Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
zupa
- 1 koper włoski
- 3 łodygi selera naciowego
- 1 cebula
- 2 małe pietruszki
- 2 łyżki oleju kokosowego
- 1 puszka mleka kokosowego
- 400 g wody
- 1 kostka rosołowa
- 2 łyżeczki soli
- 0,5 łyżeczki pieprzu
- 1 łyżeczka tymianku
- 1 łyżeczka oregano
- gałka muszkatołowa
- czosnek granulowany
- 2 łyżki octu jabłkowego
-
6
16min
Czas całkowity 16minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Warzywa pokroić na mniejsze kawałki, rozdrobnić 15 sekund/obroty 5.
Dodać olej kokosowy, mleczko kokosowe, wodę, kostkę rosołową i przyprawy.
Gotować 14 minut/ 100stopni/ obroty 2.
Po ugotowaniu zmiksować 30 sekund/obroty 10. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Smacznego
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Można dodać łyżkę śmietany lub 40 g serka topionego.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz