Tu jesteś:
4
Składniki
4 osoba/osoby
- 4 kawałki lososia ( ok. 600g)
- maka do obtoczenia, ile trzeba
- pieprz zielony w kulkach
- 3 jablka zielone, kwaskowe
- 200 gramów wina białego wytrawnego
- 100 gramów wody
- 40 gramów oleju z oliwek
- soli
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Obtoczyc w mace lososia, posypac pieprzem, ulozyc na Varomie. Do "Blokada naczynia miksującego" wlozyc 2 jablka pokrojone w kostke, wino, wode, olej, szczypte soli. Postawic Varome: 25min / Varoma / obr 1. W polowie gotowania ulozyc na lososiu trzecie jablko, pokrojone w plasterki. Zdjac Varome. Zamknac "Blokada naczynia miksującego" , zmiksowac : 20sek / obr 5-6. Wylac sos na talerz, na nim ulozyc lososia, wraz z plasterkami jablka, udekorowac.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz@slope game Twój artykuł jest bardzo atrakcyjny...
@slope game Twój artykuł jest bardzo atrakcyjny ze szczegółowymi instrukcjami. Mam nadzieję, że odezwiesz się, gdy pojawi się następny artykuł.