Tu jesteś:
4
Składniki
3 litr/litra/litry/litrów
cezar
- 3 porcji żółtko
- 250 gramy rosół, zimny
- 3 ząbki czosnek, mielony, caly
- 250 gramy pasta tahini, zimny
- 1 gramy Sòl morska
- 2 gramy pieprz, mielony
- 180 gramy ser, parmezan
- 3 ząbki ryba, cała, oczyszczona, anchois
- 2 litry olej
-
6
40min
Czas całkowity 20minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
-
-
9
5
Przygotowanie
- wszystkie składniki oprócz oleju dodajemy
4,5do czasu uzyskania gładkiej masy.
- olej wtłaczamy stopniowy przy pomocy korka -miarki.
3-6-7-8 max
sosu
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Miarka MT
kup teraz
11
Porady
sprawdzisz
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz