3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta rybna z ryb w puszcze


Wydrukuj:
4

Składniki

10 porcja/porcje/porcji

Pasta rybna na szybko

Pasta rybna

  • 5 g pietruszka, świeża, ewentualnie szczypiorek
  • 80 g cebula, przekrojona na pół
  • 80 g ogórek konserwowy, przekrojona na pół
  • 250 g twaróg półtłusty
  • 1 opakowania makrela z puszki w sosie pomidorowym, może być dowolna inna ryba ( szprotki, śledzie)
  • 1 szczypty pieprz czarny, mielony
  • 1 szczypty soli
  • 0,5 łyżeczki papryka ostra, mielona, opcjonalnie
5

Przygotowanie

    Pasta rybna
  1. Do Closed lid dodajemy pietruszkę. Ustawiamy 5 sek / obr. 8. Zgarniamy składniki na dno za pomocą kopystki.
  2. Do Closed lid dodajemy cebulę i ogórka konserwowego. Ustawiamy 5 sek. / obr. 7. Zgarniamy składniki na dno za pomocą kopystki.
  3. Do naczynia dodajemy ryby z puszki, ser, pieprz, sól, paprykę. Ustawiamy sek. 10 / obr. 7
  4. Zgarniamy składniki że ścianek Closed lid i ustawiamy sek. 5 / obr. 6
10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Do pasty można dodać również jajko ugotowane na twardo w momencie dodawania ryby i sera.

Cebulę białą można zastąpić czerwoną.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz