Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

:                        Wstajemy ,wstajemy

Grażynko pamiętam

DZIEŃ DOBRY KOCHANE !    

Dzień dobry

tmrc_emoticons.love     tmrc_emoticons.love    Dzień Dobry, Wszystkim  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love  

Dziękuję za pyszną kawę  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.cooking_7   Dziś piekę pierniki na niedzielne Świąteczne spotkanie fanów TM  tmrc_emoticons.party  Jutro będziemy z Kasią dekorować... Pokażę rezultaty! Miłego dnia Wam życzę  tmrc_emoticons.love  

Dzien dobry Sloneczka tmrc_emoticons.lol za kawke dziekuje pyszna tmrc_emoticons.smile a ja dzisiaj zasmarkana jak diabli tmrc_emoticons.aw pobolewa mnie tez gardlo. A do tego jeszcze zimnica w pracy zwariowac mozna. Ale nie dam sie - pokonam wirusa tmrc_emoticons.smile milego dzionka tmrc_emoticons.love

Marzenko trzymaj się kochana

Witajcie Kochane !

Marzenko nie daj się ! Ja też zakatarzona i kicham namiętnie, ale muszę być na chodzie

Elu z którego przepisu robisz pierniczki ? Czy to jest wersja "długoterminowa" , chodzi mi dokładnie czy to są pierniczki do spożycia od ręki czy mogą poleżeć do świąt ?

Oj, Marzenko biedna...  tmrc_emoticons.puzzled  Nie daj się! Walcz!  tmrc_emoticons.smile  Monisiu, Ty też walcz, żeby Cię nie zmogło!

Ja przez 3 dni też jakoś niedomagałam, wszystkie kości i mięśnie mnie bolały, w głowie trzeszczało... brr. Przez 2 dni leczyłam się gripexem a wczoraj dostałam od syna "szota" (chyba tak się pisze, hihihi) =miód z cytryną i wódką  tmrc_emoticons.smile  Po trzecim kieliszku padłam  tmrc_emoticons.wink  A dziś czuję się jak nowo narodzona  tmrc_emoticons.love  Tylko trochę dziwnie  tmrc_emoticons.party  Pozdrawiam

Moniczko, pierniki robię z tego przepisu:

http://przepisownia.pl/przepisy/babciny-piernik-dojrzewaj%C4%85cy/341250

Są długoterminowe  tmrc_emoticons.smile  Te, które piekę dzisiaj są z ciasta zarobionego 10 dni temu ale jutro zarobię takie dla siebie i po ok.2 tygodniach upiekę dla nas.  tmrc_emoticons.smile  Te wychodzę jak takie "Katarzynki", są pulchne w środku i trzeba je po upieczeniu trzymać w puszce albo w jakiejś torbie. 

Robię jeszcze inne (bez kakao) z tego przepisu:

http://przepisownia.pl/przepisy/pierniczki-na-choink%C4%99/438420

i te są chupiące i cieniutkie, nadają się na choinkę i do wszelkich dekoracji. I ona też nadają się na długie leżenie. Oststnio zrobiłam ich tyle, że część schowałam tak dobrze, że jedną puszkę znalazłam dopiero przy porządkach wiosennych  tmrc_emoticons.smile  I wszyscy byli zachwyceni, że przed Wielkanocą mamy pierniczki na deser  tmrc_emoticons.smile  

tmrc_emoticons.love Haniu,trudno mi było wstać o godz. 4-tej  tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love ale dziękuję za pyszną kawusie i herbatkę  tmrc_emoticons.love Moniczko i Haniu buziaczki za piekny poranek  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Marzenko i Moniczko, jak samopoczucie??? tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Dobrej i Spokojnej Nocy tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.lolGrażynko kawka nawet w południe się znajdzie hihihi tmrc_emoticons.wink

tmrc_emoticons.love Dziękuję Haniu, przyjęłam zaproszenie tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Witajcie wieczorkiem tmrc_emoticons.lol zdróweczko jako tako - daję radę tmrc_emoticons.smile kupiłam sobie sudafed na katar bo mnie strasznie męczy, a po nim mam lepiej tmrc_emoticons.smile i biorę rutinoscorbin i piję herbatkę z pigwą, lipę i imbir tmrc_emoticons.smile mam nadzieję że to pomoże tmrc_emoticons.smile

Elu fajny przepis na pierniczki, wypróbuję tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Moniczko to obie jesteśmy pociągające hihihi tmrc_emoticons.lol kuruj się Słoneczko i nie daj się tmrc_emoticons.smile ja też nie mogę być chora musze być na chodzie tmrc_emoticons.smile

Miłego wieczorku i spokojnej kolorowej nocki tmrc_emoticons.lol

Pobudka ,wstajemy,szkoda dnia

WITAJCIE KOCHANE !

Elu dziękuje Ci za linki do pierniczków, zapisałam sobie w przepisach i myśle , że na przyszły tydzień zaczne działać  Przepis na lukier też już mam z Twojego przepisu i jeszcze inny

Staram się nie dawać chorobie, ale tak jak pisze Marzenka też jestem pociągająca - szkoda,że tylko nosem

U mnie dzisiaj tylko 2*C . Gdzieś przez chmurki przebija się słoneczko, ale wiele cieplej pewnie nie będzie

Dziś wyprawa do szkoły na zebranie.. tak tego nie lubię - siedzieć dwie godziny i co zebranie wysłuchiwać tego samego. Brrr

Moniczko współczuję Ci tych zebrań tmrc_emoticons.crazy ja je już mam daleko w tyle ,aż mi ich żal(to znak że się zestarzałam  dzieci ze szkoły wyrosły tmrc_emoticons.aw )Dla chętnych kawka

tmrc_emoticons.love  Haniu, Moniczko, Dziękuję za miłe przywitanie i pyszną kawkę tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Kochane Słonieczka, "przepędzajcie" chorobę tmrc_emoticons.wink Imbir bardzo pomaga w walce z przeziębieniem tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Miłego i Pogodnego Dnia tmrc_emoticons.love

Witajcie kochane tmrc_emoticons.smile

ostatnio mało zagladam, bo nabyliśmy z mężem nową gre - rummikub) i całe wieczory spedzamy grając tmrc_emoticons.smile

u nas dzis -2 na termometrze rano byłotmrc_emoticons.smile wyciagnełam kozaki i kurtke zimowątmrc_emoticons.smile

mamy zime tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.lolElu i tak trzymaj nic nie zastąpi takiej bliskości .Pozdrowienia dla Bartka tmrc_emoticons.bigsmile

ElaK wrote:

Za wszystkie życzenia Mama dziękuje  tmrc_emoticons.love  Trochę się dziwi, że tyle mam znajomych, których nie widziałam  tmrc_emoticons.smile  I że tyle sadreczności może nyć w internecie?  tmrc_emoticons.smile  

A torcik zrobiłam taki:

Elu , torcik cudny i pewno tak samo smaczny jak piękny. Świetny pomysł z oblaniem polewą i czekoladową dekoracją.  Czy ta galaretka to miała zastąpić nasączanie biszkoptów?

Dnia dobrych zdarzeń Wam zyczę tmrc_emoticons.smile

Haniu dobrze,że teraz mam tylko jedno zabranie,bo kiedyś musiałam się klonować ponieważ u córci i syna były w jednym czasie

Elu wspólne wieczory z kochającą osobą są niezastąpione i to jest ważne dla całokształtu rodziny którą tworzycie

marmag wrote:

Dnia dobrych zdarzeń Wam zyczę tmrc_emoticons.smile

Wzajemnie ! Miłego Dnia ! I dużo słoneczka

magi1 wrote:

Dzien dobry Sloneczka tmrc_emoticons.love brrr siedze dzisiaj w pracy bez ogrzewania bo cos sie popsulo i kaloryfery nie grzeja - mam 15 stopni i grzeje sie herbata i dodatkowym sweterkiem, zawsze mam awaryjny. Ale rece marzna tmrc_emoticons.aw mam nadzieje ze szybko naprawia usterke tmrc_emoticons.smile bo sie pochorujemy wszyscy.             Eluniu torcik cudny i wyglada pysznie, ciesze sie ze spotkanie w rodzinnym gronie sie udalo i Mama byla zadowolona, rodzina jest najwazniejsza  tmrc_emoticons.lol       Witaj Karolinko, co tam u Ciebie ? Dawno nie zagladalas tmrc_emoticons.smile idziesz do lekarza ??? jakies chorobsko ?   milego dzionka dla wszystkich  tmrc_emoticons.love

Dziękuję za troskę Marzenko, choroba niestety, taka szczęśliwa byłam przez chwikę,  myślałam że jestem w ciąży a tu jak grom z nieba,  informacja, że mnie żre choroba. Ale nie z takich ludzie wychodzą będzie dobrze i tego się trzymam,. Pozdrawam Was i nie wiem kiedy zajrze czeka mnie dużo dużo zmian.

Witajce Słoneczka tmrc_emoticons.lol

Oj ciężki dzionek za mną, w pracy szaleństwo a jeszcze ten paskudny katar brrr tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw ale jakoś trwam tmrc_emoticons.smile

Karolinko współczuję, jestem z Tobą i życzę szybkiego powrotu do zdrowia tmrc_emoticons.smile napewno wszystko będzie dobrze i się ułoży tmrc_emoticons.smile pozdrawiam tmrc_emoticons.smile

Moniczo spokojnego zebrania i dużo zdróweczka tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile 

Oby tylko nam się nie pogorszyło tmrc_emoticons.smile

Dziekuję za kaweczkę - dzisiaj nawet nie zdążyłam wypić ani jednej do końca - robiłam sobie, troszku popiłam i reszta do zlewu, kołowrotek dosłownie tmrc_emoticons.smile

Miłego dzionka Słoneczka tmrc_emoticons.lol

witajcie,jakoś nie zaglądam często wybaczcie dzisiaj to miałam jazde wróciliśmy z młodym ze szpitala z izby przyjęć tmrc_emoticons.awbiedak na szczescie skończyło się tylko stłuczenie i krwiak ręka obdarta tmrc_emoticons.sadteraz opatrunek altacet i tak conajmniej tydzień,młody zapłakany ze zaległości w skzole będą,on chce do szkoły!!!nie mam już sił mu tłumaczyc tmrc_emoticons.awale muszę byc twarda

wogóle cały tydzien to jazda była uwięziona we własnym mieszkaniu :O tylko otwarcie drzwi przez serwis awaryjny koszt prawie 400 :O koszt nowej zapatki do drzwi ok 1000 nie wiem po co takie drogie drzwi kupili w utrzymaniu w poniedziałek będzi efirma i montujemy nowe drzwi tmrc_emoticons.party

miłego wieczorku dziołszki

Witajcie wieczorkiem  ! Wróciłam jakiś czas temu z zebrania , cała się trzęsę z zimna i rozgrzewam się kolejną  gorącą herbatką. W szkole ok – na tapecie palenie papierosów na terenie szkoły i e-papierosów nawet na lekcjach ! Szok ! Co się teraz dzieje w tych gimnazjach, nie ma to jak ośmioklasowy system nauczania – byłam i jestem za !

Karolinko trzymam kciuki za pomyślne zakończenie spraw zdrowotnych ! Nie daj się !

Agnieszko co to Ci się przytrafiło ? Zatrzasłaś się w mieszkaniu ? No ładnie się narobiło, kurcze teraz koszty niesamowite...jak się to stało ? A z synkiem jakaś przygoda szkolna czy na dworze ? Dobrze, że skończyło się tylko krwiakiem i siniakami... Mama się teraz zajmie pielęgnacją a w szkole ponadrabia jak ma taki zapał do nauki.  Zdrówka !

Marzenko mam nadzieje, że się Nam nie pogorszy , bo muszę upolować ładną pogodę i zacząć myć okna na święta - jest ich trochę  Zebranie przeleciało na podpisach i czytaniu zarządzeń dyrekcji na temat papierosów. Nie daj się i do pracy ubieraj się cieplutko póki Wam nie naprawią ogrzewania

Buziaki

Grażynko masz racje imbir super rozgrzewa. Muszę sobie znowu kupić, bo się skończył a teraz czas i pora żeby z niego korzystać...tak na rozgrzewkę 

Kocica wrote:

Marzenko gratulacje !!! Aż serce rośnie z dumy tmrc_emoticons.smile 

U mnie śmieciarze ostatnio też zapomnieli zabrać frakcji mokrej. Mogli ją przeoczyć, bo z mężęm po 2 tygodniach mamy mniej niż worek 60 l.

Mam też dla was dobrą nowinę. Zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny tmrc_emoticons.smile więc wychodzi, że na przyszłe wakacje bedzie nas już troje lub więcej tmrc_emoticons.wink

W przyszłym tygodniu wizyta u ginekologa wszystko potwierdzi  tmrc_emoticons.love już się cieszę. Wychodzi, że to już 6 tydzien, a ponoć w 7 już słychać bicie serduszka.

Mam też pytanie czy macie sposób na poranne mdłości. Piję rano wodę z cytryną, ale nie za bardzo się czuję od 2 dni  tmrc_emoticons.aw

Kochanie, gratuluje z calego serca tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Ciesze sie razem z Wami tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party  Jesli chodzi o mdlosci, to mam nieprzyjemne wspomnienia tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Wymiotowalam cala ciaze, ktòra trwala 9 i pòl miesiaca w dodatku, i na zakonczenie jeszcze zaraz po urodzeniu :O :O :O  Nie jadlam miesa wcale, bo nie przechodzilo mi przez gardlo tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  i musialam pic zelazo za to. Sery tez mi przeszkadzaly i wszelkie chrupki , i frytki. Minelo juz 20 lat, ale pamietam wszystko dokladnie tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Miesa jem do dzis malo, sery jem, ale czasem zatykam nos, bo mi przeszkadza zapach, a chrupek wcale tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Skladam i gratulacje dla Marzenki i Krzysia, no i tatusia tez tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Zdolny synek, rodzice dumni tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Oby tak dalej, kochanie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Dziekuje za wszystkie dobranocki i poranne kawki, dziewczynki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

monika6500 wrote:

Witajcie Kochane !

Elu Najlepsze życzenia dla Mamusi z Okazji jutrzejszych urodzin, zdrówka

Kamil swoje urodziny w niedziele spędził w domku z Nami , pojechał tylko na godzinke do znajomych gdzie dostał pasem na a póżniej o 23.40 ( w godzine swoich narodzin ) dostał od siostrzyczki i mamusi, bo tatuś już spał. Dwie minuty po północy złożył mi życzenia urodzinowe , które też spędziłam w poniedziałek sama, bo mąż pojechał do Warszawy. Przyjdzie czas to sobie odbijemy i zrobimy taką impreze, że Och !

Monis, najlepszego dla Ciebie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Duzo buziaczkòw i spelnienia marzen tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Jeszcze raz dla synka tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Odbijecie predzej czy pòzniej tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Elu, moc zyczen i dla Twojej Mamusi tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

BEATA40TKA wrote:

hej kobitki

mogę tu z wami czasami coś popisać?

Witaj tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Pewnie, ze mozesz sobie pogadac tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Im nas wiecej, tym weselej tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

W koncu dotarlam do konca tmrc_emoticons.bigsmile   208 nowych wpisòw znalazlam :O :O  Rozpisalyscie sie kobietki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Monis, Marzenko,  trzymajcie sie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   I to cieplo tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Karolinko, co sie dzieje ??? Chorujesz jeszcze od tamtej pory ??? Musisz zadbac o siebie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Jestem z Toba tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Agatka, na szczescie, choruje pozytywnie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Grazynko, zdrowiejesz i Ty , mam nadzieje, kochanie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  

Elu, torcik smakowity, a najwazniejsze, ze uroczystosc sie udala tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Teraz zdam relacje od siebie tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  U nas tez zimniej sie zrobilo, 15° rano, koldry poszly juz w ruch, bo w domu zimno. Poza tym praca i obowiazki tmrc_emoticons.smile  I notoryczny brak czasu :O :O  Mama lepiej, juz po nastepnej operacji, powoli dochodzi do siebie tmrc_emoticons.bigsmile   Tesciu, same wizyty i ganianie, tym bardziej, ze teraz przeszedl juz z tabletek na insuline. Mialam troche pieczenia na Halloween i popoludnie, i wieczòr spedzilam na imprezie ( nie mojej, tylko przygotowujac na nia jedzenie) tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink Mielismy pogrzeb, zastrzelili kolege mojego meza, 37 lat. Pomagalam kolezance przy przeprowadzce, czasu wiec zabraklo naprawde tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  Zaczelam juz przygotowywac sie na egzamin na nauczyciela tanca tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Teraz praktyka, potem teoria, kurs przygotowawczy na Akademii, w miedzyczasie musze napisac prace, a potem egzamin tmrc_emoticons.smile  Zdam ? Zobaczymy ... tmrc_emoticons.smile  To bedzie na tance grupowe. Jak zalicze, to zaczne sie przygotowywac do egzaminu na taniec towarzyski, standard, latynoamerykanski i pozostale... Na wszystko trzeba czasu i kasy, ale powoli moze jakos sie zrobi tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

I to tyle u mnie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Dziewczynki, dzieki, ze jestescie tu codziennie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Dobrej nocki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Verciu wreszcie się odezwałaś Kochana ! Nadal taka zabiegana jesteś ?    Dychnij sobie troszke Skarbie !

Dziękuje za życzonka !

Moc Buziaczków !           

KOLOROWYCH SNÓW ! 

Musze dac sobie troche na luz chyba, Monis tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Masz racje, bo dostaje juz kota tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Najgorsze juz za nami, wiec moze bede miala wiecej czasu teraz tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  buziaczki Monis tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  I spokojnej nocki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Hej wstajemy już piąteczek

Karolinko Nigdy nie jest tak źle ,żeby nie mogło być lepiej      Zyczę zdrowia i samych dobrych wieści od  medyków

Veroniczko życzę Ci zdania i bycia nauczycielem tańcaTrzymam kciuki ,powiedz kiedy ten egzamin ,żebym mogła Cę duchowo wspierać

DZIEŃ DOBRY SŁONECZKA !

Dzien dobry Sloneczka tmrc_emoticons.lol no i mam piatek - w koncu tmrc_emoticons.smile a mi sie dzisiaj wstac nie chcialo, zimno buro i ponuro,  w pracy jeszcze zimniej juz sie dogrzewam farelkiem tmrc_emoticons.smile Verciu no w koncu sie pojawilas kochana, zwolnij troszku. Fajnie ze startujesz na nauczyciela tanca zycze powodzenia tmrc_emoticons.bigsmile ja wiem ze wszystko zdasz tmrc_emoticons.smile Agus musisz byc silna i bedzie dobrze, usciski dla synka tmrc_emoticons.lol Moniczko no zebrania sa bardzo ciekawe, a gimnazja to masakra dzieja sie tam rozne rzeczy. Lepiej bylo jak za naszych czasow 8 klas i potem szkola srednia. Powinni to zmienic i to jak najszybciej.  Milego dzionka kochane tmrc_emoticons.lol

Dzien dobry dziewczynki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   I piateczek, fakt tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party  Wracajcie do zdrowia, odpoczywajcie przez weekend, nabierajcie sil, bo to zima idzie, a z tym Swieta tmrc_emoticons.smile  Niedlugo trzeba zaczac cos tam organizowac tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  

Kochane, podtrzymac mnie duchowo, to dopiero bedzie trzeba w polowie marca. Teraz to pestka, zwykle lekcje przygotowawcze u moich nauczycieli. W lutym mam kurs dopiero w Rzymie, z nauczycielami z akademii. Tam bede trzesla portkami dopiero. I w polowie marca egzamin teoretyczny, z historia tanca, cala terminologia :O :O :O :O :O  Szok :O :O  I egzamin przed komisja, jeszcze wiekszy szok :O :O :O tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Ot, co bedzie, to bedzie tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Chociaz szkoda by mi bylo oblac tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  To bedzie 1 stopien, potem bym chciala zrobic i 2 , i 3, ten zloty. I jeszcze w miedzyczasie startowac na nauczyciela " social danze" tanca towarzyskiego. droga daleka przede mna, ale to lubie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Milego dnia kobietki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Elu piękny tort upiekłaś dla mamy!!

Marzenko i Moniko trzymajcie się ciepło... 

Grażynko dziękuję za ślicznego Kiciusia  tmrc_emoticons.lol

Witaj Weroniko!!! Życzę Ci powodzenia z całym zamieszaniem z uczeniem i pisaniem, ale wiem z doświadczenia, że jak się coś zacznie to malymi kroczkami zdasz i będziesz robić kolejne uprawnienia. Najważniejsze to ciągle wyznaczać sobie nowe cele w życiu i się rozwijać tmrc_emoticons.wink Dziekuję za gratulacje!!! Na szczęście tylko mdłości mnie męczą.

Maryno co się stało?? mam nadzieje, że twoj synek czuje się lepiej.

Ja idę zaraz szykować jakieś ciasteczka bo przychodzi do mnie moja koleżanka z mężem. Projektują kuchnie więc zobaczymy co tam mi zaproponują i jak wyjdzie to cenowo. Z mężem już postanowiliśmy, że chcemy ją wyremontować przed urodzinami dzidzusia tmrc_emoticons.smile i jeszcze pokoik dziecinny, ale to już w przyszlym roku. Płot na szczęście skończyliśmy z jednej strony. 

Miłego weekendu !!!

monika6500 wrote:

Karolinko trzymam kciuki za pomyślne zakończenie spraw zdrowotnych ! Nie daj się !

Agnieszko co to Ci się przytrafiło ? Zatrzasłaś się w mieszkaniu ? No ładnie się narobiło, kurcze teraz koszty niesamowite...jak się to stało ? A z synkiem jakaś przygoda szkolna czy na dworze ? Dobrze, że skończyło się tylko krwiakiem i siniakami... Mama się teraz zajmie pielęgnacją a w szkole ponadrabia jak ma taki zapał do nauki.  Zdrówka !

no masakra normalnie z tymi drzwiami,poprzedni własciciele kupili drzwi firmy dierre koszt podstawowy to 5500 gdzie takie drzwi :O :O :O nawet nie wiedzielismy jak kupowalismy to mieszkanie bo na drzwi nie zwracaliśmy uwagi tmrc_emoticons.puzzledi tak sobie zapatka opadła i drzwi nie dało się otworzyc po interwencji która sporo kosztowała otworzono drzwi do 1 w nocy robił facet ,no i powiedziął żeby obchodzić sie jak z jajkiem bo jak opadnie to koszt do 1000zł tej kostki jeszcze mało tego czeka sie na nią do 6tyg :O ,wkurzyliśmy sie i pojechalismy kupic drzwi z montażem 1700 antywłamaniowe i jak cios sie zepsuje to koszt naprawy 50zł a nie 400 :O no w poniedziałek przychodza wymieniać ciesze się,A synuś w szkole wypadek miał no mama teraz zadania robi tmrc_emoticons.party