Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Elu moje zdanie jest takie samo jak Moniki.Taki sposób nagradzania to strzał w 10

DOBRANOC !

DZIEŃ DOBRY SŁONECZKA !  

Haniu - ja mam garnki bardzo podobne do tych , firmy thermomix coś tam i jestem  zadowolona, a właściwie nie wyobrażam sobie tradycyjnych garów.  Więcej napiszę później, bo na tablecie dostaję szału, muszę wyciągnąć laptopa.  

Miłego dnia Słoneczka   tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.lolWitam i pozdrowienia zostawiam

tmrc_emoticons.love Haniu, moja koleżanka ma te "gary" i jest Niezadowolona, mięso przywiera, przypala się  tmrc_emoticons.crazy Garnki wykorzystuje do gotowania tradycyjnego  tmrc_emoticons.crazy,czyli woda i tłuszcz  tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Elu, życzę wspaniałych i radosnych chwil spędzonych w gronie rodzinnym. Pozdrowienia dla Mamusi  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love   Elu i Bartku, robicie wspaniałą "robotę" wasz trud będzie wynagrodzony udanym konkursem. Buziaczki tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Wszystkim Nietoperkom, życzę milej niedzieli i pełnego relaksu na poniedziałek  tmrc_emoticons.love Buziaczki  tmrc_emoticons.love

Napisałam długą wiadomość i error brrrr tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy

A więc piszę od nowa tmrc_emoticons.lol

Dzisiaj obudziło mnie piękne słoneczko za oknem tmrc_emoticons.lol mężulek zrobił pyszną jajeczncę na śniadanko podaną do łóżeczka tmrc_emoticons.lol a teraz tworzy sos pomidorowy ma obiadek z makaronem tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol teraz się zachmurzyło  tmrc_emoticons.puzzled a myślałam że będzie piękny słoneczny dzionek tmrc_emoticons.lol

Wczoraj mieliśmy gości, pośmialiśmy się, pogadaliśmy tmrc_emoticons.lol dzisiaj i jutro odpoczynek tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol jedziemy dzisiaj tylko jeszcze na zakupy po strój sportowy dla Juniorka i po buty sportowe na hale - w prezencie za matmę, będzie miał niespodziankę bo jeszcze nic nie wie, ale nalezy mu się za pracę jaką wykonał tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol musze jeszcze kupić doniczki bo Mama przywiezie mi swoje zamie - bo u niej cos nie rosną, za to oje rosną jak szalone tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Miłego dzionka tmrc_emoticons.love

Witajcie jeszcze raz ! Dzisiaj coś się dzieje z przepisownią, jeszcze nigdy tyle czasu nie wstawiałam przepisu - co chwilke jakiś Error. Mam nadzieje,że nic mi się nie pogubiło w przepisie - musze zaraz sprawdzić.

U mnie teraz świeci słoneczko choć na termometrze tylko 7*C , oby taka pogoda utrzymała się do końca dnia

hej kobitki

mogę tu z wami czasami coś popisać?

Możecie mi doradzić z jakiego przepisu skorzystać na bułki [chlebek] aby podać w nim zupkę krem na imprezie?

Robiłyście coś takiego?

tmrc_emoticons.lolOczywiście to taka nasza paplaninka ,piszemy tu o wszystkim i o niczym tmrc_emoticons.lol

kokolidek wrote:

Haniu - ja mam garnki bardzo podobne do tych , firmy thermomix coś tam 

Miało być thermostar  coś tam - ale tablet dopisuje sam.

DOBRANOC ! KOLOROWYCH SNÓW !

DZIEŃ DOBRY !

Witajcie tmrc_emoticons.lol oj lubię takie poniedziałki jak dzisiaj  tmrc_emoticons.smile nie musiałam rano się zrywać do pracy tmrc_emoticons.smile ale jutro już wstanę hihihihi ale za to tydzień będzie krótszy tmrc_emoticons.lol robiłam dzisiaj placki ziemniaczane na obiadek i robię jeszcze na jutro krupniczek tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Miłego wieczorku tmrc_emoticons.lol

Witaj Beatko tmrc_emoticons.lol oczywiście że możesz tu z nami pisać zawsze i wszędzie tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  a co do chlebka na zupke to ngdy takiego sama nie robiłam , zawsze kupowałam w piekarni już gotowy, ale może dziewczyny coś więcej pomogą tmrc_emoticons.lol

Oj ja też lubie takie poniedziałki...a od jutra znowu szara rzeczywistość i zebranie w szkole w tym tygodniu. Dzisiaj z mężem popichciliśmy troche w kuchni a teraz relaksik  przy TV i - każdy przy swoim laptopie Dzieciaki w pokojach Miłego wieczorku.Kochane

Marzenko jak tam zakupy ? Udała się niespodzianka dla Juniora ?

Beatko umknął mi Twój wczorajszy komentarz ...pewnie ,że możesz z Nami popisać - a nawet czasami poimprezować... Jak cofniesz się wstecz kilkanaście stron to zobaczysz jaką miałyśmy impreze... mam nadzieje ,że Dziewczyny potwierdzą Oj działo się !

Jeżeli chodzi o chlebek to też nie piekłam samodzielnie

Witajcie dziewczyny! najpierw spóżnione życzenia urodzinowe - dużo zdrówka, miłości, pomyślności i spełnienia marzeń  tmrc_emoticons.party

Witaj Beatko w naszym gronie tmrc_emoticons.smile

Troszkę mnie nie było, ale moje nastroje są zmienne.  Dwa dni czułam sie dobrze, zaś w sobotę spałam do 14 nie nadawałam się do niczego.... spać poszłam o 20    tmrc_emoticons.lol  nigdy tyle nie spałam.

Dziś za to mąż wyrwał mnie z domu i pojechaliśmy kibicować bratu na rajd off road -> XI TRIAL 4x4 POLITECHNIKA LUBELSKA

Ja potwierdzam ,że dzieje się tu zawsze coś hihihi

Moniczko tak zakupy się udały tmrc_emoticons.lol Junior bardzo zadowolony i bardzo zaskczony niespodzianką tmrc_emoticons.smile już nie mógł sie doczekac pójścia do szkoły na w-f aby załozyć nowe butki i strój, ach Ci mali faceci tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.lol ja zebranie juz miałam więc życzę Tobie spokojnego zebrania tmrc_emoticons.smile

Ja też już relaksik tmrc_emoticons.lol z kubkiem herbatki w ręku, poćwiczyłam Ewkę i teraz odpoczywam tmrc_emoticons.smile dziewczyny a jak tam Wasza zumba ćwiczył ktoś tmrc_emoticons.lol Agatka jest teraz poza zasięgiem tmrc_emoticons.smile  tmrc_emoticons.smile Agatko wypoczywaj, ja pamietam że na poczatku strasznie mi się chciało spać tmrc_emoticons.smile ale potem w 4 miesiącu mi przeszło tmrc_emoticons.smile dużo dobrego Słoneczko tmrc_emoticons.smile

Miłego wieczorku tmrc_emoticons.love

Dobranoc Słoneczka tmrc_emoticons.love spijcie slodko i słodko śnijcie  tmrc_emoticons.lol i ciepło się jutro rano ubierzcie bo ma być na -  tmrc_emoticons.smile

Agatko spanie też miałam dobre w ciąży ( z synem ), ale z czasem przeszło i nabrałam takiej energii, że dwa dni przed porodem myłam jeszcze okna, choć przybrałam na wadze bardzo dużo...mimo, że wcale tak dużo nie jadłam a syn  "bykiem" się nie urodził.

Ciekawe jak Nasza druga ciężarna ? Niusiu co u Ciebie ?

Marzenko ciesze się, że niespodzianka się udała i Junior jest zadowolony Należało Mu się za takie sukcesy !

Trzymam kciuki za kolejny etap !

tmrc_emoticons.love Kolorowych snów i spokojnej noc  tmrc_emoticons.love

Beatko, cieszymy się,  że chcesz z nami zwyczajnie pogadać o wszystkim, nie tylko o  pichceniu. tmrc_emoticons.love

KOLOROWYCH KOCHANE ! 

Pa, pa Kochane. Ja mam ten tydzień bardzo ciężki. Dobrze, że krótki.  tmrc_emoticons.love

Witajcie, Kochane  tmrc_emoticons.love  Urodziny były super, Mamusia ucieszyła się z kwiatów, prezentów, tortu... ale najvbardziej z nas, przyjechali wszyscy  tmrc_emoticons.love  Uwielbiam takie spotkania... można naładować akumulatory, bo... bo nie ma to jak rodzina!  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love  

Za wszystkie życzenia Mama dziękuje  tmrc_emoticons.love  Trochę się dziwi, że tyle mam znajomych, których nie widziałam  tmrc_emoticons.smile  I że tyle sadreczności może nyć w internecie?  tmrc_emoticons.smile  

A torcik zrobiłam taki:

Wszystkie pomysły oczywiście zaczerpnięte z Przepisowni:

bisztopt: http://www.przepisownia.pl/przepisy/m%C3%B3j-idealny-biszkopt-kakaowyo/453468

krem: http://www.przepisownia.pl/przepisy/krem-czekoladowy-nie-tylko-do-tort%C3%B3w/340657#comment-50730

polewa: http://www.przepisownia.pl/przepisy/3-kolorowy-deser-ptasie-mleczko-z-czekolad%C4%85/450389

modelina do dekoracji: http://www.przepisownia.pl/przepisy/czekoladowa-modelina-o/453503#comment-50731

do tego pącz i galaretka z czarnej porzeczki (cieniutka warstwa na każdym krążku przed położeniem kremu)

Wszystko razem... rozkosz dla podniebienia  tmrc_emoticons.love  Polecam! 

DZIEŃ DOBRY SLONECZKA !

Elu tak się ciesze,że urodzinki Mamusi się udały i spotkanie w rodzinnym gronie też, bo tak jak piszesz - nie ma to jak rodzina !

Takie pyszności z samego ranka    mniam Torcik wygląda smakowicie i bardzo dostojnie się prezentuje...śliczny !

tmrc_emoticons.smile Witam witam i o samopoczucie dziś pytam tmrc_emoticons.wink

Dzień dobry, chyba nie nadrobię nieczytanych postów. Dużo się u nas dzieje, bardzo dużo - trochę na plus trochę na minus jak to w życiu bywa. Mam nadzieję że u Was pomyślnie, wszystkie zdrowe, uśmiechnięte i pełne energii. Magi gratulacje dla Juniora, Elu tort - cudo!!!, Kocica fajnie, że zaglądasz, Haniu ja jutro idę na pokaz tych garnków, podobno super nie są ale idę po parasolkę tmrc_emoticons.tongue Buziaki dla Was idę do lekarza zaraz.

Monia... meeeega spóźnione ale meeeeeeeeeeeega szczere życzenia tmrc_emoticons.smile

Dzien dobry Sloneczka tmrc_emoticons.love brrr siedze dzisiaj w pracy bez ogrzewania bo cos sie popsulo i kaloryfery nie grzeja - mam 15 stopni i grzeje sie herbata i dodatkowym sweterkiem, zawsze mam awaryjny. Ale rece marzna tmrc_emoticons.aw mam nadzieje ze szybko naprawia usterke tmrc_emoticons.smile bo sie pochorujemy wszyscy.             Eluniu torcik cudny i wyglada pysznie, ciesze sie ze spotkanie w rodzinnym gronie sie udalo i Mama byla zadowolona, rodzina jest najwazniejsza  tmrc_emoticons.lol       Witaj Karolinko, co tam u Ciebie ? Dawno nie zagladalas tmrc_emoticons.smile idziesz do lekarza ??? jakies chorobsko ?   milego dzionka dla wszystkich  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Elu, Rodzina jest najważniejsza i w rodzinie Siła  tmrc_emoticons.love Cieszę się że podladowałaś akumulatory, a torcik " ślinka leci"  tmrc_emoticons.love

W Szczecinie jest piękna pogoda, świeci słoneczko, ale jest zimno tylko 3*C tmrc_emoticons.love

Kochane życzę miłego dnia i zapraszam na kawkę tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love

Karolinko....mega poooooooooooooooodziękowania !

Marzenko oby szybciutko naprawili awarie...żebyś się Nam nie pochorowała !

Grażynko dziękuje za popołudniową kawusie !

U mnie przez cały dzień chłodniutko - teraz 3*C , ale póki co rano jeszcze minusów nie ma. Chyba czas pomyśleć o wymianie opon

Marzenko do herbatki możesz dolać odrobinę rumu  tmrc_emoticons.bigsmile

Dziś rano źle się czułam, ale czasami są w pracy takie sprawy, które trzeba zalatwić. Więc bez jedzenia z gumami orbit przetrwałam do 10 i wróciłam do domu. Po śniadaniu jakoś mi przeszło i zabrałam się do porządków, bo domek troszkę się zaniedbał przez 1,5 tygodnia. Więc prałam, piekłam, poodkurzałam, a popołudniu skończyłam malować płot. Mam nadzieję, że jutro i pojutrze skończym czepiać deski i będzie koniec, chociaż z jednej strony  tmrc_emoticons.smile

Miłego wieczoru dziewczyny  tmrc_emoticons.smile

Ja biorę książkę i troszkę sobie poczytam  tmrc_emoticons.wink  i zjem mufinki  mniam mniam

Agatko pracusiu dbaj o siebie i jeszcze kogoś tmrc_emoticons.wink

Marzenko trzymaj się cieplutkoBoże broń nie rozchoruj się

Grażynko dzięki za kawkę i zapraszam na jutro tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Haniu, dziękuję za zaproszenie,z przyjemnością skorzystam tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Marzenko, ubieraj się cieplutko i nie daj się grypie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Agatko, oszczędzaj się tmrc_emoticons.wink i dbaj osiebie za Dwoje tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love  a to dla Ciebie                                  

Witam wieczorkiem tmrc_emoticons.lol

Jakoś przetrwałam te 8 godzin w zimnie  tmrc_emoticons.wink ale mam osoby które się troszczą i przyniosły mi farelka więc troszku nagrzałam i tak się wymieniać będziemy bo zimno bedzie do końca tygodnia tmrc_emoticons.puzzled musze wziąść jeszcze jeden sweterek do pracy i zapas herbatki tmrc_emoticons.smile kupiłam dzisiaj jeszcze korzeń imbiru na rozgrzanie tmrc_emoticons.smile

Agatko oj szalejesz kochana tmrc_emoticons.smile a jakie muffinki upiekłaś  tmrc_emoticons.smile???? tmrc_emoticons.smile dbaj o siebie tmrc_emoticons.smile a ja gdybym się napiłą herbatki z rumem to bym długo nie popracowała hihihi tmrc_emoticons.bigsmile

Dziewczyny dziękuje za troskę, nie dam się  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile chociaż strasznie kicham dzisiaj tmrc_emoticons.puzzled

Miłego wieczorku tmrc_emoticons.love

MIŁEGO WIECZORKU !

PIĘKNY,PIĘKNY..... I NA PEWNO SMACZNY TORCIK