thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
20min
Czas całkowity
1h 20min
porcja/porcje/porcji
-- --
Poziom
Średni

Składniki

Akcesoria, których potrzebujesz

  • SILPAT® - mata do pieczenia
    SILPAT® - mata do pieczenia kup teraz
  • SILPAT® - mata doskonały chleb
    SILPAT® - mata doskonały chleb kup teraz
  • Ben - płaska forma kamionkowa
    Ben - płaska forma kamionkowa kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

    Preparation
  1. 2 tablespoons butter

    2 large green apples - peeled, cored, and cut into pieces

    2 tablespoons brown sugar

    ¼ cup white sugar

    ¼ teaspoon salt

    1 1/2 teaspoons cinnamon, or to taste

    1 teaspoon water, or more if needed (Optional)

    1 pound prepared cake batter, cut into 4 pieces

    1 egg

    2 teaspoons milk

    1 teaspoon white sugar, or to taste

    Miksowanie"Miksowanie"

Porady

Step 1: In a small saucepan over medium heat, combine the apples, lemon juice, light brown sugar, cinnamon, allspice, nutmeg, salt, and 1/4 cup water. Cover and cook for 10 to 15 minutes, stirring occasionally, until the apples are very smooth and the liquid has thickened.

Step 2: Preheat oven to 350° with the rack in the middle position. On a lightly floured surface, separate the rolls. Roll each roll into a thin circle about 4 inches in diameter (16 rolls total).

Step 3: Place 8 rounds on a parchment-lined baking sheet. Brush 2 tablespoons of the apple pie filling on top of each circle. In a small bowl, mix the egg and the remaining 1 tablespoon of water. Spread the filling along the edges of the circles. Place another circle of dough on top of each circle. Chill for about 15 minutes.

Step 4: Crease the edges with a fork. Using a paring knife, make a small X shape on top of each circle. Brush with egg mixture.

Step 5: Bake the hand pies until golden brown and bubbly in the center, about 20 minutes. Transfer to a baking rack and let cool for 15 minutes.

Step 6: Mix the powdered sugar and milk in a small bowl until spreadable (optional: use a cinnamon frosting packet). If the frosting is too thick, add more milk, 1 teaspoon at a time, until desired consistency is achieved.

Step 7: Use a spoon to spread the frosting on each hand pie. Sprinkle demerara sugar over the frosting.

See more recipes here: slither io

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 6 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 6
    W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Apple Cinnamon Roll Hand Pies

Wydrukuj:

Komentarze

  • Nie ma żadnych komentarzy