3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

krem z pietruszki z curry


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

skladniki

  • 400 gramów śmietana 18%
  • 40 gramów Masla
  • 4 korzenie pietruszki
  • 1 średnia cebula
  • 800 gramów wody
  • 2 łyżki kostki warzywnej tm
  • 1/2 łyżeczki soli ziołowej
  • 15 gramów curry
  • 6
    45min
    Czas całkowity 45min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    zaczynamy
  1. 1. Korzeń pietruszki kroimy na kawalki po ok. 2cm, cebule kroimy w piorka. Pietruszke i cebule wrzucamy do Zablokowany dodajemy maslo i wlaczamy na 5min, obroty 2, VAROMA.


    2. Dodajemy wode, kostke warzywna, lub dwie lyzki kostki warzywnej z tm,  gotujemy 25min, obroty 1, 100stopni.

  2. 3. Calosc miksujemy przekrecajac obroty od zera do 10 i czekajac, az zrobi sie krem bez grudek. Dolewamy smietane, sol i curry. Gotujemy 2min, obroty 3, 100 stopni.


    SMACZNEGO

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy