 
                                            
                                     
                                    Czas przygotowania
                                20min
                                                                    
                                                            Czas całkowity
                                40min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porcja/porcje/porcji
                                
                                     3 
                                     butelka/butelki/butelek 
                                
                            Poziom
                                Łatwy
                            Składniki
Cezar
- 250 gramy rosół, zimny
- 3 ząbki czosnek, mielony, caly
- 1 gramy Sòl morska
- 2 gramy pieprz, mielony
- 180 gramy ser, parmezan
- 7 filetów ryba, cała, oczyszczona, anchois
- 3 porcji żółtko
- 2 litry olej
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                         Kopystka Kopystka
- 
                        
                         Naczynie miksujące kompletne premium Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- Składniki Z WYJĄTKIEM OLEJU blendujemy wTM  "Blokada naczynia miksującego" "Blokada naczynia miksującego" "Obroty wsteczne"  4,5 do czasu uzyskania gładkiej masy. "Obroty wsteczne"  4,5 do czasu uzyskania gładkiej masy.
- Umieszczamy pokrywę z miarką, ustawiamy  "Obroty wsteczne"  3,5.zalewamy olejem "Obroty wsteczne"  3,5.zalewamy olejem
 Sprawdzamy konsystencję przed każdym dolaniem oleju podnosząc miarkę (nie przerywamy pracy Urządzenia. "Obroty wsteczne" ->-6-7-8,5 max "Obroty wsteczne" ->-6-7-8,5 max
Sosu
Porady
Kończąc warto kilka sekund "" pokręcić obrotami upewniamy czy jest połączony z olejem. 
 
Im większe obroty tym gęstszy sos
                        Im większe obroty tym gęstszy sos
Model urządzenia Thermomix®
- 
                     Przepis jest tworzony dla Przepis jest tworzony dlaTM 6W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne: 
                        
                         
                                                                                                                     
                                     
                     
                     
                                     
                         
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentarze