![thumbnail image 1](https://pl.rc-cdn.community.thermomix.com/recipeimage/10ly9gx8-c5756-478602-f60be-fd6d8t11/a96ee6e5-b3cc-4829-a6dc-06c3e1576491/main/sos-tysiaca-wysp.jpg)
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
0
kawałek/kawałki/kawałków
Poziom
Łatwy
Składniki
Sos tysiąca wysp
- ½ - 1 ząbków ząbek czosnku
- 200 g majonezu
- 55 g Ketchupu
- 1 łyżeczek białego octu winnego
- 1 łyżeczek cukru
- 1 szczypty soli
- 1 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- Do naczynia miskującego włożyć ½ - 1 ząbek czosnku, rozdrobnić 3s/obr. 8
- Czosnek zgarnąć kopystką ze ścianek na dno naczynia miksującego.
- Do naczynia miksującego dodać 200g majonezu.
- Do naczynia miksującego dodać 55g ketchupu, łagodnego
- Do naczynia miksującego dodać 1 łyżeczkę białego octu winnego
- Do naczynia miksującego dodać 1 łyżeczkę cukru
- Do naczynia miksującego dodać 1 szczyptę soli
- Do naczynia miksującego dodać 1 szczyptę pieprzu czarnego, mielonego.
- Dodane składniki wymieszać 10s/obr. 4
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Are you sure to delete this comment ?