3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta rybna


Wydrukuj:
4

Składniki

0 porcja/porcje/porcji

Pasta rybna

  • 1 makrela wędzona bez skóry i bez ości
  • 4 jajka na twardo
  • 1/3 margaryny
  • 2 czubate łyżeczki majonezu
  • 2 czubate łyżki koncentratu pomidorowego
  • 1/4 pęczka natki pietruszki posiekanej
  • soli
  • pieprzu
  • 6
    5min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

  1. 1.[/b] Jajka ugotować na twardo i ostudzić.

    2.[/b] Następnie przygotować makrelę oddzielając ości.

    3.[/b] Wrzucić jajka, margarynę, majonez, koncentrat pomidorowy, makrelę oraz sól i pieprz do naczynia - miksować 20s./ poz. 2-3.

    4.[/b] Dodać posiekaną natkę pietruszki i miksować 10s./ poz. 2-3.

    5. SMACZNEGO[/b]
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy