Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

tmrc_emoticons.love DOBRANOC tmrc_emoticons.love

Agatko no to miałaś prawdziwą okazję zakupową - super tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol Storczyk cudny  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Dobranoc Słoneczka  tmrc_emoticons.love

Kochane - moc buziaków znad morza.     Agatko - ten storczyk to dendrobium.  Piękny.

DZIEŃ DOBRY !

tmrc_emoticons.lol witam kochane netoperki

Agatko podgrzybki to raczej suche grzyby i już prawie wysuszone.To była przyjemność tmrc_emoticons.tongueogoda ,las , cisza i grzyby (wcale nie były brudne)

magi1 wrote:

Haniu super że byłaś na grzybkach  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile to już chyba ostatnie sztuki  tmrc_emoticons.smile

Monisiu masz rację, że przełozyliście urodzinki tmrc_emoticons.lol a robicie Kamilowi 18 w lokalu czy w domu ????

Zapraszam do oglądania 2 - program muzyczny, super polecam  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol własnie startuje tmrc_emoticons.smile

Magi ja myślałam ,że już nic nie nazbieram ,a tu niespodzianka duże i  zdrowe , ale masz rację to już chyba ostatnie

tmrc_emoticons.lolMoniczko to dla Kamila

Witam Słoneczka tmrc_emoticons.smile miłego dzionka tmrc_emoticons.smile 

Haniu grzybki cudne, bardzo lubie zbierać czarne łebki  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

A u nas dzisiaj pochmurno i chyba nie ma szans na Słoneczko  tmrc_emoticons.puzzled rano padało, teraz przestało ale jest tak szaro i ponuro tmrc_emoticons.smile robię dzisiaj na obiadek leniwe a potem wybiorę sie z Juniorem na spacerek  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Miłego dzionka  tmrc_emoticons.lol

Alu pozdrowionka  tmrc_emoticons.smile jesteś nad morzem ??? ale super  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile odpoczywaj Słoneczko  tmrc_emoticons.lol PS - Mama dziękuję  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Gabrysiu, dzieki za salatke, zrobie, bo tez lubimy nowe rzeczy, nowe smaki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Marzenko, doszlas juz mam nadzieje do siebie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love   A maz kiedy wraca, dzisiaj ? tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Haniu, gratuluje zbioru tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Powiem , tak w sekrecie, ze i ja mam caly pojemnik suszonych podgrzybkòw tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Tyle, ze nazbierali Rodzice, posuszyli i mi przyslali, robiac mi tym samym niespodzianke tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Minis, jak tam Tata??  I mam nadzieje i ja, ze lokal bedzie wolny tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  My dla mojej Kari, tez robilismy w lokalu, u znajomego. Jak imprezy sa male, to z checia sie robi w domu, a jak wieksze, to raczej lepiej w lokalu. Jakie menù planujesz ?? Urodziny ma w ta czy 3-go ??? Bo nie zajarzylam ? tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Gabrysiu, 18-scie okien !!????? Jak Ty sie z nimi wyrabiasz ?? :O :O

Agatko, ale zaszalalas tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Za taka cene, pewnie kazdy by zaszalal tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Super zakupy , super ceny tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Storczyk sliczny tmrc_emoticons.bigsmile   Mydelka juz popakowane, widze tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  I swietnie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Ala, buziaki, co porabiasz nad morzem ??? Wizyty rodzinne czy odpoczynek ??? tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Milej niedzieli kobietki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Haniu super zbiory ! Grzybowa na święta będzie pyszna !

Kamil Dziękuje za życzenia, nawet go zawołałam żeby sobie sam przeczytał - mówi - "Mama nie znam , ale Podziękuj Bardzo ! "  

A wiec dzisiaj swietuje ??? To i ja sie dolaczam tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party

Droga dorosłego życia niech będzie bez wielkiego picia.By marzenia się spełniały i z kacem nie odpływały.By rodzice oparcie w Tobie mieli,bo wiesz jak bardzo Ciebie pragnęli.Ty ucz się byś doszedł do celu,nie zboczył jak robi zbyt wielu.A zdrowie i szczęście niech Cię nie mija,by w Twym dorosłym życiu ważna była każda chwila.

Obiad zjedzony ,pozmywane ,pora na popołudniową kawkę. Zapraszam

Verciu , Kamil Serdecznie Dziękuje ! Dobrze myślałaś obchodzi urodziny 3 listopada a mieliśmy robić 9 niestety urodzin nie będzie.

Przepraszam , źle się wyraziłam urodziny będą tylko nie będzie imprezki ani Kamila ani mojej

Dostałam telefon - tata zmarłJeszcze jedna żałoba mi się nie skończyła..

Kamil zaczął odwoływać znajomych...Mama nie będzie 18-ki to będzie 19-ka - tak sobie to wytłumaczył... Szkoda mi go,że musiał stanąć przed takim wyborem - ale zachował się jak dorosły 

Nieeeeee !!!! Monis, przykro mi bardzo, ale to naprawde bardzo tmrc_emoticons.sad tmrc_emoticons.sad tmrc_emoticons.sad  Jestem blisko Ciebie i Twojej Rodziny tmrc_emoticons.sad tmrc_emoticons.sad

Pociesz sie tym, ze teraz bedzie wolny od wszelkiego cierpienia i dolaczy do zony ....

Ale sie narobilo Monis tmrc_emoticons.sad tmrc_emoticons.sad tmrc_emoticons.sad  Odeszli jedno za drugim :O :O :O  Przykro mi tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw

Kochana Moniczko współczuję Tobie i całej Rodzinie, tak to często jest że jak odchodzi jedna połowa to druga do niej spieszy. Przyjmijcie moj kondolencje, przykro mi bardzo  tmrc_emoticons.aw trzymaj się kochana  tmrc_emoticons.love

DZIĘKUJE KOCHANE !

Wiecie Kochane, przez te kilka lat kiedy tata leżał sparaliżowany mogłam się oswoić z myślą,że lepiej już nie będzie i nie stanie już na swoich nogach,ale zawsze żyłam nadzieją i w sobote wiedziałam ,że jade do niego i tam będzie...a teraz...dla Jego dobra ,żeby się nie załamał ani ja ani brat nie mówiliśmy o tym ,że Mama nie żyje - nic by to nie zmieniło a mógłby się załamać psychicznie. Pytał o Mame, ale odpowiedź była - wiedział,że miała operacje i musi leżeć...nie wiem czy dobrze zrobiłam nie mówiąc ,że nie żyje,ale tak się stało i rozliczą mnie za to na górze.

Moniczko wyrazy szczerego współczuciaJestem z Tobą myślami .Trzymaj się kochana tmrc_emoticons.sad

Moniko współczuje Ci bardzo tmrc_emoticons.aw

To straszne przeżycietmrc_emoticons.aw Trzymaj sie mocno: * : *

monika6500 wrote:

DZIĘKUJE KOCHANE !

Wiecie Kochane, przez te kilka lat kiedy tata leżał sparaliżowany mogłam się oswoić z myślą,że lepiej już nie będzie i nie stanie już na swoich nogach,ale zawsze żyłam nadzieją i w sobote wiedziałam ,że jade do niego i tam będzie...a teraz...dla Jego dobra ,żeby się nie załamał ani ja ani brat nie mówiliśmy o tym ,że Mama nie żyje - nic by to nie zmieniło a mógłby się załamać psychicznie. Pytał o Mame, ale odpowiedź była - wiedział,że miała operacje i musi leżeć...nie wiem czy dobrze zrobiłam nie mówiąc ,że nie żyje,ale tak się stało i rozliczą mnie za to na górze.

Moniczko kazdy z nas postepuje tak jak mu serce dyktuje, nie masz za co się obwiniac czy mieć teraz wyrzuty sumienia, nie wiem jak ja bym postapiła, ale wiem jedno że dla dobra moich bliskich jestem w stanie zrobic wiele, powiem nawet wszystko tmrc_emoticons.smile głowa do góry kochana. Teraz Tata już odpoczywa  tmrc_emoticons.smile razem z Mamą tmrc_emoticons.smile Bardzo to smutne i przykre, ale to jest zycie  tmrc_emoticons.aw mocno Cie skiskam i tulę, jestem z Wami tmrc_emoticons.smile

Moniko, bardzo Ci współczuję... Jestem z Wami Kochana. Pocieszeniem jest świadomość w to, że tata już nie cierpi i wiara w to, że spotkał się z mamą i oboje są teraz szczęśliwi  tmrc_emoticons.love  

DZIĘKUJE ŻE JESTEŚCIE ZE MNĄ !

Monisiu, przykro mi bardzo i bardzo Ci współczuję. Tyle nieszczęść w tak krótkim czasie to trudne przeżycia. Trzymaj się Kochana. Takie niestety jest życie i trzeba się pogodzić z odejściem najbliższych. Jestem z Tobą .

Moniko - wyrazy współczucia kochana, ściskam Cię mocno.

Dobrze zrobiłaś, zaoszczędziłaś Tacie cierpienia.

Kochane - odpoczywałam w Niechorzu. Pogoda była cudna, morze fantastyczne, ośrodek świetny. Dodatkowo basen, kosmetyczka, masaże. Wypoczęłam.

Moniko wyrazy współczucia, trzymaj się kochana tmrc_emoticons.aw

KOLOROWYCH SNÓW KOCHANE !

przyjmij wraz z rodziną wyrazy współczucia,bardzo przykro mi,trzymaj sie musisz byc silna teraz

Moniko bardzo Ci współczuję....  tmrc_emoticons.sad masz bardzo mądrego syna!

Alu super, że wypoczełaś. Czasami trzeba oderwać się od codzienności i poleniuchować w jakimś spa. Odkryłam to niedawno... Jak się naładuje baterie to, aż chce się pracować  tmrc_emoticons.smile

Haniu super grzyby. Ja zazwyczaj wybieram się na maślaczki, a przy nich jest trochę pracy. Teraz znalazłam miejscówkę z boczniakami i one królują teraz w kuchni.

Weroniko Pani odrazu w sklepie mydełka bardzo ładnie popakowała. Teraz zostało mi dokończyć kilka wybranych haftów i będe miała prezenty pod choinkę tmrc_emoticons.smile

Jeszcze raz dziękuje Wam Wszystkim za wsparcie

kokolidek wrote:

Kochane - moc buziaków znad morza.     Agatko - ten storczyk to dendrobium.  Piękny.

Alu ,ale Ci "zazdroszczam"tego wyjazdu. A tak poważnie to dobrze ,że się zrelaksowałaś

Pobudka

zaraz podam kawkę

DZIEŃ DOBRY !

Moniko, najszczersze wyrazy współczucia.

Witajcie kochane .

Ale mam dziś nerwa, aż mi się rece trzęsą. Nie potrafie pojąć jak ludzie mogą być tak podli tmrc_emoticons.aw

Rzecz sie tyczy 88 letniej mojej kochanej sąsiadki, jej synowych i wnucząt, którym tylk zależy na mieszkaniu a nie na zyciu starszej kobiety, która przez tyle lat swojego życia dostała ostro w kość. Wiec żeby jej na starośc chociaz dali spokojnie pożyć, to robią jej tak starszne rzeczy, że aż sie płakać chcetmrc_emoticons.aw

Ale my sąsiedzi nie damy jej skrzywdzić, bedziemy walczyć na ile możemy jako obce osoby.

Nie rozumiem i chyba niegdy nie zrozumiem skad w ludziach taka zawiśćtmrc_emoticons.aw płakać sie chce tmrc_emoticons.aw

tmrc_emoticons.love Kochana Moniczko, serdecznie Ci współczuję.Przytulam Cię mocno i całuję. Jestem z Wami tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Witajcie Kochane  tmrc_emoticons.love Jestem już w domu. tmrc_emoticons.love

Witaj Grażynko, dobrze że jesteś  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love  

witajcie,u nas dzisiaj wiało ale było cieplusio,porobiłam dwa prania,już sa poskładane tmrc_emoticons.smile pocwiczyłam zumbe dałam dzis czadu bo sama w domku tmrc_emoticons.lol a teraz zaczynam czuc plecki tmrc_emoticons.puzzledmyslę że to przejdzie zrobiłam bułki na parze faszerowane konfitura żurawinowo truskawkowo malinowa pyszne tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love a jutro robię chlebek grecki na zakwasie,miłego wieczorku papap tmrc_emoticons.wink

immanuel wrote:

Witajcie kochane .

Ale mam dziś nerwa, aż mi się rece trzęsą. Nie potrafie pojąć jak ludzie mogą być tak podli tmrc_emoticons.aw

Rzecz sie tyczy 88 letniej mojej kochanej sąsiadki, jej synowych i wnucząt, którym tylk zależy na mieszkaniu a nie na zyciu starszej kobiety, która przez tyle lat swojego życia dostała ostro w kość. Wiec żeby jej na starośc chociaz dali spokojnie pożyć, to robią jej tak starszne rzeczy, że aż sie płakać chcetmrc_emoticons.aw

Ale my sąsiedzi nie damy jej skrzywdzić, bedziemy walczyć na ile możemy jako obce osoby.

Nie rozumiem i chyba niegdy nie zrozumiem skad w ludziach taka zawiśćtmrc_emoticons.aw płakać sie chce tmrc_emoticons.aw

Elu ja też nie rozumiem tego pędu do pieniądza,bez patrzenia na starych i słabych tmrc_emoticons.crazy

Elu czasami ludzie potrafią być naprawdę podli i to najbliżsi, aż serce ściska jak to sie widzi. Ale niestety nie wie skąd się to bierze w ludziach.

Grażynko witaj Słoneczko, cieszę się, że już jesteś tmrc_emoticons.smile

Alu witaj po odpoczynku, fajnie że miło spędziłaś czas  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Aguś super dzionek  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol bułeczki mniam napewno pyszne, daj znac jak wyszedł chlebek tmrc_emoticons.lol i nie szalej tak z zumbą tmrc_emoticons.smile ale ciesze się, że ćwiczysz tmrc_emoticons.smile nie jestem sama w tych torturach ćwiczeniowych tmrc_emoticons.smile

A ja teraz już odpoczywam, też była zumba i to ponad godzinkę, zrobiłam sorbet jagodowy żeby sobie troszku życie osłodzić tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol pyszny był tmrc_emoticons.lol

Miłego wieczorku kochane  tmrc_emoticons.love

Ja już wstałam ,a Wy?

DZIEŃ DOBRY !      

I ja sie witam  tmrc_emoticons.love