 
                                            
                                    Czas przygotowania
                                30min
                                                                    
                                                            Czas całkowity
                                49min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porcja/porcje/porcji
                                
                                     8 
                                     porcja/porcje/porcji 
                                
                            Poziom
                                Łatwy
                            Składniki
Burger 8x
- 100 gramy masło, 1
- 300 gramy mleko, 1
- 150 gramy woda, 1
- 25 gramy cukier, 1
- 8 gramy sól, 1
- 8 gramy drożdże instant, 2
- 830 gramy mąka tortowa, 2
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                         Kopystka Kopystka
- 
                        
                         Naczynie miksujące kompletne premium Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- składniki z {1} umieszczamy  "Blokada naczynia miksującego"  doprowadzamy do temp. 65 stopni. "Blokada naczynia miksującego"  doprowadzamy do temp. 65 stopni.
- {2} dodajemy mąka i drożdże . "Mieszanie" "Mieszanie" "Ciasto"  program "Ciasto"  program
 ciasto .4min
- ciasto przekładamy do wysokiej misy , przykrywamy materiałową sciereczką [ciasto musi mięć dostęp powietrza. odstawiamy w ciepłe miejsce do momentu wyrośnięcia .
- porcjujemy po 160-165g. Układamy na ruszcie wyłożonym matą silikonową.
 Pieczemy 158 stopni 25% parowanie. 20min./
- po upieczeniu zostawiamy je na ruszcie bez maty. spryskujemy wodą (Bułki dzięki temu nie są suche
{1}
Porady
pieczemy 158 stopni 25%.
                        Model urządzenia Thermomix®
- 
                     Przepis jest tworzony dla Przepis jest tworzony dlaTM 6W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne: 
                        
                         
                                     
                     
                     
                                     
                         
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentarze