Czas przygotowania
                                0min
                                                                    
                                                            Czas całkowity
                                0min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porcja/porcje/porcji
                                
                                     3 
                                     porcja/porcje/porcji 
                                
                            Poziom
                                --
                            Składniki
Elardżi
- 250 gramów Grysik kakurydziany
 - 500 gramów ser gouda
 - 80 gramów mąka kukurydziana
 - 0,5 L wody
 
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                        
                        Motylek - 
                        
                        
                        Kopystka - 
                        
                        
                        Naczynie miksujące kompletne premium 
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
1) Ser pokroić na średnej wielkości kostki, włożyć do naczynia miksującego i rozdrobnić 15 sek. 1zwiększając do 10.
2) Umyc naczynie miksujące, nałożyc motylek, wsypać grysik kukurydziany dodac wodę i gotować 30 min/ 100•c/
"Mieszanie" 3) Na tę masę wsypać mąkę kukurydzianą i gotować 3 min/100•c/
"Mieszanie" 4) Na tą masę wsypać ser i mieszać 2 min/100•/
"Mieszanie" 
Elardżi
Porady
Zalecam spożywać na gorąco!
Model urządzenia Thermomix®
- 
                    
                        Przepis jest tworzony dlaTM 31
 
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
               Kategorie przepisów: 
                                      
                
              
          
      INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne: 
                        
                        
                    
                    
                                    
                        
                        



                        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
Komentarze