PRZEPIS NA THERMOMIX ®
Składniki
- kilka galazek miety
- 4 galazki tymianku
- 2 ząbki czosnku
- 600 gramów filetòw lososia bez skòry
- sól,pieprz
- 800 gramów wody
- 200 gramów wina białego wytrawnego
- 1 liść laurowy
- 50 gramów oleju z oliwek
- sok z cytryny
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
Przygotowanie
Do "Blokada naczynia miksującego" wlozyc miete, tymianek, czosnek: 5sek / obr 7. Rozlozyc folety lososia ( umyte, wysuszone, bez skòrki), posypac przyprawami, posolic, dodac pieprz, zwinac, lekko naoliwic. Ulozyc na Varomie, wylozonej uprzednio namoczonym i odcisnietym papierem. Do "Blokada naczynia miksującego" wlac wode, wino, lisc laurowy, posolic. Ulozyc Varome: 20-30min / Varoma / obr 1. Wylozyc na talerz. Do "Blokada naczynia miksującego" , czystego, wlac olej, sok z cytryny, sòl, pieprz: 10sek / obr 4. Polac lososia. Kroic na kawalki ( plastry), podawac ze szpinakiem na maselku.
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz