3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Zupa z kopru włoskiego na mleczku kokosowym


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

zupa

  • 1 koper włoski
  • 3 łodygi selera naciowego
  • 1 cebula
  • 2 małe pietruszki
  • 2 łyżki oleju kokosowego
  • 1 puszka mleka kokosowego
  • 400 g wody
  • 1 kostka rosołowa
  • 2 łyżeczki soli
  • 0,5 łyżeczki pieprzu
  • 1 łyżeczka tymianku
  • 1 łyżeczka oregano
  • gałka muszkatołowa
  • czosnek granulowany
  • 2 łyżki octu jabłkowego
  • 6
    16min
    Czas całkowity 16min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
5

Przygotowanie

  1. Warzywa pokroić na mniejsze kawałki, rozdrobnić 15 sekund/obroty 5.

  2. Dodać olej kokosowy, mleczko kokosowe, wodę, kostkę rosołową i przyprawy.

    Gotować 14 minut/ 100stopni/ obroty 2.

  3. Po ugotowaniu zmiksować 30 sekund/obroty 10. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

    Smacznego tmrc_emoticons.)

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Można dodać łyżkę śmietany lub 40 g serka topionego.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy