Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Grażynko jeśli chodzi o książki polecam ci wszystkie pozycje  Francine Rivers. Pisze książki chrześcijańskie, z regóły opowiadania rodzinne, bardzo piekne pouczające historietmrc_emoticons.smile

Z jej powieści czytałam: "Potęga miłości", "Potęga nadzei" "Potęga marzeń -obecnie czytam, "Dziecko pokuty" i "Ogród Leoty" wszytskie świetne, przy wszystkich płakałam tmrc_emoticons.smile

Bartek coś ma z nogą po tym biegutmrc_emoticons.aw stopa go bardzo boli, ale do lekarza nie pójdzie, bo po co .... ach ci faceci ...

gabi49 wrote:

Veroniczko, śliczna ta Twoja Córunia. Słabo widać na tych malutkich zdjęciach, ale chyba ma kręcone włosy?  Czy po Tobie też ma temperament? tmrc_emoticons.love Nie martw się, ze zdrówkiem wszystko będzie dobrze. Jesteś młoda, slina, dasz radę. Dobrze, że nie lekceważysz  objawów,  wcześniej zdiagnozowane nie sa groźne.  tmrc_emoticons.love  

Dzieki Gabrysiu za tytul ksiazki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love  I Dziewczynkom za inne tytuly tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Moze kiedy zdarzy sie okazja, to sobie kupie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Kari ma krecone wlosy, zgadza sie tmrc_emoticons.bigsmile Zobacze czy znajde jakies inne zdjecie, wieksze, to wstawie tmrc_emoticons.smile  A charakterek ma po mamusi, oczywiscie tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Przeswietlenie odebrala mi dzis còrka, ale poszla od razu na silownie, wiec dostarczy mi wynik za jakas godzinke. Drugie badanie zas zrobione tez juz, wczoraj, USG, i w porzadku tmrc_emoticons.smile Na szczescie nie to, co myslalam. Musze kontrolowac co kilka miesiecy, na wszelki wypadek, ale jest ok tmrc_emoticons.smile  Choc mogloby byc lepiej, ale trudno, dobrze i tak tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Hanna Gręda wrote:

tmrc_emoticons.lol Z mamą lepiej dużo  lepiej ,aż muszę pilnować ,żeby nie rozparła jej energia.Ja byłam na wsi u męża kuzynek (porządki cmentarne),ale już jestem.

Marzenko :Córunia wspaniała,widoki zachwycające tmrc_emoticons.wink

Eluniu szacun dla Bartka

Gabi kuruj się kochanie ,kuruj a ja mam pokaźną kolekcjęaudio i słucham w każdej wolnej chwili(kocham książki  i czytanie ,ale oczy mam jedne ,a bardzo znacząco mi się pogorszył wzrok)

Dzieki Haniu tmrc_emoticons.bigsmile   Ciesze sie, ze wròcilas tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  I Mama zdrowieje tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Pozdròw Ja, choc mnie nie zna, ale to niewazne tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

magi1 wrote:

Witajcie wieczorkiem tmrc_emoticons.lolw końcu mam chwilkę tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Ogarnęłam się z lekcjami, domem itd, wypiłam kawkę z siostrą i poćwiczyłam zumbę z sąsiadką  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol byłam na spacerku z psiakiem a teraz zajadam kisielek i odpoczywam tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Miłego wieczorku Słoneczka tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Czyzby wczorajszy dzien byl taki szalony, zabiegany dla wszystkich???? :O :O :O I ja mialam ganianie. Wstalam wczesnie, porobilam co trzeba, po 8-smej juz siedzialam w samochodzie, bo mialam USG na 9-ta, a korki na drodze o tej godzinie, wiadomo. Parkingu nawet platnego nie znalazlam, wiec jezdzilam pòl godziny, jak ten duren w poszukiwaniu miejsca tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  W koncu sie zwolnilo miejsce, polecialam wiec robic badanie, poczekalam od razu na odpowiedz, potem darlam do domu na leb, na szyje, bo mialam estetyczke. Potem biegiem do domu, szykowac obiad, konczyc, bo polowe juz mialam uszykowanego. Po obiedzie blyskawiczna kawke i do pracy. Wròcilam o 19.30, przebralam sie i na 20-sta pojechalismy z Sandro do szkoly tanca. Wròcilismy przed 22-ga, leciutenka kolacja, wiadomo o tak pòznej porze. Potem obejrzelismy sobie film, bo to byla ostatnia czesc, wiec trzeba bylo zobaczyc, potem pies chcial sie bawic po nocy i w koncu spac tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   dzisiaj, zas, sprzatanie, pranie, praca, a potem znowu szkola tanca, ale tym razem te tance grupowe, wiec bez meza tmrc_emoticons.smile  Potem rozgadalam sie z kolezanka tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink , wiec wròcilam do domu i od razu szykowac kolacje tmrc_emoticons.bigsmile   Jutro rano musze zawiezc tescia do dentysty i takie inne sprawy do zalatwienia, a po poludniu juz tylko do pracy i spokòj tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  

monika6500 wrote:

Haniu Dziękuje Ci bardzo !   Poproszę zestaw drugi

Dolaczam sie do podziekowan tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Obu dziewczynkom tmrc_emoticons.bigsmile   I kawa, i sniadanie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Koralinka wrote:

Veroniko, trzymam za Ciebie kciuki. Widać wszyscy zapracowani strasznie. My jeszcze chorzy, nie obyło się bez interwencji na pogotowiu nawet tmrc_emoticons.aw Haniu ale szalejesz z tymi śniadaniami, zaraz się wproszę bo jadę na górniak na zakupy hehehehe

Dzieki Karolinko tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Co sie z Wami dzieje ??? Co sie przyplatalo, ze nie zdrowiejecie ??? Co mòwi lekarz ? Trzymajcie sie cieplutko tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Badanie odebrane tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party  Tylko troszke kataru w oskrzelach i poza tym wszystko ok tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party

Grażyna Kamińska wrote:

tmrc_emoticons.love Agatko, bardzo ładne kurteczki  tmrc_emoticons.smile Kapusta kiszona na zimę jak znalazł, naturalna witamina C i dobra na wszystko  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love   Verciu, trzymam kciuki, będzie dobrze tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Haniu, Moniczko, dziekuję Wam za pyszne śniadanka, kawusie, będzie mi tego brakowało, bo od jutra nie będę miała dostępu do kompa  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Cieszę się, Haniu, że Mamusia wraca do zdrowia  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love

Dziewczynki, dziękuję za podanie tytułów książek, wszystkie spisałam i wypożyczę z Biblioteki tmrc_emoticons.love Ja polecam książki naszej Szczecinianki Moniki Szwaji tmrc_emoticons.smile Obecnie czytam "Gosposia prawie do wszystkiego". Pełny relax tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love  

tmrc_emoticons.love Gabrysiu, klops wygląda apetycznie tmrc_emoticons.smile

Dziewczynki, od jutra "znikam" nie wiem na jak długo, będę za Wami tęskniła tmrc_emoticons.love Pozdrawiam serdecznie, Buziaczki tmrc_emoticons.love                                       

Grażynko trzymaj się Kochana mocno ! Powodzenia !

Buziaki i wracaj jak najszybciej !

Agatko, kurteczki bardzo mi sie podobaja i dzieki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Grazynko, dzieki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Mam nadzieje, ze znikasz na kròtko tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Duzo buziaczkòw i czekam na Twòj powròt tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Elu, zdjecia super tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Trzymam kciuki na konkurs tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   A jak z ta noga ? Nadwyrezyl czy jak ??? Spuchnieta ? Mezczyzni wiadomo, do lekarza nie pòjda, zajmij sie mezem Ty, kochanie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   A jak trzeba, to zaciagnij do lekarza tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Elu jak byś nie napisała, że na pierwszym zdjęciu jest Bartek to bym nie zgadła ! Patrze na Twoje zdjęcie profilowe i szukam,szukam...nie ma...a tu taka niespodzianka i nawet czarnoskóry zawodnik się trafił.

Super fotki, jeszcze raz gratuluje !

Verciu tak się ciesze, że jest ok ! Mam nadzieje, że ten katarek z oskrzeli szybko wyleczysz i zniknie. Trzymam kciuki za to ostatnie badanie choć trochę czasu jeszcze zostało chyba, że udało Ci się załatwić prywatnie na wcześniejszy termin. Jestem z Tobą !

MIŁEGO WIECZORU I KOLOROWYCH SNÓW !

ElaK wrote:

Verciu, córeczka śliczna i rzeczywiście młodziutko wygląda  tmrc_emoticons.smile  Widać geny odziedziczyła po mamusi  tmrc_emoticons.wink  Super wycieczka, śliczne fotki (chociaż małe). Też bym chętnie gdzieś pojechała odpocząć, ale... zupełnie nie wiem kiedy? Kochana wierzę, że wyniki badań będą dobre i Cię uspokoją. Dobrze, kochana że jesteś czujna tmrc_emoticons.love   Myślałam, że na tym cywilizowanym zachodzie sprawa służby zdrowia wygląda inaczej niż u  nas, ale z Twoich opisów wynika, że też trzeba się zapisywać i czekać na swoją kolej w dłuuugich kolejkach...  

Dzieki Elu tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Wyniki badan nie sa zle tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Jestem znacznie spokojniejsza tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Sluzba zdrowia u nas do niczego, jaki to cywilizowany swiat :O :O :O  Jak ktos ma bardzo powazne problemy, to moze cos zdziala szybciej, a wszystko inne, to zdazysz umrzec albo wyzdrowiec, nim sie doczekasz wizyty. Przeswietlenie klatki piersiowej udalo mi sie , bo czekalam tylko 2 tyg. i to wcale niedaleko. USG, wcale nie bylo do dyspozycji, tak pelne listy, wiec musialam isc prywatnie, nie moglam czekac, bo wyczulam jakiegos guza. A za zaplata miejsca sie znajda od razu. W lutym mam panendoskopie + pobranie materialu na cytologie. Nie za bardzo moge tyle czekac, zobacze. Prywatnie kosztuje 340euro tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  W marcu zas, dopiero, mam USG dopplerowskie ramion i nòg. Wczesniej nic nie ma tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Prywatnie, lepiej nie myslec. Moze ktos zrezygnuje w miedzyczasie, mam nadzieje tmrc_emoticons.smile  I to tak dziala u nas Elu, jak wszedzie albo jeszcze gorzej... Tak, mysle, ze gorzej tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Tylko prywatnie wszystko i szybko...

Kochanie, wygospodaruj troszke czasu dla siebie, bo padniesz, jak bedziesz tak gonic tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Oj, Veroniczko. Współczuję Ci tej gonitwy  za zdrowotnością. U nas zupełnie podobnie. Tylko prywatnie jest szybko, dobrze i drogo. Tylko po kiego płacimy te obowiązkowe składki na ubezpieczenie zdrowotne ? Chyba tylko na coraz to pięlniejsze biura i urzędników - nieudaczników. Cholera mnie trafia. tmrc_emoticons.crazy Ja też jestem już drugi tydzień przeziębiona i jakoś sama się nie mogę wyleczyć. Zeżarłam dwa listki Gripexu i nic : dalej smarkam i chrypię. Idę jutro do przychodni , do mojej lekarki rodzinnej. Zdopingowała mnie córka. Zobaczę , czy w ogóle się do niej dostanę. tmrc_emoticons.crazyHaniu, Moniś, dzięki za Wasze piękne sniadanka i kawusie.

Elu, Bartku, podziwiam! :O

monika6500 wrote:

Elu jak byś nie napisała, że na pierwszym zdjęciu jest Bartek to bym nie zgadła ! Patrze na Twoje zdjęcie profilowe i szukam,szukam...nie ma...a tu taka niespodzianka i nawet czarnoskóry zawodnik się trafił.

Super fotki, jeszcze raz gratuluje !

Też w szoku byłam, jak zobaczyłam czarnoskórych, ale później pomyslałam, ze z Wrocławia może przyjechali. Ale szczenka mi opadła, jak w artykule przeczytałam, ze sa z ..... Kenii tmrc_emoticons.smile Kurcze, niektórzy Polacy nie wiedzą gdzie leży Lubin - małe miasto - i ze taki bieg jest, a Ci przyjechali z jakiegoś klubu sportowego z Kenii ... szok tmrc_emoticons.smile Duzo obcokrajowców biegło, ale z bliższych rejonów tmrc_emoticons.smile

Verciu w szoku jestem z tą służbą zdrowia. Myślałam, że tylko u nas takie numery, ale widze sami nie jesteśmy ... nie wiem czy sie cieszyć, że nie tylko Polska jest w tym wzgledzie "zacofana" czy płakać, że takie perypetie mają też inni.

Siostra musi zrobić dziecku rezonans głowy - skierowane dostała w sierpniu termin na maj 2014 roku - dziecko lat 7. szok. 

Ja miałam zrobić usg brzucha, bo bardzo mnie bolał, poszłam do ogolnego, skierowanie dostałam, dzwonie i słysze od miłej pani, że termin za 3 miesiące tmrc_emoticons.smile poszłam wiec prywatnie, bo za trzy mesiące, to albo zejde z tego świata, albo przestanie bolećtmrc_emoticons.smile

veronicab71 wrote:

Elu, zdjecia super tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Trzymam kciuki na konkurs tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   A jak z ta noga ? Nadwyrezyl czy jak ??? Spuchnieta ? Mezczyzni wiadomo, do lekarza nie pòjda, zajmij sie mezem Ty, kochanie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   A jak trzeba, to zaciagnij do lekarza tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Dziękuje kochanatmrc_emoticons.smile Noga chyba nadwyrężonatmrc_emoticons.smile boli go lewa stopa jak chodzi, smaruje maścią taka dla sportowców i robie mu masaże. A Bartek to typ taki, że do lekarza nie pójdzie tylko chodzi i mówie, że tak strasznie go boli, że może to jest to, a może tamto, a może jesze coś innegotmrc_emoticons.smile w końcu mam tego dość sama go do lekarza umawiam, wiec idzie, a po wszystkim twierdzi, ze to on sam chciał iść do lekarza, że i tak by poszedł itp tmrc_emoticons.smile

Tak było z okularmi hahatmrc_emoticons.smile głowa go bolała bardzo, wiec trułam mu, że czas najwyższy nosić okulary, bo wade wzroku ma już dłuższy czastmrc_emoticons.smile Ale on nie, nosić nie będzie, bo od okularów sie bardziej wzrok psuje tmrc_emoticons.smile w końcu musiałam użyć szantażu emocjonalnego tmrc_emoticons.wink i poszedłtmrc_emoticons.smile a teraz mowi "dobrze, że sie zdecydowałem na te okulary, głowa już mnie nie boli"tmrc_emoticons.smile albo "dobrze, że tak rozsądnie do życia pochodze i te okulary założyłem, bo bym sie męczył dalej" tmrc_emoticons.smile oj te chłopy tmrc_emoticons.smile smieszne, ale kochane tmrc_emoticons.smile

Ach kochane zapomniałam wam polecić pyszną zupkę tmrc_emoticons.smile z książki "Podróże z thermomixem" nazywa sie zachęcająco bo "zupa kochanków" tmrc_emoticons.smile marchewka imbir i sok pomarańczowy tmrc_emoticons.lol mieszanka pyszna tmrc_emoticons.lol

nie wiem czy jest na przepisowni, sprawdze i jak nie będzie to wstawie w wolnej chwili tmrc_emoticons.smile

Idę szykować śniadanie

Pobudka wstajemy 

DZIEŃ DOBRY KOCHANE !

PO PYYSZNYM ŚNIADANKU CZAS SPALIĆ KALORIE

ALBO WYBRAĆ SIĘ DO LASU NA GRZYBY

Dobra kondycja to podstawa ,ale się uśmiałam tmrc_emoticons.bigsmile

A ja tak wolę

Dzien dobry Sloneczka   tmrc_emoticons.lol mialam wczoraj wieczorem zajrzec, ale wrocil mezulek ze szkolenia i - same rozumiecie tmrc_emoticons.lol a poza tym szalalam w kuchni, zrobilam jablka w sloiczki wg Smoczka tmrc_emoticons.lol zupke ogorkowa i upieklam nowe buleczki, przepis wstawie wieczorkiem, ale wyszly pyszne tmrc_emoticons.lol milego dzionka  tmrc_emoticons.lol

Agatko kurteczki super tmrc_emoticons.lol mam jedna podobna ta pierwsza tylko jest w kolorze niebieskim tmrc_emoticons.lol tylko kupiona w innym sklepie i jedna kosztowala prawie 200 zl tmrc_emoticons.puzzled tmrc_emoticons.crazy ja tez mam chuda stope i buty mi czesto spadaja zwlaszcza czolenka , sandaly itd musze miec jakis pasek to wtedy jest ok tmrc_emoticons.lol

Grazynko kochana wracaj do nas szybko tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.loli trzymam kciuki zeby sie wszystko udalo i dobrze skonczylo.  Trzymaj sie kochana tmrc_emoticons.love

Elu  smaruj Bartkowi noge masciami i niech jej nie przeciaza, ale jak mu nie przejdzie do konca tygodnia to musi isc do lekarza.  Zdjecia super.  U nas jak byl ten polmaraton to tez biegli ciemnoskorzy mezczyzni i kobiety, widzialam nawet malzenstwo z wozkiem - uwierzycie, fajnie to wygladalo tmrc_emoticons.lol ksiazki bardzo lubie czytac - teraz mam Grocholi - Huston mamy problem, bardzo lubia ja czytac, Szwaje takze. Twoje tytuly ksiazek sobie zapisalam i zapytam w bibliotece czy maja tmrc_emoticons.lol polecam wam takze serie "Nad rozlewiskiem".  tmrc_emoticons.lol

Verciu trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze tmrc_emoticons.lol zawsze mozesz liczyc na moje wsparcie kochana tmrc_emoticons.love a z ta sluzba zdrowia to nie chce sie wypowiadac bo zawsze sie denerwuje i to bardzo bo ogolnie caly system jest do d.... tmrc_emoticons.wink  buziaki Slonko i trzymaj sie dzielnie tmrc_emoticons.lol

Moniczko a jak Twoje zdroweczko ??? wyjasnilo sie juz wszystko czy jeszcze czekasz??? dbaj o siebie  tmrc_emoticons.lol bo kto bedzie nas tu rozpieszczal ???

Elu kochana udanego spotkania kulinarnego zycze i koniecznie napisz jak sie udalo tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol zaluje ze u nas nie ma takich spotkan tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.lol muszę wypić kawkę bo mam 100/58 Napijcie się ze mną

immanuel wrote:
veronicab71 wrote:

Dziękuje kochanatmrc_emoticons.smile Noga chyba nadwyrężonatmrc_emoticons.smile boli go lewa stopa jak chodzi, smaruje maścią taka dla sportowców i robie mu masaże. A Bartek to typ taki, że do lekarza nie pójdzie tylko chodzi i mówie, że tak strasznie go boli, że może to jest to, a może tamto, a może jesze coś innegotmrc_emoticons.smile w końcu mam tego dość sama go do lekarza umawiam, wiec idzie, a po wszystkim twierdzi, ze to on sam chciał iść do lekarza, że i tak by poszedł itp tmrc_emoticons.smile

Tak było z okularmi hahatmrc_emoticons.smile głowa go bolała bardzo, wiec trułam mu, że czas najwyższy nosić okulary, bo wade wzroku ma już dłuższy czastmrc_emoticons.smile Ale on nie, nosić nie będzie, bo od okularów sie bardziej wzrok psuje tmrc_emoticons.smile w końcu musiałam użyć szantażu emocjonalnego tmrc_emoticons.wink i poszedłtmrc_emoticons.smile a teraz mowi "dobrze, że sie zdecydowałem na te okulary, głowa już mnie nie boli"tmrc_emoticons.smile albo "dobrze, że tak rozsądnie do życia pochodze i te okulary założyłem, bo bym sie męczył dalej" tmrc_emoticons.smile oj te chłopy tmrc_emoticons.smile smieszne, ale kochane tmrc_emoticons.smile

Dobrze, ze sie zdecydowal.... ahahhahah tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink Och te nasze chlopy tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Sa glowa rodziny, ale odkad swiat istnieje, szyja jest kobieta tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile A glowa bez szyi nie ruszy tmrc_emoticons.bigsmile   Ale niech im bedzie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Elu, mysle, ze lepiej sie posmiac ze sluzby zdrowia, bo jak zaczniemy plakac, to nie skonczymy tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Wszedzie to samo i raczej nie wierze, ze sie cos zmieni tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Cierpliwosci ...

To moja còrcia - Sylwester 31.12.2012, czyli rok temu ( i wlosy miala kròtkie)

Maj tego roku i wyproatowane wlosy tmrc_emoticons.smile

Wrzesien tego roku i wlosy sa naturalne tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink

Dziewczynki, dziekuje za wszystkie kciuki, kawki i sniadanka tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Jestescie kochane tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Gamoń nie tu wstawiłam komentarz

Verciu niesamowita metamorfoza Kari, zupełnie dwie inne Dziewczyny  - w krótkich jest chyba bardziej do Ciebie podobna,ale tak czy siak piękna dziewczyna ! Po Mamusi !

Verciu Córcia śliczna  tmrc_emoticons.lol a najbardziej mi sie podoba teraz w tych kręconych - taki aniołek tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Słoneczka ja zmykam poćwiczyć a wieczorkiem zajrzę, wstawiłam bułeczki - zakręcone - dorzuce jeszcze zdjęcia przygotowania jak mężuś mi przegra zdjęcia z komórki, bo wczoraj nie miałam aparatu i musiałam zrobic telefonikiem  tmrc_emoticons.lol

Elu tak to jest z facetami , albo My musimy ich przycisnąć albo choroba.Mam nadzieje,że to tylko nadwyrężenie jakiegoś mięśnia. A z tym terminem to faktycznie się udało Bartkowi

Ćwiczenia skończone tmrc_emoticons.lol padnięta jestem ale szczęśliwa tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile lubię to uczucie tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Dzisiaj kuchenne rewolucje - ogladacie Słoneczka ????  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile 

Elu dobrze, że Bartek zdecydował się iśc do lekarza, bo to nie ma żartów  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile a może się zrobić jakieś zapalenie i problem  tmrc_emoticons.lol

Miłego wieczorku Słoneczka  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Elu super ,że Bartek w końcu dojrzał do lekarza tmrc_emoticons.wink

hihi jak dobrze, że on taki odpowiedzialny jest tmrc_emoticons.wink hehe

Marzeko podziwiam cie za zapał do ćwiczeń tmrc_emoticons.smile ja jakoś nie moge sie zabrać po dłuższej przerwie za bieganie. Ale chyba bede musiała, bo już aż sie zle czuje bez ruchu ...

dobranoc nietoperki kochane tmrc_emoticons.smile

Miłego wieczoru tmrc_emoticons.smile

Własnie najadłam sie pierogów leniwych .... zrobiłam je w termo. Wyszły mieciutkie i pyszne  tmrc_emoticons.love

MIŁEGO WIECZORU I KOLOROWYCH SNÓW !

Śliczna z naturalnymi włoskami. tmrc_emoticons.love Uwielbiam kręcone włosy  i żałuję , że takich nie mam.  tmrc_emoticons.sad Chłopak jak malowanie - CIACHO! tmrc_emoticons.wink

Tak, Marzenko, ja oglądam. To mój ulubiony program, choć różne są opinie na ten temat. tmrc_emoticons.wink Po prostu wyłuskuję cenne rady , których udziela Magda. Dzisiaj było fajnie. Rozbawiła mnie pani Barbara i Zibi - pantoflarz . tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Ha, ha ,ha