3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Elardżi


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

3 porcja/porcje/porcji

Elardżi

  • 250 gramów Grysik kakurydziany
  • 500 gramów ser gouda
  • 80 gramów mąka kukurydziana
  • 0,5 L wody
5

Przygotowanie

    Elardżi
  1. 1) Ser pokroić na średnej wielkości kostki, włożyć do naczynia miksującego i rozdrobnić 15 sek. 1zwiększając do 10.

    2) Umyc naczynie miksujące, nałożyc motylek, wsypać grysik kukurydziany dodac wodę i gotować 30 min/ 100•c/Gentle stir setting

    3) Na tę masę wsypać mąkę kukurydzianą i gotować 3 min/100•c/Gentle stir setting

    4) Na tą masę wsypać ser i mieszać 2 min/100•/Gentle stir setting

     

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Zalecam spożywać na gorąco!


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy