Przejdź do treści

Forum KROK PO KROKU

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Na początku każdego wpisu nadajemy kolejny numer danej inspiracji i teraz przypadają w kolejności takie właśnie numerki. Zwróć uwagę na wcześniejsze wpisy dotyczące inspiracji  np. przed Akwarium które wstawiłaśTak nam jest poprostu łatwiej wyszukać coś co się Nam spodobało

Tak jest OK !

jeszcze emotki-tylko takiego jak twój nie mam

Beatko możesz skopiować z mojego wpisu

tmrc_emoticons.love Beatko myszki śliczne i smaczne tmrc_emoticons.love

Beatko myszki super tmrc_emoticons.lol fajny pomysł na ozdobe tortu tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Przepraszam za zamieszanie,ale już robię porządek ze zdjeciami wg. kategorii tmrc_emoticons.tongue

tmrc_emoticons.cooking_2

tmrc_emoticons.cooking_4

Moniczko super ,że masz pomocnicę.

Beatko jak to dobrze ,że opisujesz to co sama robisz .Tak trzymaj

Haniu ,lubię takie cudeńka ,ale to nie moje dziela to inspiracjie z netu

piekne dobroci tmrc_emoticons.smile 

Vol.199

zawsze się zastanawialam jak to jest zrobione -a to takie proste :O

Ja też tak mam - dopóki nie zobacze jak coś jest zrobine to wydaje mi się, że jest trudne w wykonaniu a w gruncie rzeczy jest prościutkie.

Vol.200

monika6500 wrote:

Vol.186

Kwiatuszki zrobione, Monis tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Jedne z marmolada morelowa, inny rodzaj kwiatkòw z nutelka, a ostatnie z kremem. Zrobilam z kruchego ciasta tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Bardzo ladnie sie prezentuja. Còrka zabrala z soba na kolacje do znajomych tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Verciu też mam ochote je zrobić, tak słodko wyglądają tylko ja mam silikonowe 6 na muffinki i na jednaj zmieszcze co najwyże trzy takie babeczki - musze się uśmiechnąć do męża - Mikołaj za pasem może mi fundnie takie foremki

Verciu napewno są pyszne  tmrc_emoticons.lol a jakiego ciasta użyłaś - przepisik podrzucisz tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol też zrobię bo mam taką foremkę  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

świetne te kwiatuszki tmrc_emoticons.love   też mam taką foremkę muszę wypróbować tmrc_emoticons.bigsmile

Vol.201

Vol.202

Widzialam juz to drzewko, Monis tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Mialam zamiar zrobic je w okresie swiatecznym i pewnie zrobie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Przepis na kruche ciasto juz chyba kiedys podawalam, ale wstawie jeszcze raz tmrc_emoticons.smile  Pod tyt. Kruche ciasto tmrc_emoticons.smile

Verciu link na kruche ciasto wstawiłam już pod zdjęciem ciasteczek

Buziaki

Jeszcze raz przejrzalam na spokojnie te wszystkie super pomysly, bo duzo tego jest, czasem wiec umknie z pamieci tmrc_emoticons.smile  Sa naprawde wspaniale tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Az mnie rece swedza, zeby wziac sie za robote, tyle, ze wszystko razem, to nie ma sensu... kto to bedzie jadl ??? Pomalutku jednak zrobie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Monis, powtarzam po raz kolejny, ze jestes swieta, a temat trafiony w 10 !!! tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Dziękuje jeszcze raz Verciu tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Wszystko,by się chciało zrobić - ale na to potrzeba czasu, pomalutku da się radę Verciu ! Nie od razu Kraków zbudowano ! Jak to mówi mój mąż Pomysłów jest naprawde dużooo

Szkoda,że nie wstawiłaś zdjęć tych kwiatuszków które ostatnio piekłaś

Moniko , choinka świetna tmrc_emoticons.love   tyle pomysłów tylko brak czasu żeby je wykorzystać tmrc_emoticons.smile może teraz wekeend będzie trochęluźniejszy to będę coś tworzyć tmrc_emoticons.bigsmile   dzięki kochana  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love

Monis, choineczka Superowa!  Może jutro zrobię?  tmrc_emoticons.wink

Kochane jak zrobicie coś z tych moich wypocin to wstawcie zdjęcia

Moniczko, ja właśnie na warszaty zrobiłam tą Twoją choinkę nr 201. Tutaj też daję więc zdjęcie. Szkoda , że się na nią nie załapałaś.Zrobiłam ją z ciasta francuskiego i przełożyłam masą z orzeszków ziemnych. 

Trochę słabe ujęcie, ale wiadomo który to pomysł. tmrc_emoticons.wink

tam 

Gabrysiu choineczka prezentuje się ślicznie ! Bardzo żałuje, że nie spróbowałam Byli szybsi...

Vol.203

Vol.204

Vol.205

Ale śliczne, Monisiu, dzięki!!! Wygląda na proste a efekt! Super!!!

Super tmrc_emoticons.lol lubimy drożdzowe a tu takie śliczności tmrc_emoticons.smile zapamiętane tmrc_emoticons.lol

Świetne pomysły

Monisiu, dzięki. Jak zwykle cudeńka!!!!!

Dzękuje Dziewczyny ! Mam chęć zrobić Vol.205 z ciasta na chałke. Na święta taka gwiazda wydaje mi się super tylko myśle czy dawać jakieś nadzienie ?

Moniczko dobrnęłam do końca... i dostalam oczopląsu... odwaliłas kawał roboty. Gdyby nie wstręt do jedzenia jaki mam w tej chwili... to już zabrałabym się za testowanie niektórych propozycji tmrc_emoticons.wink

Jadziu jak dojdziesz do siebie to będziesz działać - zdrówko ważniejsze a tutaj nic nie zginie

Vol.206

monika6500 wrote:

Dzękuje Dziewczyny ! Mam chęć zrobić Vol.205 z ciasta na chałke. Na święta taka gwiazda wydaje mi się super tylko myśle czy dawać jakieś nadzienie ?

Z makiem, z makiem Monis tmrc_emoticons.bigsmile   Z masa makowa tmrc_emoticons.smile  Jak maja byc pieniazki.... Zarty zartami, ale ja czasem robilam fajne drozdzòwki krecone z masa makowa, byly pyszne. Mozna spròbowac tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Verciu masz racje z nadzieniem makowym żeby było dużo pieniążków choć można by było pomyśleć też o masie orzechowej . Prawda ?

Vol.207

tmrc_emoticons.love :O tmrc_emoticons.love

Ale piekna gwiazda tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol  zapisuje sobie tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol zrobie kiedyś tmrc_emoticons.bigsmile

Marzenko ja też sobie już odnotowałam

Vol.208

Vol.209

tmrc_emoticons.love :O tmrc_emoticons.tongue