Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam wieczorkiem tmrc_emoticons.lol chłopaki oglądają meczyk a ja patrze jednym okiem a drugim jestem z Wami tmrc_emoticons.smile

Miłego wieczorku tmrc_emoticons.lol

Witajcie ! Marzenko to tak jak ja - mąż meczyk   a ja zerkam i pracuje na komputerze . Jak się czujesz Kochana ? Lepiej ?

Agnieszko straszny wydatek z tymi drzwiami...masakra , ale z nowymi drzwiami też będzie bezpiecznie i taniej w ewentualnej awarii . Synuś niech wraca szybciutko do pełnej sprawności

Kurcze, coś mi się dzieje z tą Przepisownią... Nie wiem, czy to wina strony czy mnie kompyter zawirusował, bo wszędzie (tzn. z boku) mam jakieś migające reklamy o grach komputerowych, których nie mogę wyłączyć... Strasznie mnie to wkurza od wczoraj i widzę, że komputer spowolnił... a do tego w tekście są niektóre słowa podkreślone na zielono i jak najadę na nie myszką to pokazuje się reklama w chmurce  tmrc_emoticons.crazy   tmrc_emoticons.crazy  Czy Wy też macie coś takiego? To da się wyłączyć??? Chyba zwariuję!!!

Verciu ja wiem , że dasz radę z tymi egzaminami, wierze w Ciebie - jesteś sprytną i pojętną kobitką. Póki co nie obiecuj tylko faktycznie odpocznij trochę Całe szczęście, że z teściem większość spraw pozałatwiałaś i Mamusia wraca do formy po operacji. A Tobie udało się coś załatwić z tym drugim badaniem ? Czy nadal czekasz ?

Elu, u mnie wszystko jest dobrze

- nic mi się dzisiaj nie dzieje z przepisownią   

BAJECZNYCH SNÓW !

Witajcie dziewczyny!

Jakis czas mnie nie bylo i mysle, ze raczej teraz troche mniej bede do was zagladac (ale postaram sie jak najczesciej jak bede mogla)!

Elu serdecznie dziekuje za wsparcie - przepraszam, ale dopiero teraz zobaczylam twoja wiadomosc!

Wiesci z frontu - jestesmy juz po pierwszej chemii, nie bylo wesolo, ale dalismy rade! Mezus juz posmigal do pracy - zyc bez niej nie moze tmrc_emoticons.smile Mowi, ze jak na razie czuje sie dobrze (co mnie bardzo cieszy). Co jeszcze mnie cieszy, ze po pierwszym zabiegu czuje (tzn. w dotyku), ze zmiany ktore ma troche sie zmniejszyly i struktura ich jest zupelnie inna (wczesniej to byly jednolite zgrubienia, a teraz sa jakby rozbite na mniejsze). Mam nadzieje, ze dalej to bedzie tak dzialac i w koncu sie z tym uporamy!

Moniczko - strasznie mi przykro z powodu twojej straty! Trzymaj sie kochana!

DZIEŃ DOBRY SŁONECZKA !  

Witaj Kasiu ! Super ,że udało Ci się wpaść do Nas Mąż po pierwszej chemii czuje się dobrze, więc będzie ok, bo jeżeli już teraz zauważył zmiany to znaczy, że chemia na Niego działa Nadal trzymam kciuki

Kasiu staram się trzymać, ale Wiesz jak to jest jak w przeciągu niecałego roku tracisz  Mame i Tate... Przychodzą chwile nostalgii, a szczególnie w te długie już teraz wieczory

Kasiu to mały krok do przodu... Cieszę się, że chemia skutkuje. Mam nadzieje, że będzie już tylko lepiej tmrc_emoticons.smile 

Elu chyba musisz przeskanować komputer programem antywirusowym.

tmrc_emoticons.love Witaj Kasiu,cieszę się, że "idzie" ku lepszemu, będzie dobrze tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Verciu, jesteś silną Kobitką i wierze, że poradzisz sobie ze wszystkim tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Moniś, a Ty jak się czujesz???? czy choróbsko Cię omineło???

tmrc_emoticons.love Haniu, dziękuję, przez moment poczułam sie ,że jestem w Dziwnowie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Agatko, co u Ciebie słychać ????  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Elu kochana, czy z komputerem już wszystko w porządku???? tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Wszystkim życzę miłej soboty i niedzieli tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love

Dzien dobry!!! Prawie miesiac nic nie pisalismy ale duzo zajec dnia codziennego i praca nie pozwalala na to. Przyszla sobota i mozna pogotowac. A gotujemy curry  tmrc_emoticons.smile sciagajac z roznych przepisow!!! Super juz pachnie a zobaczymy co bedzie pozniej. Pozdrowienia dla Wszystkich gotujacych!!!

Witajcie ! Za oknami już ciemno, zimno a w kuchni lekki bałaganik...mąż robił sałatki -  twierdzi, że porządek będzie nie gniewam się, bo przywiózł mi spod Krakowa 10 kilogramowy worek mąki prosto z młyna po 2zł za kg. Mąka jest super ! Kiedyś ją miałam i muszę Wam powiedzieć, że ciasto które piekłam zawsze z mąki sklepowej z tej smakowało dużo lepiej Mogę powiedzieć, że skromny zapasik na świąteczne wypieki mam

tmrc_emoticons.love Grażynko u mnie już trochę lepiej , ale katarek jeszcze leci..Jeszcze ze dwa grzańce i będzie ok . A Ty już doszłaś do siebie ? Jak radzisz sobie z przestrzeganiem dietki ?

Kasiu, bedzie dobrze tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Chemia dziala, w takim razie na +. Jestem z Wami tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Zagladaj, kiedy znajdziesz czas i ochote tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Witajcie Ula i Zyga po dlugiej nieobecnosci tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Zagladajcie czesciej, jesli sie da i milego pichcenia tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Elu, nie mam problemu z kompem, pewnie zlapalas wirusa tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy

Dziewczynki, milego wieczoru i odpoczynku tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

No, Monis.... "maly zapasik" jest faktycznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Masz super meza tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Milego sobotniego odpoczynku tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile No i curry zjedzone!!! Jak to mowi Ula ostre i intensywne w smaku!!! Wiec troche Perly chmielowej (piwko) potrzeba na zgaszenie pragnienia  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Moniś dziękuję za wsparcie ciesze się ze podjeliśmy decyzje wymiany bo tyle kasy wydawac na naprawy tmrc_emoticons.puzzled tmrc_emoticons.puzzledbediz ebezpieczniej z nowymi tmrc_emoticons.lol synus już lepiej choć paluszek jeszcze w sincach ale juz nie boli dziękuje za pamieć tmrc_emoticons.winkmy oglądamy mam talent ja piję grzanca a męzuś piwko dobranoc kochane tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Moniś, masz super mężusia, myśli o Tobie tmrc_emoticons.love   Ja czuję sie dobrze, tylko brakuje mi świeżych owoców i warzyw a o curry, grzańcu, naleśniczkach czy kapusty mogę tylko pomarzyć tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love   Wszystkich pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę miłej niedzieli tmrc_emoticons.love

Witam 

Jestem po dniach otwartych thermomixa-bylo super, nowe przepisy ,doświadczenia...

Mam pytanko-czemu nie mogę znalęźć przepisu na pastę z pestek dyn i jak na pokazie babeczka miala ją wydrukowaną z przepisowni???

pozdrawiam serdecznie

Agnieszko właśnie też oglądaliśmy Mam talent i ja popijałam grzańca....a mężulek winko - czyżby jakaś telepatia ? Super ,że synuś wraca do zdrówka !

Grażynko mężulek myśli, myśli - ale ma w tym interes bo wie,że z tej mąki będą dobrocie . Nie zazdroszczę Ci tych braków potraw ,owoców i warzyw - jakie to święta bez kakustki...ale zdrówko najważniejsze !

Witaj Beatko ! Ja znalazłam taki przepis...nie wiem czy o ten Ci chodziło ?

http://www.przepisownia.pl/przepisy/pasta-z-pestkami-dyni-i-serkiem-philadelphia/341006

Pozdrawiam

KOLOROWYCH SNÓW !

Dziękuje Moniczko,ten z trudem ale znalazłam

Tamten był inny z serkiem homogenizowanym

aczkolwiek też będzie dobry -polecam bo smaczny na imprezkę urodzinową do grzanek[mini kanapeczki] w sam raz

DZIEŃ DOBRY !

no widzisz Moniko,normalnie tak jakbyśmy się zgadąły z tym grzancem hihi tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.party

Milej niedzieli kobetki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Zapraszam na herbatkę tmrc_emoticons.love

Witajcie wieczorkiem !

Dzisiaj szanowny małżonek zabrał Nas na obiadek do restauracji - raz na jakiś czas mi się należy odpoczynek od własnej kuchni i garów . Po obiadku jakaś śpiąca się zrobiłam i próbowałam przymknąć oczko ,nic z tego gdyż na Canal+ właśnie zaczął się Skyffal - zeszłoroczny hit o przygodach Bonda.Po filmiku przygotowanie deserku ,później lekka kolacyjka i teraz zaglądam do Was...a tu jakaś cisza . No ale przecież jeszcze niedziela  - odpoczywajcie Kochane !   

KOLOROWYCH SNÓW !

DZIEŃ DOBRY SŁONECZKA !

Dzien dobry Sloneczka tmrc_emoticons.lol jestem  tmrc_emoticons.smile zaleglosci nadrobie w wolnej chwili  tmrc_emoticons.lol wekend szalony - sprzatanie, gotowanie, zakupy i goscie  tmrc_emoticons.lol nie mialam chwili wytchnienia tmrc_emoticons.smile milego dzionka dla wszystkich tmrc_emoticons.lol

Witajcie Kochane Kobietki. tmrc_emoticons.love   Nadrobiłam czytanie zaległości na Forum, ale sprawy rodzinne nie pozwalają mi na  większą aktywność. tmrc_emoticons.aw

Jak tam Wasze przygotowania do Konkursu? tmrc_emoticons.bigsmile

Witajcie Kochane !

Gabrysiu, a czy sprawy rodzinne pozwolą Ci być w sobote w Katowicach ? Ja jeszcze w czwartek może podjadę do Heliosa

Jestem  tmrc_emoticons.lol w końcu mam chwilkę tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol obiadek na jutro zrobiony - barszcz ukraiński, zumba poćwiczona a teraz piję herbatkę z Wami tmrc_emoticons.love

Moniczko super niespodziankę Ci mężulek sprawił tmrc_emoticons.lol nalezy się  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile fajnie tak nie myśleć co zrobić na obiadek i czasami się zrelaksować i spróbowac innej kuchni tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol a jak zdróweczko ????

Ja już troszku lepiej, chociaż jeszcze troszke smarkam ale wirus mnie nie pokonał tmrc_emoticons.smile jestem zwyciezcą tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile

Witaj Kasiu  tmrc_emoticons.lol ciesze się, ze do nas zajrzałaś tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile bardzo dobrze, że Mężuś się dobrze czuje i że wszystko idzie ku lepszemu tmrc_emoticons.smile będzie wszystko w porządku, musicie być tylko cierpliwi i razem przez to wszystko przejść tmrc_emoticons.smile pozdrawiam Was serdecznie tmrc_emoticons.lol

Marzenko ze zdrówkiem już lepiej, najgorzej jest rano jak budze się z zatkanym noskiem - później przechodzi i da się funkcjonować w miare normalnie

MIŁEGO WIECZORKU I BAJECZNYCH SNÓW !  

tmrc_emoticons.love Haniu, śliczne kociaki tmrc_emoticons.love dziekuje za piekne wierszyki tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Moniczko i Marzenko, cieszę się, że wracacie do zdrowia tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Kochane, życzę spokojnej nocy tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.bigsmile Puk puk to ja tmrc_emoticons.wink

DZIEŃ DOBRY !

Dzień dobry

Jak tu miło,kolorowo.

Wczoraj świętowałam ,więc nie mialam czasu zajrzeć

Jak zwykle pytam-chodzi o konkurs ,gdzie mogę zabaczyć prace na konkurs ,,TORT,, I jak je oceniać?

pozdrawiam ,milego dzionka

Dzien dobry Sloneczka tmrc_emoticons.love oj kawka sie dzisiaj przyda i to bardzo. Strasznie spiaca jestem, myslalam ze jak sie rozruszam z kwitami to mi minie ale nic z tego tmrc_emoticons.aw jakies cisnienie nie sprzyjajace dzisiaj tmrc_emoticons.smile mimo wszystko milego dzionka i duzo duzo energii tmrc_emoticons.love