Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
Kompot z jabłek i jagód
- 2 łyżeczki cukru brązowego
- 100 g jagód
- 4 porcje jabłek, słodkich, średniej wielkości
- 1 litra wody
- 1 plastry cytryny
-
6
16min
Czas całkowity 16minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Jagody mogą być mrozone. Ja mam zrobione weki z jagód i ich używam.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzJa dużo jagód mrożę oraz
Ja dużo jagód mrożę oraz dodatkowo robię weki. We włoszech nie ma jagód???
Jestem Agata
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.
Antoine de Saint-Exupéry
Takiego zestawu również nie
Takiego zestawu również nie piłam przepis do wykorzystania
Z jablek i jagòd razem, to
Z jablek i jagòd razem, to jeszcze raczej nie pilam Spròbuje A jak masz za duzo jagòd, to ja chetna
Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni