Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

DZIEŃ DOBRY ! 

Ja też  witam

Mam ochotę napić się kawy tmrc_emoticons.lol Zapraszam

Witajcie  tmrc_emoticons.lol dzisiaj mamy upragniony piateczek  tmrc_emoticons.lol huuurrrraaaaa tmrc_emoticons.smile kawka juz wypita, sniadanko zjedzone i w sumie to wypilabym jeszcze jedna tmrc_emoticons.lol         Gabrysiu no odcinek wczoraj byl bardzo zabawny i jednoczesnie smutny bo wyszly takie dziwne relacje rodzinne tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol ale Zigi byl bombowy tmrc_emoticons.lol mam chec zrobic ta salatke z ananasem tmrc_emoticons.lol wygladala smacznie tmrc_emoticons.smile                        Eluniu mi czasami tez sie nie chce ale jak nie cwicze to zle sie czuje, tak wiec sie zaparlam i cwicze. Wiesz co zaobserwowalam, ze musze zmieniac cwiczenia bo mi sie nudzi tak wiec zmieniam treningi raz zumbe, raz Chodakowska - mam jej trzy plytki wiec jest urozmaicenie tmrc_emoticons.smile mam tez cwiczenia z Mel B. Poza tym duzo tego jest w internecie tmrc_emoticons.smile jak to sie mowi nie ma wymowek trzeba sie ruszac

Marzenko, rzeczywiście ta sałatka wyglądała smacznie. Pamiętam, że tam były kolejno: jabłka, jajka, ananas , majonez i co jeszcze? Przypominasz sobie? Trzeba poszukać w internecie. tmrc_emoticons.bigsmile

Nie da sie tego zrobić w TM , ale do kurczaka może być fajna. tmrc_emoticons.wink

Elu wiem coś na ten temat. Obok mojego tata trzeba było chodzić na paluszkach.

Weronika masz śliczną córkę. Razem z chlopakiem tworzą cudowną parę, a wnuki bedziesz miała jeszcze ładniejsze !!!

Marzenko wreszcie weekend i porządki.

Dzis znalazlam sklepik z mydłami zapachowymi... kupiłam kazdemu z rodzinki jedno. Mam już prezent pod choinkę dla każdego  tmrc_emoticons.party

Elu dobrze ,że z Bartkiem jest ok. ale lepiej na zimne dmuchać. tmrc_emoticons.smile

Oj tak tak już trzeba zacząć myśleć o prezentach

gabi49 wrote:

Marzenko, rzeczywiście ta sałatka wyglądała smacznie. Pamiętam, że tam były kolejno: jabłka, jajka, ananas , majonez i co jeszcze? Przypominasz sobie? Trzeba poszukać w internecie. tmrc_emoticons.bigsmile

Nie da sie tego zrobić w TM , ale do kurczaka może być fajna. tmrc_emoticons.wink

Gabrysiu ja pamietam, że była tam jeszcze kukurydza, kawałki kurczaka upieczonego i sałatka była raczej pikantna więc chyba pieprzu duzo lub ostrej papryki tmrc_emoticons.smile ale właśnie czy były tam jabłka czy ziemniaki ??????

Elu no to dobrze, że wszystko ok tmrc_emoticons.smile ja też siedzę sama bo mężulek pojechał tmrc_emoticons.puzzled i zobaczymy się dopiero w srode wieczorkiem. Ale mam zaplanowany wekend więc jakoś przeżyje tmrc_emoticons.wink

Ach prezenty prezenty faktycznie trzeba zacząć o nich mysleć tmrc_emoticons.smile ja w tym roku obdaruje każdego z moich bliskich jakims pudełeczkiem, musze zacząć je tworzyć tmrc_emoticons.smile jakies kosmetyki - dla kazdego cos innego ulubionego tmrc_emoticons.smile takie drobiazgi bo wszystko kosztuje a przecież nie o to chodzi tmrc_emoticons.smile ja zawsze lubie prezenty takie od serca  tmrc_emoticons.lol trzeba tylko pomysleć o prezentach dla dzieci tmrc_emoticons.lol

Agatko super pomysły na prezenty zapachowe mydełka  tmrc_emoticons.lol u nas jest nawet taki sklepik z takimi cudami, mydełka, swieczki, sole zapachowe do kąpieli - istne cudeńka tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Witajcie wieczorkiem ! Ja dzisiaj znowu zakręcona,bo z mężem z Warszawy przyjechali znajomi, którzy odbierali autko z moich terenów no i przy okazji przywieźli świeży prowiant dla córki , która studiuje w Sosnowcu filologie chińską Ja pewnie po Polsku bym nie załapała a Ona chiński po angielsku - podziwiam ! 

magi1 wrote:
gabi49 wrote:

Gabrysiu ja pamietam, że była tam jeszcze kukurydza, kawałki kurczaka upieczonego i sałatka była raczej pikantna więc chyba pieprzu duzo lub ostrej papryki tmrc_emoticons.smile ale właśnie czy były tam jabłka czy ziemniaki ??????

Kobietki, nie ogladam tego filmu, ale z tego co piszecie, to nie chodzi przypadkiem o salatke z kurczaka ? Ta wloska ? Jest podana juz w moich przepisach. Mozna dodac i kukurydze, jak ktos chce. Salata posiekana, kurczak ugotowany lub pieczony, pokrojony na kawalki, ew. kukurydza, majonez, sòl, pieprz do smaku. I to tyle z grubsza tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Oj prezenty...trzeba faktycznie już myśleć, bo czas do świąt zleci szybciutko.

Agatko super pomysł z tymi mydełkami ,no a Marzenko Ty  masz talent i możesz obdarowaćnajbliższych prezentami własnego pomysłu

Dziewczyny " Kuchennych rewolucji" obejżałam tylko początek, bo przełączyłam na film, ale jak Wam zależy na składnikach do sałatki to możecie  zobaczyć sobie w powtórce.

Dzieki kobietki i Kari dziekuje tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile I w imieniu Pietro tez dziekuje, oczywiscie  tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Wlosy kròtkie, a do 12-go roku zycia byly dlugieeeee, bardzo dlugie. Musze kiedys skserowac zdjecie od komunii, to wstawie. Wlosy miala za kolana tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Potem troszke skròcila, a potem jej sie znudzilo, podcinala, podcinala, az obciela wszystkie. Fryzury wypròbowala chyba wszystkie mozliwe, troche koloròw tez. Teraz zapuszcza i wraca do naturalnosci tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Pietro z kolei mial ostatnio dosc dlugie, a teraz podcial. Agatko, dzieki za wnuki, ale jeszcze nieeeeeee !!!! Moim zdaniem, jestem jeszcze za mloda na babcie, wiec niech poczekaja, az ja dojrzeje do roli  tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink Powoli sie szykuja na swieta do Polski, tak jak mòwicie, trzeba zaczac rozgladac sie za prezentami. Wlasnie dzisiaj tez rozmawialysmy z Kari o tym tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Juz troche pomyslòw jest, po Wszystich Sw. wybierzemy sie w rejs po sklepach, zobaczymy co nam wpadnie w oko, jakie sa ceny tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  U nas w sklepach juz poprzywozili wszystko na swieta !!!! :O :O :O :O :O  Panettone, czekolady, cukierki.... juz calkiem poglupieli tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Jeszcze sie pazdziernik nie skonczyl tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Nie ma juz tego nastroju swiatecznego. Jak ktos zacznie jesc juz teraz panettone, to jakie to swiateczne ciasto na swieta, ja mòwie !!?????  

Elu, gratuluje rozsadnego meza i ciesze sie, ze sam podjal decyzje pòjscia do lekarza tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Oj ci mezczyzni tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Najwazniejsze jednak jest to, ze to nic powaznego tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Wreszcie piatek, wiec mozna sie zajac czyms innym i odsapnac tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  Dzisiaj rano zalatwilam sprawe tescia, teraz trzeba czekac na termin, kiedy ma sie zjawic na komisje o inwalidztwo. Za jakies 2-3 miesiace mysle. Przysla list do domu i dadza znac i mnie, na komòrke. Po poludniu zaliczylysmy tez kròtka wizyte u lekarza, z Kari. Ja z wynikami, a ona z gardlem. Wczoraj miala goraczke, wiec sprawdzic zawsze lepiej, bo to sobota i niedziela potem.... No i nie pomylilam sie - angina i antybiotyk, oczywiscie. Ale goraczka juz zeszla i mam nadzieje, ze na tym sie skonczy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Za tydzien bedzie zdrowa, moja dziewczynka tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Marzenko, Elu, Monis.... tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Zawsze czekacie na te Wasze polòwki  tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw   tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Verciu no podobna tylko jest majonez jeszcze i ananas tmrc_emoticons.smile o coś takiego tmrc_emoticons.smile

Verciu no czekamy tmrc_emoticons.smile ale jakie miłe są potem powroty  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile Ojoj to zycze zdróweczka dla Kari niech się szybko kuruje, teraz pogoda niebezpieczna, u nas dzisiaj rano yło zimno a ja w cieńkiej kórteczce wyskoczyłam i zmarzłam, jak wracałam to było juz cieplej tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tak w końcu wekendzik  tmrc_emoticons.party

Verciu takie życie!  Ale dobrze, że jest na kogo czekać !

Intuicja Mamy ,najważniejsza   dobrze,że poszłyście do lekarza bo przynajmniej przez weekend Kari się trochę podkuruje . Zdrówka !

Też przechodziłam metamorfozy, ale która z Nas nie eksperymentowała ? Miałam nawet czarne włosy ,raz i więcej tego błędu nie popełnie

Marzenko, salatka z kurczaka z ananasem do wypròbowania tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Polecam i suròwke z kopru wloskiego, pokrojonego na wiòrki + czastki pomaranczy + rodzynki, doprawione oliwka i cytryna badz octem balsamicznym, sola... itd. tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Monis, masz racje tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Swietnie wygladasz i "przemieniona" tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Jak kobietka jest laska, to i jej wszystko pasuje tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

A na "Polòwki" warto czekac tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Troche to ciazy, wiadomo, ale jakie mile sa pòzniej przywitania z ukochanym tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Weroniko dużo zdrowka dla córki!

Ja tez kombinowałam z fryzurami i mialam też taki krótkie na "Martynę Wojciechowską" , ale wróciłam do długich i zlikwidowałam grzywkę. We wtorek wybieram się do fryzjera i tak sobie kombinuję co zrobić z wlosami....

Chciałam wstawić zdjęcia mydełek ale wyskakuje mi jakiś błąd.... też tak macie???

veronicab71 wrote:

A na "Polòwki" warto czekac tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Troche to ciazy, wiadomo, ale jakie mile sa pòzniej przywitania z ukochanym tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Zgadzam się z tobą Weroniko tmrc_emoticons.love  

Kocica wrote:

Weroniko dużo zdrowka dla córki!

Ja tez kombinowałam z fryzurami i mialam też taki krótkie na "Martynę Wojciechowską" , ale wróciłam do długich i zlikwidowałam grzywkę. We wtorek wybieram się do fryzjera i tak sobie kombinuję co zrobić z wlosami....

Chciałam wstawić zdjęcia mydełek ale wyskakuje mi jakiś błąd.... też tak macie???

Dzieki Agatko tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Jak znajdziesz jakies zdjecie, to tez wstaw tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Jesli chodzi o wstawianie, to i u mnie ciezko to dzisiaj idzie. Chcialam wstawic do KROK PO KROKU, bo tez mam to "cos" do ananasa, a takze do krojenia jablka na czesci, ale nie udalo mi sie tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw W koncu dalam sobie spokòj, nastepnym razem ...

Milego wieczoru dziewczynki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

KOLOROWYCH SNÓW !

Dobranoc Słoneczka  tmrc_emoticons.love i miłego wekendziku tmrc_emoticons.love

DZIEŃ DOBRY SŁONECZKA !

Dzień dobry Kochane.  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Wprawdzie już nie ranek, ale ja na druga kawkę mykam.  tmrc_emoticons.love

Dzieki Monis, przyniose cos do kawki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Dzien dobry Gabrysiu tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Wpraszam sie wiec i do Ciebie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Też chętnie wypije drugą kawke

i to z takimi dodatkami...mniam...poezja 

Marzenko, Veroniczko , sprawdziłam tę sałatkę i podaję prawidłowe składniki:

- jabłka pokrojone w kostke, jajka gotowane na twardo, pokrojone w kostkę, pieprz biały, pokrojony ananas, kukurydza, majonez.

Chyba jutro zrobię na obiad z udkami z kurczaka z przydomowej hodowli. tmrc_emoticons.bigsmile

veronicab71 wrote:

Dzieki Monis, przyniose cos do kawki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Ja mogę tego z oderwaną końcówką. Dziękuję. Właśnie skończyłam kawkę.

Witajcie kochane Słoneczka  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Dopiero siadłam, wstałam rano i wypiłam kawkę i zjadłam śniadanko  tmrc_emoticons.smile a potem zakasałam rękawy i umyłam wszystkie okna, pomyłam wszystkie szafki odkurzyłam wszystkie zakamarki, wypastowałam podłogi i teraz jest ślicznie, czysto i pachnie ufff tmrc_emoticons.smile zjadłam na obiadek naleśniczki i wyprawiłam Juniorka do kina - poszedł z kolegami a ja teraz odpoczywam tmrc_emoticons.smile pogoda dzisiaj w kratkę raz słońce raz deszcz - oczywiście nawet padał jak myłam okna ale mnie to nie odstraszyło tmrc_emoticons.lol 

Gabrysiu no to mamy sałatkę, też ją zrobię bo wyglądała apetycznie tmrc_emoticons.smile

Dziękuję za kawkę, Verciu a co to za pyszności na talerzu tmrc_emoticons.smile 

Gabrysiu upiekłam jeszcze Twój chlebek ziemniaczany tmrc_emoticons.lol pyszności i zrobiłam dwie porcje kopytek i zamroziłam tmrc_emoticons.lol jutro zobię leniwe Agatki  tmrc_emoticons.smile poćwiczyłam jeszcze Chodakowską i padłam dosłownie, miałam jeszcze poprasować ale nie mam już siły, jutro to zrobię tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile 

A dzisiaj śpimy dłużej, pamietajcie o przestawieniu zegarków tmrc_emoticons.lol

Miłego wieczorku tmrc_emoticons.smile

Nie mówilam dzien dobry ,ale powiem Wam dobranoc na dłuższą noc o godzinę.Byłam na grzybach ,w lesie cudnie jest i grzyby wielkie tmrc_emoticons.love

Marzenko teraz jest czas na relaks ,limit zajęć na dzisiaj Kochana już wyczerpałaś. odłóż sobie na jutro. 

Ja też od rana miałam co robić a wczesnym popołudniem pojechaliśmy do taty - niestety nic mu nie mogłam zostawić tylko kawe, mineralną i landrynki - jest na diecie - problemy żołądkowe.

Dzisiaj miałam coś piec, tyle pomysłów mi chodzi po głowie,ale stwierdziłam, że pokończe sprzątanie, bo na Wszystkich Świętych może ktoś przyjechać z męża strony a może ktoś zajrzy do Kamila, bo w niedziele ma 18-ke to wtedy wypieki będą jak znalazł. Imprezki jeszcze nie załatwialiśmy...mam nadzieje,że uda nam się na 9.11 coś znaleźć ,bo w niedziele i to zaraz po takim smutnym święcie stwierdziliśmy, że nie wyprawiamy tylko tydzień później .

Haniu super że byłaś na grzybkach  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile to już chyba ostatnie sztuki  tmrc_emoticons.smile

Monisiu masz rację, że przełozyliście urodzinki tmrc_emoticons.lol a robicie Kamilowi 18 w lokalu czy w domu ????

Zapraszam do oglądania 2 - program muzyczny, super polecam  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol własnie startuje tmrc_emoticons.smile

Marzenko mamy taki zaprzyjaźniony lokal gdzie robimy wszystkie mniejsze lub większe imprezki  - brat też tam robił swoim dziewczyną 18-ki i jednej wesele, więc chyba tam uderzymy - gorzej jak nie będzie miejsca

My z mężem oglądamy "Mam talent" na TVN - pierwszy półfinał na żywo.

Super Moniczko  tmrc_emoticons.smile fajnie miec taki lokal  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile a miejsce napwno dla Was bedzie  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile to miłego oglądania - ja jutro oglądnę powtórkę tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile miłego wieczorku  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Marzenko licze na to,że będzie wolny !

Miłego wieczorku - Ty w samotności ?

Haniu tak myślałam ,że podeptałaś na grzybki...bo nie miał mi kto dotrzymać towarzystwa przy wczesno-porannej kawce Teraz pewnie masz troche roboty z czyszczeniem grzybków - co będziesz robić ? Suszone czy marynowane ? 

Marzenko, podziwiam! tmrc_emoticons.bigsmile Tyle roboty na jeden dzionek! Uff, ja już tak nie mam siły walczyć i dzielę obowiązki z wielką pomocą męża. Na okna się jednak nie rzuciłam, a mam ich 18. tmrc_emoticons.wink Na szczęście mieszkam w takim rejonie gdzie dużo zieleni i okna się tak nie brudzą. Poza tym mam rolety zewnętrzne , które też bardzo je chronią. Zarówno przed deszczem jak i przed słońcem. tmrc_emoticons.wink

gabi49 wrote:

- jabłka pokrojone w kostke, jajka gotowane na twardo, pokrojone w kostkę, pieprz biały, pokrojony ananas, kukurydza, majonez.

Chyba jutro zrobię na obiad z udkami z kurczaka z przydomowej hodowli. tmrc_emoticons.bigsmile

Marzenko, zrobiłam dzisiaj tę sałatkę, ale ona jest zupełnie na słodko, raczej nie do kurczaka. Bardzo dobra, zjedliśmy ją z mężem z bułeczkami  (urocze bułeczki na sezon grillowy). Przypomniałam sobie , że oni w programie podawali ją na kanapkach wychodząc z promocją. 

monika6500 wrote:

Marzenko licze na to,że będzie wolny !

Miłego wieczorku - Ty w samotności ?

Tak Moniczko siedzę sobie z Juniorkiem tmrc_emoticons.smile 

gabi49 wrote:
gabi49 wrote:

Marzenko, zrobiłam dzisiaj tę sałatkę, ale ona jest zupełnie na słodko, raczej nie do kurczaka. Bardzo dobra, zjedliśmy ją z mężem z bułeczkami  (urocze bułeczki na sezon grillowy). Przypomniałam sobie , że oni w programie podawali ją na kanapkach wychodząc z promocją. 

Gabrysiu super  tmrc_emoticons.lol lubie czasami taka odmiane sałatek tmrc_emoticons.lol napewno ją zrobię tmrc_emoticons.lolmyslę że się także nada na śnaidanko drugie do pracy  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Haniu to fajnie ze grzybobrabie się udało. Teraz czyszczenie grzybków i mnóstwo pracy tmrc_emoticons.smile

Marzenko to dziś wysprzątałaś domek na luks  tmrc_emoticons.smile Ja też dziś odparowałam całą podłogę w kuchni. Odwiedziłam też znajomą zlikwidowała sklep z ciuchami i sukienki vissavi kupiłam po 50 zł za sztukę. sweterki za 20 zł, spodnice po 30zł. Kupiłam sukienki bo je lubie najbardziej.

Zdjęcia mydełek:

Oto storczyk jakiego dostałam tmrc_emoticons.smile))

Moniko to fajnie, że organizujesz 18-nastkę w lokalu. Zawsze mniej pracy. Tak to trzeba dom wysprzątać i gotować, upiec ciasto ....

Agatko kolejny piękny storczyk w kolekcji - jest niesamowity, ma tak dużo kwiatów

Dzisiaj właśnie przejeżdżałam obok sklepu o nazwie "Mydlarnia" u mnie w Sosnowcu ,powiem szczerze byłam tam tylko raz , bo jest niby w centrum ale trochę na uboczu. Teraz mam pretekst żeby tam podejść i może faktycznie też coś wybiorę na świąteczny prezencik.

KOLOROWYCH SNÓW !