Przejdź do treści

Forum KROK PO KROKU

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:
monika6500 wrote:

Vol.75

super chrumkitmrc_emoticons.smile

Czy to mięsny jeż? tmrc_emoticons.smile suuuuper wątek. cudeńkatmrc_emoticons.smile

monika6500 wrote:

Vol.71

Vol.76

Vol.77

Vol.78

Vol.79

Vol.80

Vol.81

Vol.82

Vol.83

Vol.84

Vol.85

Vol.86

Vol.87

Vol.88

Vol.89

Vol.90

Vol.91

Vol.92

Vol.93

Vol.94

Vol.95

Vol.96

Vol.97

Vol.98

Vol.99

Vol.100

Swietne, swietne, swietne, Monis tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Jestes super tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Niektòre znam, owszem, ale moc jest jeszcze do wykorzystania, oj bedzie co robic tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Na wszelkie okazje tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Jedyny problem jest w tym, ze niektòre u mnie przedstawiaja sie puste tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  I ja, podobnie, jak Ty kochanie, mam linki nadal nieaktywne i nic na to nie moge poradzic tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Verciu dziękuje Ci Kochana !

Verciu napisz mi jakie np.masz puste - poprawiłam i myśe ,że teraz powinno być dobrze , ale jeszcze bym posprawdzała.

Monis, juz jest wszystko ok tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Widocznie otwieraly sie dluzej, niz pozostale tmrc_emoticons.smile  Jeszcze raz dzieki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

veronicab71 wrote:

Monis, juz jest wszystko ok tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Widocznie otwieraly sie dluzej, niz pozostale tmrc_emoticons.smile  Jeszcze raz dzieki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Kamień z serca. Dziękuje Kochana !

Vol.101

Vol.102

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.love

veronicab71 wrote:

tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  I ja, podobnie, jak Ty kochanie, mam linki nadal nieaktywne i nic na to nie moge poradzic tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Przekazałam to ostatnio Mixi i miała zgłosić, że taki problem u Nas występuje

tmrc_emoticons.love Moniczko, to dla Ciebie tmrc_emoticons.love

Grażynko Kochana Jesteś ! Dziękuję !

Moniczko ale wspanialosci  tmrc_emoticons.lol bardzo mi sie podoba torcik makaronowy vol.76. Musze taki wykombinowac  tmrc_emoticons.lol Slodkosci sa powalajace. Oj bedzie co robic tmrc_emoticons.love dziekuje kochanie za prace jaka dla nas wykonujesz tmrc_emoticons.lol

Marzenko , Vercia pisała o wykonaniu tego przepisu : jest to lekko podgotowany makaron canneloni z potrawką, sosem rogout

Coś dziwnego się wkleiło powyżej - nie wiem skąd , bo pisałam tylko komentarz...

tmrc_emoticons.lolAle chińszczyzna :O Moniś szacunek za ogrom pracy

Haniu , Dziękuję ! -  na co dzisiaj popatrzymy ?

Witam Moniko  przed chwilą obejrzałam wszystkie zdjęcia jestem pod ogromnym wrażeniem.MOje pytanie  czy wszystkie wyroby na zdjęciach są Twojej roboty. Czy tak czy nie to gdzie mogę znaleźdź te przepisy .Rozumiem że wykonanie ich można zobaczyć na tej stronie Pozdrawiam Krystyna

Witaj Krysiu ! Wątek dopiero się rozwija i w miare systematycznie do każdego zdjęcia planowane jest wstawianie linku ( odsyłacz do odpowiedniego przepisu ). Pod kilkoma zdjęciami możesz już znaleźć taki odsyłacz - link. ,naciskając go program odeśle Cię do przepisu np. na ciasto z którego daną propozycje możesz wykonać.

Zapraszam Cię również do zajrzenia na "Dekoracje z warzyw i owoców" 

Vol.103

Vol.104

Vol.105

Vol.106

Vol.107

Vol.108