3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Losos w zieleni


Wydrukuj:
4

Składniki

4 osoba/osoby

  • 4 kawałki lososia ( ok. 600g)
  • maka do obtoczenia, ile trzeba
  • pieprz zielony w kulkach
  • 3 jablka zielone, kwaskowe
  • 200 gramów wina białego wytrawnego
  • 100 gramów wody
  • 40 gramów oleju z oliwek
  • soli
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Obtoczyc w mace lososia, posypac pieprzem, ulozyc na Varomie. Do Closed lid wlozyc 2 jablka pokrojone w kostke, wino, wode, olej, szczypte soli. Postawic Varome: 25min / Varoma / obr 1. W polowie gotowania ulozyc na lososiu trzecie jablko, pokrojone w plasterki. Zdjac Varome. Zamknac Closed lid , zmiksowac : 20sek / obr 5-6. Wylac sos na talerz, na nim ulozyc lososia, wraz z plasterkami jablka, udekorowac.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy