Przejdź do treści

Forum KROK PO KROKU

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Vol.109

Przekąska z pieczonej cebuli

Vol.110

Vol.111

Vol.112

Vol.113

Vol.114

Szpinakowy wianuszek

Do zrobienia powyżej pokazanego "Szpinakowego wianuszka" można wykorzystać ciasto z poniżej podanych przepisów : 

http://www.przepisownia.pl/przepisy/pasta-bris%C3%A8/443026 

http://www.przepisownia.pl/przepisy/pasta-al-vino-winne-ciasto/464379

Vol.115

Vol.116

Krążki jabłkowe w cieście naleśnikowym

Vol.117

Vol.118

Kolorowe galaretki

Vol.119

Muffinkowy bukiecik

Vol.120

tmrc_emoticons.love Moniczko, ślinka leci  tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Moniko, to kolejne arcydzieła tmrc_emoticons.love Podziwiam Twoje zaangażowanie  tmrc_emoticons.love

Grażynko ja też bym coś przekąsiła...

Gabrysiu Dziękuje Ci Bardzo !

Vol.121

Vol.122

Vol.123

Dekoracja z galaretki

Vol.124

Ziemniaczki zapiekane z boczkiem w sosie śmietanowo-jajecznym

Vol.125

Klops z mięsa mielonego z jajkiem w cieście francuskim

tmrc_emoticons.love Moniś nie mogę opanować głodu  tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Dzięki kochana, zbliżają się święta, na pewno wykorzystam Twoje dobre rady. Moniś jesteś Wielka  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Vol.126

Kruche ciasteczka z bananem i nutelką

Grażynko mam nadzieje, że Wszyscy skorzystamy z tych podpowiedzi

tmrc_emoticons.love   Buziaczki !   tmrc_emoticons.love

Wianuszek szpinakowy prosty, a swietny, zrobie albo z feta, albo z mozzarella i parmezanem tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Vol. 115, mozna skrecac mysle, jak mòj chlebek Challah, co Ty na to Monis ?? tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Wszystko swietne Monis tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Jestes kochana, za tyle pomyslòw tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Ile Ty kobietko musisz sie naszukac tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Naprawde wspaniala robote wykonujesz tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Jak znajde kiedy chwilke, to moze cos Ci pomoge dorzucic, tylko, ze z czasem wlasnie klopot tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  Kiedys Ci sie odwdziecze w inny sposòb tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Moniś aż mnie zatkało tmrc_emoticons.lol a Junior to nie mógł wyjść z podziwu jakie cuda tmrc_emoticons.smile dziękujemy bardzo tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol jutro robię torcik makaronowy tmrc_emoticons.smile zobaczymy co z tego wyjdzie tmrc_emoticons.lol

veronicab71 wrote:

Wianuszek szpinakowy prosty, a swietny, zrobie albo z feta, albo z mozzarella i parmezanem tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Vol. 115, mozna skrecac mysle, jak mòj chlebek Challah, co Ty na to Monis ?? tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Wszystko swietne Monis tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Jestes kochana, za tyle pomyslòw tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Ile Ty kobietko musisz sie naszukac tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Naprawde wspaniala robote wykonujesz tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Jak znajde kiedy chwilke, to moze cos Ci pomoge dorzucic, tylko, ze z czasem wlasnie klopot tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  Kiedys Ci sie odwdziecze w inny sposòb tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Verciu masz racje Vol.115 to wypisz, wymaluj Twój chlebek żydowski tylko bez owoców i pewnie inny rodzaj ciasta . A masz propozycje ciasta z którego można zrobić Vol.114 - wianuszek ze szpinakiem ? Poleć z którego przepisu ciasto będzie najlepsze to wkleje pod fotką link. Verciu wiem jak to jest z czasem...damy radę Buziaki

magi1 wrote:

Moniś aż mnie zatkało tmrc_emoticons.lol a Junior to nie mógł wyjść z podziwu jakie cuda tmrc_emoticons.smile dziękujemy bardzo tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol jutro robię torcik makaronowy tmrc_emoticons.smile zobaczymy co z tego wyjdzie tmrc_emoticons.lol

Marzenko ciesze się bardzo , że będziesz działać z torcikiem z cannelloni. Pamiętaj żeby się pochwalić zanim zjecie Super ,że Juniorowi też się podoba...może kiedyś zastąpi Mamusie w kuchni Buziaki

Vol.127

Robimy tortellini

Vol.128

Monisiu, tmrc_emoticons.love Dziewczyny, właśnie dzisiaj upiekłam ten klops z jajkami. Zawinęłam w ciasto francuskie, gotowe płaty. Jutro rozkroję i zrobię fotkę. tmrc_emoticons.wink

GABRYSIU CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ ! BUZIACZKI !

MONISIU,  kolorowych snów! tmrc_emoticons.love

monika6500 wrote:
veronicab71 wrote:

Verciu masz racje Vol.115 to wypisz, wymaluj Twój chlebek żydowski tylko bez owoców i pewnie inny rodzaj ciasta . A masz propozycje ciasta z którego można zrobić Vol.114 - wianuszek ze szpinakiem ? Poleć z którego przepisu ciasto będzie najlepsze to wkleje pod fotką link. Verciu wiem jak to jest z czasem...damy radę Buziaki

Pierwsze co mi przyszlo do glowy, to ciasto winne, bardzo uzywane do slonych wypiekòw z farszem. Mysle, ze winne i ròwniez brisè beda odpowiednie, Monis tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Nie jestem tylko pewna czy podalam w przepisach winne. Juz pòzno, jutro sprawdze, a jak brakuje, to wstawie przepis, a przy okazji moze i caly wianuszek szpinakowy, jak zdaze zrobic tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

gabi49 wrote:

MONISIU,  kolorowych snów! tmrc_emoticons.love

Dziękuje Gabrysiu ! Dla Ciebie udanej słonecznej niedzieli !

veronicab71 wrote:

Pierwsze co mi przyszlo do glowy, to ciasto winne, bardzo uzywane do slonych wypiekòw z farszem. Mysle, ze winne i ròwniez brisè beda odpowiednie, Monis tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Nie jestem tylko pewna czy podalam w przepisach winne. Juz pòzno, jutro sprawdze, a jak brakuje, to wstawie przepis, a przy okazji moze i caly wianuszek szpinakowy, jak zdaze zrobic tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Verciu to czekam na sygnał od Ciebie i wtedy wkleje link.

Vol.129

Vol.130

Vol.131

Vol.132

Vol.133

Vol.134

Vol.135

Vol.136

veronicab71 wrote:

Monis, brisè mam:

http://przepisownia.pl/przepisy/pasta-bris%C3%A8/443026

A oto ciasto winne:

http://przepisownia.pl/przepisy/pasta-al-vino-winne-ciasto/464379

tmrc_emoticons.bigsmile

Verciu sprawa załatwiona ! Przy okazji zerknij czy dobrze.

Vol.137

Vol.138

Vol.139

Vol.140

Vol.141