Vol.75
super chrumki
Vol.75
super chrumki
Czy to mięsny jeż? suuuuper wątek. cudeńka
Vol.71
Vol.76
Vol.77
Vol.78
Vol.79
Vol.80
Vol.81
Vol.82
Vol.83
Vol.84
Vol.85
Vol.86
Vol.87
Vol.88
Vol.89
Vol.90
Vol.91
Vol.92
Vol.93
Vol.94
Vol.95
Vol.96
Vol.97
Vol.98
Vol.99
Vol.100
Swietne, swietne, swietne, Monis
Jestes super
Niektòre znam, owszem, ale moc jest jeszcze do wykorzystania, oj bedzie co robic
Na wszelkie okazje
Jedyny problem jest w tym, ze niektòre u mnie przedstawiaja sie puste
I ja, podobnie, jak Ty kochanie, mam linki nadal nieaktywne i nic na to nie moge poradzic
Buziaczki
Verciu dziękuje Ci Kochana !
Verciu napisz mi jakie np.masz puste - poprawiłam i myśe ,że teraz powinno być dobrze , ale jeszcze bym posprawdzała.
Monis, juz jest wszystko ok
Widocznie otwieraly sie dluzej, niz pozostale
Jeszcze raz dzieki
Monis, juz jest wszystko ok
![]()
![]()
Widocznie otwieraly sie dluzej, niz pozostale
Jeszcze raz dzieki
![]()
![]()
![]()
Kamień z serca. Dziękuje Kochana !
Vol.101
Vol.102
![]()
![]()
I ja, podobnie, jak Ty kochanie, mam linki nadal nieaktywne i nic na to nie moge poradzic
![]()
![]()
Buziaczki
![]()
![]()
![]()
Przekazałam to ostatnio Mixi i miała zgłosić, że taki problem u Nas występuje
Moniczko, to dla Ciebie
Grażynko Kochana Jesteś ! Dziękuję !
Moniczko ale wspanialosci bardzo mi sie podoba torcik makaronowy vol.76. Musze taki wykombinowac
Slodkosci sa powalajace. Oj bedzie co robic
dziekuje kochanie za prace jaka dla nas wykonujesz
Marzenko , Vercia pisała o wykonaniu tego przepisu : jest to lekko podgotowany makaron canneloni z potrawką, sosem rogout
Coś dziwnego się wkleiło powyżej - nie wiem skąd , bo pisałam tylko komentarz...
Ale chińszczyzna :O Moniś szacunek za ogrom pracy
Haniu , Dziękuję ! - na co dzisiaj popatrzymy ?
Witam Moniko przed chwilą obejrzałam wszystkie zdjęcia jestem pod ogromnym wrażeniem.MOje pytanie czy wszystkie wyroby na zdjęciach są Twojej roboty. Czy tak czy nie to gdzie mogę znaleźdź te przepisy .Rozumiem że wykonanie ich można zobaczyć na tej stronie Pozdrawiam Krystyna
Witaj Krysiu ! Wątek dopiero się rozwija i w miare systematycznie do każdego zdjęcia planowane jest wstawianie linku ( odsyłacz do odpowiedniego przepisu ). Pod kilkoma zdjęciami możesz już znaleźć taki odsyłacz - link. ,naciskając go program odeśle Cię do przepisu np. na ciasto z którego daną propozycje możesz wykonać.
Zapraszam Cię również do zajrzenia na "Dekoracje z warzyw i owoców"
Vol.103
Vol.104
Vol.105
Vol.106
Vol.107
Vol.108