3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

bułki szwajcarskie


Wydrukuj:
4

Składniki

0 porcja/porcje/porcji

ciasto na bułki

  • 340 g ciepłej wody
  • 2 płaskie łyżeczki do herbaty soli
  • 20 g drożdży
  • 400 g mąki pszennej
  • 100 g mąki żytniej
5

Przygotowanie

  1. 1.Wszystkie składniki wrzucić do naczynia miksującego i wyrobić 2 min 30 sek Closed lid Dough mode

    2. Przełożyć do miski, przykryć ściereczką i zostawić na noc do wyrośnięcia. 

    3. Piekarnik nagrzać do 250 stopni

    4. Łyżką w mące formować bułeczki i układać na blasze wyłożonej na papierze do pieczenia.

    5. Piec 20 minut

     

     

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy