3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Sos tysiąca wysp


Wydrukuj:
4

Składniki

0 kawałek/kawałki/kawałków

Sos tysiąca wysp

  • ½ - 1 ząbków ząbek czosnku
  • 200 g majonezu
  • 55 g Ketchupu
  • 1 łyżeczek białego octu winnego
  • 1 łyżeczek cukru
  • 1 szczypty soli
  • 1 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 6
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Do naczynia miskującego włożyć ½ - 1 ząbek czosnku, rozdrobnić 3s/obr. 8
  2. Czosnek zgarnąć kopystką ze ścianek na dno naczynia miksującego.
  3. Do naczynia miksującego dodać 200g majonezu.
  4. Do naczynia miksującego dodać 55g ketchupu, łagodnego
  5. Do naczynia miksującego dodać 1 łyżeczkę białego octu winnego
  6. Do naczynia miksującego dodać 1 łyżeczkę cukru
  7. Do naczynia miksującego dodać 1 szczyptę soli
  8. Do naczynia miksującego dodać 1 szczyptę pieprzu czarnego, mielonego.
  9. Dodane składniki wymieszać 10s/obr. 4
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy