja dzisiaj jadę po południu do Mamy i idziemy jutro rano na jagody, no i moze jakis grzybek się znjadzie tmrc_emoticons.lol a w piatej wieziemy Juniora na obóz sportowy do Szczawna Zdroju (Sowie Góry) na całe 27 dni tmrc_emoticons.smile szok normalnie dla mnie jako matki, że tak długo go nie bedzie ale Juniorek chce jechać i koniec, więc jedzie tmrc_emoticons.smile

Ach jeszcze jedno - wstałam dzisiaj w miarę wczesnie - przed 8 tmrc_emoticons.lol i poleciałam na ryneczek po czarne porzeczki a tu lipa, brak. Nigdzie nie ma - a miałam robic dżemik, wkurzyłam sie strasznie ale co zrobic. Może jeszcze bedą - zobaczę tmrc_emoticons.lol  a porzeczki czerwone sa po 4,50 sliwki sie pokazały po 3 zł, wisnie są po 5-6 zł ale strasznie mają duzo soku w sobie, maliny mały pojemniczek po 4 wiekszy po 6 tmrc_emoticons.smile więc chyba nie jest tak bardzo drogo tmrc_emoticons.smile

Miłego dzionka kochane tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

A ja zapraszam na kawkę mrożoną z malinkami i czekoladą - u nas już upalnie tmrc_emoticons.smile

monika6500 wrote:

a u nas porzeczki op 3-5zł.za kg.

tmrc_emoticons.lolWiecie jak się zdenerwowałam tmrc_emoticons.crazy kiedy chciałam wejść na przepisownie to mnie wyrzucało :O Myślę ki diabeł ,próbuję i próbuję aż się udało.Wchodzę na przepis Magi a tam znowu siupryza tmrc_emoticons.crazy .Wam też się to zdarza ?

Haniu mnie się zdarza , czasami coś czytam i nagle buch program się zamknął i od nowa logowanie i szukanie tego co właśnie przeglądałam na forum

Ja się chyba musze przeprowadzić- wynika z tego,że w Zagłębiu ceny są z kosmosu

kochane moje tmrc_emoticons.smile jaki raj nad jeziorkiemtmrc_emoticons.smile mało ludzi, bo w tygodniu tmrc_emoticons.smile woda cieplutkatmrc_emoticons.smile pieknie, opaliłam sie, pokąpałamtmrc_emoticons.smile dzieciaki poszalały, bo bylismy silną grupą pod wezwaniem tmrc_emoticons.smile ja, bartek, moja mama, mój szwagier i 2 dzieci tmrc_emoticons.smile

już staram sie Bartka namówić na wyjazd jeszcze raz w czwartek tmrc_emoticons.smile ale sie tak biedny spiekł, że nie wiem czy będzie chciał tmrc_emoticons.aw

właśnie zjedliśmy lodziki i wypiliśmy rożoną kawkę, upał prawie tropikalny tmrc_emoticons.smile

z tym wylogowywaniem, to mi sie nie zdarzyło jeszcze, ale znając życie, zaraz mi sie zdarzy tmrc_emoticons.wink bo tak to juz jest jak napisze, że u mnie nie ma komarów, to na drugi dzień całe stado tmrc_emoticons.smile wiec jak napisałam, że sie strona nie wiesza, to pewnie zaraz sie zawiesi hihi tmrc_emoticons.smile

U Was w szafie też mieszkają takie kalorie ?

haha Moniczko byłaś u mnie w szafie czy jak ??tmrc_emoticons.smile najgorzej jak ubrania leżą pół roku  i czekają na wakacje, to ta wredna KALORIA ma duzo czasu i jest bardzo aktywna w zimie ... czy ktoś zna sposób, żeby sie ich pozbyć z szafy ?? tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.lolMoniś u mnie to chyba cała rodzina tych kalorii mieszka i to trzy pokoleniowa.Kurcze muszę zaglądnąć do szafy  i wydezynfekować .Ha ha ha.Wracam do komarów wklejam link     http://kobieta.onet.pl/dom/rosliny-ktore-odstraszaja-komary-i-muchy/z3xl1 tmrc_emoticons.bigsmile               

Dziękuje Haniu za link za chwilke sobie zerkne

Hehehe u mnie sa zazwyczaj zima, w lecie jakos uciekaja chyba im za goraco  tmrc_emoticons.lol a ja w drodze w bory tucholskie tmrc_emoticons.lol buziaki tmrc_emoticons.love

kochane na ochłode i na zchętetmrc_emoticons.smile kto ma blisko musi odwiedzić Boszkowo tmrc_emoticons.smile

długie płytkie wejscie, dla dzieci rewelacjatmrc_emoticons.smile rysio nie mógł uwierzyć, że jest tak daleko od brzegu tmrc_emoticons.smile a mi sie już teskni, a dopiero wróciłam tmrc_emoticons.aw

super widac na zdjeciu gdzie zaczyna sie głęboka woda tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.lolMiejsce rzeczywiście bardzo urokliwe tmrc_emoticons.lol , ale dla  mnie to wyprawa w cały świat. tmrc_emoticons.bigsmile

to fakt z łodzi jest kawałek tmrc_emoticons.aw ale na bank masz jakieś ładne miejsca w pobliżu tmrc_emoticons.smile

Bartek już mi zapowiedział, że w czwartek nie jedziemy tmrc_emoticons.aw troche paliwa idzie na taka wyprawe,a na weekend jedziemy do Torunia musimy oszczedzac paliwko tmrc_emoticons.wink

Marzenko, nie martw się. Junior da sobie radę. Pomyśl, że przez te dni będzie na świeżym i zdrowym powietrzu. Ważne , że sam dokonał wyboru i podjał decyzję.  tmrc_emoticons.bigsmile Moja 11-to letnia wnuczka w ubiegłym roku była cały miesiac w Szwecji na międzynarodowym zgrupowaniu dzieci w ramach oraganizacji CISV. Warunek: bez telefonu, laptopa itp.Kontakt był tylko 3 krotny maillowy , za pośrednictwem opiekuna. Wróciła przeszczęśliwa , z mocno ugruntowanym j. angielskim (jedyny język kontaktu tamże). Do tej pory  utrzymuje kontakty maillowe w j..angielskim z poznanymi dziećmi z różnych krajów. Tak więc badź dobrej myśli, bo to przecież obóz w Polsce. tmrc_emoticons.love

Owoce kupujesz  dobrych cenach. tmrc_emoticons.bigsmile

immanuel wrote:

kochane na ochłode i na zchętetmrc_emoticons.smile kto ma blisko musi odwiedzić Boszkowo tmrc_emoticons.smile

długie płytkie wejscie, dla dzieci rewelacjatmrc_emoticons.smile rysio nie mógł uwierzyć, że jest tak daleko od brzegu tmrc_emoticons.smile a mi sie już teskni, a dopiero wróciłam tmrc_emoticons.aw

super widac na zdjeciu gdzie zaczyna sie głęboka woda tmrc_emoticons.smile

Elu, gdzie to Boszkowo? Co to za miejscowość?  tmrc_emoticons.bigsmile

Elu, ale Wam fajnie   tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.love  Super, że możecie tak wypoczać  tmrc_emoticons.smile  

Do Boszkowa nie pojadę, bo ode mnie to tylko jedyne 380 km!!! A przydałoby się na skołatane nerwy trochę odpoczynku... Trudny dzień dziś miałam... jeszcze trudniejszy wieczór  tmrc_emoticons.aw   tmrc_emoticons.aw   Pożyczyłam sobie od Ali -Kokolidka takie narzędzie zbrodni z innego forum:

i miałam ochotę go użyć...

O jej Elu - to nieźle ktoś Cię musiał zdenerwować :O

Ale narzędzie odłóż na miejsce, niech zostanie tam, gdzie było, tutaj takich nie używamy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Elu spokojnej nocy. Cokolwiek się stało  mam nadzieję, że będzi dobrze.

Eluniu a cóż sie stało ?? tmrc_emoticons.aw Po nocy zawsze przychodzi dzień, pamietajtmrc_emoticons.smile

i tak jak radzi Ala narzedzie lepiej zostaw na tym innym forum 

Elu, a ja myslałam, że Ty jesteś oaza spokoju. :O Odłóż  to narzędzie zbrodni, chyba nie nas je wyciagnęłaś? tmrc_emoticons.love

Boszkowo jest za Wschową, to województwo wielkopolskie, jeziorko ma tam 1 klase czystości, przy brzegu pływają rybki tmrc_emoticons.smile dookoła lasy pieknie jest tmrc_emoticons.smile 

jak byłam mała to tam na wakacje jeździlismy - tanio, blisko i pieknietmrc_emoticons.smile dla rodziców tanim kosztem, a dla dzieci niezla atrakcja tmrc_emoticons.smile

monika6500 wrote:

Ja się chyba musze przeprowadzić- wynika z tego,że w Zagłębiu ceny są z kosmosu

U mnie promocja na jagody..... 125g za 1,50 euro !!!!!! tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  A niech ich trafi tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy

Oj, oj Elu, to dla mnie za daleko. Piękne miejsce. Czy tam sa gospodarstwa agro-turystyczne wynajmujace pokoje letnikom?  tmrc_emoticons.bigsmile

Dziewczynki - tak nam przepisownia ożyła tmrc_emoticons.bigsmile , że kręćka dostaję z tymi wpisami, bo na pierwszej stronie tyko 3 najnowsze i ciężko to ogarnąć tmrc_emoticons.bigsmile , ale za to fajniej, no nie? tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Veroniko - szok. Czy u Was nie ma w lasach jagód? :O

Potwierdzam Alu, było poprzednio lepiej to rozwiazane.. tmrc_emoticons.aw Teraz  trzeba za każdym razem klikać na Forum i sprawdzać co - kto-napisał. tmrc_emoticons.crazy

immanuel wrote:

kochane moje tmrc_emoticons.smile jaki raj nad jeziorkiemtmrc_emoticons.smile mało ludzi, bo w tygodniu tmrc_emoticons.smile woda cieplutkatmrc_emoticons.smile pieknie, opaliłam sie, pokąpałamtmrc_emoticons.smile dzieciaki poszalały, bo bylismy silną grupą pod wezwaniem tmrc_emoticons.smile ja, bartek, moja mama, mój szwagier i 2 dzieci tmrc_emoticons.smile

już staram sie Bartka namówić na wyjazd jeszcze raz w czwartek tmrc_emoticons.smile ale sie tak biedny spiekł, że nie wiem czy będzie chciał tmrc_emoticons.aw

właśnie zjedliśmy lodziki i wypiliśmy rożoną kawkę, upał prawie tropikalny tmrc_emoticons.smile

z tym wylogowywaniem, to mi sie nie zdarzyło jeszcze, ale znając życie, zaraz mi sie zdarzy tmrc_emoticons.wink bo tak to juz jest jak napisze, że u mnie nie ma komarów, to na drugi dzień całe stado tmrc_emoticons.smile wiec jak napisałam, że sie strona nie wiesza, to pewnie zaraz sie zawiesi hihi tmrc_emoticons.smile

To Wam dobrze, istny raj tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  A meza posmaruj grubo kremem do opalania, i zaciagnij go od nowa nad jezioro. Teraz, w te upaly, to sama przyjemnosc tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

gabi49 wrote:

Elu, a ja myslałam, że Ty jesteś oaza spokoju. :O Odłóż  to narzędzie zbrodni, chyba nie nas je wyciagnęłaś? tmrc_emoticons.love

Na Was nie  tmrc_emoticons.smile  Ale za dużo nie chcę o tym pisać -zbyt osobiste  tmrc_emoticons.aw   tmrc_emoticons.sad  Płakać się chce!  tmrc_emoticons.crazy  I jestem wściekła, bo na dodatek komputer mi wysiada!  tmrc_emoticons.crazy  Miałabym ochotę użyć tego narzędzia od Ali i posłać to ustrojstwo do...  tmrc_emoticons.smile  Chyba go nie wyłaczę na noc (albo już nigdy), bo za każdym razem, gdy go właczam brakuje jakiś folderów!   tmrc_emoticons.crazy  Najbardziej mi szkoda tych z przepisami, zdjęciami potraw, przepisanymi babcinymi radami ze starych zeszytów...  tmrc_emoticons.sad   tmrc_emoticons.sad   Jeju! wcięło mi kilka lat pracy!