Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

tmrc_emoticons.love Dobranoc, kolorowych snów tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Dziewczynki dziękuję za pomoc tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Dzisiejszą nauke wstawiania zdjęć uważam za udaną

Chyba pójde za to do nieba     

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Nauka udana ,bo nauczyciel super tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Moniko mam pytanie, co Ty piszesz w goglach i ściągasz takie ładne zdjęcia???

Grażynko przeważnie to czego szukam np. bukiety kwiatów, kwiaty...różnie co mi do głowy przyjdzie a niektóre obrazki jak to się mówi same wchodzą pod ręke.

tmrc_emoticons.love Moniko dziękuję jeszcze raz za pomoc tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love

Uciekam spać tmrc_emoticons.bigsmile Buziaczki i miłych snów tmrc_emoticons.love

Ale się dziś rozkręciłyście dziewczyny  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  No no...  tmrc_emoticons.love  A ja cały dzień w kuchni  tmrc_emoticons.cooking_7   tmrc_emoticons.cooking_4  Zamykam lato w słoiki  tmrc_emoticons.love  Monika porobiła soki i dżemy, to teraz odpoczywa  tmrc_emoticons.smile  Bób wyłuskany, mąż będzie miał co jeść przez weekend  tmrc_emoticons.bigsmile  A teraz przyszedł czas na zabawę  tmrc_emoticons.party   tmrc_emoticons.party  Ledwo nadążyłam czytać i oglądać te wpisy... W skrzynce miałam 63 powiadomienia!!! o komentarzach na Przepisowni  tmrc_emoticons.love  REKORD!!!

Kawał z Chińczykiem dobry  tmrc_emoticons.bigsmile  Też się uśmiałam  tmrc_emoticons.bigsmile  Będę miała kolorowe i wesołe sny w 3D   tmrc_emoticons.wink   tmrc_emoticons.love  

Kolorowych .... dla wszystkich. tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Marzenko, super że możecie pobyć w tak pięknym miejscu. Odpoczywaj kochana, może tam nie będzie tak gorąco jak u nas  tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam  tmrc_emoticons.love  

Po Waszych komentarzach i nauce i mnie się udało  tmrc_emoticons.love  Dzięki kochane nauczycielki  tmrc_emoticons.love  Śpijcie spokojnie i śnijcie kolorowo...  tmrc_emoticons.love  

gabi49 wrote:

Ja już nic dodawać  do tych przepięknych życzeń nie będę bo wszystko zotało powiedziane.   STO  LAT  KOCHANE  SOLENIZANTKI   tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love !!!!!

Dolaczam sie i ja do zyczen kochane solenizantki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Lece spac, bo padam.

A to na dzien dobry na jutro tmrc_emoticons.bigsmile

Dzień Dobry Kochane !

Właśnie wróciłam z piekarni i znikam na targ póki jeszcze chłodniej

Alu kawke wypije jak wróce

Zapraszam na śniadanie na trawie

albo na rejs .Dziękuję jeszcze raz za pamięć

tmrc_emoticons.lolChciałam wstawić obrazki ,ale nie wyszło muszę nad tym posiedzieć

Haniu próbuj , Dziewczynom się udawalo  

tmrc_emoticons.love Witajcie Kochane tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Haniu to dla Ciebie tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Dzień dobry Kochane. Zgodnie z zaleceniami, idę na poranną kawkę , na taras. tmrc_emoticons.love

Wróciłam z targu - ceny jak zwykle kosmiczne

monika6500 wrote:

Gabrysiu pisałam o tym w tym wątku na stronie 59 ,komentarz 26. Verci nie wychodzi, Ali owszem Spróbuj Gabrysiu

Wyszlo, wyszlo tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Po prostu nie wszystkie da sie zrobic tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Ale szalejecie z obrazkami  tmrc_emoticons.lol wiadomosci ladowaly mi sie z 5 minut na komorce tmrc_emoticons.lol ufff jak dzisiaj goraco. Bylismy na spacerku i na zakupach na sniadanko i obiadek i normalnie pot sie leje tmrc_emoticons.smile a duchota ze nie ma czym oddychac tmrc_emoticons.lol po poludniu jedziemy zwiedzac zamek Ksiaz  tmrc_emoticons.lol nigdy tam nie bylam a to podobno najwiekszy i najladniejszy zamek w calej Europie. Zabieramy Juniora na przepustke i w droge tmrc_emoticons.lol milego dzionka i duzo chlodu na dzis tmrc_emoticons.love

Witaj Marzenko ! Ciesze się ,że Krzyś się już zaklimatyzował a Wy macie przy okazji możliwość zwiedzenia zamku - to będzie piękna wycieczka tylko jak podejrzewam bardzo męcząca ,bo faktycznie bardzo gorąco i straszny zaduchBawcie się dobrze !

Całuski

Grazynko, wnusia sliczna , a i z Was piekna parka tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Marzenko, bawcie sie, pòki sie da tmrc_emoticons.bigsmile   Od poniedzialku do pracy?

Dziewczyny, stawiajcie mniej tej kawki, bo spac nie bede mogla tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

U nas upal, okrooooopny :O :O :O :O :O  Sobota w miare spokojna, a wieczorkiem tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party

Moze przesadzilam..... Poprawie tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

tmrc_emoticons.lolFajnie macie u mnie parno ,aż nie ma czym oodychaćwstawiłam to śniadanie na trawie ale jest nieruchome

U nas też parówa. Siedzę w domku i maluję. tmrc_emoticons.love

A ja tak się dziś czuję... Chyba przez ten upał i duchotę nic mi nie wychodzi... 

Jestem. Krzys juz u siebie  tmrc_emoticons.lol a my saczymy zimne piwko tmrc_emoticons.lol ufff jak goraco a jutro ma byc jeszcze gorzej tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.crazy a nas czeka ponad 6 godzin jazdy - masakra. Dobrze ze mamy klime w aucie bo bym tego nie przezyla tmrc_emoticons.smile zamek zwiedzilismy - nie bylo tak zle bo w srodku byla klima i przyjemny chlodek ale jak sie wyszlo na zewnatrz na tarasy to ukrop. Jak wroce to wstawie fotki bo bylo tam cudnie. Polecam kto jeszcze nie byl bo naprawde warto. Mielismy przewodnika ktory wszystko ciekawie opowiadal, po prostu bylismy w szoku jak to wszystko zobaczylismy tmrc_emoticons.lol milego wieczorku sloneczka tmrc_emoticons.lol

Mażenko my z mężem też popijamy piwko i oglądamy kabareton w Koszalinie. .

Piękny jest ten zamek Książ i palmiarnia, sprawdziłam sobie ode mnie jest 272 kilometry czyli jakieś 2,5 godzinki jazdy przy dobrych wiatrach

Szczęśliwego powrotu do domku Marzenko Wam życze

Buziaczki              

Alu masz fajne zdjęcię profilowe

No załapałam.Miłego dnia

Zapraszam na rejs

tmrc_emoticons.smileI śniadanie na trawie

Moniko dzięki za naukę

Witajcie Kochane !

Hannna wrote:

tmrc_emoticons.smileI śniadanie na trawie

Haniu nie ma za co  !  Widze , że jednak nie wszystkie zdjęcia Ci wchodzą

Pozdrawiam gorąco

Patrz a jak wstawiałam to je spoko widziałam tmrc_emoticons.crazy U mnie się zrobiło

ale i tak jest gorąco

Mysle, mysle Monis i zaraz wpadne na kawke tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love  Tylko te gorace pozdrowienia..... rozpuszcze sie calkowicie :O :O :O   tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Kurcze, z tego upalu to chodzimy tu wszyscy spuchnieci   tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Doslownie....  Obraczka nie chce z palcòw schodzic, a nogi wieczorem jak balony.... i ciezkie.... Od przyszlego tygodnia ma sie obnizyc ciut temp. i wròcic troche do normy. Mam nadzieje, bo u nas klimat bardzo wilgotny, to sie odczuwa jeszcze wiecej stopni.

Milej niedzieli kobietki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

kochane ledwo nadrobiłam wasze wpisy hehetmrc_emoticons.smile było czytaniatmrc_emoticons.smile

my już w domku po wyprawie, dojazd do Torunia to była katorga, bo nie mamy klimytmrc_emoticons.aw ale wracaliśmy w nocy wiec było ok tmrc_emoticons.smile w domu byliśmy dzis o 4 rano tmrc_emoticons.smile Toruń cudny zakochałam sie w tym miescietmrc_emoticons.smile bardzo urokliwe, nie jest duże nie przytłaczatmrc_emoticons.smile zaraz zdjęcia, ale najpier skłądam życzenia wszystkim solenizantkom, spóźnione, ale z przyczyn technicznych tmrc_emoticons.smile

Moniko Książ piekny, fakt, ja mam akurat rzut beretm do książatmrc_emoticons.smile wiec moża powiedziec, że byłaś prawie w moich regionach tmrc_emoticons.smile ok wstawiam Toruń tmrc_emoticons.wink

mury obronne i brama wjazdowa do miasta

wieza ratusza staromiejskiego - punkt widokowy tmrc_emoticons.smile

widok na Toruń z wiezy kościelnej tmrc_emoticons.smile

tuba dei - sławny Toruński dzwon powstał w 1500 roku, trzeci co do wielkości dzwon w Polsce

My na wiezy tmrc_emoticons.smile

pracownia Kopernika w domu Kopernika tmrc_emoticons.smile

ruiny zamku krzyżackiego

kościół wojskowy

Panorama Torunia z 2 strony Wisły tmrc_emoticons.smile mało widoczne tmrc_emoticons.aw

syrena - moja młodość tmrc_emoticons.wink

czarna wołga - kultowe autko tmrc_emoticons.smile

kabriolet z drewniana kierownicą tmrc_emoticons.smile ledwo mi sie nogi zmiesciły w tym autku tmrc_emoticons.wink

krzywa wieza w Toruniu,

piękny obraz Jana Matejki tmrc_emoticons.smile był też orginał Rembrandta, ale nie dało sie zrobić zdjęcia tmrc_emoticons.aw

sztuka współczesna - chyba jej nie rozumiem tmrc_emoticons.smile