Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Moniś - chyba zarobione "po kokardkę" (ja tak - pracy mam ponad kokardkę)

Alu ja też zarobiona po "kokardke", ale dychnąć troszke trzeba - w przerwach na... zaglądam  Milutkiej pracy Alu 

magi1 wrote:

Witajcie wieczorkiem tmrc_emoticons.lol wlasnie wrocilismy z urodzinek Wojtusia - mojego chrzesniaka-to juz 3 roczek tmrc_emoticons.lol u nas wlasnie pada, w ciagu dnia tez byl kapusniaczek tmrc_emoticons.lol ja dzisiaj siedzialam nad sprawozdaniami tmrc_emoticons.smile wiec dzionek mi szybko zlecial. Teraz ide pocwiczyc zumbe  tmrc_emoticons.love milego wieczorku kochane Sloneczka tmrc_emoticons.lol

Marzenko podejrzewam ,że urodzinki się udały Możesz się za mnie też troszkę poruszać podczas zumby choć ostatnio na brak gimnastyki nie narzekam 

nie wiem o co chodzi dziewczyny?coś nie tak napisałam?? tmrc_emoticons.crazy

tmrc_emoticons.love Witajcie tmrc_emoticons.love Miłego wieczorku i spokojnej nocy tmrc_emoticons.love

Agnieszko dlaczego tak myślisz ,że coś napisałaś nie tak ?

Ja tylko napisałam do Naszych Dziewczynek , które ostatnio nic nie piszą, że mi Ich brakuje wśród Nas

tmrc_emoticons.love Agnieszko Wszystko jest Wporzo  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Moniczko ja rownież za Nimi tęsknię tmrc_emoticons.love

o Jak fajnie Marzenko! kiedy ja tańczyłam...  Trzeba sobie przypomieć kroki...

Dziś mi wyszły porządki w domu i pod domem. Pograbiłam liście, pozmiatałam część podwórka. Szkoda, że tak szybko robi się ciemno.

KOLOROWYCH SNÓW !

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

GABRYSIU !?

DZIEŃ DOBRY !

tmrc_emoticons.love Kawa  czy

Dziękuję ża kawkę. Z przyjemnością z Wami wypiję. tmrc_emoticons.love

Proszę Bardzo Alu !

Leje,leje i leje. Zawiozłam Angele do szkoły, zrobiłam drobne zakupy w mięsnym i zbieram się teraz do Reala na pozostałe zakupy na coś słodkiego....

Witajcie Kochane  tmrc_emoticons.love  U nas też deszczowo i ponuro i... bardzo nie lubię takiej pogody  tmrc_emoticons.aw  Dzię sprzątam kuchnię, bo moje dziecię robilo wczoraj szarlotkę kasztelańska na dzisiejsze spotkanie z przyjaciółmi  tmrc_emoticons.party   tmrc_emoticons.party  Wróciłam późnym wieczorem po pokazie i zastałam Kasię z polewą czekoladową na policzku, roześmianą buzią -bo dumna że wszystko sama  tmrc_emoticons.love  Za chwilę okazało się, że jest tak "padnięta" że wszystkiego po sobie nie posprząta  tmrc_emoticons.puzzled  Zostało na dziś dla mnie  tmrc_emoticons.smile  Bo ja też byłam "padnięta" i szybciutko po kąpieli znalazłam drogę do łóżeczka  tmrc_emoticons.love  

Dzien doberek  tmrc_emoticons.lol ale jestem spiaca, normalnie pogoda mnie zmulila na maxa tmrc_emoticons.wink u nas od rana pada i wieje zimny wiatr. Tak jakos paskudnie sie zrobilo tmrc_emoticons.puzzled    Moniczko poskakalam troszku za Ciebie  tmrc_emoticons.wink ja tez ciagle w biegu ale takie inne cwiczenia pozwalaja mi sie wyladowac, przegnac stresy i inne paskudztwa no i utrzymuja moje cialo w normie tmrc_emoticons.smile i lubie to chociaz czasami mam wielkiego lenia tmrc_emoticons.smile nawet Junior czasem ze mna tanczy zumbe tmrc_emoticons.smile milego dzionka Sloneczka i duzo optymizmu i usmiechu tmrc_emoticons.love

monika6500 wrote:

Agnieszko dlaczego tak myślisz ,że coś napisałaś nie tak ?

Ja tylko napisałam do Naszych Dziewczynek , które ostatnio nic nie piszą, że mi Ich brakuje wśród Nas

Monis, jestem tmrc_emoticons.bigsmile   No wiesz, ze Cie kocham tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love , ale jak to mòwi Ala..... ja tez "po kokardke" ... tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  

Na brak zajecia nie narzekam tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  U nas jeszcze ponad 20° C i sloneczko tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Zapraszam wiec dziewczynki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Na swieza kawke i cornetti tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Praca, 2 szkoly tanca teraz mam, tescia, oczywiscie , uszy, zeby, badania, wyjazdy i rozjazdy..... teraz mam kilka badan i moich, i jestem bardzo zmartwiona tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  Mam nadzieje, ze pòjdzie wszystko dobrze, bo portkami trzese :O :O :O  Zaczynam juz ukladac pomysly na Halloween, tym razem na wieksza skale, na prosbe kolezanki, poza tym, dom, pranie, prasowanie, zakupy, sprzatanie, gotowanie.... W niedziele zrobilismy sobie z przyjaciòlmi calodniowa wycieczke, siedzenie az sie splaszczylo, zrobilismy ponad 500km :O :O :O tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Dziewczynki, Kasia i Agatka , piekne prace, naprawde complimenti tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Mnie relaksuje taniec i gotowanie, ale to juz wiecie tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Grażyna Kamińska wrote:

tmrc_emoticons.love Agnieszko Wszystko jest Wporzo  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Moniczko ja rownież za Nimi tęsknię tmrc_emoticons.love

Grazynko jestem tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

gabi49 wrote:

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Gabrysiu, w koncu, kochanie , nie uciekaj

Stawiam i ja kawke, teraz moja kolej tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Witaj Verciu kochana tmrc_emoticons.smile no w koncu sie pojawilas chociaz na chwilke tmrc_emoticons.smile duzo buziakow i usciskow i nie denerwuj sie - bedzie wszystko dobrze ze zdrowiem tmrc_emoticons.smile nie potrzeba martwic sie na zapas tmrc_emoticons.smile 

No i to mi się podoba ! Po prostu Moimi Dziewczynkami trzeba troszkę wstrząsnąć !  Teraz coś się dzieje. Wróciłam z zakupów  a tu tyle wpisów - przynajmniej wiem, że żyjecie

W Realu były dzisiaj fajne ceny foremek - do tarty dokupiłam sobie za 3,99 i nową na chlebek ( i nie tylko ) za 15,00 zł

Moniczko foremki super  tmrc_emoticons.smile zakupki udane tmrc_emoticons.smile ja musze sobie kupic nowa blaszke prostokatna bo juz sie wysluzyla tmrc_emoticons.smile

No no Elu to się chwali - samodzielność ponad wszystko ! Tylko to sprzątanie...mój synuś też się wczoraj troszke w kuchni pogościł - robił sobie makaron z serem i efekt tego - małe tornado w kuchni , na płycie makaron i ser, troche cukru...posprzątał , ale oczywiście nie tak jak mama by chciała )

Marzenko nie wiem czemu ,ale takie rzeczy trafiają mi się po dość atrakcyjnych cenach. Ostatnio też z Zenkera kupiłam sobie - pomim że mam już kilka - fajną prostokątną blaszke z odpinanymi bokami jak w tortownicy, jeszcze jej nie używałam, ale w rezerwie jest

Verciu Wiesz,że ja Was też tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Ja wiem,że każda z Nas ma sporo zajęć , bo ja też na ich niedostatek nie narzekam.

Trzymam kciuki za dobre wyniki, będzie dobrze - uszka do góry. Ja też czekam na wyniki i jeszcze jedno badnie mam , które potwierdzi bądź nie teorie pani okulistki Powinnam zrobić jeszcz inne badania, ale jak mnie nie przypili to pewnie będe zwlekać

Masz zachodu z teściem...naprawde, najeździsz się a i terminy pewnie nie za krótkie.

Elu , mrówki to chyba najgorsza plaga jaka się może trafić. Jak mieszkałam w bloku to też to przechodziłam. Ciężka zaraza do wyplenienia. Na nowym miejscu trafiły mi się mrówki "latające", pierwszy raz w życiu takie widziałam, zagnieździły się w żywopłocie przy samym wejściu do domu. Oj namęczyłam się z nimi...

Witaj Weroniko! mam nadzieje, że wszystko ułoży się dobrze.

Elu tak to już jest chyba z dziećmi... ja też tak niedawno robiłam. Fajnie jak rodzice pomagają dzieciom. A później dzieci rodzicom tmrc_emoticons.smile

Moniko super foremki. Ja właśnie rozglądam się za jakimiś na mufinki. Mam rozterkę czy wybrać sylikonowe czy blaszaną foremkę.... Pomożecie?

Elu, Moniko wiem co czujecie. Ja walczyłam z molami spożywczymi i ubraniowymi. Dostałam je w spadku po teściach. Na strychu była cała wylęgarnia. Fe! Na szczęście już chyba po wszystkim.

Agato wiem, że zdania są podzielone odnośnie foremek. Do muffinek mam formy z silikonu 2 x po 6 szt. i pojedyńcze , jak dotąd jestem z nich bardzo zadowolona. Można piec z papierowymi papilotkami w środku lub bez

Na wstrętne mole spożywcze mam jeden sposób który stosuje odkąd  poleciła mi go koleżanka i dzięki niemu pozbyłam się wstręciuchów - ustawiam w spiżarce na półkach z żywnością otwarte torebki z proszkiem do pieczenia ...możecie wierzyć lub nie , ale tak się ich pozbyłam i co jakiś czas tylko wymieniam proszek na nowy.    

tmrc_emoticons.lolJa się powoli przestawiam na silikonowe :mam już muffinki osobne ,babkę z kominem i tortownicę i powiem ,że jestem z nich bardzo zadowolona i co w mojej małej kuchni ważne zajmują mało miejsca. tmrc_emoticons.wink

Jeśli chodzi o paskudztwa  to walczyłam z mrówkami faraona skutecznie po 7latach i teraz z ninjami (chińskie biedronki) jak na razie bez  efektu tmrc_emoticons.wink

Haniu znalazłam takie porady, moż coś Ci się przyda  Anonimowy8 października 2013 22:03

Witam, zawiesilam na balkonie torebki herbaty z mieta i pokrzywa do tego spryskalam szczeliny w ktore wchodzily sprayem na owady i dzisiaj naprawde bardzo sie zdziwilam poniewaz tylko 3 byly w miejscu gdzie nie spryskalam i gdzie nie wywiesilam herbaty naprawde pomaga bede dalej obserwowac te trzy spryskalam sprayem.

kisieltruskawkowy9 października 2013 08:41

Ja też polecam spray na owady, spryskałam parapety i wszystkie ramy okienne (u mnie wchodziły przez szpary bo mam stare okna), do tego pokropiłam wszystko olejkiem miętowym. Dzisiaj znalazłam tylko kilka biedronek - martwych. Zobaczymy później czy nadal działa.

Anonimowy9 października 2013 14:12

W Łodzi tez masakra. Pogoda piekna a okna zamknietetmrc_emoticons.aw. Przeczytalam ze mentol pomaga wiec rozlalm na parapetach i framugach olejek do inchalacji (mentolowy). Musze przyznac ze pomaga. Powodzenia w walce z tym paskudztwem.

Anonimowy9 października 2013 17:38

Drodzy biedronkowicze !!!U mnie też jest ta plaga biedronek. Wiem że to nie humanitarne ale znalazłem sposób na te biedronki przynajmniej te chodzace wysmarować futryny okien wickvapur i nie chc wchodzić. zrobiłem taki eksperyment z jedną biedronnką która chodziła po parapecie tj: wysmarowłem wacik kosmetyczny tą maśćią i posmarowałem ten parapet do okoła tej chodzącej biedronki i ona nie mogła wyjść z tego okręgu , chodziła jak w niewidzialnej klatce. więc posmarowałem futryny tą maścią i narazie spokój. Życze miłego smarowaniatmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.lolMoniczko wieeeeelkie dzięki za podpowiedź

Proszę Bardzo Haniu ! Jak jeszcze coś mi wpadnie w oko to wkleje.

Ja nakupiłam takich lepów. Wyłapują ponoć osobniki męskie (jak zostaną żeniskie nie będą się rozmnażać). Kulki z lawendą do szaf. Dodadkowo coś w spreyu i zwykła muchobijka. Tak się ich pozbyłam tmrc_emoticons.smile a miałam ich z tysiąć. już 2 wylęgi wybiłam i jak do tej pory nic się nowego nie wykluło i nie lata.

Dziś się napiekłam w kuchni: tartę Maryny, pasztet z cukinią i ciasteczko... Padam... idę troszkę poleniuchować, a wam życzę dobrej nocki!!!

Agatko same pyszności dzisiaj stworzyłaś więc masz prawo teraz poleniuchować. Miłego wieczorku życzę !

Dzięki Monia tmrc_emoticons.smile

Haniu śliczny obrazek!

Idę już do męża, bo coś dostał temperatury   tmrc_emoticons.aw

tmrc_emoticons.love Kochane Dziewczynki  tmrc_emoticons.love Serdecznie Wam współczuję, wiem co przeżywacie  tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy ja mieszkam w wieżowcu, ok 20 lat wstecz mieliśmy karaluchy.razem ze Spódzielnią Mieszkaniową walczyliśmy ok 5-6 lat,mieliśmy je tylko w kuchni, w pozostalych pomieszczeniach nie.To był HORROR  tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy

Verciu, Haniu, Moniczko, dzięki za pyszną kawkę tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Dziewczynki, ja do pieczenia chleba mam foremki silikonowe-super,niczym je nie smaruję i "chlebek sam wychodzi" tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Do ciast mam tradycyjne blaszki ,ale one z czasem rdzewieją, wyrzucam,kupuję nowe tmrc_emoticons.love

Elu, jak się ma "Wspólników" w kuchni to z tym różnie bywa, jest balagan,ale Dzieci są szczęsliwe tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczorku tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

KOLOROWYCH SNÓW !

DZIEŃ DOBRY !

tmrc_emoticons.lolMaktoś ochotę?

Haniu dobre...uśmiałam się, bo ja jeszcze jedną wypije i też takiej trzęsawki dostanę

tmrc_emoticons.love Haniu rozbawiłaś mnie do łez  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile Dzięki Kochana  tmrc_emoticons.love Kawusia wypita.Buziaczki  tmrc_emoticons.love

Dzisiaj z Wiktorią ( ta starsza, młodsza to Marysia) szlejemy w kuchni z Termosiem,ale będzie zabawa tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Miłego dnia i udanego weekendu. tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_1 tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.cooking_10 tmrc_emoticons.cooking_9

Miłego dziewczynki

Ja dzisiaj w pracy - więc tylko Was podglądam

wpadłam na chwilkę, życzyć miłego weekendu!!! Idę dalej pracować przy porządkach przed domem. W przyszłym tygodniu ma być u nas po 17- 19 stopni  tmrc_emoticons.party

tmrc_emoticons.tonguePanienki do zobaczyska chyba we wtorek(mam wachtę a tam nie mam dostępu do kompa)