Tu jesteś:
4
Składniki
0 porcja/porcje/porcji
Pasta rybna
- 1 makrela wędzona bez skóry i bez ości
- 4 jajka na twardo
- 1/3 margaryny
- 2 czubate łyżeczki majonezu
- 2 czubate łyżki koncentratu pomidorowego
- 1/4 pęczka natki pietruszki posiekanej
- soli
- pieprzu
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
-
9
5
Przygotowanie
- 1.[/b] Jajka ugotować na twardo i ostudzić.
2.[/b] Następnie przygotować makrelę oddzielając ości.
3.[/b] Wrzucić jajka, margarynę, majonez, koncentrat pomidorowy, makrelę oraz sól i pieprz do naczynia - miksować 20s./ poz. 2-3.
4.[/b] Dodać posiekaną natkę pietruszki i miksować 10s./ poz. 2-3.
5. SMACZNEGO[/b]
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz