3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

PIERNIKI


Wydrukuj:
4

Składniki

0 porcja/porcje/porcji

CIASTO NA PIERNIKI

  • 1 kostek MARGARYNA 250G
  • 0,260 gramów cukier
  • 1 paczuszki przyprawa do pierników
  • 1 czubate łyżeczki amoniaku
  • 1\2 czubate łyżeczki kakao
  • 150 gramów wody
  • 2 jajka duże
  • 130 gramów miodu
  • 1000 gramy mąka pszenna
  • 6
    15min
    Czas całkowity
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
  • 9
5

Przygotowanie

  1. PO UPIECZENIU PIERNIKI WAŻYŁY 1.5 KG .                                DEKORUJEMY JAK SĄ ZIMNE.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy